Experienţa mea la Ador Masaj

Cunoşteam locul, eram familiarizat cu atmosfera… aranjamentul, lumina difuză, muzica din boxe… doar că nu am rămas pentru o şedinţă de masaj. Într-un final m-am hotărât să merg la o oră de masaj erotic. Dacă până atunci am oscilat în luarea unei decizii, de fiecare dată când am fost invitat, detaliul care m-a făcut să mă hotărăsc mai rapid a fost când am văzut pozele pe site cu Ema. Mi-a plăcut foarte mult din poze şi am zis de ce nu. Urma să mă las pe mâna unei femei foarte frumoase…

Se spune că fotografiile înşeală ochiul… şi aşa este. Îmi făcusem în minte o imagine asupra trupului ei, mi-o imaginasem pe Ema o femeie înaltă… poate şi de la pantofii cu toc din poze… şi coapse pline. În momentul când am văzut-o învelită în prosopul alb, nu am realizat că este ea, micuţă de statură, dar… foarte apetisantă… îmi spuneam în gând. Chipul ce nu se vedea în pozele de pe site… foarte frumos, un ten fin şi căpşor micuţ, cu părul desfăcut.

M-a invitat să intru în cameră. După o zi lungă, era momentul să fac un duş înainte. Nu am avut nici o problemă să mă dezbrac complet în faţa ei deşi lumina era încă aprinsă. Nu sunt pudic. După duş, mi-a întins un prosop cu care m-am şters bine. Între timp ea aranjase pe patul imens cu baldachin, un cearceaf de unică folosinţă.

Şi-a dat jos prosopul… sânii mici şi rotunzi, mi-au atras atenţia. În timpul conversaţiei noastre, am încercat să o privesc în ochi, mai mult din respect, deşi instinctul îmi era să o savurez din ochi… la trupul subţire, sânii rotunzi, la coapsele frumoase şi… de ce nu… la cercelul prins în labii, pe care îl văzusem în poze. La invitaţia ei m-am aşezat pe pat cu faţa în jos. A stins lumina, apoi a urcat în pat. Am avut o uşoară erecţie până atunci, dar altfel ar fi stat lucrurile dacă o priveam mai atent.

Se afla lângă mine, aşezată in genunchi, auzeam cum se ungea cu ulei pe mâini, pe abdomen şi pe sâni. Am închis ochii şi am încercat să mă relaxez cât de mult am putut, cu capul aşezat pe braţe… doar am ajuns la un masaj erotic. Din poziţia în care se afla… i-am simţit mâinile pe spate, alunecau în sus şi în jos. Mai sus până la umeri, apoi… în jos până la fese… mmmm… am închis ochi, atingerile ei îmi mergeau la suflet, de fiecare dacă când îmi atingea fesele cu palmele simţeam un fior ce mă cuprinde.

S-a oprit, a luat din nou sticla de ulei, s-a uns din nou pe trup, apoi s-a lăsat peste mine din lateral. I-am simţit sânii mici şi abdomenul ce mi-a atins spatele. A pornit într-o cursă în sus şi în jos, la fel cum făcuse cu mâinile. De data asta, era mai incitant… mai ales când i-am simţit sfârcurile atingându-mi fesele. Şi-a schimbat poziţia de mai multe ori, dintr-o parte în alta, încălecându-mă de câteva ori.

Penisul prinsese viaţă, avea o poziţie nefirească, mă cam jena. Nu am realizat ce voia să facă Ema. Din partea dreaptă, m-a încălecat, cu sânii mă masa peste tot. Când am vrut să-mi scot mâna de sub cap, ca să-mi aranjez penisul, ne-am lovit un pic, fără intenţie.

Pielea ei fină, unsuroasă se freca de mine, de sus până jos, de fiecare dată se oprea în dreptul feselor mele şi urca iar, într-un ritm constant, fără grabă… senzual, erotic. Mai târziu mi-a cerut să mă întorc cu faţa în sus. Penisul erect fusese strivit de trupul meu şi al ei… a fost ca o eliberare din strânsoarea în care se aflase.

Era aşezată în genunchi în partea stângă a mea, cu fundul uşor spre mine. A luat sticluţa de ulei şi s-a uns din nou, pe mâini, pe abdomen şi pe sâni. S-a aplecat peste mine, întâi a pus palmele pe mine şi a întins o parte din acel ulei. A urmat aceeaşi mişcare cu trupul ei peste mine, cu abdomenul, cu sânii… ce se freca de mine… dar mai ales în zona penisului. I-am atins sânii de multe ori, chiar şi sfârcurile. Priveam la ea, uşor încordat… când la sânii ce-mi atingeau penisul, când la funduleţul apetisant, pe care îmi venea să-l muşc.

Ridicasem uşor mâinile în aer şi ai fi vrut să o ating, cunoşteam faptul că sunt anumite reguli impuse de managerul salonului, dar nu ştiam dacă am voie să fac asta. Nu doream să forţez nota. Parcă m-a simţit nedumerit… la puţin timp a venit replica ei.

– Poţi să mă atingi, dacă vrei…

Ooofff, cum să nu-mi doresc! abia m-am abţinut să nu fac asta. Prima atingere a fost pe fundul ei rotund, plin de ulei, l-am strâns, dar nu prea tare… apoi pe coapse. Se îndrepta spre mine, sânii mă atingeau… am întins şi eu mâna şi i-am prins sânul drept… mmhhh… rotund, ferm… să-ţi vină să-l muşti nu alta. Din momentul în care am primit invitaţia să o ating, mâinile nu mi-au mai stat locului. Pe unde apucam… pe linia trupului, sânii, coapsele… mi-am făcut curaj şi i-am atins labiile, masând uşor am dat de cercelul pe care il vazusem in poze… ea mi-a prins penisul cu o mână şi îl freca uşor, într-un ritm constant.

Din poziţia pe care o avea, cu fundul spre mine… m-am ridicat încet cât să-i prind unul dintre sâni, cu mâna dreaptă, cealaltă mână îi mângâia fesele şi coapsele. M-am apropiat şi i-am oferit un sărut scurt pe fesa dreaptă. Nu a spus nimic Ema, cred că i-a plăcut şi ei.

A urcat deasupra mea, m-a încălecat cu faţa spre mine. Aproape de penis, cu mâna îmi freca uşor penisul, aceeaşi constantă în ritm, nu foarte tare. S-a lipit cu fesele de penisul meu, cu o mână îl ţinea, continuând mişcarea… îşi mişca bazinul încet frecându-se de penisul meu… aahhh… palmele alunecau pe trupul ei… prin lateral, i-am prins sânii… am strâns ferm, apoi spre mijlocul ei. Deja mi-o închipuiam cum penisul se afla în ea şi eu o dirijez să mă călărească… mi-aş fi dorit, dar regulile salonului nu permit.

A venit uşor spre mine, un pic aplecată către faţă, i-am simţit labiile frecându-se de trupul meu. S-a aşezat în genunchi deasupra pieptului meu, iar piciorul stâng l-a ridicat, aşezându-l pe pat. Aveam o privelişte minunată către zona fierbinte… ea continua să se joace cu penisul meu. Gemea uşor la mâinile ce-i modelau trupul şi sânii… eu respiram greu, priveam cu poftă la trupul ei, dar şi la locul fierbinte dintre picioare.

Poziţia în care se afla, îmi părea ca o invitaţie, o invitaţie pe care nu o puteam refuza. M-am ridicat un pic şi i-am sărutat coapsa interioară a piciorului stâng… apoi încă unul, un pic mai sus. A venit mai aproape de mine. Încă un sărut… mai aveam un pic… i-am atins labiile cu buzele, a venit mai aproape… Cu mâinile o trăgeam de fese spre mine, să o sărut după bunul plac… A lăsat capul pe spate.. o auzeam cum geme, păsărica ei umedă se afla pe gura mea. I-am simţit cerceii din labii… aahh…

Mi-am făcut curaj mai mult… limba aluneca rapid de-a lungul labiilor ei mici, îmi făcuse poftă să o gust mult, să-i simt savoarea… mai mult decât o simţeam deja. Limba a intrat adânc în interior… am împins mai mult, am tras-o mai mult spre mine, dar ea avea o reţinere să se lase cu toată greutatea. Am văzut că-i place, am insistat mai mult… continua să se joace cu penisul meu şi gemea intens.

Eram încordat, sângele pulsa cu putere, mâna ei mică aluneca pe glandul meu… nu ştiam cât voi mai putea rezista până să ejaculez. La un moment dat s-a retras… mai voiam să o gust, dar nu am forţat… S-a dat mai în spate, până când a ajuns deasupra penisului meu, aplecată peste mine. I-am prins sânii cu palmele… mi-am dorit să-i gust, i-am prins unul dintre sâni, sugeam cu poftă… ea continua să geamă, şi-a pus o mână sub capul meu şi mă mângâia uşor.

Rapid, mi-am mutat atenţia către celălalt, sugându-l la fel de pofticios. Nu mai ştiam căruia să-i ofer atenţie. Am trecut de la unul la altul de mai multe ori, în timp ce o mângâiam pe trup. S-a ridicat cu mişcări lente… îmi luase jucăriile… sânii ei, mai voiam, dar nu am forţat nici de data asta.

Se lipise de el, între picioarele ei, aproape de zona fierbinte. În mâna ei mică se afla penisul meu, îl masa uşor, cu mişcări la fel ca şi până atunci. Am tras-o de sâni… suspinând a dorinţă. Eram foarte excitat, sângele pulsa puternic, şi totuşi, nu aveam idee când urma să ejaculez, era o necunoscută pentru mine.

Un timp a stat deasupra mea, lăsându-se mângâiată de mine… pe coapse şi pe sâni. S-a dat la o parte, în stânga mea, cu fundul uşor spre mine. A luat din nou sticluţa cu ulei, a pus o mică cantitate în palme apoi mi-a uns penisul, de sus până jos. A continuat să-l frece cu ambele mâini, apoi… şi-a reluat mişcările cu trupul ei peste mine, de data asta pornind dintre picioarele mele. De fiecare dată când ajungea la urechea mea, mă incita auzind-o cum sufla uşor. A urcat şi a coborât de mai multe ori, apoi s-a oprit… acolo îmi doream cel mai mult.

Îmi ţinea penisul… mişcări constante… l-a pus între sâni, şi-a atins sfârcurile cu vârful, s-a lăsat peste el, îi împungeam sânul drept cu el. Nu credeam că voi putea să văd asta vreodată, la o femeie cu sânii la fel precum ai ei. Cu mâna dreaptă l-a poziţionat între sâni, apoi a tras de amândoi… îşi mişca trupul în sus şi în jos. Mi-a plăcut, chiar dacă a durat puţin.

S-a răsucit, cu spatele la mine… peste mine… acum se afla cu vaginul peste penisul meu, acum părea că vine spre mine… priveam cu poftă la feminitatea ei. În timpul mişcării, venea tot mai aproape… după un du-te-vino incitant, a ajuns exact unde trebuia. Am tras-o peste gura mea, i-am lins de câteva ori labiile, apoi am pătruns-o cu limba, cât de adânc am putut. Adoram vaginul ei foarte strâmt. Îi mângâiam fesele, le-am apăsat, să o pot pătrunde mai mult. Îi auzeam gemetele. Se mişca în voie deasupra mea.

Îmi venea să o ţin aşa, în această poziţie… eram convins că voi avea un orgasm puternic atât eu, dar mă gândeam că poate voi reuşi să-i provoc şi ei unul. Dar nu a fost să fie. S-a depărtat… a făcut din nou câteva curse pe trupul meu.

A venit din nou în stânga mea, îmi freca penisul, în acelaşi ritm… mâna mea se afla pe fundul ei, a coborât mai mult între picioare… exact pe labii, am început să le frec, tot mai repede… mi-aş fi dorit să mişte mâna mai repede în acele momente… am avut intenţia să-i spun, dar nu am mai reuşit… aaahh… m-am încordat puternic… aaahhh… orgasmul a fost puternic, sămânţa a ţâşnit puternic pe abdomen. Încă aveam degetele lipite pe labiile ei, dar mă oprisem. Mi-a frecat penisul până am terminat tot.

Tremuram, pe alocuri suspinam puternic. Ema m-a şters cu migală peste tot, apoi s-a aşezat în partea stânga lângă mine, încă mai tremuram, i-am prins sânul drept între buze şi am început să-l sug neîncetat. Firea ei protectoare… mi-a pus o mână sub cap şi se juca în părul meu. Spasmele orgasmului nu au trecut, încă se mai simţeau, din când în când mai aveam câte o tresărire.

Mă aşteptam să mă expedieze repede, dar nu. A rămas lângă mine, jucându-se în părul meu. M-am simţit extraordinar. Nu m-am putut abţine să nu-i spun cât de minunat a fost… şi cât de minunată este ea ca femeie. Discuţia dintre noi a durat cam zece minute, timp în care am avut o conversaţie interesantă.

Trebuia să fac din nou în duş înainte de a pleca. M-am îmbrăcat iute, iar înainte să părăsesc camera ne-am sărutat protocolar, pe obraz. Am plecat relaxat, eliberat… În drumul spre casă, derulam toate momentele avute cu acea femeie superbă. Gândul că voi mai dori să mă las pe mâna ei, mă bântuia deja. Hhhhmmm, devin dependent de Ema?

Sursa foto: Ador Masaj

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Experienţa mea la Ador Masaj”

    1. Din pacate, legea este interpretabila, in asa fel incat se poate considera prostitutie. Iar, cum la noi nu este legalizata prostitutia, riscul ca un salon sa fie inchis este destul de mare, plus consecintele penale aferente.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: