De-a curva cu soțul meu (1)

Într-o după-amiază, după o ceartă cu soțul, intru nervoasă în camera noastră și trântesc ușa după mine. Îl aud vociferând ceva în urma mea, lucru care mă face să mă enervez și mai rău. Ca să nu trebuiască să îl aud în continuare și să ne luăm la certă și mai rău, decid să merg puțin până afară să iau niște aer. Nervoasă fiind și fără să gândesc, trag pe mine primele haine pe care le zăresc în șifonier. Îmi iau o bluză roșie subțire, mulată, cu dantelă pe spate. Prin materialul ei îmi împungeau puțin sfârcurile. …

Apoi îmi pun o fustă scurtă, chiar foarte scurtă, din piele neagră, mată, care îmi punea în evidenţă picioarele lungi și subțiri și gambele frumoase. Părul nu mi-am mai bătut capul să-l prind, doar am trecut cu pieptenul prin el, lăsându-l să cadă pe spate. Îmi mai aplic și puțin machiaj negru pe la ochi și un ruj la fel de exagerat de roșu, de îți lua ochii, la fel ca bluza. Înhaț de pe măsuța din faţa oglinzii primul lănțișor pe care îl văd, un lănțișor de argint lung, cu un pandantiv destul de greu care ajungea fix între sânii mei rotunzi, legănându-se ușor, și cerceii din același set cu el, care atârnau și se legănau și ei.

Mă îndrept către ieșire, timp în care fac o oprire pe holul de la intrare, unde mă încalț cu niște pantofi cu toc înalt și ascuțit, roșii aprins și lucioși. După aceea ies afară din casă în grabă, fără să mă mai uit în oglindă. Merg cu pași grăbiți și hotărâți, iar zgomotul tocurilor ascuțite răsuna deranjant de tare, în liniștea deplină de pe casa scărilor. La fiecare pas, simțeam părul gâdilându-mă prin dantela bluzei. Aproape terminasem de coborât scările, iar aerul răcoros de afară mă înțepa pe pilele. Ies din bloc.

Afară era puțin înnorat și umezeală, dar vremea era plăcută. Începeam să îmi dau seama de faptul că aplicasem parfum în exces, care mirosea înțepător. Ajung în strada principală și sunt copleșită imediat de forfotă de după-amiaza. Era, ca de obicei, multă lume care se întorceau de la servici și multe mașini care claxonau, frânau și accelerau continuu. Câțiva oameni țipau nervoși la telefon, iar nelipsitele bârfitoare ce discutau ce mai e nou și fac schimb de informații nu au ezitat să apară, împreună cu grupulețele de colegi care vorbesc prietenește între ei.

Oamenii erau ocupați, mergeau grăbiți care încotro și gesticulau în timp ce vorbeau la telefoane, dar tot se mai uitau mirați la mine, care eram printre ei complet aeriană. Pe măsură ce înaintam am început să aud oamenii șoptind lucruri despre mine și bârfindu-mă pe la spate. Eram din ce în ce mai jenată și realizam cum toată lumea, cu toată agitația în care se afla, stăteau și se holbau la mine. Mă uit puțin în jos la hainele mele și îmi dau seama de felul în care am ieșit în stradă și felul în care m-am îmbrăcat.

 Toată această ținută dezastruoasă și total indecentă era pusă și mai în evidenţă de pielea mea albă, palidă şi fină, de părul negru și strălucitor și de genele mele lungi și ondulate, la fel de negre. Brusc mă trezesc ca din vis, în mijlocul străzii, simt cum mi se taie picioarele și că nu mai pot să respir, iar capul îmi vâjâie. Eram ca picată din cer, parcă fusesem pe altă lume până atunci și tocmai ce am aterizat pe Pământ, în mijlocul străzii, între oameni. M-a cuprins rușinea și vinovăția.

Panicată și extrem de jenată, împleticindu-mă în propriile picioare și tremurând din tot corpul, am luat-o către casă, pe niște scurtături, nu pe strada principală ca să nu mă mai vadă și alți oameni. Nu îmi venea să cred ce am făcut sau unde mi-a fost capul, cum de a fost posibil să fac aşa ceva, într-un impuls de moment. În restul zilelor abia dacă ieșeam cu o fustă puțin mai scurtă din casă sau cu o bluză cu un decolteu puțin mai adânc, ruşinându-mă imediat din tot nimicul și înroșindu-mă toată, iar acum să fac un lucru atât de exagerat.

Ajung în bloc, urc scările și deschid ușa casei mele. Din hol aud televizorul care era pornit pe un canal de știri și avea volumul dat cam tare. Mă îndrept către sufragerie și îl găsesc pe soțul meu stând pe canapea, privind la televizor, chiar deloc nervos. Avea o poziție relaxată și o expresie nepăsătoare și dezinteresată. Îmi dădeam cu limba pe buze ca un tic nervos și simțeam gustul rujului aplicat în exces. M-a privit într-un mod ciudat, aşa cum nu o mai făcuse până atunci, apoi şi-a îndreptat din nou atenția la televizor. Nu a spus nimic și nu a schițat nici un gest. Simțeam cu iau foc pe dinăuntru, iar arsura din obraji creștea, în aşa fel încât aveam impresia că mai am puțin și cad din picioare.

Văzând că rămân în ușa sufrageriei complet dezorientată, fără să mă mișc nici înainte, nici înapoi, mă poftește cu o voce calmă, joasă și fermă să iau loc și eu pe canapea. Ezit puțin, apoi mă îndrept către canapea cu inima bătându-mi nebunește, și iau loc lângă el, nu chiar foarte aproape. El continua să se uite la știri părând cât se poate de liniștit, iar eu simțeam cum nodul din gât creste, iar golul din stomac se adâncește. Încă nu realizam cum am putut face aşa ceva, eram complet incapabilă să spun sau să fac ceva în situația asta, limba îmi era parcă înnodată, iar mintea încețoșată. El urmărea în continuare știrile, iar eu nu știam ce ar trebui să spun.

După încă ceva timp în care am tăcut amândoi, aflându-ne într-o liniște perfectă, cu excepția televizorului pe care l-a dat ceva mai încet între timp, bălmăjesc cu o voce lipsită de vlagă:

-Eu… ammm… eu… eu… am… aaaa…

El se uita la mine, zâmbește cumva ironic din colţul gurii, dar nu spune nimic. Habar nu aveam ce să fac și mai bălmăjesc încă ceva de neînțeles. De data asta el îmi așeza mâna sa groasă pe coapsă – eu am mâinile osoase, unghii lungi, tăiate pătrat și nelăcuite, lucioase – și îmi spune, pe același ton foarte calm:

-Acum, că tot orașul crede că ești cam curvă… fă pe curva și cu mine!… apoi adaugă aproape imediat… mie îmi place cum te-ai îmbrăcat, mai ales că ai făcut-o de bună voie și nu a trebuit să insist eu… Chiar ai avut o idee foarte bună cu ținuta asta.

Nu am răspuns nimic și mă făceam tot mai mică pe canapea, chiar foarte ruşinată. Eu eram exemplul de femeie cuminte, la locul ei, cel puțin până astăzi. El se apleca peste mine și îi simt corpul greu. Mă săruta pe gât iar sânii mi se apasă de pieptul lui. Erecția îi zvâcnea prin materialul pantalonilor pe coapsa mea descoperită. Nu eram eu persoana căreia să îi placă sexul cine știe ce sau, cel puțin, nu am recunoscut asta niciodată. Se ridică de pe canapea și mă ridic și eu. Coboară cu limbă de pe gât pe sâni, se oprește pe un sfârc, îl înconjoară cu limba, după care mă mușcă ușor de el, trece și la celălalt, îl sărută, apoi mă mușcă puțin mai tare și coboară cu limba până la buric. Nu apuc să fac nimic.

Imediat după aceea îmi cere să mă așez în genunchi în fața lui, și, văzând că încerc să mă opun, mă ia de umeri și mă așază el pe podea. Știam că vrea să i-o sug chiar dacă nu mai făcusem asta niciodată și nici nu aveam de gând să o fac, încercând să par cât mai ofensată de fiecare dată când pomenea de asta. Acum însă eu eram în genunchi în fața lui, iar el se uita la mine zâmbind. Își dă boxerii jos și își scoate penisul afară, apoi încercă să mă convingă să îl iau în gură.

Am făcut tot posibilul să mă eschivez, m-am străduit să mă feresc, să îl conving că nu pot face aşa ceva, că nu pot să trec peste principiile mele. M-am lamentat zgomotos și am protestat insistent, făcând tot ce puteam doar ca să nu trebuiască să i-o iau în gură, lucru care mi se părea de-a dreptul revoltător și jignitor. Cu toate acestea …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Dizzy

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „De-a curva cu soțul meu (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d