Poliţista excitată

Ne-am întâlnit de multe ori la diferite evenimente, gen aniversări, zile de naştere. De fiecare dată, ne-am salutat protocolar fără să intrăm prea mult în conversaţii, deşi am observat că mă fixa mereu cu privirea şi îmi zâmbea provocator. Eu 33 de ani, poliţista de oraş, iar el 45 de ani, preot în apropierea oraşului. Un bărbat înalt, inteligent, putea să te capteze în orice fel de conversaţie, îţi trezea interesul despre ce vorbea. …

După câţiva ani, ne-am întâlnit la o pensionare, exact în momentul în care eu îmi parcam maşina. M-a aşteptat, m-a salutat, am purtat aceeaşi discuţie protocolară, iar apoi am mers înăuntru. Amândoi am venit singuri, neînsoţiţi. El avea mai tot timpul în preajmă primarul şi de un om de afaceri din localitatea unde slujeşte. La acea pensionare au participat cam vreo 200 de persoane… colegi de ai mei, procurori, avocaţi, judecători, comandanţi MApN, de la finanţe, etc. În principiu, toată lumea se cunoştea cu toţi.

După câteva ore şi mai multe pahare din licoarea lui Bacchus, la un moment dat, am observat că preotul stătea de vorbă cu şeful meu, ce era şi el ameţit bine de puterile licorii. Nu am idee ce i-a spus, dar m-a indicat cu degetul subtil. Imediat s-au îndreptat spre mine şi spre colegii mei. S-au apropiat foarte tare de mine de mine. Şefu’ a început să-mi spună ceva, dar… din cauza emoţiilor, a muzicii şi a distracţiei din jur, nu am înţeles nimic.

Am făcut semn că nu înţeleg… preotul s-a apropiat de urechea mea şi mi-a spus… vreau să te fut!… îmi plac ţâţele tale… Emoţionată, am rămas fără reacţie la cuvintele lui, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui, să fie atât de direct. Dar, fiind un bărbat înalt, grizonant, matur… exact ceea ce mi-a prescris medicul… m-am umezit imediat. În acel moment m-am blocat, nu am reuşit să spun ceva, mai ales că era şi şeful meu în preajmă, nu am dat curs invitaţiei.

Următoare zi mă îndreptam spre părinţii mei, ce locuiesc într-un sat lângă oraş. Drumul meu s-a intersectat cu al lui. Mi-au revenit în minte cuvintele lui, din ziua precedentă. De cum am început să mă gândesc la cuvintele spuse de el, m-au incitat şi m-au excitat. El era în maşină, la fel şi eu… deja făceam pe regizoarea… el sărutându-mă, atingându-mă peste tot… Am tras maşina pe dreapta, imediat ce a fost posibil i-am trimis un mesaj în care l-am salutat, ca un răspuns la mesajul lui. Vrăjită de gândurile mele erotice nu i-am răspuns prompt.

De aici a început o conversaţie foarte plăcută între noi, decentă, ce continuat vreo trei zile. În aceste zile m-am gândit foarte des la cuvintele lui şi mă excitam de fiecare dată. În discuţiile noastre am aflat mai multe lucruri despre el, anumite aspecte pe care nu le ştiam, ce m-au impresionat şi m-au atras şi mai tare.

Luni seara, am rămas mai mult la birou, el tocmai plecase de la un priveghi. Am conversat puţin prin mesaje, apoi am convenit să ne vedem. M-am dus către el, aproape de biserică. A urcat în maşina mea şi am mers mult fără o destinaţie stabilită. Timp la dispoziţie nu aveam prea mult. Cea mai bună decizie a fost să mergem către ieşirea din oraş. Pe drum mă excitasem doar cum îl auzeam vorbind. Nu mă prea interesa ce spune, îmi plăcea să-i aud glasul… eram foarte excitată, mai ales că aveam şi cuvintele lui combinate cu rodul imaginaţiei mele.

Când am considerat oportun şi sigur, am tras maşina pe dreapta. Sub pretextul că vreau să fumez, am ieşit din maşină, sprijinindu-mă de portieră. Imediat a ieşit şi el din maşină şi venit lângă mine. M-a prins de mână şi m-a tras spre el… m-a sărutat… am simţit fiori din vârful părului până în picioare. Buzele moi, cu un gust bun, ceva între mentă şi migdale.

M-a întors cu spatele la el, ţinându-mă lipit de el. Cu mâna îmi atingea faţa, gâtul. A început să mă sărute pe toată linia gâtului, de la ureche în jos. Mi-a prins sânii voluptoşi… de la prima atingere a început să geamă, se bucura de ei. Aşteptarea i-a fost răsplătită. Penisul creştea, iar el se lipea tot mai mult de mine… să mă aţâţe tot mai mult.

Eram îmbrăcată în blugi, maieu decoltat şi sacou. I-a fost destul de uşor să-mi scoată sânii din sutien. Mi-a prins sfârcurile cu degetele. Le-a strâns cu atâta putere, încât m-a făcut să gem… şi să mai vreau. Cu o mână i-am atins capul, i-am direcţionat către gât şi ceafă. Îi simţeam respiraţia agitată în ceafă. Eu, foarte excitată… ceea ce îmi imaginasem prindea contur, tocmai se întâmpla.

Cu o mână m-am desfăcut la pantaloni, apoi mi-am băgat mâna în ei, între picioarele mele umezindu-mi degetele. Fiind noapte, el nu văzut unde am băgat mâna. Cu mâinile îmi masa linia trupului… a început de la sâni, pe talie în jos, a trecut de şolduri… şi-a îndreptat mâna către cea mai fierbinte parte a corpului meu. Când a realizat că eu îmi masam clitorisul a început să geamă mai tare, îl incita să mă vadă făcând asta.

Mi-a scos mâna din pantaloni şi a introdus mâna lui. Degetele mi-au atins clitorisul, l-a masat uşor… mă simţeam răsfăţată de el. Mă ţineam de el, se descurca foarte bine la ceea ce făcea. Mi-a tras mai mult pantalonii în jos. Mai târziu mi-a băgat un deget în vagin… a urmat al doilea… şi al treilea… simţeam că înnebunesc. Îl voiam, voiam foarte tare să mă penetreze.

Şi-a scos degetele, şi-a scos penisul afară. M-am aplecat în faţă, sprijinită cu o mână de maşină. A intrat în mine brusc, dar mi-a plăcut. A intrat şi a ieşit din mine de câteva ori, apoi a intrat hotărât. Mă ţinea de şolduri şi mă penetra energic. Îl simţeam cum i se întăreşte în mine. De câteva opri s-a oprit, a făcut mişcări circulare… ce mă excita maxim, urlam de plăcere… eu îmi frecam clitorisul… apoi, reluă mişcările energice de până atunci. Îl auzeam cum îmi spunea că-i place pizda mea, că o adoră.

După un timp a ieşit din mine, s-a aplecat şi a început să mă lingă… exact în momentul în care am avut orgasm. Cu degetele m-a penetrat aproape fără oprire. Când a văzut că nu mai tremur, s-a ridicat în picioare. Eu m-am aşezat în faţa lui şi am aşteptat să primesc sămânţa lui. I-am lins vârful, mă bucuram de minunăţie de penis. Îmi mişcam capul energic, el gemea intens spunându-mi cât de mult îi place. L-am supt intens… am realizat că urmează să termine, începuse să tremure… l-am supt până nu a mai rămas nimic.

Am aşteptat să nu mai tremure, m-am ridicat în picioare. El mi-a prins faţa în obraji şi m-a sărutat ca şi când ar fi fost primul sărut din viaţa lui. Încă mă mai gândesc la el.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Poliţista excitată”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura