O zi specială din viaţa mea

Citeam anumite fantezii de pe blog-ul Domnu’ Roz şi îmi imaginam propria fantezie (dorință). Şi totuşi, eram cu gândul departe, îmi imaginam acele momente dintre noi doi… cu atingeri, mângâieri şi săruturi pasionale, îmbrăţişări puternice, plăcere carnală până la refuz… dar dorința era exclusă să o realizez, nu credeam că mi se vă îndeplinii vreodată, eu fiind puţin mai pesimistă, însă continuam să visez frumos. Cum ar fi viaţa fără să visăm frumos?…

O zi de vineri. Urma să plec singură la mare să mă relaxez şi să nu mă mai gândesc la stresul acumulat din viața de zi cu zi şi de toată agitația din jurul meu, aşa că am plecat. Ajunsă în sfârşit la mare fiind şi foarte obosită de pe drum m-am cazat la un hotel mai micuț şi am rămas în cameră până în următoarea zi când urma să merg la plajă şi să mă bucur de o zi frumoasă cu soare. Următoarea zi, trezită de la ora 9, serveam micul dejun în cameră.

Mai aruncam câte un ochii pe blog-ul Domnu’ Roz sperând că într-o bună zi îl voi cunoaşte şi mă voi lăsa vrăjită şi iubită precum în poveştile lui… în acelaşi timp credeam în acest vis, dar, pesimistă cum sunt de fel, îmi spuneam că nu se va îndeplini. Se făcuse ora 12 şi eram pregătită pentru o zi de plajă şi mă gândeam să se termine într-un mod plăcut posibil, dar ce urma nu aveam de unde să ştiu.

Am pornit pe jos până la plajă. Apa splendidă, cu valurile ce veneau înspre mal, cu oamenii ce stăteau pe şezlonguri. În sfârşit simțeam şi eu briza mării şi puteam să privesc tot peisajul în linişte fără nici un stres în jurul meu. Atmosferă plăcută, relaxantă. După ce mi-am ales şezlongul, m-am decis să merg în apă, dar să nu mă avânt prea mult în larg, deoarece nu ştiu prea bine să înot. La început am intrat în apă până la glezne, apoi în apă tot mai adâncă. Am înaintat mai înspre larg, unde valurile erau puțin mai mari, curenţii puternici. Pentru moment m-am panicat puţin, dar am reuşit să ies rapid din apă.

Ajunsă la hotel, încă agitată de la cele întâmplate m-am pus direct în pat, fară să mai fac ceva timp de trei ore. Am dormit, urmând ca după ce urma să mă trezesc, să servesc cina şi să ies pe plajă la o plimbare scurtă. Era ora 17 când serveam cina, iar mai pe seară îmi propusesem să ies pe plajă pentru a mă destinde după ziua ce a trecut. Seara nu se putea încheia fără să mai citesc puţin din poveştile de pe blog. În interiorul meu încă era dorința aceea de al cunoaşte cândva pe Domnu’ Roz.

Cu cât citeam mai mult cu atât dorinţa devenea şi mai mare. Mi-l imaginam lângă mine… amândoi pe plajă, privind către luna ce se oglindea în valurile mării. M-a prins de mijloc şi m-a tras spre el. Şi-a băgat nasul în părul meu şi a încercat să mă sărute pe gât. Intenţionat mi-am întors capul spre el pentru a-l face să mă sărute pe buze. Buzele lui m-au atins, le-a lipit de ale mele. În timp ce ne sărutam m-a cuprins o căldură interioară.

Eram foarte emoționată în brațele lui, el era plin de dorință. Am dat frâu liber sentimentelor ce ne-au cuprins în acel moment. Ne-am aşezat amândoi pe spate pe pătura întinsă pe nisipul cald şi valurile mării ce ne vorbeau în liniştea nopții. Mi-a tras rochia în sus, dezvelindu-mi coapsele. Purtam doar o pereche de chiloței dantelați fără sutien pe mine, scoțându-mi sânii mari şi voluminoşi afară. În timp ce ne sărutam cu pasiune mângâindu-mi sânii iam produs erecție instant, deranjându-l prin pantalonii scurți care îi avea pe el.

Nu am aşteptat să îi dea jos, i-am băgat o mână în boxerii ce îi purta pe dedesubt şi îi mângâiam penisul erect ce zvâcnea la fiecare atingere a mâinii mele. Făcându-mi curaj şi din dorința să îi fac pe plac, m-am pus deasupra lui. L-am mângâiat pe obraji şi ne sărutam. Îi simţeam penisul erect sub mine. Ştiam ce voiam, dar aveam emoţii puternice. Mi-am făcut curaj şi am coborât până aproape de penisul lui. L-am ajutat să scoată penisul din pantaloni.

Întâi l-am frecat uşor, apoi ca să îl surprind plăcut i-am luat penisul în gură. Cu limba am făcut mişcări circulare în jurul penisului. Am coborât mai jos, buzele lipite de-a lungul glandului… îl făceam să geamă de plăcere, fapt ce mă bucura nespus. Am revenit la vârf, l-am prins cu buzele, îi sugeam penisul lent, pasional. Îmi propusesem să îl ajut să se termine în felul ăsta. El nu a mai avut răbdare, m-a tras spre el, mi-a ridicat rochia, a tras de marginea chiloților dantelați, cât să ajungă cu buzele lui lipită de mine şi limba în interiorul meu.

Era prima mea experiență, nici un alt bărbat nu-mi mai făcuse cunilingus până atunci. De la primele atingeri am simţit o senzație superbă, fiori ce-mi treceau prin corp, căldura îmi invadase tot trupul. M-a făcut să uit de mine, aproape că tresăream la fiecare atingere cu limba pe clitoris. El era experimentat, îi simţeam pasiunea cu care îmi oferea acea plăcere… plăcere pe care o visam deseori când îi citeam poveştile. Acum aveam ocazia să simt ce alte femei cunoşteau şi trăiau des aceste momente.

Mâinile lui îmi masau coapsele, limba intrase în mine, se mişca destul de rapid, incitant. Începusem să tremur, din instinct mi-am atins sânii şi îi masam uşor. Începusem să-mi amintesc de poveştile de pe blog, la partea în care femeile erau înfierbântate, excitate, tremurau în gemete şi suspine. La fel şi eu, plăcerea primită m-a făcut să gem şi să suspin, precum în acele poveşti. Chiar dacă în cele mai multe cazuri, se spunea că acele femei îşi doreau un penis în interior, ca urmare a plăcerii primite, eu încercam să mă bucur de aceste momente, unice… de la el, moment în care mi-a provocat primul meu orgasm.

Cred că a realizat şi el acest lucru, după felul în care tremuram şi gemeam, aproape incontrolabil. După, m-a tras în jos, pe trupul lui. Păream că visez, încă nu realizam ce s-a întâmplat cu mine, şi totuşi am început să-l sărut, parcă în semn de mulţumire. Am simţit când şi-a tras mai mult de pantaloni şi de chiloţi. A poziţionat penisul la intrarea în vagin, intrând uşor, până la capăt. Au urmat câteva mişcări lente, apoi ritmul a devenit mai alert. Gemeam amândoi în acelaşi timp, iubindu-ne intens şi cu pasiune. Ne sărutam, mângâindu-ne trupurile.

La iniţiativa lui, ne-am răsucit până el a ajuns deasupra mea. Îl simţeam adânc în mine… mişcându-se mult mai energic. Îl sărutam pe gât, cu uşoare muşcături. L-am zgâriat uşor pe spate. Nu-mi doream să-i las semne, era ceva involuntar. Iar dacă i-aş fi lăsat semne, erau semnele iubirii noastre sub cerul senin, la lumina lunii, ce era martoră a infidelităţii noastre, pe nisipul încă fierbinte, de la dăruirea noastră.

Îmi trecuse toate emoţiile, dorinţa era mare şi nu mai voiam ca acea noapte să se mai sfârşească. După felul cum gemea eram convinsă că urma să ejaculeze, dar nu voiam în mine. Puţin ruşinată de ceea ce voiam să-i spun, i-am zis la ureche.

– Nu în mine!… vino!…vino!… în timp ce cu braţele voiam să-l trag spre mine, să urce mai sus. A ieşit brusc, a venit lângă gura mea… i-am prins penisul cu mâna, l-am tras spre mine, l-am prins cu gura şi am început să-l sug. Îi masam cu o mână fesele. Cu cealaltă îi ţineam penisul. Sugeam cu poftă, îi voiam sămânţa lui… să o gust, pe sânii mei. Gemea de plăcere, l-am văzut cum se încorda. Mai avea puţin şi urma să ejaculeze. Eram curioasă de gustul seminţei lui, a gemut mai tare, penisul pulsa puternic în mâna mea… i-am simţit gustul, o parte am înghiţit, iar restul l-am direcţionat către sânii mei.    

Avea un gust aşa de bun, încât îl mai doream să îl am încă 1000 de serii, începând de atunci, dar ştiam că nu va fi posibil. După ce s-a scurs tot, a vrut să-mi mai ofere plăcere, aşa cum visam de multe ori. M-a pus deasupra cu buzele vaginului peste gura lui. Buzele şi limba îmi alinta labiile, le lingea, trăgea de ele, pe alocuri le muşca uşor, limba adânc în mine. Gemeam de plăcere, tremuram puternic… mi-a oferit un orgasm de neuitat.

A fost un început de zi ce nu aducea ceva special în viaţa mea, dar s-a terminat aşa cum îmi doream, cu multă pasiune în braţele lui Domnu’ Roz.

Această poveste este doar o fantezie care poate într-o bună zi, cine ştie şi cum se va nimeri, să pic în brațele acestui domn, pentru mine misterios. SFÂRŞIT.

Poveste scrisa de Alessia

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

11 comentarii la „O zi specială din viaţa mea”

    1. Mulțumesc Cezar, este prima fantezie scrisa, dar cred ca este si ultima, cu toate ca mi-ar mai place sa mai scriu câteva, dacă îmi va veni inspiratia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.