Jocul seducţiei

Era o zi superbă de octombrie, cu un soare blând ce încălzea pământul, copacii, întreaga natură. Hoinăream agale împreună cu soțul meu prin minunatul, romanticul și sublimul Bruges. Eram fericiți, tineri, nebuni, dornici de trăiri nemaiîntâlnite, de senzații tari, unice și de neimaginat. Ne-am plimbat, ținându-ne de mână, îmbrăţişându-ne, râzând cu poftă, toată ziua. Eram doar noi și restul lumii, lume ce nu conta, ce era prea mică în comparație cu iubirea și dorințele noastre. M-am oprit brusc, l-am privit intens și arzător, dar pasional, dulce și suav. …

M-am ridicat pe vârfuri, m-am apropiat de el, i-am atins buzele cu limba, am continuat să-l dezmierd încet spre ureche. Cu degetul meu i-am oprit mișcarea de a mă săruta, i l-am așezat pe buze, cât să pot continua să-l sărut pe gât, să-i ating lobul urechii cu limba, cât să-l încât, ca apoi să-i șoptesc.

-Iubitule, 24 de ore voi fi sclava ta, voi face tot ce îmi ceri, ai tot controlul asupra mea și nu am voie să comentez. Dacă greșesc sau refuz, poți să mă pedepsești. Îți voi spune… Stăpâne.

A rămas mut, uimit, nemișcat. A urmat un val de interjecții de uimire din partea lui, iar zâmbetul pervers era seducător de malefic. M-a prins cu o mână de mijloc, pe cealaltă mi-a pus-o în păr, m-a strâns, m-a tras atât de aproape de el și m-a sărutat pătimaș, cu o dorință arzătoare și de neînchipuit. Își plimba limba pe buzele mele, le umezea, le sugea ușor, își făcea loc printre ele, se retrăgea, din nou, din nou. Se juca, un joc erotic al buzelor lui împletite cu ale mele, ca într-un dans lasciv ce nu doream să se sfârșească.

Eram prizoniera lui, supusă, ascultătoare cuminte și dornică. Era Stăpânul meu, cel care urma să-mi ofere clipe unice. M-am desprins din sărutul lui, cu părul răvășit, cu buzele roșii și dureroase, i-am prins mâna și am continuat plimbarea. Stăpânul meu era entuziasmat, energic, dornic. Pașii îi erau rapizi, grăbiți, voiau cu orice preț să ajungă într-un singur loc, în cameră. Își intrase foarte bine în rol, mă tachina și îmi cerea continuu să mă adresez lui cu… Stăpâne!

Îmi plăcea jocul acesta, mă excita, știam că rolul, deși nu îl definește, îl atrage și îl incită. Apusul soarelui se întrezărea pe străzile înguste ale orașului, noi, romantici și îndrăgostiți, ne continuam planul, cu dorințe arzătoare pe chipuri. Cunoșteam orașul, de aceea, atunci când mi-a zâmbit pervers, am știut ce urma să se întâmple. Stăpânul meu m-a oprit în fața unui magazin luxos în vitrinele căruia erau etalate manechine cu numeroase modele de lenjerie intimă. Am zâmbit, știam că treaba era serioasă.

M-a condus înăuntru, în locul în care eu îl priveam curioasă cum alege mai multe produse, printre care un body foarte sexy și transparent, negru, cu dungi de mătase și un corset cu portjartier tot negru, brodat cu o dantelă fină. Mi le-a întins și mi-a spus să le probez, că dorește să vadă cum îmi stă cu ele înainte să mi le cumpere. Am vrut să comentez, insă privindu-i privirea amenințătoare, m-am abținut. Am luat produsele și am început parada. Am defilat în lenjeria provocatoare prin fața lui, ca în final, verdictul să fie cel aprobator.

I-am mulțumit Stăpânului meu pentru cadou și am plecat să mâncăm. Mi-a spus extrem de impunător ca în timpul cinei să privesc doar în jos sau spre el, nici măcar spre chelner, iar ce urma să mănânc, să-i spun lui, că va comanda el pentru mine. I-am șoptit că voi încerca. Mi-a apreciat răspunsul, dar nu era suficient. Dacă voi greși, mă va pedepsi când vom ajunge în cameră, dar dacă voi reuși, mă va recompensa. Nu erau cuvinte noi pentru mine, le cunoșteam sensul amândurora, știam că orice urma să se întâmple, mă va încânta.

Am savurat pe îndelete fiecare fel servit, ne-am bucurat de mâncarea și vinul primite. Chelnerul apăru cu nota de plată, moment în care pentru o clipă, o singură secundă, uitasem sarcina mea și m-am uitat la el, zâmbindu-i și mulțumindu-i pentru amabilitatea cu care ne-a servit. Mi-am reamintit imediat și mi-am îndreptat privirea înghețată către soțul meu. Mă privea fix. Nu era încruntat, dar avea o privire pătrunzătoare, iar un zâmbet diabolic îi apăruse în colțul gurii lui perfecte rostind șiret printre dinți că mi-am făcut-o cu mâna mea.

Imediat ce a achitat nota m-a tras de mână, m-a sărutat scurt și m-a condus spre cameră. Eram agitată, ușor speriată de tot entuziasmul de care el dădea dovadă. Mă cunoștea prea bine ca să se aștepte la încredere și obediență totală din partea mea, dar nu putea să nu spere că mă voi lăsa cu totul pe mâna lui. Am ajuns în cameră, șotul meu a închis ușa, rezemându-se de ea și privind cum îmi scot pantofii. A tras adânc aer în piept pregătindu-se pentru ce avea în plan.

Mi-a poruncit… după ce voi face un duș rapid, să mă îmbrac cu corsetul și portjartierul cumpărate, să le asortez cu pantofii cu toc și să mă prezint la el ca un pachet frumos, așa cum știam sigur că își dorește să mă vadă. După dușul rapid, îmbrăcată cu ținuta cerută de stăpânul meu, am dat ochii cu el. Când m-a văzut îmbrăcată cu lenjeria sexy mi-a spus că nu mai văzuse niciodată o femeie atât de frumoasă și provocatoare. Își dorea să mă guste și să se piardă în mine cât mai repede.

A luat o gură din vinul pe care și-l turnase și veni spre mine, întinzându-mi paharul și spunând să beau, în continuare ținându-l doar el, fără ca eu să-l pot atinge. Voi bea doar din paharul lui, iar el mă va servi de fiecare dată. Îl priveam, eram fascinată de imaginea lui, un bărbat brunet, cu păr negru, ochi negri, înalt, puternic, sigur pe el, cu cămașa suflecată cât să-i dezgolească brațele, deschiată la doi nasturi, încât să-i poți zări pieptul. Era periculos de atrăgător, ți-l doreai al tău, mai repede, mai repede. Vrând să amâne plăcerea, a fugit în duș, iar eu am rămas privind în urma lui.

M-am așezat pe canapea. Am pus muzică. Am privit camera, era goală și rece fără el. A revenit, gol, ud, sexy. S-a oprit lângă canapea și s-a așezat pe covor, cu spatele rezemat de aceasta. Și-a desfăcut picioarele cu genunchii ușor ridicați, în timp ce mă privea fix. Era foarte relaxat, îmi studia corpul fără să se grăbească, apoi mai luă o gură de vin, așeză paharul tacticos pe podea lângă el și, încă fixându-mă cu privirea lacomă, îmi porunci să mă așez între picioarele lui. M-am supus dorinței lui, umilă, stingheră, dar plină de dorință. Mi-a ordonat să-mi las capul pe spate, pe el, iar brațele să le așez pe picioarele lui. M-am conformat, poziția scoțându-mi sânii în față.

Pantofii mă deranjau, voiam să-i scot, însă știam că îi place cum se văd picioarele mele în ei și, deși nu era o poziţie confortabilă, i-am păstrat. Luă paharul și mă ajută din nou să beau vin, dar o picătură se prelinse pe lângă buză. Am vrut să o șterg, dar mâna mea fu imediat oprită de mâna lui care îmi întoarse capul spre el. Ochii lui coborâseră spre buzele mele roșii, apoi șterse picătura cu degetul mare, mângâindu-mă. Nu m-a sărutat, mă chinuia, se juca, voia să-l implor să înceteze jocul erotic și să mă pătrundă mai repede, dar… Dar continuă.

Inima îmi bătea, corpul îmi devenea din ce în ce mai fierbinte și respirația din ce în ce mai precipitată. Tot jocul acesta erotic mă excita, mă făcea să mă umezesc, să mă las purtată de valurile de căldură și de senzația plăcută pe care o simțeam. Printre buzele mele ieșeau mici gemete și mă simțeam tot mai udă între picioare, dar în același timp, în spatele meu, stăpânul meu, era la fel de excitat. Îl simțeam tare, pulsând pe coloana mea, îmi șoptea că este excitat că sunt atât de frumoasă și că mă dorește nespus.

Își dorea să mă atingă, să mă penetreze, dar aștepta cuminte să-l rog, să-i cer cu disperare să facă asta. N-am mai suportat chinul, l-am implorat să mă atingă cu degetele, astfel el le-a luat ușor pe ale mele, le-a mângâiat și mi-a direcționat mâna între picioare. Mi-a șoptit să mă ating încet, condusă de degetele lui, astfel încât prin atingerea mea, mă putea atinge și el. Era un joc plăcut, dar chinuitor, prelungea plăcerea, dar îi oferea o intensitate de nedescris.

Cu buzele întredeschise, cu capul lipit de pieptul lui, cu palma lui acoperind-o pe a mea, am coborât încet pe interiorul pulpei, urmând elasticul portjartierului, pe sub acesta, tot mai jos, din nou pe interior, până am simțit lenjeria fină. Simțeam că e prea mult, n-am mai rezistat, am îndepărtat-o rapid, mângâind labiile și apăsând ușor clitorisul. Eram liberă, excitată și dornică de a explora culmile plăcerii. Atingerile, cuvintele, respiraţia lui caldă… Era prea mult. Corpul îi era tot mai fierbinte și simțeam că nu va mai rezista mult.

M-a întins pe covorul moale şi ca o mângâiere, palmele lui îmi atinseră picioarele pe toată lungimea lor și pornind de la glezna pe care o sărută blând, începu să urce masând și mângâind, urcând mai sus, senzual pe interiorul coapsei. M-a sărutat peste dantelă, degetele lui strecurându-se după materialul subțire, frecând încet clitorisul, descoperind cât e de umedă și penetrând-o fără ezitare. Am gemut amândoi, iar el a luat cât de mult a putut, posedând-o cu degetele pe care le introducea în mine și le scotea într-un ritm halucinant. Voiam mai mult, voiam să mă guste.

A știut asta și într-o clipă a tras lenjeria de pe mine și s-a lungit între picioarele mele. Eram a lui, toată a lui, așa că mi-a lins încet labiile umezite, savurându-le cu poftă, penetrându-mă cu limba de mai multe ori, eu răspunzându-i prin spatele arcuit și gemetele necontrolate. Țipam de plăcere. A început să mă penetreze din nou cu degetele în același ritm năucitor acompaniat de limbă care mă lingea și sugea din ce în ce mai energic. Cealaltă mână urca pe abdomen, căutându-mi sânii, masându-i și strângând sfârcurile între buricele degetelor.

Gura lui mă împingea tot mai aproape de acea prăpastie, până când am simțit corpul cum îmi ia foc, cum furnicăturile vin dinspre extremități, explodând de plăcere prin tot corpul, cu milioane de senzații ce mă făceau să scot gemete puternice, strângându-mi pumnii până când unghiile îmi intraseră în carne. M-a sărutat încet, suflând cu blândețe, până când a simțit cum corpul meu se liniștește. Degetele mele erau dornice să exploreze, i-am atins penisul erect, mângâindu-l cu degetele fine și strângându-l încet. Gemea simțind cum îl ating și nu mai avea răbdare.

Mă voia prea tare, așa că mă ridică pe brațe, lipindu-mi corpul fierbinte de al lui și mă purtă până ce mă așeză pe pat. Imediat își găsi locul între picioarele mele, sărutându-mă din nou și fără ezitare, intră în mine cu forță. Am gemut puternic. Era perfect, așa pierdut în mine. Era șocant de bine, eram compleți, unul cu celălalt. A început să-și miște șoldurile, intrând și ieșind puternic, sărutându-mă în continuare. Ritmul devenea tot mai rapid, iar buzele lui căutau sfârcurile mele întărite, gustându-le și mușcându-le.

Degetele mele erau pierdute în părul lui, apoi coborau pe spate, oprindu-se pe fesele încordate, împingându-l mai tare și mai rapid, până când corpul îi luă foc, iar expresia de plăcere mă făcea să țip de plăcere, timp în care el avea un orgasm la fel de puternic ca al meu. Ne-am privit în ochi și ne-am pierdut imediat într-un nou sărut pasional. Am rămas minute lungi îmbrățișați. M-a învelit cu cearșaful mătăsos, iar el s-a ridicat gol, revenind cu sticla de vin pe care urma să o terminăm.

Poveste scrisa de Ioana

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Jocul seducţiei”

  1. Ce mi-aș dori să am așa o iubita sexy, aș excita-o, linge-o, penetra-o zilnic chiar și de 2/3 ori pe zi.SUPER EXCITANTĂ ACEASTA POVESTIRE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.