Tu ai puteri asupra mea

Au trecut câteva luni de când nu am mai ştiut nimic de el, până într-o zi când m-am decis să îl caut să văd ce mai e nou în viața lui. Având adresa lui de email am decis să îi scriu un rapid un mesaj:

– Bună, ultima dată îmi spuneai să ne vedem când voi decide eu, căci tu ai putea oricând să ajungi în oraşul meu, şi fiindu-mi dor de tine, am decis să te caut, să îți spun că aş vrea şi îmi doresc să ne vedem, bineînțeles, dacă îți mai doreşti şi tu acest lucru…

În timp ce îi scriam mesajul, gândeam pesimist… dacă s-a răzgândit, poate nu va vrea să îmi ofere un răspuns, o fi uitat de mine?… Până la urmă, dacă îi trimit acest mesaj nu am nimic de pierdut, poate nici de câştigat. Urma să văd ce se va întâmplă, aşa că, încrezătoare i-am trimis emailul aşteptând răspunsul lui. La nici zece minute de la trimiterea emailul, a venit şi răspunsul lui. Eram nerăbdătoare să văd ce mi-a scris, aşa că am deschis imediat mesajul.

– Bună şi ție, nu mă aşteptam ca după atâta timp să mă cauți, mai ales că a trecut ceva timp de când nu am mai vorbit. Şi eu mă gândeam la tine. Mă întrebam ce mai e cu tine, ce mai faci şi de ce nu mi-ai scris în tot acest timp. Dar să ştii că mă bucur că m-ai căutat, că ți-ai adus aminte de ultima conversație dintre noi şi de propunerea mea. Săptămâna viitoare voi avea drum înspre oraşul tău, voi veni în delegație şi putem să ne vedem. Voi sta câteva zile, dar rămâne să ne scriem sau, uite îți voi lăsa numărul meu de telefon să ne auzim.

Fericită că mi-a răspuns şi mai ales că mi-a lăsat numărul lui de telefon, inima îmi bătea cu putere. Eram încântată şi abia aşteptam să îl văd față în față, după atâtea luni în care am conversat online. Zilele păreau că trec cu greutate, aşteptând entuziasmată clipa când ne vom întâlni şi ne vom iubi intens şi cu pasiune aşa cum ne imaginam virtual. Încă am acea dorință să îl am lângă mine, cu fiecare conversație între noi doi, îi simțeam şi lui dorința de a ne iubi şi de a ne dărui clipe pasionale unul altuia.

Telefonul a sunat pe la ora 12. Era el, dându-mi vestea mult aşteptată de mine, aceea că el va ajunge în jur de ora 15 în oraş şi că se va caza la un hotel, ca apoi, mai pe seară să ne vedem. De cum am auzit propunerea lui, emoțiile creşteau în intensitate şi mi-am dat acceptul instant. După ce am încheiat apelul, am început să mă pregătesc. Aveam timp suficient să îmi caut o lenjerie intimă sexy pentru a-l surprinde plăcut.

Ajunsă la magazinul cu lenjerie intimă, am început să caut una care să îmi placă, dar să îl surprind şi pe el. Plimbându-mă prin magazin am zărit o lenjerie neagră, destul de sexy. Dacă lenjeria era pe gustul lui urma să vedem, căci mie îmi plăcea nespus de mult. După ce am cumpărat lenjeria am pornit spre casă. La scurt timp am primit mesaj de la el confirmându-mi că a ajuns în oraş şi că a reuşit să se cazeze la hotelul… x… din centrul oraşului.

Fiind obosit de pe drum s-a pus să doarmă puţin, iar seara urma să ne vedem la hotel. Orele treceau, emoţiile creşteau, entuziasmul la fel, dorința de al cunoaşte în persoană era puternică. Într-un cuvânt îmi doream să mă țină în brațe, să mă sărute… să îmi arate aceea pasiune şi aceea senzație de care nu aveam parte. Uitându-mă la ceas, ora stabilită se apropia. De emoţie eram pe cale să uit lenjeria intimă pe care o cumpărasem pentru el.

Ajunsă în fața hotelului, l-am sunat să iasă în întâmpinarea mea. Uşa s-a deschis şi a apărut el… acea persoană cu care conversam online în urmă cu câteva luni, iar acum era chiar în fața mea. De cum l-am văzut, inima a început să bată şi mai puternic. Emoțiile din vocea mea mă dădeau de gol, roşeața din obraji era vizibilă, de parcă mă ciupise vreun rac. Când m-a văzut, a venit spre mine, ne-am apropiat unul de altul. Luându-ne în brațe, eu i-am pus mâinile în jurul gâtului, el mă ținea de şolduri… ne sărutam entuziasmați, la început timid apoi cu mai multă pasiune, până ce focul şi dorința dintre noi doi a crescut la o intensitate mare. M-a ridicat în brațe în timp ce ne îndreptam spre cameră.

Urma să ne iubim cu pasiune şi multă dăruire. Înainte de asta, i-am spus să aştepte puţin, aveam o surpriză pentru el. L-am privit în ochi în timp ce mă îndreptam spre baie cu lenjeria special cumpărată, ce se afla într-o pungă de hârtie. Cred că bănuia ce se poate afla în acea pungă, dar era mai bine să mă vadă îmbrăcată.

Ajunsă în baie mi-am pus lenjeria intimă entuziasmată de seara pe care urma să o petrecem împreună. Cu emoţii puternice am dat să ies din baie, am scos doar capul, iar ca să-mi fac curaj, i-am spus să închidă ochii, până îi voi spune eu să-i deschidă. Tremuram de emoţie. El aşezat la marginea patului, cu ochii închişi, aştepta cuminte confirmarea mea. Eram in faţa lui. Cu greu am reuşit să scot cuvintele… acum poţi să deschizi ochii

După ce şi a deschis ochii a rămas tăcut timp de câteva secunde, ochii mari, părea surprins de surpriză.

– Nu mă aşteptam la o aşa surpriză, arăţi fantastic… wow…

Cuvintele lui au mers la suflet, un pic din emoţii se pierduse un pic. Când am ieşit din baie nu am observat ce făcuse el. La cât de emoţionată eram, mă concentrasem pe reacţia lui pentru surpriza mea şi nu am observat lumânările roz parfumate ce crea o ambiantă romantică. De la telefonul lui am recunoscut melodia pe care o ador foarte mult…

Tu ai puteri asupra mea

Mă pierd în nebunia ta

Doar leii se iubesc aşa

Când te lipeşti de pielea mea

Eram surprinsă de gestul lui, la fel cum el era surprins de lenjeria pe care o purtam. Înfierbântaţi amândoi nu am mai stat nici unul pe gânduri şi am trecut la fapte. Mi-am făcut curaj şi m-am dus mai aproape de el. Cu braţele lui lungi m-a prins de mijloc şi m-a tras spre el, nasul îi ajungea între sânii mei… Dintr-o smucitură m-a aruncat pe pat şi el peste mine. M-am speriat un pic, dar sărutul lui pe buze m-a liniştit imediat. Mi-a prins mâinile de pat… căuta să mă sărute pe gât.

Nu apucase să se dezbrace de haine. Aveam eu plăcerea asta.

– Vrei să mă laşi pe mine să te ajut la haine, i-am spus eu încrezătoare, dar emoţionată în acelaşi timp.

– Sigur… de ce nu…

Mi-a eliberat mâinile, am început de la nasturii de la cămaşă. Am venit mai aproape de el şi l-am sărutat pe gât. Cu fiecare accesoriu vestimentar de care scăpa, eram mai aproape de momentul nostru. Nu am scăpat nici un moment în care să nu-l sărut. Aşa cum îi spuneam mereu că îi voi face. Emoţii puternice au venit ca o avalanşă când a trebuit să ajung la chiloţi… privind cu interes la umflătura din faţă. M-a ajutat şi el, apoi s-a întins pe spate. Cu braţul stâng m-a tras spre el. Bucuroasă, m-am pus deasupra lui sărutând-ul repetat pe faţă şi gât.

Plină de adrenalină, am muşcat puţin din buzele lui senzuale coborând până la gâtul lui, cu săruturi mici şi repetate. Încercam să-i sărut fiecare centimetru de piele. Eram foarte excitată, aşteptarea lungă mă făcea să par nesigură în mişcări. Sub mine, bărbăţia lui pulsa, era la fel de excitat ca şi mine. Se simțea din fiecare respirație, fiecare gest, la fiecare atingere.

Încet, dar sigur, am ajuns în zona penisului. Era tare, l-am prins cu mâna stângă… cu mâna dreaptă îl mângâiam pe piept. De câteva ori m-am aplecat şi l-am sărutat pe abdomen. Îmi făceam curaj, cu fiecare stângăcie pe care o făceam. Îmi doream să-i fac un sex oral aşa cum ştiam că i-ar place, chiar dacă nu eram aşa de experimentată, dar pentru el aş fi făcut totul, mi-aş fi depăşit limitele.

M-am aplecat asupra lui, şuviţe din păr nu lăsau să vadă ce urma să fac. I-am atins vârful penisului cu buzele, cât să-mi fac curaj. Au urmat alte atingeri ale buzelor… încercam să mă motivez… trebuie să fac asta!… am deschis gura şi l-am atins cu limba. Limba făcea rotocoale… am închis ochii, încercam să mă detaşez de faptul că mă privea. Am coborât cu limba de-a lungul penisului, până la bază, apoi am urcat la fel de lent. Am deschis gura şi l-am primit…

Simţeam cum pulsează în mâna mea, intre buzele mele. I-am simţit gustul lichidului preejaculator în timp ce mă jucam cu penisul. M-am lăsat purtată de val la gândul că o atitudine bună face diferenţa. Mişcările tot mai ample, încercam să-l cuprind mai mult… îi auzeam fiecare suspin, fiecare tresărire, ştiam că mă priveşte, dar am încercat să merg mai departe, fără să mă ruşinez în faţa lui…

M-a tras de brațe către el… s-a ridicat în şezut, apoi a venit spre mine. Întâi ne-am sărutat pasional. A tras de chiloţei să mă dezbrace, apoi a urmat şi restul lenjeriei. Mâinile lui s-au înfipt în sânii mei, trăgea de ei, îmi răsucea uşor sfârcurile… i-a prins cu gura, îi sugea lacom. Nu a durat mult, s-a întins pe spate, eu peste el. M-a prins de mijloc şi m-a tras către el. Atunci am înţeles că vrea să mă urc mai sus… Mâinile alunecau pe coapsele mele… pregătită de o porţie de cunilingus aşa cum îmi doream şi aşteptam din partea lui.

I-am simţit limba jucăuşă intre labii… mmmh… am închis ochii şi încercam să savurez fiecare atingere pe care mi-o oferea. Mâinile erau într-o continuă mişcare pe trupul meu… pe coapse, pe abdomen, pe sâni… i-am simţit limba pe clitoris… aahh… îmi plăcea nespus demult, începusem să tremur, era o senzaţie nouă de plăcere, greu de descris în cuvinte. Părea că nu vrea să-mi mai dea drumul, mă ţinea strâns… cu limba îmi biciuia clitorisul… eu eram înnebunită. Tremuram tot mai puternic, a simţit şi el asta… m-a ţinut strâns până când am avut primul orgasm.

Îmi pierdusem orice urmă de ruşine, îl doream în mine. I-am spus la ureche că îl vreau în mine. Îmi doream de mult să fiu pătrunsă pe la spate. Ştia şi el asta. Aşezată cu spatele la el, în genunchi şi sprijinită în braţe… aşteptam cuminte să-i simt trupul lipindu-se de mine. Valuri de atingeri ale mâinilor pe trupul meu amânau momentul aşteptat de mine. Poziţionat la spatele meu, i-am simţit penisul atingându-mi labiile… a intrat şi a împins până a intrat tot.

Mişcările au pornit lent, apoi tot mai rapid. Se lovea de mine tot mai puternic. Începusem să simt din nou acel tremur de plăcere, precum mai devreme. Nu-mi doream să se oprească. Nu avea nevoie de indicaţiile mele, ştia ce are de făcut, dar în mintea mea se derulau mesajele pe care voiam să i le spun. Gemetele îmi erau tot mai puternice, tremuram din ce în ce mai tare… cel de-al doilea orgasm a fost mult mai puternic ca primul.

S-a oprit din mişcări doar pentru puţin timp, apoi şi-a reluat mişcarea în mine, parcă mai energică decât mai înainte. Mâinile lui mă strângeau de mijloc, gâfâia tot mai tare, l-am simţit că era pe punctul de a ejacula. Mi-aş fi dorit în mine, să-i simt sperma caldă cum mă inundă, dar în acelaşi timp voiam să-l gust. Am reuşit să mă smucesc din strânsoarea lui, m-am întors rapid cu faţa către el. I-am prins penisul în gură, avea un gust nou… cu ochii închişi îl sugeam doar cu gândul la sămânţa lui, să ejaculeze în gura mea, pe sâni. Momentul aşteptat a venit la scurt timp… L-am simţit cum se încordează… îi ţineam penisul cu o mână, frecându-l uşor. Sămânţa dulce mi-a invadat gura, apoi i-am direcţionat penisul către sânii mei.

Ne-am îmbrăţişat, săruturile pasionale au venit de la sine ca o mulţumire pentru seara pasională ce mi-o oferise şi mai ales pentru că a făcut tot posibilul ca această întâlnire să aibă loc… să trăim clipa împreună. Ştia cât de mult îmi doream să mă ofer lui, trupeşte, cât şi sufleteşte. Îmbrăţişaţi fiind, aveam doar un singur lucru să-i mai spun.

– De fiecare dată când vorbeam mă întrebai dacă ai puteri asupra mea. De fiecare dată mă eschivam, evitam un răspuns clar, dar acum pot să-ţi spun… Da, ai puteri asupra mea, mă înnebuneşti cu fiecare atingere, cu fiecare zâmbet, cu fiecare moment petrecut împreună, chiar şi de la distanţă.

Îți mulțumesc că mă laşi să mă bucur de povestea noastră de amor. Vreau ca tu să fii fericit, aşa cum voi fi şi eu ştiind că eşti bine, cu speranța că această fantezie poate o vom realiza împreună, cândva. Doar întâlnindu-te pe tine nu e un sfârşit de poveste prea bun, dar ştiu şi sper că va fi pe placul tău şi a celor ce o vor citi.

P.S.

A nu se înțelege greşit, noi încă nu ne-am întâlnit, dar nici nu cred că se va întâmpla vreodată. Ca urmare şi această poveste este doar o fantezie vinovată. Sfârşit.

Poveste scrisa de Alessia

Citeste si:

O zi speciala din viata mea

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Tu ai puteri asupra mea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.