Hackeri ruşi mi-au clonat blog-ul!

Internetul este o armă cu două tăişuri. Poate să aducă satisfacţii dar şi probleme. În cazul meu, pe lângă faptul că tupeul unora este fără margini în a copia fără bun simţ texte, parţiale sau totale, ca apoi să le însuşească ca fiind propria creaţie, tot în această lună am descoperit că blog-ul meu a fost clonat. După cum veţi vedea mai jos, arată la fel… culoarea, aranjamentul în pagina, meniul, textele… cu singură excepţie. Nu se văd pozele la poveşti. De ce au făcut asta?…

Nu am de unde să ştiu care le-a fost intenţia, mai ales că această clonă nu are nici o lună de existenţă. Nu am idee dacă prin aceasta clonă s-au gândit ca prin traficul generat de blog-ul meu vor reuşi să atragă propriile reclame sau să promoveze diverse campanii de tip scam. Nu exclud nici varianta de atacuri de tip phishing. Cei care aţi accesat deja această clonă, vă sfătuiesc să vă faceţi o scanare a dispozitivelor cu care aţi intrat. Cât mai rapid!

Ca atare, vă rog să aveţi grijă ce situri accesaţi. Înainte să accesaţi un link care promite că sunt eu, trebuie să verificaţi dacă în denumirea linkului există numele blog-ului domnuroz.ro.

Ieri am făcut raport la google, iar azi, acestă clonă nu mai poate fi găsită la căutări după aceleaşi cuvinte cheie pe care le-am folosit ieri. Tot ieri, am scris un mail firmei de hosting ce ii găzduieşte. In cel mai scurt timp, această clonă va disparea total.

Din motive de securitate, nu am ataşat linkul acestei clone pentru a nu vă tenta să daţi click pe el. Mă puteţi crede pe cuvânt, plus că, mai jos, am făcut eu un print screen în care dovedesc asta.

auto-goodzone.ru

Mare atenţie! Dacă primiţi o atenţionare la situl pe care urmează să-l deschideţi, înseamnă că ceva nu este în regulă. Asta este valabil pentru toate siturile pe care doriţi să le accesaţi. Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Hackeri ruşi mi-au clonat blog-ul!”

    1. ‘ Din batrani se stie vorba, ca romanu-i cam gelos cand vecinul bate toba dar o bate cu folos. Ca de-atata saracie, lene sau din plictiseala cei mai multi in loc s-ajute o cam dau in oboseala. ‘ Decat sa fi lasat comentariul tau de 3 parale mai bine nu scriai nimic. Omul nu inventeaza subiecte despre clonare daca nu s-ar fi intamplat iar pentru ochiul format al oricarui cititor, continutul blogului e aur pentru unii si chiar o marca inregistrata pentru altii.

  1. Săracii ruși, pe ei nu-i lasă Putin cu porno (sa scrie) (sunt conservatori totuși, tradiționali), trebuie sa fure de la alții..

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.