Luminiţa… bruneta fermecătoare

Salutare, mă numesc Cătălin şi sunt din Timişoara. Vreau să vă povestesc o întâmplare reală, o experienţă sexuală pe care am avut-o în vara anului trecut. Având destul timp liber, îmi ocupam timpul pe reţelele de socializare. Am trimis o cerere de prietenie unei persoane de sex feminin. Câteva momente mai târziu am primit acceptul ei, probabil era conectată în acel moment. A fost suficient să-i trimit un mesaj de mulţumire pentru a sparge gheaţa… să vorbim deschis…

Din una în alta, am ajuns să vorbim şi despre viaţa noastră de zi cu zi. Era proaspăt divorţată, ca urmare a unei căsnicii nefericite, atât ca şi cuplu dar şi în viaţa sexuală. I-am spus de la început că sunt căsătorit, că am o soţie frumoasă şi iubitoare, de casă, dar tot nu eram împlinit sexual. Îmi doream lucruri noi, eram dornic de ieşiri, de fantezii şi de plăcerile sexuale, de care, din păcate nu aveam parte. Vorbeam zilnic pe apel video, eram dependenţi unul de celălalt.

Trecuse mai bine o lună de când vorbeam noi doi. Discuţiile au evoluat… spre partea sexuală. Despre ce i-aş face dacă aş avea ocazia să ne întâlnim. O fascina ideile şi fanteziile mele, mai ales că avea o pauză sexuală de foarte mult timp. Am hotărât împreună să ne vedem, într-o zi superbă de vineri. Afară cald, soare, o zi perfectă pentru o întâlnire. Ziua mult aşteptată. Trebuia să ne întâlnim la ora 15 în faţa catedralei. Pentru că am ajuns mai repede cu două ore, am rezervat o cameră la un renumit hotel din Timişoara. În timp ce mi-am băut cafeaua, am aşteptat să ajungă ea la ora stabilită.

Când a ajuns şi am văzut-o pe viu, am rămas surprins. Era de o frumuseţe rară, statură medie, brunetă, îmbrăcată simplu. Era pentru prima dată când ne vedeam faţă în faţă. Cum a ajuns în dreptul meu, am sărutat-o pe gură… aşa sunt eu, puţin mai tupeist. I-am spus că e mai frumoasă decât m-am aşteptat. Ne-am îndreptat spre o terasă oarecare, să bem o cafea, să ne cunoaşte mai bine, să ne obişnuim unul cu altul, să vorbim despre noi şi despre ce urma să facem.

Ne-am aşezat la o masă mai retrasă, am comandat câte o cafea şi o sticlă de vin roşu, să se înfierbânte sângele în noi. Am tot vorbit până când s-a terminat sticla de vin… ea s-a ridicat de pe scaun mi-a spus… hai iubitule să mergem, sunt nerăbdătoare şi dornică de tine… După ce am plătit, am plecat încet către hotel. La hotel, am luat cheia şi ne-am dus către cameră. Am ajuns în faţa uşii, am deschis uşa şi am intrat spunându-i să se facă comod.

Stătea în faţa mea, era o splendoare. Am prins-o de cap şi am sărutat-o pe buze… mi-a răspuns la sărut, limbile noastre se împreunau… doamne, ce frumos săruta… mmm… o sărutam pe gât, îşi lăsa capul pe spate semn că îmi făceam treaba bine. În timp ce o sărutam, cu mâna dreaptă îi căutam sânii ca două mingii… eram dornic să-i sărut. Am băgat mâna pe sub bluziţă… ahhh… am dat de sâni ei mici, rotunzi, sfârcurile întărite… abia aşteptam să-i sărut, să-i muşc, să-i alint… cum ştiam eu mai bine. Îi masam sânii cu mâna dreaptă, cu mâna stângă îi căutam nasturele pantalonului.

I-am desfăcut, într-un final, nasturele de la pantaloni… mmm… am băgat mâna în pantaloni, îi căutam păsărica caldă care mă voia, clitorisul părea că mă strigă să-l sărut, să-l muşc. Era udă. Se umezise de la săruturile mele tandre. I-am dat bluziţa jos, apoi şi sutienul… rămânând în sânii goi, mici rotunzi. I-am sărutat, i-am muşcat uşor cu dinţii, cât să nu simtă durere, ci doar plăcere… mmmm… îi plăcea. Abia mai reuşea să stea pe picioare.

I-am spus să se întindă pe pat, apoi am dezbrăcat-o de pantaloni. Purta o pereche chiloţi roz cu dantelă. Îi umezeam sânii cu limba, făceam cercuri în jurul sfârcurilor… mmm… ce senzaţie, ce plăcere. Am coborât încet cu săruturile pe abdomen… de câteva ori i-am băgat limba în buric în timp ce o priveam din când din când.

Ţinea ochii închişi, capul într-o parte, îi plăcea, gemea încet… ahhh… În acel moment, i-am introdus un deget în vagin. Era umedă. Mă jucam cu clitorisul, îl atingeam încet cu degetul. Auzeam doar gemete din partea ei, semn că îi plăcea ce făceam. Un timp am penetrat-o cu un singur deget, un du-te-vino, nu foarte energic. După care l-am introdus şi pe al doilea… mmm… penisul meu nu îşi mai avea locul în pantaloni, era gata să explodeze, dar era rândul ei să primească plăcere maximă.

Încet, dar sigur, am ajuns cu gura la păsărica ei proaspătă epilată şi frumos mirositoare… mmm… i-am lins clitorisul, apoi labiile… erau dornice de guriţa mea, voiau să fie supte. Era înnebunită de mişcările mele, mă ţinea cu mâinile de cap, nu mai voia să-mi dea drumul. La un moment dat am simţit cum îşi strânge picioarele. S-a încordat, ştiam ce urmează, urma aibă un orgasm. Ceea ce s-a întâmplat. La puţin timp, s-a arcuit puternic, a început să geamă mai tare… ahhh… i-am simţit secreţiile şi gustul dulce amărui.

Am lăsat-o preţ de câteva secunde să se liniştească. S-a uitat la mine şi mi-a spus… acum e rândul meu să-ţi ofer clipe frumoase… Ne-am ridicat, eu mi-am dat jos tricoul, ea s-a ocupat de pantaloni. Eram doar în chiloţi. Penisul erect gata să explodeze. A tras de chiloţi în jos şi mi-a văzut minunăţia… wow, ce penis mare şi frumos ai!… nu am mai întâlnit unul aşa de mare de mult timp… Încet, l-a decalotat, m-a sărutat pe cap, limba a intrat în acţiune… mmmm… îmi plăcea ce făcea.

O priveam. Mi-a luat penisul în gură, îl sugea energic şi cu poftă. Intrase până la jumătate în gură. Ar fi luat-o pe toată, dar nu putea. Mi-a lins şi supt testiculele. Se vedea că-i place să facă asta… mmm. S-a ridicat, s-a uitat la mine şi mi-a spus… hai, fute-mă, te vreau… o vreau în mine. S-a întins pe spate, eu imediat m-am aşezat peste ea. Mi-am frecat mădularul de clitoris. Era excitată la maxim, am simţit asta, dar vroiam să o mai chinui puţin.

Apăsam cu penisul pe clitoris apoi mă retrăgeam un pic. Practic mă jucam cu ea. Citeam pe faţa ei că mă voia, voia să o penetrez. Într-un final mi-am potrivit penisul şi am intrat adânc în ea. Mă mişcam încet la început, apoi tot mai repede, având un picior pe umărul meu. Ajunsesem să o penetrez ca un nebun, iar ea îmi spunea… da, fute-mă, sunt a ta… După un timp, m-am ridicat şi i-am spus să se aşeze în poziţia capră.

Înainte să o pătrund, am strâns-o ferm de fese, am tras-o de sâni. O ţineam de mijloc cu ambele mâini şi o penetram energic… din ce în ce mai tare. Am simţit că urmează să îi vină al doilea orgasm, chiar dacă a început să-mi spună… acum, îmi vine, nu mă lăsa!… aaahh… apoi, a tras perna mai aproape şi şi-a aşezat capul pe ea. A stat nemişcată un timp, timp în care nici eu nu m-am mişcat. Am stat adânc în ea.

Mi-a dat semnalul că pot continua. S-a uitat la mine şi părea să spună… acum este rândul tău!… Am început să o penetrez, la fel de energic… eram aproape, începusem să gâfâi. Ea îmi oferea contre. Nu ştiu dacă ea voia să termin în interior, dar eu mi-am scos mădularul, am întors-o cu faţa la mine.. gâfâiam şi respiram greu, mi-am frecat puţin penisul… sperma a ţâşnit pe sâni şi pe abdomen. Era plină de sperma mea.

M-am ridicat în picioare, cu paşi lenţi, mergând spre baie, i-am spus că merg la duş şi că ar fi bine să vină şi ea cu mine… că o aşteaptă şi alte surprize. De cum a auzit invitaţia, s-a ridicat, a venit spre mine şi mi-a spus… ne aşteaptă o zi cu multe placeri şi fantezii, doar avem tot timpul din lume.

Poveste scrisa de Cătălin

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Luminiţa… bruneta fermecătoare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.