Te-aş fute în duşmănie!

Înainte de toate, trebuie să înţelegi că aş face asta nu pentru că vreau să-ţi arăt şi partea mai agresivă, mai dominantă a personalităţii mele, atunci când este vorba de sex. Aş face asta pentru că aşa simt faţă de tine, pentru că aşa meriţi. Nu te înfoia în pene, entuziasmată, pentru că ţie îţi place acest stil, nu te bucura prea tare, acest mod de a te fute nu este pentru plăcerea ta, plăcerea este doar pentru mine. Pentru tine sunt egoist, nu vreau să-ţi ofer plăcere, tu nu meriţi plăcere. Dar ştii de ce?…

Pentru că aşa vreau eu. Ştiu, pare imatur ceea ce spun, dar este felul meu de a mă răzbuna pe tine şi am nenumărate motive să fac asta, motive pe care nu trebuie să ţi le spun, le ghiceşti singură. Acum că ţi-am spus câteva lucruri, mai trebuie să ştii că… Nu ai voie să mă atingi pe trup, să mă mângâi şi să mă îmbrăţişezi, nu ai voie să mă săruţi. Dar nici nu ai dreptul să refuzi nimic din tot ce îţi voi face sau să comentezi.

De fapt, nu te vei putea împotrivi pentru că mâinile îţi vor fi legate la spate. Iar de comentat nici atât, vei purta aproape tot timpul un căluş la gură. Îţi vei da seama mai târziu… de ce aproape tot timpul. Îţi imaginezi cum va decurge întâlnirea noastră? Tu nu, dar eu da.

Din prima secundă în care vom rămâne singuri te voi trata cu dispreţ. Te voi privi de sus, cu superioritate. Nu-ţi voi permite să mă priveşti în ochi, încă nu ai acest drept. Primul lucru pe care l-aş face ar fi să te dezbrac complet, într-un mod în care nu poate fi numit erotic. Poate că trăgând de hainele tale şi dezbrăcându-te mai agresiv, ţi se va părea incitant, poate chiar îţi doreai să se întâmple asta, dar, repet… nu o fac pentru plăcerea ta.

Al doilea lucru ar fi să te leg de mâini la spate. Îmi place să te văd neajutorată, fără să poţi riposta. Aşa începe totul. Te-aş pune imediat în genunchi să aştepţi până când mă deschid la prohab. Nu-ţi face iluzii. Asta nu este un sex oral clasic sau cum îţi place ţie să-l faci. Mă voi juca cu tine la început. Degeaba vei dori să-l prinzi cu gura, să-l sugi. Nu va fi atât de uşor. Te voi lovi cu penisul peste gură şi peste obraji, îl voi plimba pe buzele tale… şi cam atât.

Dar să nu îndrăzneşti să mă priveşti în ochi să am milă să ţi-l ofer, nu o voi face la insistenţele tale. O voi face când consider eu. Iar atunci îl vei suge aşa cum vreau eu. Îţi voi băga penisul în gură, şi-l voi îndesa tot mai mult, până la limita suportabilităţii tale, poate şi un pic mai mult. Cu mâna băgată în părul tău, şi alta să te ţină de bărbie, cât mai fix posibil… te voi fute în gură. Poate ai mai făcut sex oral în acest mod şi ţi-a plăcut, dar să fii sigură că eu nu o fac pentru plăcerea ta. Doar ţi-am mai spus.

Tot eu voi impune ritmul… penisul va intra destul de alert şi cât mai adânc posibil în gura ta, iar tu nu te vei putea opune dorinţei mele. Vei putea să respiri în voie, doar când voi scoate penisul din gura ta şi te voi lovi repetat peste gură şi obraji. Apoi, iar… încă o serie în care voi folosi gura ta pe post de vagin.

După ce mă voi plictisi, îţi voi pune un căluş. Nu vreau să te aud vorbind. Te voi ridica în picioare, apoi, aplecată cu spatele la mine, te voi pătrunde brutal în vagin. Palmele oferite cu simţ de răspundere peste fese sunt tot pentru plăcerea mea. În timp ce te voi penetra agresiv, animalic, te voi ciupi de sâni şi te voi trage de părul tău bogat şi lung.

Îmi va face mare plăcere să te fut adânc în vagin, să simt cum mă lovesc rapid de interiorul tău, lovindu-mă fără milă de fesele tale. După o serie mai lungă de futut vaginul tău, e timpul pentru o nouă serie de sex oral, dar tot aşa cum doresc eu.

Te pun în genunchi. Îţi trag căluşul în jos… Imediat îmi fac loc în gura ta cu penisul. Te ţin de cap şi mă mişc energic… tot mai adânc. Să văd că te îneci un pic, că ai dificultăţi să respiri, dar tot nu mă voi opri din demersul meu. Da, vreau să te fut în duşmănie!

Mă dor picioarele şi este timpul să stau jos, tu încă trebuie să prestezi. Aşezat pe canapea, relaxat cu picioarele depărtate, tu în genunchi la marginea patului. Gura plină de penisul meu. Te ţin de cap şi te apăs energic… să văd cum intră tot penisul în gura ta, dacă se poate tot. Te privesc cu ură când fac asta, dar îmi va face plăcere să o fac.

În mod normal, nu sunt fan sexului anal, din mai multe considerente, dar pentru tine aş face o excepţie. Te-aş pune pe canapea cu faţa în jos… legată de mâini la spate, căluş la gură. M-aş urca peste tine. De data asta aş folosi un prezervativ. După ce l-aş pune pe penis, te-aş pătrunde… nu brutal, să nu te rănesc, deşi ceva din mine mă îndeamnă să fac asta. O să mă obişnuiesc cu noua “casă”, apoi ritmul va fi tot mai rapid. Să mă lovesc cu putere de fesele tale. Nu voi ştii dacă îţi va plăcea sau nu, dacă ţipi sau nu… nu-mi va păsa prea mult. Tot ce vreau este să te fut.

Va urma, în mod evident, o nouă serie de sex oral după ce arunc prezervativul. Voi ieşi din tine, voi merge la capul tău, voi trage de căluş. Te ţin de cap şi îndes penisul meu în gura ta. Mă mişc alert, tot mai adânc şi îmi place să fac asta… vai, cât ador! Este timpul să termin, aş mai fi vrut să te penetrez în vagin dar nu vreau să-ţi placă, aşa că voi continua să te fut în gură.

Te trag de pe canapea şi mă aşez eu. Îţi spun să urci şi tu. Din lateral, întinsă, îmi prinzi penisul cu gura şi încerci să-l sugi singură, aşa cum îţi place ţie, dar nu te voi lăsa. O voi face în stilul meu. Cu mâna stângă te ţin de cap şi te îndes cu gura în el. Două degete de la mâna dreaptă le voi băga în vagin… şi te voi penetra foarte rapid.

Simt că sunt aproape şi mă încordez… gem şi oftez, respir greu… zgomotele tale mă incită… încă puţin… îţi mişc capul tot mai rapid… aahhh… te opresc din mişcări cu penisul adânc în gură. Sperma ţâşneşte puternic, este multă şi te îneci. Nu reuşeşti să înghiţi tot, excesul se prelinge pe lângă buzele tale curgându-se pe penis până la bază.

Abia respir. Iau mâna de pe capul tău, te eliberez, dar nu o fac voit. Încă trăiesc spasmele orgasmului. În schimb, tu te bucuri de el şi-l sugi aşa cum ai fi vrut. Dar nu pentru mult timp. Jucăria ţi-a fost dată, iar acum ţi-a fost luată.

Te dezleg la mâini ca să te îmbraci. Din acel moment ai fix 5 minute să fii la uşă şi să pleci. Nu mă voi uita la tine ca să nu văd vreun zâmbet de satisfacţie. Vreau să cred că te-am pedepsit şi că te-am futut în duşmănie.

Cine eşti tu? Oricare dintre voi poate să fie sau toate… toate ce au mereu numele meu pe buze într-un mod negativ. Să fiţi iubite!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Te-aş fute în duşmănie!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.