Necunoscuta din Vamă

Așezat pe fotoliu, citeam ultimele pagini din carte. Fumul de țigară se năruia în cameră, prin lumina slabă a lămpii. Ai iubit vreodată un om nepotrivit, iar dragostea ta s-a transformat în regret, pictând pe pânza scurtă a vieții tale cea mai mare greșeală? – Iartă-mă că te-am iubit. O carte superbă, care m-a ajutat să înțeleg toate trăirile mele, m-a ajutat să trec peste toate acele nopți nedormite, pline de gânduri gen… cum ar fi fost dacă

Telefonul sună de câteva ori, dar parcă nu voiam să răspund, nici măcar să văd apelantul. Eram liniștit în gândurile mele și parcă nu doream ca nimeni să îmi disturbe această liniște. Totuși telefonul sună iar și după un oftat, răspund. Era Andrei, un fost coleg de serviciu.

– Salut, Domnul Florin!

– Salut Andrei, ce surpriză!

– M-am întâlnit azi cu George și soția sa, ne-am amintit de vremurile bune. Am povestit vro două ore. Apropo.. voi cum sunteți, Mihaela ce mai face?

I-am explicat toată faza cu Mihaela, că ne-am despărțit. Așa e în lumea asta de când Lumea şi Pământul, bărbații țin cu ei, orice ar fi. Îmi spune replica aia din filmul „Terminus paradis”:

Dă-o mă în pizda măsii de curvă, lasă că mergem sâmbătă la Bâca șchioapa și i-o tragem toată compania. Așa că mâine te aștept la Constanța. Nu accept un refuz.

– Bine.. hai că văd cum fac și spre seară vin.

În ziua următoare m-am trezit foarte bine dispus. Serveam ceaiul pe balcon, priveam în gol, gândul îmi era la ce mi-a spus Andrei. Toată ziua am stat ca pe ace, la cum îl știam sigur avea ceva bun pus la cale. Seara, m-am urcat în mașină și am gonit spre Constanța. Pe drum primesc un mesaj de la el… mă găsești în Vamă. Ajuns acolo, valul libertății m-a lovit din plin, Vama are ceva aparte, frumusețea ei incontestabilă.

Andrei mă aștepta la o terasă, ne-am strâns mâinile puternic, ne-am îmbrățișat bărbătește, apoi ne-am așezat la poveşti. Ne aduceam aminte de toate nebuniile făcute împreună, toate acele povești hazlii pe care nu ai cum să le uiți nici într-o mie de vieți. La o masă alăturată, erau două tipe, ce râdeau necontenit. De câteva ori, mi-am intersectat privirea cu una dintre ele. O brunetă foarte frumoasă, cu ochi albaștri și buzele cărnoase. Prin tricoul roșu se distingeau sânii rotunzi, iar sfârcurile proeminente împungeau materialul.

Mi-am făcut curaj și i-am făcut semn discret cu ochiul. Apoi m-am îndreptat spre plajă, cufundându-mă în întuneric. După câțiva pași, am simțit o mană că mă apucă și mă trage înspre ea. M-a luat în brațe și m-a sărutat apăsat, buzele ei cărnoase le devorau pe ale mele, limba ei jucăușă îmi explora gura. O da, tipa asta săruta demențial, parcă sorbea toată energia din mine.

Pur și simplu am uitat unde mă aflu, îmi doream enorm să fac sex cu ea acolo, la doar câțiva pași de terasă, fără să mă intereseze de nimic. M-am întins cu spatele pe nisip, iar ea s-a așezat peste mine, continuând să mă sărute nebunește. Ne-am dat jos tricourile, acum sânii ei se puteau bucura în voie de aerul călduț și bineînțeles de mâinile mele, care, parcă teleghidate s-au îndreptat către ei. Am început să îi frământ ușor, apoi mi-am apropiat gura flamandă asupra unuia.

M-am năpustit asupra lui, am încercat să îl cuprind cât mai mult în gură, iar cu limba să dau rotocoale sfârcului proeminent. I-a scăpat un geamăt scurt și aprobator să continui, semn că îi făcea mare plăcere. Am trecut și la celălalt, aplicându-i același tratament.

A început să se frece apăsat, iar penisul meu se întărise și dorea să evadeze din strânsoarea pantalonilor. Ea s-a lăsat ușor, până în dreptul nasturilor, i-a desfăcut și a scos la iveală bărbăția mea. Mi-a tras de tot pantalonii și a revenit asupra penisului. Pulsa în mâna ei fierbinte, nu avea astâmpăr. Am simțit buzele cărnoase cum ating glandul penisului, ca mai apoi, acesta să dispară în gura ei. Îl sugea apăsat, buzele umede provocând o senzație deosebită.

Cu mâna îmi masa scrotul, zgâriindu-mă ușor cu unghiile. Făcea mișcări de du-te-vino pe toată lungimea penisului, accelerând ritmul și provocându-mi gemete de plăcere. Și-a dat jos pantalonașii scurți, a tras puțin de marginea chilotului, și-a potrivit penisul cu o mână și s-a aruncat asupra lui. A intrat tot, sucul ei se simțea la baza bărbăției mele… mmm… era foarte umedă. A început să mă călărească ușor, împingându-se apăsat, făcând penetrarea cât mai intensă.

Se auzeau clipoceli atunci când corpurile noastre se atingeau, iar asta ne excita la maxim. Gemea ușor și începuse să accelereze ritmul. Se arunca după bunul ei plac, luându-și cât mai mult din penisul meu și dictând ritmul amețitor. A continuat preț de câteva minute, până a căzut pe pieptul meu, tremurând spasmic. Un geamăt înfundat și prelung vestea orgasmul nimicitor ce își puse stăpânire pe trupul ei. Ne-am căutat buzele flămânde, care s-au unit într-un sărut dulce.

Am rămas îmbrățișați câteva clipe, și printre săruturi mi-a spus că i-ar plăcea să o pătrund pe la spate. Ne-am așezat în poziția doggy și am început să o masez cu penisul pe labii, care încă musteau de sucul ei. O simțeam cum se zvârcolește și își dorește nespus penetrarea. S-a împins în bărbăția mea și un țipăt de plăcere a tulburat liniștea. Dintr-o parte s-a auzit un geamăt, parcă aprobator din gura altei femei.

La câțiva metri de noi, se distingeau două siluete, mișcându-se în aceeași poziție. Dragostea plutea în aer, Vama își cerea tributul. Mi-am înfipt o mână în părul ei și am început să trag ușor, dictând ritmul. Întâi încet, apoi din ce în ce mai accelerat, parcă în oglindă cu cei de lângă noi. Mă excita foarte tare faptul că nu eram singuri și asta mi-a dat o putere teribilă. Ea se unduia în ritmul nostru, dând contre apăsate.

Au început să se audă clipoceli, semn că eram amândoi foarte aproape de final. Primul a fost orgasmul ei, șiroaie de nectar se scurgeau pe labiile ei fierbinți, pe scrotul meu, ajungând pe nisip. Eram aproape de final, iar un fior îmi prevestea plăcerea supremă. Am scos penisul și l-am îndreptat spre spatele ei, împroșcându-l cu jeturi lungi şi calde. Am căzut lângă ea, savurându-ne în liniște orgasmul mult așteptat.

După câteva momente, ne-am luat de mână și am fugit în mare. Apa ne răcorea trupurile. Printre săruturi, mi-a șoptit… sper că ți-a plăcut alegerea făcută de Andrei, eu una m-am simțit minunat. Apoi a ieșit din apă, dispărând în întuneric. Eu am mai rămas puțin, reflectând la cele întâmplate. Când m-am dus să mă îmbrac, lângă hainele mele era Andrei.

-Ei.. cum a fost, te-ai mai destins un pic, tigrule!!!

Tot drumul spre casă m-am gândit la tipa cu care făcusem sex, o necunoscută.

Poveste scrisa de Florin

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Necunoscuta din Vamă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.