Babysitter… bruneta apetisantă (1)

Eu și soția mea Mirela nu reușim să ieșim des, dar atunci când o facem, încercăm să profităm la maxim, fie că găsim un joc erotic sau pur și simplu să ieșim la club de swing. Ne place un altfel de stil de viață și ne bucurăm de momentele noastre libere. Nu avem un babysitter obișnuit deoarece rar avem nevoie de unul, dar avem o listă cu câteva nume pe care o folosim. Am vrut să ieșim peste noapte weekendul trecut, dar am luat decizia prea târziu. Drept urmare…

Am căutat să găsim pe cineva, epuizasem lista căutând. Toate persoanele aveau deja angajamente. Una dintre fetele obișnuite a sugerat că una dintre surorile ei ar putea să ne ajute în timpul liber. Din moment ce nu am avut alte opțiuni, am sunat-o pe sora ei, Ana, și a acceptat să se îngrijească de fiul nostru pentru acea seară. Ana a ajuns, a fost punctuală. Am fost destul de surprinși de aspectul ei. Noi nu o văzuserăm de ani buni.

Devenise o tânără uimitoare de 21 de ani cu ochi albaștri, palidă, păr negru, piept decent, cu talie strânsă și fese – cu o cămașă și blugi strânși pe piele. Am simțit un pic de furnicătură în zona inghinală când am văzut-o, m-am uitat bine la ea. Mirela și cu mine ne-am îndreptat spre cină și club. Degeaba am căutat un cuplu similar, dar nu am avut noroc. Fiecare cuplu pe care l-am întâlnit, au fost atrași spre alte orizonturi.

Greu când trebuie să lăsăm lucrurile până în ultimul moment și să nu ne facem planuri înainte din timp. În cele din urmă, ne-am îndreptat spre camera noastră de hotel, dar am fost, de asemenea, dezamăgiți. Se afla pe un drum foarte aglomerat și extrem de circulat. Aceasta a fost o problemă pentru noi … pentru că trăim într-o zonă extrem de liniștită în afara orașului și obișnuim să avem liniște. Ca urmare a lipsei de reușită de a găsi pe cineva cu care să facem sex, uneori obișnuim să începem cu sărutări și vorbe murdare.

Am fost surprins când Mirela a adus în discuție numele Anei. M-a întrebat dacă am observat cât de drăguță era. Eu, evident că am observat… am răspuns imediat. Mirela mă văzuse strecurând câteva priviri către Ana și asta a făcut ca gândurile ei să rătăcească. Mirela a menționat vârsta ei și mi-a spus că nu e minoră. Da? I-am răspuns: Și la ce gândești? Am întrebat. Răspunsul ei, simplu… ar fi uimitor să împărtășim o experiență între noi şi Ana într-o zi… și am fost de acord.

Și ea a spus că i-ar plăcea să mă privească cu Ana, despre care am fost de acord că va fi fierbinte. Am continuat să facem sex cu multe discuții despre Ana și odată ce am terminat, ne-am făcut duș și am încercat să dormim. Din păcate, zgomotul drumului de lângă hotel, ne-a determinat să nu mai dormim acolo. În cele din urmă, în jurul orelor două noaptea, am decis să mergem acasă.

Ne-am gândit că o vom lăsa pe Ana în camera de oaspeți să doarmă și unul dintre noi o va conduce acasă dimineață. Am ajuns destul de repede înapoi… în timp ce ne îndreptam spre casă am observat o lumină strălucitoare în dormitorul nostru, fapt ce ne-a surprins un pic, noi nu avem un televizor în camera noastră. De obicei îmi închid calculatorul atunci când suntem plecaţi, deoarece am o mulțime de filme porno murdare dintre noi și alţi „invitați”.

I-am arătat lumina Mirelei și ea a fost de acord cu mine că ar trebui să mergem în liniște la fereastră pentru a vedea ce se întâmplă. Când am ajuns la fereastră și am privit, am fost surprins, dar încântat să o văd pe Ana la biroul meu. Am uitat, evident, să-mi închid calculatorul. Pe ecran se afla un videoclip de-al nostru. Era unul dintre preferatele mele, unde am avut încă un cuplu, în care toți am făcut sex toată noaptea. Se proiecta scena în care Mirela mă filma pe mine cu cealaltă femeie. Ana avea cămașa ridicată și blugii scoși, picioarele erau îndoite, sprijinite de marginea biroului meu și se juca, îşi stimula clitorisul.

Mirela îmi șoptește să stăm liniștiți. Am dat din cap de acord și să vizionam. Am simțit că pantalonii îmi devin foarte strânși pe măsură ce penisul creştea din nou. Ea mă atinge prin blugi, îmi freca penisul. Iți place să o privești pe ea? Din nou, i-am conformat dintr-o mişcare din cap. Şi pe mine… a spus ea. Priveam atent la Ana, să o văd frecându-se. Apoi ea a spus ceva care m-a surprins. Cred că ar trebui să o conduci acasă și las-o să simtă un penis real.

Nu eram destul de sigur cum să reacționez. Bineînțeles că ideea m-a emoționat și i-am răspuns… Crezi că ar trebui? Sunt de două ori mai mare decât ea, nu va avea nici un interes pentru mine. Mirela a răspuns… ea pare destul de fierbinte și se îndreptă din nou cu privirea către Ana. M-am concentrat din nou pe Ana. Mâna ei se mișca într-un ritm foarte rapid, iar sânii ei tineri erau tari. Era evident că era foarte aproape de a avea un orgasm.

Mirela îmi șoptește… hai să așteptăm, să nu se sperie, vom aştepta 5 minute și vom intra înăuntru, deci are timp să se îmbrace. Vreau să-ți iei telefonul înainte de a pleca, să suni acasă și lasă-mă să ascult ce se întâmplă când o conduci acasă. Am dat din cap din nou neavând nimic de spus. Nu-mi venea să cred că Mirela mă va lăsa să încerc să seduc această tânără. Ne-am uitat la Ana mai mult timp, iar ea a închis în sfârșit filmul și s-a îmbrăcat.

Ne-am dat seama că nu a avut orgasm, dar Mirela a subliniat că multe femei nu o fac niciodată până la final, în special la vârsta Anei. Mă gândeam că nu am mai fost cu nimeni de vârsta Anei de ceva timp. Ne-am îndreptat în sfârșit spre ușa din față. Ana era acum pe canapea urmărind un spectacol și a fost foarte surprinsă să ne vadă. Am explicat că nu putem dormi la hotel și am decis să venim acasă. Am întrebat-o pe Ana dacă vrea să o conduc acasă acum, oricum o plăteam pentru toată noaptea, indiferent.

Ana a considerat că ar fi cel mai bine să aibă un somn bun în propria cameră așa că ar fi bine să o conduc acasă. Am plătit-o pentru deranj și am ieșit împreună. Am sărutat-o pe Mirela și mi-am luat la revedere, ea a zâmbit, și mi-a amintit să o sun, lucru pe care aproape că am uitat să-l fac. Ana a mers ieșind în fața mea și abia puteam să-mi iau ochii de pe fundul ei ferm, pun telefonul în buzunar, după ce formez numărul, pentru că soția să audă fiecare lucru… și am pornit cu mașina spre casă ei.

Chiar nu aveam idee cum să mă apropii de ea. Probabil aveam foarte puține în comun. În sfârșit eu am vorbit te-ai transformat într-o frumoasă tânără, Ana. De îndată ce cuvintele mi-au părăsit gura m-am simțit ca un bătrân pervers și am regretat vorbele. Ești mai frumos decât îmi amintesc, a răspuns Ana. Am întrebat dacă are un prieten, a răspuns că nu.

Băieții de vârsta mea sunt cu toții atât de imaturi. Nu pot ieşi cu ei. Acest lucru mergea cu siguranță în direcția bună. În cele din urmă, am întrebat… vrei să mergi direct acasă sau ai prefera să mergi un pic la plimbare? Ana s-a uitat la mine un pic perplexă. I-am zâmbit și i-am dat o privire, și am putut vedea aspectul de înțelegere în timp ce își dădea seama la ce sugeram. Obrajii i s-au înroșit și mi-a zâmbit, a răspuns o plimbare ar fi drăguț.

Pantalonii mei se strângeau acum tare. Am luat-o pe un drum ascuns și odată ce am ajuns am parcat. Am făcut ceva mai mult decât să stăm la o vorbă mică și în sfârșit am avut tupeul să mă aplec și să o sărut. Am fost întâmpinat cu o gură și limbă dornică. Nu știam cât de mult a vrut Ana să facă asta, așa că am luat lucrurile încet. I-am înfiorat urechea, apoi gâtul. Respirația ei devenea foarte puternică, grea și rapidă și am luat asta ca un indicativ al meu pentru a merge mai departe.

Mi-am strecurat mâna spre talia ei, apoi până la unul dintre sâni. Ana a gemut ușor în timp ce am găsit un sfârc prin cămașă și sutien. Acum mi-am strecurat mâna încet în jos spre coapsa ei, apoi la genunchi, apoi spre interiorul coapsei. Am simțit că își întinde picioarele ușor și am continuat până când am găsit drumul între picioare. Era extrem de cald și evident umed. Am început să o frec prin blugi și ea a gemut mai mult…

E în regulă? Am întrebat. Ana a dat din cap, respirând cu greu… sunt încă. Vrei doar asta sau vrei mai mult decât asta? am șoptit. Ana se uita în ochii mei și am auzit un gâfâit …mai mult, te rog. I-am spus apoi… anunță-mă dacă tu vrei să mă opresc, în orice moment. Ultimul lucru pe care mi-l doream era să profit de o fată tânără ca ea. Am ridicat cămașa Anei deasupra capului, apoi m-am întins în spatele ei pentru a deschide capsele sutienului ei, îndepărtându-l. Sânii ei erau cu adevărat spectaculoși. Erau rotunzi, avea o piele moale cu sfârcuri mici.

Mi-am coborât capul și m-am înfipt pe sfârcurile ei, iar în acest timp am tras mânerul din partea scaunului pentru a-l înclina, îi ating blugii, apoi i-am stras încet fermoarul în jos. Blugii ei erau atât de strânși încât nici nu puteam să-mi strecor mâna printre fermoarul deschis. Am rugat-o scoate tu blugii, te rog. Ana și-a dat jos pantofii, apoi blugii în jos și-și lăsă chiloții pe ea. Îmi alunec mâna înapoi în interiorul coapsei până la chiloții ei extrem de umezi. Am început să-i frec labiile, ea se sprijinea de mâna mea.

Mi-am dorit rău păsărica ei! I-am dat chiloții la o parte, astfel încât să am acces la carnea ei roz… epilată, cu buze mici. I-am depărtat buzele și am strecurat ușor un deget în ea. Din cauza faptului că era atât de umedă a alunecat rapid înăuntru, respirația i-a fost grea, simțeam saliva înghițind și auzeam gemând, spatele ei se arcuia. Am întrebat… ai de gând să-ți dai drumul?… Ea clătină din cap și șopti… nu pot avea orgasm, nu am avut niciodată! I-am zâmbit și am spus va trebui să vedem dacă putem schimba asta.

Am continuat să mă joc cu păsărica ei, lucrând cu blândețe la clitorisul ei și supt unul dintre sfârcurile ei. Ana era evident foarte aproape de un orgasm. După un timp m-am rezemat de scaun și mi-am desfăcut pantalonii, trăgându-mi penisul afară. În același timp, mi-am strecurat discret telefonul din buzunar și l-am așezat cu fața în jos pe bord, astfel încât Mirela să poată continua să ne audă. Ana nu a pierdut timpul s-a aşezat în genunchi pe scaunul ei și s-a aplecat pentru a începe să mă sugă. Nu s-a încurcat deloc… nici n-a lins, nici n-a savurat, doar l-a supt.

Tehnica ei a lăsat mult de dorit, dar entuziasmul a compensat destul de mult. În timp ce ea îmi sugea penisul, mi-am strecurat mâna sub ea și apoi între picioarele ei, astfel încât eu să mă pot juca în continuare cu păsărica ei frumoasă, în timp ce îmi mângâia penisul. I-am tras din nou chiloții pe o parte și am băgat degetul, ținând-o extrem de excitată. În cele din urmă am întrebat-o… ești pregătita pentru mine? Ana ridică capul și mă sărută foarte tare. Și-a scos chiloții și a încercat să se urce în poala mea, ceea ce nu avea să se întâmple pe scaunul șoferului.

I-am spus să stea și să rămână acolo pentru o secundă. Mi-am dat complet pantalonii jos, trăgând prezervativul din blugii mei, și mi-am pus pantofii înapoi, ieșind din maşină și am mers în jurul ei, am deschis ușa și m-am uitat un moment la ea pentru a-i admira trupul tânăr strâns. Fata asta avea un corp pe care l-ar invidia majoritatea tipelor. Atât de strâns și tonifiat, lucrat în același timp și în toate locurile potrivite. Ana se întoarse să mă înfrunte acum și și-a aruncat picioarele în lateral spre mine. Am ajuns în genunchi în fața ei.

A trebuit să arunc o privire bună la această păsărică tânără și am vrut să o gust și eu. Era la fel de frumoasă de aproape de cum păruse din lateral în mașină. Buzele ei erau minuscule, fanta ei era mică și trebuia să o gust. M-am aplecat și am lins lungimea fantei sale, trimițând un fior prin corpul ei. Am alunecat, apoi cu limba am intrat în ea și am început să mă mișc în ea, iar alteori lingeam și supt clitorisul ei. Voiam să fie foarte pregătită și lubrifiată pentru următoarea mișcare.

Acum stăteam deasupra ei și vedeam strălucindu-i fanta, apoi am pășit înainte și ea și-a întins picioarele în timp ce am rupt prezervativul și încep să-l rulez. Mă uitam în ochii ei în timp ce făceam acest lucru. M-am aplecat acum și mi-am așezat vârful penisului la intrarea ei. Păsărica ei arăta atât de mică și strâmtă cu penisul tare împotriva ei. Am întrebat-o din nou… ești pregătită pentru mine? Ea a dat din cap și și-a înfășurat picioarele în jurul meu, m-a apucat de penis cu una din mâinile ei și mă ghida în ea în timp ce mă și trăgea înainte.

Nu-mi puteam aminti ultima dată când am fost într-o păsărică atât de strâmtă. La început nu credeam că vom fi capabili să facem sex. Penisul meu nu trece mult peste un centimetru în ea, dar apoi, încet, interiorul ei s-a relaxat și am putut să intru mai adânc în ea. Senzația a fost incredibilă și în timp ce-mi străbătusem drumul în interiorul ei, a lăsat să plece gemete foarte puternice de plăcere. Te rog, la naiba! Am nevoie de un bărbat!… a pledat ea.

Am început încet, bucurându-mă cu adevărat de senzația de a pătrunde acea păsărică tânără, apoi mi-am intensificat ritmul, până când testiculele mele se băteau cu greu de fundul ei. Ea gâfâia și gemea, trăgându-mă în ea. În cele din urmă a trebuit să mă opresc de teama de a nu îmi dă drumul prea curând. M-am oprit, am luat-o de mână și am scos-o din maşina. Am întors-o, astfel încât să fie aplecată peste scaun. Mă uit lung la fundul acela strâns al ei înainte de a păși înainte și de a-mi împinge penisul din nou în ea.

Aproape că a țipat de data asta și a strigat… oh da! Doamne, ești atât de bun! Am nevoie de penisul unui bărbat! Era evident că băieții de vârsta ei nu o futeau bine și am vrut să mă asigur că ea își amintește mereu de diferență. Am continuat acum s-o fut tare și adânc, ținându-i șoldurile și trăgând-o spre mine cu fiecare împingere. Din nou, după un timp a trebuit să mă opresc ca să nu îmi dau drumul. Am ajuns în partea din spate a mașinii, am scos o pătură pe care o țineam acolo și am așezat-o pe pământ lângă maşină.

Acum voi avea grijă, să nu te sperii… i-am spus. A zâmbit și mi-a răspuns că nu crede că aș putea. Am întrebat de ce și ea ridică din umeri. I-am zâmbit și am spus să nu-și facă griji, că vom face asta sigur…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Doamna misterioasă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Babysitter… bruneta apetisantă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.