Treesome de poveste (2)

… S-a ridicat din pat alergând spre baie și făcându-ne semn să o urmăm. De cum am intrat, mi-a apucat penisul cu o mână, ce urla de atâta excitație. Soțul ei a prins-o de păr și a apăsat-o, până a ajuns în genunchi, în fața mea. Mi-a decalotat bărbăția lăsând să iasă la iveală capul roșu-vinețiu. După câteva atingeri fine cu buzele, s-a afundat cu gura, până la baza. Barak a fost cel care a dictat ritmul, trăgând și împingând capul soției sale. Întâi lent, apoi din ce în ce mai repede. …

Simțeam mâinile ei care mă trăgeau de fese, în ritmul impus de soț. Nu am rezistat mult și am simțit un fior care se ridica din picioare până în creier și apoi cobora până la penis. Valuri puternice de spermă inundau gura Irinei. Nu îmi amintesc niciodată să fi revărsat o cantitate atât de mare, pe semne datorită gradului ridicat de excitație și mi-a luat câteva clipe bune să îmi revin din tremurat. Am continuat să facem duş, Irina având grijă să ne curețe pe amândoi, apoi noi bărbații i-am întors favorul.

Am ieșit pe terasă înconjurați în prosoape. Savuram toți câte o țigară și un pahar de șampanie, privind spre mare, spre norii care începuseră să acapareze cerul. Un vânt rece ne flutura părul, iar câteva picături începuseră să ne atingă pielea, începea furtuna. Ne-am retras în camera de zi și am hotărât să renunțăm la prosoape, expunându-ne trupurile în toată splendoarea. Am început să povestim câteva ore. Vremea rea nu dorea să dispară, așa că am ales să continuăm ce începusem de dimineață.

Irina se făcuse comodă pe un fotoliu în fața noastră. Se mângâia pe sâni cu o mână, iar cu cealaltă își alinta vaginul. Noi o priveam fix și am început să ne masturbăm de asemeni. Își depărtase picioarele pe spătarele fotoliului să avem acces deplin la vulva ei. Barak nu a mai rezistat și s-a dus în genunchi către ea. A început să îi sărute degetele de la picioare, apoi a continuat pe gleznă, pe genunchi până a ajuns în dreptul feminității ei. Imaginile erau mirifice, iar acel contrast, maroniul începea să acapareze albul.

O lingea frenetic pe labii, făcând mișcări ample pe toată lungimea lor, până la clitoris. Mi-a făcut semn să mă apropii și să îi penetrez soția. Offff… de când așteptam asta. Am început să mă joc puțin cu penisul la intrare, să îl bat de clitoris. Irina se umezise de-a binelea, mă ruga să o penetrez. O mână de-a lui Barack m-a împins de mijloc, astfel intrând în soția sa, până la refuz. Vaginul ei fierbinte și umed se mula perfect pe bărbăția mea.

Am rămas nemișcat câteva momente, savurând plăcerea. Pompam în ea cu un ritm lent, nu trebuia să mă grăbesc, aveam tot timpul din lume. Ea își înfipse mâinile în părul meu, mă săruta pe obraz, pe ureche, se juca cu lobul urechii, îl mușca ușor. Se ridicase tot părul pe mine, iar la insistenţele ei mă mișcam mai rapid. Avea un vagin senzațional, care provoca plăcere imensă. După câteva minute în poziția asta simțeam că nu mai rezist mult și am ieșit din ea. Penisul lucea de excitația ei.

A coborât din fotoliu apoi s-a întins pe burtă pe covorul pufos din centrul camerei. Barack a adus o sticluță de lubrifiant, începând să îi pregătească anusul soției sale. A turnat din abundență, iar cu degetul arătător a început să facă mișcări circulare asupra sa, până când, ușor, a intrat în anus. Un geamăt de plăcere a scăpat din gura Irinei. După ce a considerat el că este bine lubrifiată, mi-a lăsat calea liberă. Am împins puțin, întâmpinând o mică rezistență, intrase doar capul.

După ce s-a obișnuit, mi-am continuat gradual drumul către fericire, până ce am intrat tot. Anusul ei mă strângea ca o mânușa, din ce în ce mai ușor, semn că se relaxa. I-am aplicat cele mai lente mișcări, dar ample. Când n-am mai simțit nici o rezistența din partea ei, i-am prins părul în coadă și am început să o trag spre mine, accelerând un pic ritmul. Gemetele ei s-au transformat în țipete de plăcere, corpul cutremurându-se într-un orgasm violent.

Eram și eu foarte aproape să termin, așa că am ieșit și mi-am frecat-o puțin până la orgasm. Jeturi de spermă au țâșnit pe fundul ei, pe spate, până aproape, de ceafă. M-am retras pe canapea să o privesc mai bine. Dar Barack s-a apropiat și a început să culeagă toată sămânța de pe corpul ei, la sfârșit sărutându-se nebunește. Am făcut sex toată după amiaza în diferite poziții și diferite locuri din casă, soțul ei doar ne privea și de fiecare dată, la sfârșit, o curăța de seva mea, apoi se sărutau.

Seară am ieșit toți trei la o plimbare. Din cauza vremii urâte, stațiunea era goală, noi eram singurii nebuni care cutreieram locurile. Ne îndreptam pe o alee întunecata, când Irina a avut ideea să ne oprim acolo puțin. A îngenuncheat în fața noastră, a început să ne scoată penisurile din pantaloni și să le frece. Făcea o mișcare amplă, bărbățiile noastre întărindu-se imediat. Apoi a început să le sugă pe rând, acordând aceeași atenție fiecăruia.

La un moment dat a unit ambele ciuperci și își plimba limba pe ele, frecându-le în continuare. Era pentru prima dată când trăiam senzația asta. Mi se părea ciudat, dar nu îmi displăcea. A încercat să le înghită pe amândouă, totuși era prea mult pentru gurița ei. Barack a fost primul care a terminat, stropind din abundență pe buzele minunatei sale soții. Irina a început să sugă apăsat și penisul meu, după câteva clipe mi-am eliberat câteva picături de sevă. Eram stors la propriu. Ne-am continuat liniștiți plimbarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A fost o zi plină, abia așteptam să mă arunc în pat și să mă odihnesc. Ajuns în camera mea, m-am dezbrăcat complet, întinzându-mă pe pat. Lenjeria fină de satin, îmi mângâia corpul, oferind o stare nemaipomenită de relaxare. Din camera cealaltă se auzeau gemete de plăcere, Irina îi oferea clipe de dragoste soțului, care toată ziua a fost ascultător, lăsând-o să își îndeplinească fanteziile cu mine. Nu a durat mult și s-au oprit, liniștea nopții umplând camerele noastre. Adormiserăm cu toții.

O nouă zi la fel de mohorâtă. Mă trezisem, dar nu îmi făceam curaj să mă dau jos din pat. S-a auzit un ciocănit în ușă, era Barak spunându-mi că soția să ne așteaptă în camera lor pentru o surpriză. Irina era întinsă pe pat, mâinile îi erau prinse cu cătușe de gratiile patului. Lângă ea câteva vibratoare de diverse mărimi, pe care trebuia să le folosim după bunul nostru plac. M-am repezit asupra lor și am luat un vibrator mare, am început să-l plimb pe buzele ei, încercând să-i fac loc printre ele.

A deschis gura și l-a primit, începând să facă mișcări de du-te-vino. Își lua singură cât avea nevoie, de fiecare dată mai mult, ritmul fiind foarte alert. L-a un moment dat s-a înecat, mici lacrimi scurgându-se din colțul ochilor. Ea deținea controlul, dar nu a renunțat până nu l-a înghițit pe tot. Cu ochii înlăcrimați, a zâmbit și s-a retras din vibrator. I l-am înmânat lui Barack să îl folosească cum știe el mai bine. A început să-l plimbe pe labiile soției, simulând penetrarea doar cu vârful.

Apoi fără nici o atenționare l-a împins pe tot. Îl mișca energic, cu o rapiditate alarmantă. Eu m-am aplecat asupra sânilor ei magnifici, alintându-i sfârcurile cu dinții, mușcându-le ușor, răsucind cu degetele de ele. Gemetele puternice prevesteau orgasmul ei siropos. A țipat puternic, încordându-și corpul și jeturi puternice cu nectarul ei, au udat tot patul. Tremura și bolborosea cuvinte numai de ea înțelese.

După ce s-a liniștit, Barack i-a desfăcut cătușele și mi-a făcut semn să mă întind. Am fost reticent un pic, dar m-au asigurat că nu-mi vor face nimic rău. Acum mă aflam eu în locul Irinei cu mâinile legate deasupra capului. Ea s-a așezat într-un 69 perfect și a început să îmi alinte penisul. În timp ce eu mă ocupam de păsărica ei, soțul a venit și a început să îi lingă anusul. Amândoi ne pregăteam găurile pe care aveam să le folosim. După câteva clipe de cunilingus și anilingus, Irina nu a mai rezistat, s-a întors, a potrivit penisul la intrare și s-a aruncat în el până la scrot.

Soțul ei a penetrat-o ușor în anus, încercând să stabilească un ritm. Ne mișcam amândoi la unison în interiorul ei. Îi simțeam penisul frecându-se de al meu prin peretele interior al vaginului, o senzație de nedescris. Irina s-a aplecat asupra mea și a început să mă sărute apăsat pe buze, pe gât, pe umeri, iar la un moment dat chiar să mă muște ușor. Era o mică durere suportabilă, presărată cu o senzație de plăcere.

Am început să iuțim ritmul și după minute bune simțeam că îmi vine. Barack era și el aproape de final, încercând să avem orgasmele simultane. Prin peretele vaginului am început să simt penisul lui cum pulsa în anusul soției, care parcă nu se mai oprea. Toate aceste senzații mi-au provocat orgasmul așteptat, valuri de sămânță inundând până la refuz feminitatea Irinei.

Am făcut toți trei un duș rapid şi ne-am întors în cameră să continuăm. Barack și-a încătușat soția cu mâinile la spate și a aplecat-o cu capul către bărbăția lui. Ea a început să îl sugă frenetic, iar eu am penetrat-o în anus. Am apucat mâinile încătușate și am început să o trag spre mine, dictând ritmul. Intram până la refuz, apoi el o trăgea de cap în penisul său. Irina pendula între noi din ce în ce mai repede, corpul i se unduia minunat.

Am continuat așa o perioadă, până am simțit un fior pe șira spinării. Am ieșit și un orgasm precipitat mă elibera, jeturi de sevă împrăștiindu-se pe tot spatele ei. Barack era și el aproape, scuturându-se de asemenea într-un orgasm, umplând gâtul soției sale. Apoi s-au sărutat nebunește. Restul zilei a fost la fel, sex, pauză, sex, pauză, terminată cu un somn adânc.

A venit momentul să ne întoarcem acasă. Drumul a fost liniștit, o muzică bună de la radio întreținea atmosfera. Ajunși în fața blocului meu, mi-am luat adio de la cei doi, cu promisiunea că îi voi vizita în concediul meu. Cu greu am urcat scările până la apartament, simțeam că nu mai aveam vlagă în mine. Home sweet home!!! Am reflectat la toate cele întâmplate și am ajuns la concluzia că nu am fost mereu omul care sunt azi, nici azi nu sunt cine vreau să fiu, dar lupt zilnic pentru a ajunge la cea mai bună versiune a mea.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Florin

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Treesome de poveste (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.