Cea mai dulce durere

O prietenă îmi povestea intens de un bărbat puternic, un bărbat de succes, într-adevăr un bărbat bine aș zice… Am fost intrigată și am căutat să-l văd, Dumnezeule!… era extrem de atrăgător, mi-a stârnit interesul instant. Privirea lui semăna cu cea a unui lup gata să devoreze, era sigur pe el şi arăta foarte bine. M-am îndrăgostit fără ca el să-mi știe numele. Începem o conversaţia virtuală, ne cunoaștem mai bine, ajungând ușor, ușor într-o conversație erotică, era un adevărat prădător, iubea aventurile, iar eu eram tot mai curioasă. …

Am decis împreuna o zi în care să bem o cafea, am băut vin dar a fost cel mai bun pe care l-am gustat vreodată. “Te rog să cobori, ajung în 5 minute!” Zis și făcut, nu știu să mi se fi întâmplat până atunci să fiu așa emoționată. Cobor, îl privesc în ochi și citesc plăcere pură, emana un sentiment de superioritate, era foarte serios și de neatins, abia așteptam să-l cunosc… în maşina au fost anumite atingeri între noi, am simțit o energie sexuală foarte puternică, m-am udat doar gândindu-mă la ceea ce urma. …

Știam amândoi ce urma să se întâmple între noi, ajungem în fața unui hotel și mă întreabă:

– Ești sigură că asta este ce-ți dorești?

– DA!

Intrăm, îl simţeam cum fierbea. Știam că mă dorește și el, la fel cum îl doream eu, dar nu puteam să-mi imaginez ceea ce avea să se întâmple…

– După tine, te rog! Eram entuziasmată și abia așteptam să ajungem, aveam de urcat două etaje. Am urcat scările primului etaj, am simțit o palmă peste fundul meu foarte fermă și apăsată. A fost începutul durerii plăcute.

M-am întors zâmbind, ajunși la al doilea etaj, mă lipește de perete și mă sărută într-un mod sălbatic, îmi zâmbește apoi atingându-mi fața parcă plin de sensibilitate… mă sărută pe frunte și îmi spune să intrăm. Ajunși înăuntru a repetat întrebarea… “ești sigură că este ceea ce îți dorești?”… Am zis Da, cu aceeași hotărâre. Mă săruta și-mi răspunde… “O să-ți arăt cine sunt, acum mă vei cunoaște!”… Hmmm… era tot ce-mi doream, eram udă și abia așteptam să-l simt… “dezbracă-te!”.

Mă supun și îmi dau rochiţa neagră cu un decolteu adânc jos cu viteza luminii pe un ton apăsat îmi spune… “Lasă cizmele alea înalte, sunt foarte sexy, aşează-te pe pat”… m-am supus… “vreau să te masturbezi așa cum ai face-o dacă eu nu aş fi aici, vreau să te văd!” s-a așezat pe un fotoliu în faţa mea în timp ce savura dintr-un pahar, un vin roze și o țigară. Am fost rușinată în prima instanță, dar tonul lui hotărât m-a făcut să mă supun.

Era o senzație foarte ciudată, dar am început să mă ating ușor… am închis ochii și îmi imaginam momentul în sine… gemeam ușor, cuprinsă de plăcerea ce o simţeam. Mi-am amintit că el este acolo, îmi arunc privirea către el şi am putut observa penisul ce pulsa încătușat de blugi. Mă ridic, îl sărut și mă lasă să-i deschid cureaua, îl ating era foarte excitat… am simțit penisul lui gros, îmi doream să-l sug, să-l sărut și să îl ling așa cum doar eu știam… dar nu s-a întâmplat. Următoarea poruncă a lui a fost… “aşează-te cu spatele la mine”.

Am făcut-o și a început să mă sărute pe tot spatele, mi-a sărutat fesele ajungând cu uşurinţa între picioarele mele, i-am simțit căldura, mă săruta ușor, apoi a început din ce în ce mai rapid. Am avut primul orgasm, am țipat și tremuram, am auzit un geamăt din partea lui plin de satisfacție… și-a scos cureaua și a început să-mi lovească fesele ușor, era o durere plăcută. M-a penetrat încet, ieșind destul de rapid, și-a băgat mâna în părul meu și a început să mă penetreze din ce în ce mai rapid plăcerea fiind supremă. Al doilea orgasm a urmat cu uşurinţă, era aproape și el l-am simțit… gemea puternic.

“În genunchi!”… mi-a poruncit, iar eu am putut să-i gust sămânță ce nu a întârziat să apară… a țâșnit pe buzele mele, mi-am lins buzele și m-am asigurat ca și el este “curat”, după care am stat la un pahar plin cu vin și fantezii ce urma să le punem în practică.

Am simțit durerea că fiind o plăcere. Bărbatul dominant pe care l-am cunoscut m-a făcut să gust dulcele amar. O nouă întâlnire, emoții uriașe știind că aveam să-l revăd.

– Am o surpriză pentru tine!… eram foarte curioasă

– Plecăm din acest oraș, avem nevoie de puțin aer curat și o nouă priveliște.

– În regulă, așa o să facem!… îi răspund.

– Un prieten ne va lăsa acolo, coboară te rog în 5 minute.

Zis și făcut, eram jos pregătită. Îl văd și tresar, inima îmi bate din ce în ce mai tare, parcă voia să-mi iasă din piept și totuși simt un sentiment de frică. Cum este posibil, când în brațele lui mă simt în siguranță? Îmi deschide ușa mașinii și mă săruta rapid, urc pe bancheta din spate, urcând și el lângă mine, emoțiile nu încetau, deveneau din ce în ce mai puternice, nu știam unde aveam să mergem sau cât o să dureze, îmi pune mâna pe picior și mă strânge.

Respirația mea se îngreunează și privirile lui sunt tot mai provocatoare, îl sărut și-mi aprind o țigară în speranța că timpul să zboare, mi-aș fi dorit să fiu deja acolo, să fim noi doi, să îl simt, să-l ating și să-l gust. Ieșim din orașul în care locuim și ne îndreptam spre Orșova mi-am dat seama rapid.

– Mi-aş dori o cafea, să oprim undeva… zice el.

Găsim o cafenea drăguță și plasăm comanda… gândurile mele deveneau din ce în ce mai perverse.

– Merg până la baie… zic eu, fiind sigură că mă va urma. Aștept înăuntru, două minute mai târziu și îl văd intrând, știam că va veni, mă sărută sălbatic și mâinile lui îmi explorau fiecare parte a corpului.

– Mă înnebunești, să mergem la masă, te rog!… Zic eu, deși îmi doream să ne-o tragem chiar acolo, cu riscul că suntem într-un loc public și oricine putea sesiza.

Se oprește și-mi spune:

– Jocul acum începe… mă atinge din ce în ce mai mult, îmi era greu să mă controlez… să mergem… îmi spune aproape de momentul în care aș fi terminat. Ies prima, mă așez la masă, prietenul său fiind foarte ocupat cu telefonul nici nu ne-a simțit lipsa, terminam cafeaua și pornim… 30 de minute îmi păreau o eternitate, jocurile lui mă atrăgeau din ce în ce mai mult, ajungem la o casă pe malul Dunării, prietenul său pleacă.

Lumea era a mea. Acum îl aveam, eram noi, îl sărut, îi mușc ușor lobul urechii și mă face să cred că eu dețin controlul, când de fapt eu eram doar ceea ce-și dorea el să fiu… “vin imediat”… și îl văd plecând într-o cameră, aduce cu el o curea și o lumânare.

– De acum vei face ce îți spun eu, ești a mea… mă dezbraca ușor, cu săruturi calde pe tot corpul mă așează pe pat și îmi leagă mâinile la spate cu acea curea din piele. Prima lovitură nu întârzie să apăra, o simt pe fesele mele, îmi place, devin din ce în ce mai udă. Aud că se dezbracă, îi simt mâinile apoi pe fesele mele îndreptând-se spre zona din ce în ce mai fierbinte. Primul orgasm nu întârzie să apară, mă simt vrăjită… de magia degetelor sale. Desface o sticlă de vin și toarnă pe spatele meu, începe să lingă și îmi place din ce în ce mai mult.

– Te vreau acum, te vreau în mine!… îi șoptesc…

– Acum este despre ce vreau eu… răspunde el, lumânarea fiind aprinsă, simt picături încinse de ceară pe mine, mici gemete de durere mi se strecoară printre buze, dar era o durere dulce. Mă dezleagă, îmi prinde părul și mă ridică. Stăm faţă în faţă acum, văd în ochii lui o plăcere supremă. Îngenunchez în faţa lui și încep să îi ating penisul erect, îl simţeam gros și gata să fie alintat, îl sărut îl ling, îl sug și mă face să gem, îmi prinde capul și mă împinge intrând tot mai adânc, iar eu abia puteam să mai respir, îmi curg lacrimi dar nu-mi doresc să mă las așa ușor…

Orgasmul sau era aproape îl aud cum geme din ce în ce mai puternic, iar sămânță sa țâșnește, îi simt gustul, e dulce… hmm… mergem să facem un duș și soarele abia acum apune în locul ce-mi părea acum un paradis.

Poveste scrisa de A.M.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.