Am acceptat din nou să fac dragoste cu Diana

A venit la mine la birou. Am băut o cafea împreună. Tremuram toată în timp ce mi-a ţinut un monolog despre ce trebuie să simtă fiecare om, despre cum trebuie trăită viaţa. Nu ştiu dacă m-a simţit, dar s-a ridicat, a venit spre mine și și-a pus mâinile pe umerii mei, strângându-i ferm. Încerca să-mi facă masaj ca să mă ajute un pic. Deşi nu era prima dată când am făcut dragoste împreună, tot nu reuşeam să-mi controlez emoţiile. …

– Trebuie să ajung acasă, iar după ne vedem. Vreau să mă pregătesc… sunt ca de la muncă… i-am spus eu.

– Mă înnebuneşti, te ador şi te doresc foarte mult. M-am îndrăgostit de tine… va fi bine, ai să vezi… mi-a spus ea în timp ce mi-a ridicat rochia, iar cu o mână mă atingea pe bikini.

Până la urmă m-a înţeles. Împreună am luat un taxi. Pe ea am lăsat-o pe Calea Victoriei, la Hotel Ramada, iar eu mi-am continuat drumul spre acasă. În timp ce făceam duş mă gândeam la ce urma să se întâmple între noi, iar asta mă făcea să tremur… poate de emoţie, de intensitatea orgasmelor ce urma să le am. Soţul mă încuraja. Mă îmbărbăta, spunându-mi că nu este gelos şi că pot face orice cu ea. Dar cum ar fi putut să fie el gelos pe o femeie?

Am ales ca ţinută o rochie albă cu volane până la genunchi, lenjerie albă din dantelă… bikini tanga şi sutien plasă. Soţul m-a condus până în centrul vechi și înainte să plece mi-a adus aminte că trebuie să mă simt bine în această seară. Când am sunat-o … mă aştepta la o terasă, nu foarte departe de unde mă aflam. Am ajuns repede. O cafea era binevenită pentru o noapte albă alături de ea. Nici la vorbă nu am stat mult. Se făcuse întuneric, era puţin rece, iar o plimbare scurtă era indicată.

M-a prins de mână, a strâns-o uşor, mi-a zâmbit în timp ce m-a prins de şolduri, apoi mi-a şoptit că mă adoră şi că vrea să facem tot… vrea să mă simt specială. De parcă nu eram suficient de emoţionată, cuvintele ei au stârnit şi mai puternic emoţiile în mine. Mergeam către Caru’ cu bere din când în când mă atingea discret pe fese, m-a strâns de câteva ori… mmm…

Nu pot spune că nu-mi plăcea, dar în acelaşi timp mă ruşinam că puteam fi văzute, poate chiar de cineva cunoscut. Uşor întoarsă către ea i-am spus să fie mai discretă. Am stat pe terasă, dar se făcuse foarte frig. Diana a rugat un ospătar să putem intra înăuntru. Ospătarul… prima dată a spus că nu este deschis, dar după ce i-a dat 100 lei, a spus că putem intra doar jos în hrubă, că nu avea voie cu clienţi înăuntru.

Acesta ne-a arătat calea. Nu era nimeni acolo. Muzica se auzea în surdină. Ne-am așezat la o masă aproape de perete și ea a comandat o sticlă de vin roşu. După ce am ciocnit pentru noi, s-a ridicat şi s-a aşezat lângă mine. I-am simţit primul sărut. Mâna aşezată pe pulpele mele… urca spre interior, până a ajuns la bikini. Degetele mă atingeau uşor, în timp ce mă sorbea din ochi… primind sărut după sărut.

Venise mâncarea, se auzeau paşii ospătarului. Şi-a retras mâna cât să creadă acesta că noi doar vorbim, dar apoi şi-a băgat mâna la loc după ce a plecat. De data asta mult mai îndrăzneţ. I-am simţit degetul între labii. A tras de bikini într-o parte… a intrat în mine. Mă udasem. Câteva minute şi-a mişcat degetul încet în mine. L-a scos… apoi l-am supt amândouă, la invitaţia ei.

Din păcate a mai venit cineva în încăpere și nu mai aveam parte de intimitate. Diana s-a ridicat şi s-a aşezat în faţa mea. Nici aşa nu a fost cuminte. La indicaţiile ei, mi-am depărtat mai mult picioarele. Ea s-a descălţat, i-am simţit degetele de la picior atingându-mi piciorul. Zâmbea discret şi vorbea cu mine, în timp ce piciorul urca tot mai sus. A ajuns cu degetele între picioarele mele… m-a atins.

– Te doresc foarte mult… abia aştept să ajungem în pat.

Jocul incitant a mai continuat puţin, dar încăperea se aglomera şi i-am spus să se oprească, se uita lumea la noi. Diana nu voia să se oprească, era deja pornită, cu greu am reuşit o fac să înţeleagă că trebuie să înceteze. Terminasem de mâncat, era aproape ora 11 când am plecat. Deşi eram puţin ameţită, ne-am mai plimbat puţin prin centrul vechi. Ea mă ţinea de mijloc, mă săruta din când în când… eu încercam să fiu discretă.

Într-un târziu am ajuns la hotel. După ce am intrat, am crezut că mergem direct sus, dar ea m-a luat până la bar şi a cerut o sticlă de şampanie, apoi am urcat în lift. Parcă înnebunise. Mi-a ridicat imediat rochia şi m-a lipit cu spatele de cabină. Mă săruta şi mă mângâia între picioare. S-a deschis uşa, am ieşit imediat sărutându-ne până la uşă.

A deschis-o imediat, apoi m-a tras înăuntru. Nici nu a închis bine uşa că s-a năpustit asupra mea şi m-a dezbrăcat de rochie.

– Acum eşti a mea!…

Mi-a băgat mâna în bikini, m-a sărutat puţin, apoi m-a trântit în pat… mă mângâia între picioare, îmi dădea palme uşor. S-a dezbrăcat imediat şi ea. A urcat în pat… s-a suit peste mine, între picioarele mele. Mă săruta uşor… îmi mângâia uşor cu degetele clitorisul şi labiile. A coborât încet… săruturi pe gât, mi-a prins sânii cu palmele… buzele s-au întâlnit cu sfârcurile… mi-a lins fiecare sfârc, l-a luat în gură şi l-a supt un pic, apoi şi-a continuat deplasarea.

Închisesem ochii, suspinam uşor, mă foiam sub ea. Săruturi pe abdomen… a ajuns între picioarele mele. A tras de marginea de la bikini într-o parte şi a început să mă lingă… aahh… uitasem de mine, gemeam şi-mi mângâiam sânii. Când a simţit că eram super excitată, s-a urcat invers peste mine şi şi-a pus vaginul pe gura mea. Intrasem în jocul ei, cumva, şi eu îmi doream nespus de mult să o ling. Mi-am lipit gura de labii, limba urca şi cobora rapid, trăgând-o tare de fese.

Începusem să tremur… aahh… nu a durat mult şi am avut primul orgasm. Nu m-a lăsat o clipă… continua să mă lingă şi să-mi mângâie labiile şi clitorisul. Mişca din bazin, îşi freca labiile de limba mea, de buze… se aşezase pe toată faţa… mă înnebunise. După ce am avut orgasm, a venit lângă mine… îmbrăţişate, ne priveam una pe alta şi ne sărutam. Mi-a plăcut enorm de mult… atingerile fine, săruturile pasionale… mă zăpăcise total.

Mai târziu a desfăcut şampania şi am băut câte un pahar. Avea cu ea şi straponul, precum data trecută. L-a scos din geantă, a venit spre mine şi m-a luat în braţe. Mă ţinea de sâni şi încerca să-l introducă printre labii, dorea să mă zăpăcească. A tras scaunul din apropiere şi l-a pus în faţa oglinzii, s-a aşezat ea… cu o mână m-a tras de mijloc cu spatele la ea. Cu picioarele uşor flexate, Diana mi-a potrivit acel penis între labii, apoi m-a tras în jos.

Avea mâinile pe sânii mei. Mă ţinea strâns şi mă futea energic. A insistat să privesc în oglindă. Priveam cum acel penis intra în mine, cum se mişcă rapid printre labii. Îmi plăcea ce văd, priveam extaziată… aaahh… nu a durat mult şi am avut un nou orgasm. Credeam că mă va lăsa, dar nu. M-a pus să mă ridic, m-a trântit în pat cu faţa în jos, apoi s-a urcat deasupra mea. Şi-a potrivit straponul şi m-a penetrat iar, dar nu mult. Mă pregătea pentru altceva.

A ieşit din mine, s-a aşezat în genunchi şi a început să mă lingă… întâi labiile şi clitorisul, apoi în fund. Îmi lingea labiile şi clitorisul… mi-a băgat un deget în fund… aahh… continua să mă lingă neîncetat, în timp ce degetul se mişca uşor în anus. S-a ridicat şi s-a aşezat din nou peste mine. Primeam săruturi pe ceafă, sânii îi erau lipiți de spatele meu… penisul între fese.

Credeam că o să mă penetreze din nou vaginal, dar nu… a potrivit-o direct la fund şi a vrut să împingă. Atunci m-am speriat.

– Nuuu!

– Hai să încercăm puţin…

Nu am zis nimic, ea a continuat. A băgat uşor vârful. Mă durea un pic, dar era şi plăcut. Îmi mângâia labiile, vârful penisului intra uşor în fundul meu. A vrut să intre mai mult, mai tare.

– Aaauuu… am ţipat de durere.

Şi-a dat seama că nu vom putea face anal. L-a scos de tot şi l-a potrivit între labii… a împins cu putere. Mă futea tare în vagin, gemeam destul de tare. Se lovea puternic de fesele mele. Ceva din mine îşi dorea să nu se oprească, iar ea părea mai hotărâtă ca niciodată.

S-a oprit, m-a întors cu faţa în sus… s-a urcat din nou peste mine… sânii ei peste ai mei, ne sărutam. Şi-a potrivit-o… a intrat rapid. Mă futea atât de tare că nu mai ştiam de mine, mă înnebunise.

– Aahh… îmi place… i-am spus în timp ce aveam un nou orgasm. Tremuram puternic şi continuam să ne sărutăm. Obosisem amândouă. A ieşit din mine şi s-a pus alături, să stăm un pic, să ne tragem sufletul. Al doilea pahar de şampanie nici nu mai ştiu când l-am băut.

Eram în pat amândouă. M-a prins de păr şi m-a direcţionat între picioarele ei. Mă mângâia pe cap şi mă apăsa destul de tare. Îmi spunea autoritar:

– Hai, linge!

Mă ţinea de păr. O vreme m-a lăsat pe mine să o ling cum doresc, dar apoi, fiind foarte excitată, începuse să-şi frece labiile de gura mea … tot mai repede. Mă ţinea apăsat, gemete puternice… aaahh… atunci a avut primul orgasm.

A venit rândul meu să-mi pun straponul. Întinsă pe spate, m-a tras deasupra ei. L-a potrivit între labii, apoi m-a tras de fese în ea. Mă săruta pe toată faţa în timp ce eu o futeam tot mai rapid. Avusese din nou orgasm, dar nu-mi dădea drumul, mă ţinea adânc în ea.

Eram amândouă frânte, obosite, epuizate. Am adormit împreună când începuse să se lumineze. Trecuse ceva timp, dormeam dusă… când m-a trezit ea. Se afla între picioarele mele şi mă lingea, mângâindu-mă pe coapse şi pe sâni. Avea pregătit şi penisul de cauciuc… când l-a băgat în mine, m-am trezit de tot. Se mişca uşor şi adânc. Ador să fie uşor şi adânc… m-a futut aşa până când am avut orgasm.

O simt, nu minte, Diana s-a îndrăgostit de mine, iar asta îmi crează o oarecare panică. Eu, cea căreia îi plăceau bărbaţii, acum am ajuns să mă las pe mâna unei femei dominante, ce s-a îndrăgostit de mine. Momentele cu ea sunt sublime, însă nu vreau să devină obicei. Poate că soluția cea mai bună ar fi să ne vedem mai rar.

Citeste si: Încurajată de soţ, am făcut dragoste cu o femeie

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Am acceptat din nou să fac dragoste cu Diana”

  1. Super excitantă povestea, păcat ca nu ți-am băgat eu penisul fund te asigur că nu te durea deloc.

  2. Superba povestea, excitant, imi plac enorm povestiri lesbi, le ador, enorm de mult, esti superba… era sublim si anal

  3. Imi plac povestirile cu lesbi dar ar fi bine din cind in cind si cu gay ma excita enorm as dori sa si fac sex cu cineva imi plac barbati cu fundul mare poate cineva….. whatsap36501227104

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.