Doamnă pe stradă… umilită fizic şi sexual în pat

Am ajuns la hotel, unul ales de ea. De fiecare dată este altul, dar nu mă deranjează. Ţine foarte mult la discreţie, să nu fie recunoscută, aşa că nu comentez. Dau să urc în lift, în timp ce acesta se deplasează silenţios, scot încă o dată telefonul din buzunar, să mai văd care este numărul camerei. Ea mă aşteaptă cu uşa descuiată, pregătită ca de fiecare dată. Deschid uşa încet, se vede un pic de lumină de la veiozele amplasate. Intru încet, o văd pe ea aşezată în genunchi lângă pat şi mâinile împreunate. …

Închid şi zăvoresc bine uşa după mine. Gina, îmbrăcată într-o lenjerie intimă neagră… sutien, chiloţi şi portjartier. Deşi nu mă poate vedea datorită eşarfei de la ochi, aşteaptă cuminte ţinând capul uşor în jos… umilă, supusă. O privesc atent, mişcându-mă uşor prin cameră, dintr-o parte în alta. Încercam să înţeleg dacă cumva mă poate urmări prin eşarfă.

Nu trebuie să mă vadă, nu are voie să mă vadă. Am voie să o pedepsesc foarte aspru dacă trişează. Cât timp m-am plimbat prin cameră nu am zis nimic nici unul dintre noi. Totul este o tăcere, nimic nu se spune în cuvinte. Totul se simte şi se face. Încep a mă dezbrăca foarte încet. Nu mă grăbesc deloc, avem toată noaptea la dispoziţie. Din când în când o fixez cu privirea. Nu ştiu dacă este compasiune pentru modul ei de viaţă sau doar să o verific periodic.

Defilez dezbrăcat prin faţa ei. Ea nu are curajul să ridice capul, îl lasă şi mai mult în jos. Mă duc la baie să fac un duş, dar nu mă grăbesc. La fel de lent mă şterg cu prosopul, apoi intru în cameră. Ea stă nemişcată în acelaşi loc unde am găsit-o. Pe masă avem câteva gustări pregătite, un mic bufet suedez. Desfac sticla de şampanie şi torn în două pahare. Beau dintr-unul o gură serioasă, apoi torn din nou până când umplu din nou paharul.

Le iau pe amândouă şi mă duc până la ea. Las paharul meu pe podea… îi prind bărbia cu degetele şi îi ridic capul în sus. Paharul îl trec uşor prin dreptul nasului, să surprindă savoarea. Îl apropii uşor de buze, îl simte, deschide uşor buzele, las să curgă câţiva stropi, cât să-i aţâţ simţurile. Ştiu că-i place dar se preface că nu vrea. Îi pun din nou paharul la gură, îi dau să bea mai mult, mai mult… poate prea mult deodată, râuri de şampanie se scurg uşor pe lângă pahar, pe bărbie, pe gât… spre sâni.

Las paharul deoparte, Gina vrea să se şteargă la gură cu mâna, dar mă reped repede cu vocea… nu e voie!… apoi lăsă mâinile în jos. Vin lângă ea, o prind de păr şi îi ridic capul, mă aplec şi o sărut brusc pe gură, mai mult să culeg urmele de şampanie ce le-a irosit. Pe pat sunt numeroase jucării şi accesorii sexuale, trebuie doar să-mi aleg ce vreau. Perechea de cătuşe pare indicată în această seară. Nu mai stau mult pe gânduri, le iau şi îi prind mâinile în partea din faţă.

Vin mai aproape de ea. Îi scot sânii afară din sutien, apoi o lovesc peste sfârcuri cu degetele. O aud cum suspină. Sunt lucruri pe care nu le-aş face în mod obişnuit unei femei, dar altele sunt datele problemei în acest caz. Ea este cea care îşi doreşte şi chiar mă plăteşte pentru a-şi satisface plăcerea. Când o vezi în viaţa de zi cu zi nu ai zice că este aceeaşi femeie cu cea de acum… o femeie docilă, supusă, pregătită să fie umilită fizic şi sexual. Totul depinzând de ceea ce doresc în acel moment.

Penisul nu s-a trezit la viaţă, era timpul ca ea să intre în acţiune. Ţinea capul lăsat în jos, am prins-o de păr să-l ridice până la nivelul penisului. Întâi i-am băgat un deget în gură… îl sugea uşor. Sigur ştia ce urmează, îşi făcea antrenamentul pe degetul meu. I-am scos degetul şi i-am băgat penisul moale în gură. De cum l-a simţit pe buze s-a împins cu putere să-l prindă pe tot. Nici nu era greu…

Nu era nevoie să o forţez, stătea lipită de mine cu penisul adânc în gură… şi creştea tot mai mult, îi umpluse gura şi nu voia să-l elibereze. S-a dat uşor înapoi până când a ieşit aproape tot penisul. Priveam entuziasmat cât de mare se făcuse şi parcă nu-mi venea a crede că ea poate să-l cuprindă pe tot.

A făcut câteva mişcări du-te-vino de încălzire, apoi l-a prins din nou pe tot… ahhh… buzele se opresc la baza lui şi rămân nemişcate. A stat puţină vreme fără să se mişte apoi, îşi mişcă capul încet, dar fără să-l scoată prea mult. După felul cum respiră pe nas, eram convins că i-au dat lacrimile, dar nu voia să renunţe. Milă… este cuvântul perfect. Asta simţeam în acele momente pentru ea, dar trebuia să-mi duc sarcina până la capăt.

Am prins-o de păr şi am tras-o într-o parte până când am eliberat penisul. Ştiam că mai vrea. Îi place să fie tratată în acest mod. Eliberarea am făcut-o pentru ea, să mai câştig ceva timp, să poată respira în voie. Am prins-o păr şi am tras-o după mine, apoi am eliberat-o. Am pus-o lângă un zid. Ea s-a lipit cu spatele de zid, stând în şezut şi picioarele întinse.

Eu deasupra ei, în picioare. Mi-am prins penisul cu mâna stângă şi l-am dirijat către gura ei. A vrut să-l prindă cu buzele, dar nu am lăsat-o. Am lovit-o peste gură şi peste obraji. Şi-a coborât capul cât să ajungă la testicule. Ie-a lins şi supt pe fiecare minute întregi. I-am ridicat capul şi i l-am lipit de zid. Penisul a intrat adânc în gura ei.

Îi fixasem capul de zid, ţinând-o de păr. Mă mişcam înainte şi înapoi, fără să intru total. Ritmul devenise alert. Se obişnuise cu mişcarea şi dimensiunea penisului, intram din ce în ce mai mult… mişcându-mă rapid. I-am ridicat mâinile deasupra capului, lipită de zid şi continuam mişcarea du-te-vino, aproape ca într-un vagin. De câteva ori s-a înecat şi am lăsat-o un pic să-şi revină. Ultima dată m-am depărtat de ea şi i-am zis… urmează-mă!

Fără să se ridice, a mers în mâini şi genunchi până când a ajuns aproape de mine. S-a aşezat în genunchi şi aştepta următoarea comandă. Am prins-o de mâini şi am ajutat-o să se ridice. Imediat am aşezat-o cu faţa în jos pe masa goală din apropiere. Mâinile întinse, regulamentar. Am tras de partea de sus a chiloţilor până când partea de jos au intrat între labii. Fesele rotunde, carnea tare… să le mângâi şi să le lingi în voie. Nu m-am putut abţine şi i-am dat două palme peste fese.

Se chinuia să mascheze suferinţa loviturilor mele, dar în acelaşi timp, eram convins că nu voia să mă opresc. Am tras tare de chiloţi spre mine. Îmi doream să-i rup şi chiar am reuşit. Cu degetele de la mâna dreaptă îi masam labiile. Simţeam că este deja umezită. Îşi desfăcuse picioarele mai mult. Asta m-a ajutat să o lovesc peste labii, nu foarte tare… aauu… bătea din picioare de durere şi încerca să-şi tempereze dorinţa de a arăta suferinţa.

Mi-am potrivit penisul şi am pătruns-o imediat în vagin. O ţineam de mijloc şi mă mişcam repede în ea… zona feselor unde am lovit-o se înroşise, urmele degetelor mele se imprimase pe piele. O futeam energic, Gina strângea din dinţi, nu lăsa să se audă nici o urmă de plăcere.

Aveam la dispoziţie o seamă de jucării sexuale, aduse de ea, pe care le puteam folosi. În apropiere de marginea patului am observat un plug negru, pe lenjeria deschisă cu floricele. Nu am stat mult pe gânduri şi m-am dus să-l iau împreună cu tubul de gel. Pun un pic de gel pe degetul arătător şi îl potrivesc în zona anusului. Masez încet apoi împing… mmm… degetul a intrat, împing încet, apoi îl scot să mai pun puţin gel.

Pregătesc jucăria… potrivesc plug-ul şi împing până intră tot în anus… aahh… înconjor masa până când ajung în faţa ei. Îi ating buzele cu penisul… ea deschide gura, dornică să-l primească. O păcălesc un pic, mă prefac că îl ofer, dar mă retrag în ultima clipă. Am amăgit-o destul şi mă hotărăsc să i-l ofer. Îl bag în gură şi împing… îi fixez capul în mâini… mă mişc energic, iepureşte, Gina se chinuie să-l ţină strâns cu buzele, în timp ce mă primeşte adânc în gura ei.

Brusc ies din ea, mă aplec, o prind cu mâna de obraji, apoi îi fur un sărut. Încerc să o sărut din nou, o muşc încet de buza de jos, apoi i-o eliberez. Revin la spatele ei, îmi potrivesc penisul şi intru în vagin… mmm… împing adânc. O aud cum geme şi suspină… aproape că îmi cere să nu mă opresc, să o fut tot mai tare. În entuziasmul meu îi dau o palmă peste fesa dreaptă, ea tresare şi ţipă… îi simt trupul cum îi tremură. Mă opresc, realizez că tocmai a avut un orgasm.

Ies din ea, o prind de braţ să o ridic de pe masă, apoi o trag după mine spre pat. O dezleg de cătuşe la mâini, dar i le prind din nou la spate. Gina întinsă cu faţa în jos. Mă aşez în faţa ei, în genunchi, aşezat pe picioare. Se întinde cu gura către penis, reuşeşte să-l prindă cu gura într-un final şi începe să-l sugă energic. În apropierea mea observ o cravaşă… hhmm… ce idee bună!

Continuă să sugă tot mai adânc, cu mişcări rapide ale capului… o lovesc o dată peste fese… mmmhh… se opreşte din mişcări, îşi foieşte trupul, îşi freacă picioarele între ele, apoi continuă să sugă, la fel de rapid şi de adânc. O lovesc din nou… se apasă puternic şi-l cuprinde pe tot, apoi rămâne cu capul nemişcat, în timp ce îşi freacă picioarele între ele. Se văd urmele de la lovituri. Recunosc în sinea mea că un pic de plăcere există în tot ce fac cu Gina. Mă învaţă să-mi placă să-i provoc “suferinţă”.

O trag de păr şi-i ridic capul pentru a o săruta, la fel de rapid. O întorc cu faţa în sus, mâinile îi rămân prizoniere sub trup. Mă aşez între picioarele ei, îi iau fiecare picior şi-l pun pe umeri, apoi mă las peste ele. Îmi bag rapid penisul în vagin şi încep să mă mişc rapid în ea. Penisul se mişcă rapid în ea, mă lovesc cu putere de ea, încep să mă încordez… sunt transpirat şi respir tot mai greu.

Cu cât simt că orgasmul este mai aproape, cu atât mă mişc mai repede. Ea aproape că ţipă de plăcere… aahh… sunt aproape… mă ridic ca ars şi merg direct deasupra ei, tremur, gem foarte tare… îmi frec penisul energic. Gina aşteaptă cu gura larg deschisă… aaahhh… vine!… introduce penisul în gura ei şi mă las un pic peste ea… sperma ţâşneşte. Ea ridică capul şi-l cuprinde pe tot. O aud cum înghite, buzele ţineau strâns penisul.

Rămân o vreme deasupra ei, cu penisul adânc. Îmi place cum îşi mişcă limba în jurul lui. Epuizat, mă dau într-o parte şi rămân cu faţa în sus. La fel şi ea, nimeni nu zice nimic. Noaptea nu s-a sfârşit, este abia începutul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: