La munte cu membrii din chat (1)

S-a discutat o vreme despre ideea întâlnirii dintre membrii acestui chat. O idee bună ce a luat naştere dintr-o glumă, iar acum era pe cale să se întâmple. O săptămână la munte într-o pensiune rustică, departe de aglomeraţia din oraş… ce putea fi mai frumos? Adunaţi din mai multe zone ale ţării, ne-am întâlnit pentru distracţie, socializare şi o schimbare de aer de metropolă. Şi iată-ne, cei cinci care au speriat chatul… Danyela, Mădălina, Ioana, Flown şi bineînţeles… subsemnatul. …

Fetele îmbrăcate destul de provocator, aproape cam la fel. Pantalonii scurţi… chiar foarte scurţi. Danyela o pereche de pantaloni albaştri şi un tricou mulat… roz… hhmm… oare s-a gândit la mine când şi-a ales culoarea? Mădălina… pantalonii atât de scurţi, încât i se puteau vedea uşor fesele, iar Ioana, cam la fel… zici că s-au vorbit între ele. Eu şi Flown… simplu, pantaloni lejeri şi tricouri simple. Atât eu cât şi el, ne cam pierdusem ochii după fundurile lor. L-am surprins când îşi aranja penisul în pantaloni, în timp ce le privea pe fete.

Mergeam către pensiunea noastră lăsând fetele să meargă înainte. Ochii aţintiţi către fundurile lor… ne prefăceam că admiram peisajele când vreuna se întorcea cu capul către noi. Ioana, cea mai vorbăreaţă, avea mereu câte ceva de spus. De câteva ori nu am fost atent la ceea ce spunea, fiind hipnotizat de fundurile lor apetisante ce se legănau de pe un picior pe altul. Până la urmă au înţeles şi ele de ce părem atât de neatenţi şi cu mintea în altă parte. Dacă ar ştii ele unde ne gândeam noi…

Aveam la dispoziţie întreaga săptămână, doar pentru noi. Întreaga pensiune avea la etaj cinci camere. Ca să nu facem deranj peste tot, fetele au ales pentru ele camera cea mai mare, cu trei paturi, iar eu şi Flown o cameră mai mică, cu două paturi.

Până s-a înserat am stat toţi la parter, în zona de primiri oaspeţi, pe canapelele generoase. Ioana… cu organizarea pe la bucătărie. În ajutorul ei, au fost pe rând Danyela şi Mădălina. Mădălina flirta vizibil cu Flown. Lui îi sclipeau ochii, o mânca din ochi în timp ce mai lua o gură de bere. Danyela lângă mine pe canapea, vorbeam diverse. Observase şi ea ce se petrece între Flown şi Mădălina. Nu s-a putut abţine şi mi-a zis la ureche.

– În seara asta sigur… vor face ceva împreună!

– De ce crezi asta?

– Nu vezi cât de apropiaţi sunt. Dacă nu am fi noi acum, sigur ar face ceva.

– Hai să-i lăsăm singuri. Ioana este la bucătărie… poate nu vor face sex acum, dar măcar vor putea să facă ce vor… să se sărute, să se atingă…

– Bine, dar unde mergem?

– La etaj… pe terasă.

Am plecat la etaj, fără să le spunem nimic. Se simţea atracţia celor doi… în felul cum îşi vorbeau, felul cum se tachinau. Nu cred că au realizat că noi am plecat, se gâdilau unul pe altul şi râdeau zgomotos în acel moment. În timp ce urcam scările Danyela mi-a spus:

– Apoi, ne întoarcem să-i spionăm?

– De ce să facem asta?

– Să vedem ce fac…

– Nu mai bine ne vedem noi de treaba noastră… i-am spus eu, în timp ce am prins-o discret de mâna dreaptă. Mi-a zâmbit şi nu a mai spus nimic. Nu am urcat bine scările, am tras-o pe Danyela spre mine şi am lipit-o de trupul meu. Îi bătea inima puternic, ochii îi străluceau… ea mică de statură, capul ridicat mă privea atent şi aştepta următorul pas făcut de mine.

De cum o văzusem în pantalonii scurţi, îmi amintisem de pozele sexy postate pe chat. Îmi făcuse cu ochiul de atunci, acum că era lângă mine, mi-o doream foarte mult. Nu am stat mult pe gânduri şi am sărutat-o pe gură. Şi ea aştepta asta ca şi mine. Eram convins că şi ea mă doreşte de multă vreme, iar tricoul de culoare roz, nu credeam că a fost întâmplător. Dacă avea şi chiloţi roz?!… era clar, dar asta urma să aflu mai târziu.

Îmbrăţişaţi, ne sărutam nebuneşte. Mâinile alunecau pe trupurile noastre. I-am prins sânii… abia atunci am observat că nu mai avea sutien. Cred că l-a dat jos la pensiune, altfel aş fi observat. Am băgat mâna pe sub bluză şi am prins-o de sfârcuri… ofta şi suspina. Penisul îmi crescuse în pantaloni. Curajoasă, a băgat mâna între picioarele mele. M-a prins de penis cu mâna stângă… m-a privit în ochi şi a mişcat din sprâncene, urmat de oftat lung.

Ne excitasem amândoi destul de tare. Nu am mai rezistat şi am tras-o de mână în una dintre camere. Mâna ei continua să-mi maseze penisul, în timp ce ne sărutam. Până la urmă mi-am scos penisul afară din pantaloni. Danyela s-a oprit din sărutat şi a privit în jos… mmmhh… Mâinile ei mici şi delicate încercau să-l cuprindă. Felul în care mă privea pe mine, cum privea în jos către penis… îmi spunea un singur lucru… că mă doreşte.

Lipit cu spatele de zid, i-am prins obrajii cu palmele, apoi am sărutat-o lung pe gură. Ea continua să-mi frece uşor penisul, ce ajunsese la cote maxime. Nu mai aveam răbdare până să doarmă ceilalţi ca să nu ne prindă. Cu mâinile pe umerii ei, am apăsat-o uşor, încercând să-i sugerez să se lase în genunchi. Părea că aştepta cu nerăbdare gestul meu. Imediat s-a lăsat în genunchi în faţa mea. Mi-a prins penisul cu buzele… îl ţinea discret, limba se plimba roată în jurul lui. O mână îl ţinea de la bază, o alta îmi masa uşor testiculele.

Priveam fascinat către ea… Danyela se poziţionase potrivit pentru a-mi oferi o vizibilitate bună. Cu un pic de roşeaţă în obraji, se uita în ochii mei şi părea să spună… dacă ai ştii de cât timp aştept eu acest moment?!… Acum îl răsfăţa cu mâinile, limba şi buzele ei subţiri… aahh… iar eu priveam la ea şi la plăcerea cu care efectua fiecare mişcare.

Amândoi uitasem de tot, uitasem că nu suntem singuri… trăiam acel moment, iar ea nu se grăbea deloc. Intrase aproape jumătate… mmhh… dar nu s-a oprit aici. Continua să-l umezească şi să introducă cât mai mult în gura ei pofticioasă. Aproape că nu-mi venea a crede. După mai multe încercări, a reuşit să-l cuprindă pe tot… wow… citeam pe chipul ei satisfacţia că reuşeşte să mă facă fericit. Îşi mişca capul tot mai repede, penisul de mişca tot mai rapid în gura ei… ddaa… cu o mână se freca între picioare… aahh… cât de mult îmi doream să o gust şi să o pătrund adânc în vagin.

Eram atât de concentraţi amândoi, încât nu am realizat că cineva urcă scările de la etaj. S-a deschis uşa brusc de la cameră… ne-am speriat amândoi, dar nu mai era timp să ne ascundem. Ioana ne căuta să ne cheme la masă şi ne-a prins în cel mai intim mod… în timp ce Danyela avea aproape tot penisul meu în gură şi-l sugea cu poftă. Degeaba a încercat ea să se ascundă, nu mai puteam nega cele văzute de Ioana. De cum ne-a văzut a spus:

– Hopa… îndrăgostiţilor! Dar ce faceţi voi aici?

– Nu este evident?… am răspuns eu.

– Ba da… dar nu mă aşteptam să vă găsesc în această ipostază. Flown şi Mădă se sărutau jos de mama focului, când am ieşit din bucătărie, dar pe voi v-am prins… în fapt.

– Şi acum ce facem, stăm de vorbă?!… Te alături sau ne laşi puţin timp singuri?… am continuat eu să-i răspund. Danyela nu a reuşit să spună numic, era roşie toată la faţă, privind în jos. Ioana, un pic invidioasă, a plecat muşcându-şi uşor buzele. I-am citit dorinţa în ochi. M-am aplecat către Danyela. Am prins-o de obraji cu palmele şi i-am spus:

– Putem să ne oprim acum, este în regulă dacă nu termin. Nu trebuie să te ruşinezi, suntem amândoi maturi… asta e, ne-a prins. Mergem mai departe.

– Aşa este… voi încerca să trec peste asta, dar nu te las aşa. Vreau să termini, chiar dacă eu nu primesc nimic. Sunt fericită că te-am satisfăcut.

Am dat să mă ridic şi o dată cu mine să o ridic şi pe ea. S-a dus direct la penis şi l-a prins cu gura… aahh… m-am oprit din încercarea de a o ridica şi pe ea. Lipit de zid, priveam când în jos către ea, când în sus… de parcă aş fi vrut să-i mulţumesc cuiva pentru acest tratament. Buzele ei alunecau tot mai rapid… cu o mână mă jucam în părul ei. Reuşise din nou să-l cuprindă pe tot… aahhh… îşi mişca capul energic, eram foarte încordat, tremuram… mi-a eliberat penisul din gură, îl ţinea cu mâna şi îl freca destul de tare.

S-a lăsat mai jos, mi-a atins testiculele cu buzele… aahh… le-a lins pe rând… îl freca mai energic… aahhh… eram aproape, am crezut că m-a simţit. Până să-şi ridice capul ca să-l prindă cu gura, un mic jet de spermă ţâşnise în părul ei, apoi l-a prins cu buzele. Îl ţinea între buze, penisul pulsa puternic, iar ea înghiţea cu drag. La final, după ce am terminat… a făcut câteva curse du-te-vino pe toată lungimea lui, de m-a lăsat mască.

M-am lăsat în jos să o sărut. Plimbându-mi mâna prin părul ei am dat de puţină spermă. Ne-am amuzat amândoi. Eu am coborât primul, urmând să vină şi ea după ce îşi făcea un duş rapid. Jos, toţi ştiau ce se întâmplase la etaj. Fetele se amuzau pe tema asta, iar Flown mi-a făcut un semn discret… un fel de bravo.

Rămăsesem cu gândul la Danyela, mai voiam o porţie din tratamentul ei. Aşteptam cu nerăbdare să fim singuri pentru a face ceea ce vrem. Se făcuse târziu în noapte, Mădălina a zis că vrea să meargă la somn, ulterior şi Ioana. Ce bine!… gândeam eu, dar nu ştiam că făcea parte dintr-un plan. Eram cu Flown în cameră. Dintr-o dată el mi-a zis înainte să iasă.

– Mă duc să fumez o ţigară pe teresă, nu pot să dorm.

Hhhmm… oare ce o face Danyela, s-a culcat? Puteam să aflu dacă mergeam după ea. Eram în dreptul uşii când ea a deschis uşa. Ea venea după mine, îmbrăcată cu un maieu şi o pereche minusculă de chiloţei.

– Ce faci?… Unde te duci?… am întrebat eu, privind la ea.

– Veneam după tine. Mădălina tocmai a ieşit din cameră. Mi-a zis că se întâlneşte cu Flown, iar Ioana a intrat acum la duş.

– Vrei să vezi, bag seamaă, aşa este?

– Da… mă excită să-i văd.

– Dacă îi deranjăm?

– Poate nu…

Plecaţi în cercetare, ne-am dat seama în ce cameră ar putea fi. Am deschis uşor uşa, lumina stinsă în cameră, dar de la baie se auzeau nişte zgomote. Deplasându-ne tiptil… uşa de la baie larg deschisă, i-am văzut pe ei dezbrăcaţi, îmbrăţişaţi, ea cu spatele la el, sărutând-o pe gât şi pe umăr. Vedeam cum Mădălina i-a prins penisul cu o mână şi se juca cu el.

Flown a întors-o cu faţa spre el. Au continuat să se sărute… gemetele ei şi toată scena mi-a provocat erecţie instant. Eu şi Danyela stăteam de după tocul uşii, la adăpostul camerei întunecate, privind discret la cei doi. Mi-am scos penisul afară… cu mâna stânga îl frecam uşor. Având grijă ca Danyela să fie mai discretă, să nu fie văzută, am observat că avea mâna băgată în chiloţi… mmm…

A observat şi ea că mi-am scos penisul. S-a lăsat imediat în genunchi şi l-a prins imediat cu gura. Mă jucam cu mâna în părul ei, penisul intra tot mai mult… priveam la ei şi mişcam uşor din bazin… Mădălina se afla în genunchi, ţinea penisul cu ambele mâini şi făcea aceleaşi mişcări precum Danyela. Am fost surprins să văd că şi ea are dexteritate foarte bună, în materie de sex oral.

Mădălina s-a ridicat, apoi s-a întors cu spatele la Flown. Şi-a pus mâinile pe zidul de faianţă, spatele arcuit, fundul bombat. Flown a intrat rapid în ea… aahh… Danyela s-a oprit să vadă ce se întâmplă. A întors capul către ei. Imediat ce a văzut, s-a ridicat în picioare, s-a întors cu spatele la mine şi s-a împins cu fundul spre mine. I-am tras chiloţeii într-o parte… mi-am potrivit penisul şi am intrat… mmm… suspine înfundate, de la mâna ce o ţinea la gură ca să nu ne dăm de gol.

O ţineam de mijloc, mă mişcam alert, cu coada ochiului priveam la cei doi. Mădălina s-a întors cu faţa spre el. S-a sărutat puţin timp, apoi Flown s-a lăsat în genunchi… ea şi-a ridicat piciorul stâng şi l-a aşezat pe umărul lui. Din acea poziţie se putea observa cum o penetra cu un deget în vagin şi îi lingea clitorisul… aahh… vreau şi eu asta! mi-am zis în gând.

Am ieşit rapid din Danyela, am prins-o de mână şi am tras-o după mine. Părea nedumerită şi nu înţelegea ce se întâmplă. Nu înţelegea de ce plecăm, când totul devenea mai interesant. Pe hol, am lipit-o de zid şi i-am zis… te vreau!… apoi am luat-o de mână şi am intrat în altă cameră. Cât ai clipi am rămas gol în faţa ei. Bucuroasă, s-a dezbrăcat iute de maieu şi de chiloţei. Acum era vremea să-mi iau şi eu porţia mea. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „La munte cu membrii din chat (1)”

  1. Imi place mult povestea asta, jocul seductiei e captivant, ma atrage in lumea fanteziei erotice, scenele de iubire sunt pline de erotism, dar si de tandrete.
    Astept continuarea…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.