Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (1)

Pătura acoperea trupurile golaşe. Noi doi îmbrăţişaţi şi epuizaţi, aşezaţi pe o parte, ea lipită cu spatele de mine, iar penisul ce fusese mai devreme în interiorul ei până să adormim, se făcuse mic, lipit de labiile cărnoase. A fost o seară superbă, aşa cum spera Adina să fie. Cum a început totul?! Ne-am întâlnit spre înserat, locul de întâlnire fiind parcul ei preferat, cu aleile generoase şi copaci falnici. Frunzele galben-maroniu se aşternuse generos pe spaţiul verde, dar şi pe alei, însă mult mai puţine. …

Îmbrăcaţi regulamentar, cu o ţinută specific de toamnă. Amândoi bucuroşi de revedere. De cum m-a văzut de la depărtare a fugit imediat spre mine în chiote de bucurie. Nu mai suntem de multă vreme adolescenţi, dar ne purtăm ca şi când am fi. Cred că asta este secretul nostru. Mi-a sărit în braţe, aproape să mă dărâme. Mică de înălţime, dar energică. Am ridicat-o în braţe de mijloc, buzele noastre s-au întâlnit, o mică răsucire cu ea în braţe, făcând ca cei din jur să rămână atenţi la momentul nostru. Poate vor învăţa şi ei să se bucure de viaţă, aşa cu o facem noi.

Afară destul de rece, dar mâinile împreunate păreau să nu ofere prea multă importanţă. Importantă era legătura dintre noi, privirea sclipitoare din ochii fiecăruia, sentimentul de împlinire când suntem doar noi doi şi parcă nimic nu ne poate rupe această legătură. Această uniune dintre un bărbat şi o femeie, chiar dacă suntem promişi altor persoane. Glumele şi râsetele noastre zgomotoase atrăgeau atenţia celor pe lângă care treceam. O ciupire discretă de fund făcea emoţia să crească în noi, dar mai mult în ea.

– Oare ne-a văzut cineva?… mă întreba ea un pic ruşinată, dar plăcut surprinsă. Este jocul nostru, jocul dorit de ea ce m-a atras şi pe mine în el. Este jocul pe care îl iubeşte şi îi crează multă adrenalină. Cu alte ocazii, cu temperaturi mai ridicate, aş fi ciupit-o de sâni în public… să fim văzuţi… sau i-aş fi ridicat fusta cât să i se vadă fesele pline şi sexy, pe care le ador. Îmi vine să muşc din ele… şi alta nu. De ce nu… în locuri mai discrete să o îngrămădesc într-un colţ, să pară că nu mai are scăpare. În timp ce o sărut pe buze, un deget să fie băgat sub fustă, pe lângă chiloţi, direct în vagin. Asta o excită cel mai mult.

Vremea tomnatică nu mai permite astfel de lucruri, însă avem altele în schimb. Spre exemplu să mergem în magazine de lenjerie intimă. Şi chiar am fost. Nu pentru că nu ar avea, ci mai mult ca să-şi aleagă ceva frumos, pe care să-l probeze în faţa mea, cu mine în cabină. Evident că îmi produce erecţie când o văd acolo aproape goală. Ideea că suntem într-o cabină de probă şi că puteam face anumite lucruri interzise, ne oferă o plăcere deosebită.

Era cu spatele la mine, fundul bombat împins la maxim către mine. Căuta să-mi atingă penisul ce se zărea prin pantaloni. Şi chiar m-a atins, s-a lipit de mine… aahh… am prins-o cu braţul de mijloc şi am lipit-o de mine. Săruturi pe obraz şi pe gât. Urechea i-am muşcat-o încet. Pe lângă cuvintele obişnuite în care îi spun cât de frumoasă este, îmi ies pe gură şi alte expresii mai puţin uzitate în public… ahhh… îmi vine să te fut aici!

– Daa… iubitule, ştii cât de mult te doresc.

– Iubita mea, ştii să mă aţâţi, ştii să mă faci să te doresc…

Cu o mână i-am atins fesa dreaptă, a continuat pe coapsă în jos, apoi a urcat pe interior, până am ajuns între picioarele ei. I-am atins chiloţii… mmm… era deja umedă.

– Eşti udă!?…

– Daa… mi-a răspuns ea un pic ruşinată. Ai o mare putere asupra mea şi nu reuşesc să mă controlez. Te doresc zi şi noapte… te vreau dimineaţa în patul meu să mă trezeşti cu săruturi, să ştiu că toată noaptea a fost a noastră şi că ne-am iubit maxim.

– Asta este… în seara asta sunt doar al tău, sunt aici numai pentru tine. În timp ce-i spuneam aceste lucruri, degetul apăsa peste chiloţi între labiile ei.

Am tras chiloţeii într-o parte, degetul mijlociu l-am introdus în vaginul excitat… aahh… şi-a lăsat capul pe spate. Îmi şoptea aproape de ureche… fute-mă, fă-mă femeia ta!… Cuvintele ei păreau vrăjite pentru mine, îmi dădeau putere, nu mai conta că ne aflam în cabina de probă a unui important magazin de lenjerie intimă. Încerca să se abţină cu suspinele, totuşi ne aflăm într-un loc public. Ar fi creat probleme pentru amândoi dacă eram prinşi. Am scos degetul din ea. Întâi i l-am dat ei să culeagă din propriul suc. Nu l-a supt pe tot, mi-a lăsat şi mie… aahh… se auzea telefonul ei din geantă.

– Este soţul meu!… mi-a spus ea zâmbind.

– Răspunde-i, poate este ceva important.

– Alo… da… da, sunt cu Robert la un magazin de lenjerie intimă, tocmai probam ceva… momentan nu facem nimic, nu am ajuns la hotel, mai târziu un pic. Ne mai distrăm un pic. Te salută Janis!… mi-a zis ea uitându-se spre mine.

– Salutare Janis!… a fost răspunsul meu.

– Ce?!… ce vrei să facem?!

– Ce vrea?… am întrebat eu curios.

– Vrea să mă penetrezi acum! Ştie că nu pot să-l mint… mi-a spus ea roşie în obraji.

– Aici, acum?!

– Ddaa… vrea să ştie că ai intrat în mine.

– Este nebun, dacă ne prinde careva?!… am spus eu în timp ce mă dezbrăcam la pantaloni. În jurul nostru era o hărmălaie de la femei ce căutau diverse produse şi doreau să le probeze, muzica antrenantă cântând într-una. Până la urmă am scos penisul afară, am prins-o pe Adina de mijloc şi am tras-o spre mine… mi-am potrivit penisul şi am intrat… mmm… încercam amândoi să ne controlăm emoţiile şi trăirile pentru a nu fi auziţi.

La telefon Janis îi adresa întrebări, Adina nu mai era în stare să răspundă normal, mai mult de câteva sunete nu se auzea din partea ei. La telefonul celălalt, Janis cred că era încântat, super excitat de ne-a dat asemenea indicaţii. Cei drept şi nouă ne plăcea aşa ceva. Nu a fost suficient că ea i-a confirmat prezenţa penisului meu în păsărica ei, a vrut să şi vadă. A închis şi… imediat a urmat apelul video. Adina direcţiona cu mâna telefonul în aşa fel încât să se poată vedea pe cameră.

I-am luat telefonul din mână şi am l-am direcţionat foarte aproape de fesele ei. Ieşeam încet din ea, apoi intram la fel de încet, cât să poată vedea toată acţiunea. Adina ţinea un deget în gura şi-l muşca uşor. Se abţinea să nu ţipe de plăcere.

– Sunteţi nebuni!… a zis Janis. Nu credeam că veţi face asta. Bravo! Vă las acum, distracţie plăcută!

Am închis apelul video, dar noi tot am rămas legaţi unul de altul. Penisul intra în ea lent, aşa cum ştiu că-i place. Evident că după un timp trebuie să măresc ritmul, dar nu era loc pentru aşa ceva aici. Am lăsat telefonul deasupra genţii ei, apoi am scos penisul plin de fluidele noastre strălucind la lumina caldă din cabină.

– Iubitule, vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată. Vreau să te sug aici!

– Aici?!

– Da… aici. Este un moment pe care mi-l doream de mult, iar acum este ocazia potrivită.

Nu am apucat să zic ceva, s-a aşezat în genunchi, m-a tras mai aproape de ea. S-a uitat la mine, roşie în obraji, de parcă era ultima virgină ce descoperea arta sexului oral. Un sărut la vârf. A închis ochii, capul către înainte… buzele cărnoase s-au deschis şi mi-a acaparat căpăţână… mmm… mişcările lente, un pic stângace la început, apoi mult mai încrezătoare şi cu mai multă atitudine. Aşa începe ea… un pic mai timid, mai stângace, apoi totul devine sublim.

Îşi dă interesul să mă satisfacă. I-am prins părul la spate, ţinându-l în coadă. Din inerţie, mişcările ei au devenit controlate de mine, mai rapide. Mereu îmi spune când suntem singuri… învaţă-mă să te sug!… învaţă-mă să te sug adânc!… Profesorul din mine a ieşit la iveală, să o direcţionez cum vreau… ca de fiecare dată. Adrenalina şi jocul nostru m-a excitat foarte tare. Momentul în care soţul ei ne-a privit pentru câteva momente a fost cireaşa de pe tort.

Simţeam că sunt aproape… mmm… gâfâiam în surdină, priveam atent la buzele ei. Ea roşie în obraji, ochii închişi, încă nu s-a obişnuit cu ideea că-mi place să ne privim în acel moment… mmm… sunt pe punctul de a ejacula, tremur încet… m-am sprijinit cu braţul de cabină… dar unde voi ejacula?!… ştiu că nu-i place să simtă gustul de spermă şi nu am forţat-o niciodată să facă asta. Ea nu se opreşte…

Vreau să scot penisul din gura ei, ea mă prinde de fese cu ambele mâini şi mă trage spre ea… mai fac o încercare… mmm… este prea târziu. Sperma ţâşneşte în gura ei. Simte şi ea acest lucru, tine buzele strâns şi înghite fără să zică nimic. Trăiesc un moment extraordinar, aproape că-mi vine să ţip de fericire. Sunt euforic, dar nu mă pot bucura pe de-antregul. S-a ridicat în picioare, m-a prins cu braţele de trup şi m-a strâns tare. Apoi mi-a zis:…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.