Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (2)

… Vreau să scot penisul din gura ei, ea mă prinde de fese cu ambele mâini şi mă trage spre ea… mai fac o încercare… mmm… este prea târziu. Sperma ţâşneşte în gura ei. Simte şi ea acest lucru, ţine buzele strâns şi înghite fără să zică nimic. Trăiesc un moment extraordinar, aproape că-mi vine să ţip de fericire. Sunt euforic, dar nu mă pot bucura pe de-antregul. S-a ridicat în picioare, m-a prins cu braţele de trup şi m-a strâns tare. Apoi mi-a zis: …

– Am vrut să fac asta pentru tine…

– Ştiam că nu-ţi place gustul…, i-am spus eu mirat, în timp ce o sărutam scurt pe buze.

– Pentru tine îmi doresc să-mi placă, o să mă obişnuiesc până la urmă.

La auzul celor spuse de ea, mi-am lipit buzele de ale ei şi am apăsat puternic, braţele strângeau trupul ei firav. Simţeam o bucurie interioară, dar nu o puteam exterioriza cum aş fi vrut. În acelaşi timp, îmi veneau prin minte tot felul gânduri pe care aş fi vrut să i le spun, dar oare era pregătită să le audă?… asta simţeam eu pentru ea în realitate sau totul se desfăşura sub trăirea de moment?

Până la urmă şi-a ales ceva. Atât de distras am fost în acel moment, încât nu am fost atent ce anume şi-a cumpărat. Cât am aşteptat la rând ca să plătim, mă simţeam foarte energic. Ca şi când aş fi băut un energizant şi nu mi-am consumat energia acumulată. Mergeam pe stradă, ţinându-ne de mână… cuvintele nu prea ne ieşeau din gură, în schimb ne priveam destul de des şi zâmbeam unul la altul.

De data asta nu am ales să mergem la un restaurant, am ales un fast food. Priveam amândoi spre panoul cu produse. Era în faţa mea, lipită de mine. Fiind cald în interior, s-a deschis la haină. Nu am putut rezista tentaţiei. Întâi am ciupit-o de fund. S-a întors spre mine şi m-a sărutat. Imediat am băgat o mână pe lângă haina descheiată şi am ciupit-o de sânul stâng… aahh…

În camera de hotel, abia am avut timp să închid uşa, Adina sărise în gâtul meu. Lipit de zid, ne sărutam în timp ce o strângeam de fese. Cu greu ne-am separat unul de altul şi nici nu apucasem să ne dezbrăcăm de haine. Am preluat iniţiativa. Ridicând-o cu braţele, am mers cu ea până la pat şi am aşezat-o pe marginea patului. Atât eu cât şi ea ne-am dat hainele jos. Stătea pe marginea patului şi se uita la mine sprijinită în braţe. Aplecat spre ea, i-am oferit un sărut pe buze. M-a păcălit, imediat m-a prins cu braţele şi m-a tras deasupra ei.

Mâna încă rece şi-a făcut loc pe sub maleta deschisă la culoare. Cu fiecare atingere a degetelor tresărea şi suspina. A durat ceva până când s-a obişnuit cu mâna mea rece. Amuzat de situaţie, o necăjeam un pic. Că vreau să mă încălzesc la mâini sub hainele ei, dar şi altceva…

– Mi-au îngheţat şi urechile, unde le pot încălzi?!

– Mmm… cred că ştiu cum să rezolvăm problema…

– Da?!… ştii?…

– Da… este simplu, între picioarele mele, mi-a zis ea plină de încredere.

– Pare un plan bun. Trebuie să-l aplicăm… i-am răspuns eu zâmbind.

Până acolo aveam multe haine de dat jos. Atât eu, cât şi ea. Când şi-a dat jos pantalonii am întins o mână spre fesele ei. Încă erau reci. Amândoi aproape dezbrăcaţi, unul lângă altul. Eu doar cu perechea de chiloţi, Adina în sutien şi chiloţeii cu dantelă. Cu degetele de la mâna stângă mergeam încet pe trupul ei. Îi atingeam pielea catifelată, făcând-o să ofteze şi să-şi arcuiască trupul.

I-am scos sânii din sutien. I-am atins pe rând, buzele s-au jucat cu sfârcurile, apoi am realizat că mai bine îl îndepărtez de tot. Era mult mai bine, aşa puteam să-i strâng mai bine sânii, să trag de ei şi să-i smotocesc după bunul plac. Ea a întins o mână… timid… mi-a atins coapsa piciorului, apoi mi-a prins penisul erect ce era captiv în chiloţi. L-a strâns şi a oftat.

– Îmi era dor de ea… mi-a zis ea muşcându-şi buzele.

Nu i-am răspuns, dar zâmbetul meu i-a dat încredere. A tras de marginea chilotului, puţin câte puţin, până când penisul a sărit din chiloţi. Ajutat de ea, m-am dezbrăcat total de ei. Ea mi-a prins penisul cu mâna, îl ţinea strâns şi mişca uşor de-a lungul lui. Eu eram ocupat cu sânii ei, îi ţineam cu ambele mâini şi-i sugeam sfârcurile.

O strop din excitaţie a ajuns la vârf, Adina a văzut acest lucru. A luat puţin pe deget, l-a dus la gură şi l-a supt un pic. Nu ştiu ce a gândit în acel moment, dar s-a ruşinat cumva şi s-a întors cu spatele la mine. M-am lipit de ea, o ţineam strâns cu braţul drept.

– Ce este, ce s-a întâmplat?

– Nu-mi vine să cred că am făcut… ceea ce am făcut în cabină.

– Nici mie nu mi-a venit să cred. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Mi-a plăcut şi am apreciat dăruirea ta.

Nu am apucat bine să termin ceea ce aveam de zis, mâna stângă se află între picioarele ei, mângâindu-i labiile. Poate că ar fi vrut să mai adauge ceva, însă, era mult mai concentrată la mâna dintre picioarele ei. Şi-a depărtat un pic picioarele cât să pot avea acces mai bine. După ce am tras de marginea chiloţilor, am băgat un deget în interior. Sigur se aştepta la acest lucru.

Aveam mâna dreaptă pe sub ea şi mă jucam cu sfârcul. Adina a pus o mână peste mâna mea şi mă strângea. La rândul meu, i-am prins sânul şi-l strângeam în funcţie de cât de tare mă strângea ea de mână. Degetul umed, plin de sucul ei delicios, i l-am dat să sugă… mmm… apoi, mi-am potrivit penisul şi am intrat încet… aahh… Până a intrat tot am împins foarte încet, la fel de încet m-am retras până aproape să ies, apoi împingând din nou.

Degetul ce a fost adânc în interiorul ei, i l-am băgat în gură. M-a prins de încheietura mâinii şi mă ţinea aproape, buzele alunecau în suspine, sugând tot mai pofticios. Îi place să fie penetrată, iar în acelaşi timp să aibă gura ocupată. Într-o zi trebuie să facem sex în trei… eu, ea şi soţul ei. Unul să o penetreze, iar altul să-i ofere penisul… sigur i-ar place să simtă două penisuri în ea. Ceva îmi spune că i-ar place să facem şi dublă penetrare… o să-i placă. Trebuie să o conving!

Mişcările tot mai rapide, mă loveam destul de tare de fesele ei, ea continua să-mi sugă degetul. Îmi făcuse poftă de un sex oral, mai ales după evenimentul sublim de azi. M-am dat la o parte. Pentru ceea ce aveam în plan a trebuit să o dezbrac de chiloţi. Aşezată pe spate, m-am urcat peste ea. Cu mâna dreaptă i-am prins un sân şi trăgeam de el. L-am luat în gură şi am început să-l sug. Adina a pus o mână pe capul meu şi se juca în părul meu… oftând şi suspinând.

Discuţia de mai devreme, cea despre încălzirea urechilor mele între coapsele ei, a revenit de actualitate. Până să ajung acolo unde mi-am propus, câte un sărut de tip ventuză l-am lăsat pe trupul ei. Ajuns la locul fierbinte, m-am întins pe pat… ea pregătită să mă simtă, cu picioarele depărtate şi genunchii arcuiţi. Am trecut peste atingerile fine de început… limba şi buzele i-au atins labiile… mmm… ce gust!… limba adânc în ea. Cu degetele îi atingeam clitorisul…

Cu cât insistam mai mult între picioarele ei, cu atât ea devenea mai agitată. Ştiam că mă doreşte adânc în ea. Chiar dacă ştiam acest lucru, îi place foarte mult să o aţâţ, să o determin să mă implore. Aşteptam momentul. Trupul arcuit, gemetele gălăgioase… nu spunea nimic. Un deget adânc în ea, apoi şi al doilea a făcut-o să ţipe de plăcere. Buzele şi limba se ocupau de clitoris… Adina părea excitată, la cote maxime.

– Iubitule, te vreau!… Intră în mine!

Am auzit ce mi-a spus, dar i-am ignorat total dorinţa. Continuam să o ling, degetele culisau ritmic în vagin şi nu păream că am de gând să mă opresc.

– Iubitule, intră în mine!… Fute-mă!

Abia atunci m-am oprit, dar nu pentru a-i satisface cererea. M-am dus la marginea patului, la partea dreaptă a ei. Ţineam penisul cu o mână şi l-am direcţionat spre buzele ei. Roşie în obraji, s-a dus direct cu gura către el. Nu intrase mult, buzele îl ţineau captiv şi-l sugea energic, încurajată de cuvintele mele directe, fără ocolişuri. În acest timp, aveam un deget între picioarele ei… îl mişcam rapid şi adânc.

Nu i-am oferit nici un indiciu la ceea ce urmează. Brusc m-am oprit, am sărit în pat, m-am poziţionat între picioarele ei… am intrat imediat printre labiile excitate. Am împins încet, foarte încet. O vedeam cum se cabrează şi se răsuceşte sub mine, cu gemete profunde. Ritmul lent îl adoră. Cu o mână mă apăsa pe fese… şi-mi dirija mişcările.

Tremura de excitare. În scurt timp ritmul devenise mult mai alert. Sprijinit în braţe, o penetram energic. Adina m-a cuprins cu picioarele de mijloc. Îi simţeam unghiile mari apăsând ferm pe spate. Eram convins că mi-a lăsat ceva urme. Am schimbat poziţia iar… am prins-o de braţ şi am ajutat-o să se ridice. Aflată cu spatele la mine, s-a poziţionat rapid să intru adânc în ea… mmm… un pic de duritate nu strică, cele două palme oferite cadou pe fesele albicioase au făcut-o să tresară.

Mi-am potrivit penisul… aahh… din prima am trecut la o mişcare mai rapidă. Cu o mână o ţineam de mijloc, cu cealaltă i-am prins părul în coadă şi o trăgeam destul de tare. Ne loveam puternic şi zgomotos unul de altul… aahh… fute-mă iubitule!… a ţipat destul de tare… aaahhh… apoi s-a împins foarte mult în mine. Voia să mă opresc, dar să rămân adânc în ea. Tremura şi gâfâia destul de puternic.

I-am eliberat părul. Am tras o pernă pe care am aşezat-o sub abdomen, apoi, ţinând-o de mijloc, i-am sugerat să se aşeze încet pe pat, iar eu deasupra ei. Aşezat peste ea, penisul adânc… respiram greu… lobul urechii devenise jucăria mea. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.