Fanteziile pe care le au membrii de pe site-urile de videochat. Ce le cer modelelor să facă?

Te-a ispitit meseria de model online, dar ai renunţat la idee? Gândul că fanteziile membrilor de pe site-urile de videochat sunt prea deocheate te-a speriat? Este normal să ai o mulţime de întrebări în minte, dar trebuie să ştii că nu ai de ce să te temi. Cel puţin NU în cazul unui studio non-adult! Modelele de videochat non-adult sau glamour nu apelează la nuditate, ceea ce înseamnă că rămân îmbrăcate în timpul show-urilor private. Bineînţeles că şi ele au parte de provocări, dar acestea sunt de cele mai multe ori amuzante. Descoperă, în rândurile următoare, care sunt cele mai comune fantezii ale membrilor: …

Să vadă modele de videochat dansând

Mulţi bărbaţi adoră să privească o femeie în timp ce îşi mişcă senzual corpul, aceasta fiind una dintre cele mai populare cerinţe ale membrilor. Pentru modelele care iubesc dansul, este o provocare uşoară, naturală, pe care o îndeplinesc mereu cu plăcere.

În plus, dansul reprezintă o modalitate bună pentru a le arăta admiratorilor că îi consideră interesanţi, atrăgători şi că abia aşteaptă sesiunile private cu ei.

Să fie dominaţi în timpul discuţiilor

Unii bărbaţi preferă femeile care îi domina prin gesturi şi vorbe, iar pe site-urile de videochat îşi pot îndeplini uşor dorinţa. Multe modele adoră să se îmbrace într-un costum din latex sau într-un costum de profesoară şi să joace un role play dominant cu admiratorii lor.

Să le urmărească în timpul unui ritual de îngrijire

Fiecare bărbat este diferit, fapt pe care îl poate confirma orice model online. În timp ce unii membri vor să îşi satisfacă fetişurile sexuale, alţii vor doar să privească o femeie în timp ce se machiază, se demachiază sau îşi face manichiură sau pedichiură. Aceasta este o cerinţă pe care orice model online o va face cu plăcere şi care întăreşte convingerea membrilor că poartă discuţii cu femei reale, autentice, care au multe de oferit.

De ce să devii model online non-adult?

Acum că ai aflat 3 dintre cele mai populare fantezii, îţi prezentăm motivele pentru care ar trebui să alegi videochatul glamour:

  1. Pentru că nu vei face nimic ruşinos.

Modelele non-adult se pot mândri cu performanţa lor din domeniu, deoarece nu se dezbracă şi nici nu sunt nevoite să apeleze la diverse jucării erotice. Ele se bazează pe frumuseţe, şarm personal şi inteligenţă pentru a atrage cât mai mulţi membri.

  1. Pentru că poţi câştiga chiar mai mulţi bani decât un model adult.

Majoritatea persoanelor consideră că bărbaţii apelează la site-urile de videochat doar pentru nuditate. Este adevărat că unii membri îşi doresc să se bucure de o satisfacţie erotică în urma discuţiilor cu modelele online, dar această satisfacţie este obţinută rapid, iar apoi simt nevoia să discute cu femei inteligente, de la care au ceva de învăţat.

De aceea, modelele glamour pot avea încasări mai mari decât cele adult! Ele petrec mai mult timp online cu fiecare membru în parte, fapt care duce la creşterea veniturilor.

  1. Pentru că te poţi bucura de multe avantaje.

Dacă vei deveni model online la un studio cu renume, aşa cum este Studio-20.ro, vei avea un venit minim garantat de 5000 de Lei pe lună, program flexibil, transport cu limuzina, asigurare medicală privată, precum şi alte avantaje unice! Te aşteptam la noi!

Material scris de: iAgency

sursa foto: iAgency

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.