Maria, ai fost minunată!

Îmi bătea inima destul de tare, ştiam că va pregăti o ţinută care să mă lase gură-cască. Mă aştepta îmbrăcată în lenjerie intimă neagră, cupele păreau neîncăpătoare pentru sânii ei mari. Încălţată cu cizme până la genunchi, cu toc foarte înalt. Mă atrăgea mai mult să o văd aşa de înaltă. M-a poftit să intru, vorbindu-mi ca şi când aş fi un client. În drumul către dormitor, o priveam de la spate, chiloţeii intraţi între fese, picioarele lungi, mersul legănat de pe un picior pe altul, trupul subţire… mmm… o să iasă scântei în seara asta!

A închis uşa de la dormitor, am venit mai aproape de ea. Privirea ei spre mine, capul spre stânga… un zâmbet discret. Am dus mâinile spre trupul ei, concomitent cu gestul de a o săruta pe gură… s-a eschivat şi am sărutat-o pe gât… şi nu doar o dată. M-am oprit ca să mă dezbrac de haine.

– De ce te-ai oprit?… mi-a zis ea.

Nu i-am răspuns, în schimb i-am oferit un zâmbet. M-am dus să fac un duş, când am revenit ea nu mai era în cameră. Întins pe pat, cu faţa în jos… am aşteptat-o să revină. A revenit fără lenjerie şi fără cizme, înfăşurată cu un prosop. A stins lumina, lăsând să se vadă doar banda de leduri de pe tavan. O melodie instrumentală lentă, asiatică, se auzea în boxe. A urcat în pat pe partea dreaptă a patului, dând jos prosopul. Ea mă privea fără să spună nimic, aşezată în genunchi şi mâini. Mi-am ridicat faţa din pernă şi m-am întors către ea.

Mmm… trupul ei subţire, sânii mari siliconaţi. Mâna aluneca pe trupul ei… am fost dornic să-i ating sânii, apoi braţul, urcând uşor… pe spate şi fese, coborând prin lateral pe coapse… şi iar spre sâni. Atingerile fine o făceau să tresară. M-am dus spre ea să o sărut. Întorcând capul mi-a oferit cu generozitate gâtul. Suspinele şi-au făcut apariţia. Buzele şi limba alunecau lent în sus şi în jos, apoi am revenit. I-am prins lobul urechii între buze… l-am muşcat uşor, apoi i-am băgat limba în ureche.

O trăgeam de sâni… m-a atins cu mâna dreaptă. Nici nu am realizat când am ajuns în genunchi faţă în faţă cu ea. Atmosfera incendiară, plină de senzualitate… penisul se mărise instant. O sărutam când pe gât, când la ureche, trăgeam de sânii ei. M-am lăsat mai jos până am ajuns cu gura la ei… mmm… cum să nu-ţi placă să sugi acei sâni siliconaţi, mari, rotunzi? Când pe unul, când pe altul. O simţeam că-i place… lăsa capul pe spate şi suspina încet.

Deţineam controlul sau mi-a oferit senzaţia că deţin controlul? Nu este atât de relevant. Am prins-o de mijloc. Îndrumată de mine, s-a întins pe pat cu faţa în sus, picioarele strânse, un pic răsucite. Mirosea frumos… mâna aluneca pe trupul ei, săruturi multiple pe obraz, pe gât, i-am supt lobul urechii. Îşi arcuia trupul, respira greu. Nu a durat mult şi m-am dus către sâni. Prinşi cu ambele mâini, am început să-i sug pe rând. Au fost momente când abia îi atingeam sfârcurile cu limba, dar şi momente când încercam să-i introduc cât mai mult în gură. I-a plăcut şi ei când i-am muşcat încet sfârcurile.

O vreme am acordat mai multă atenţie sânilor şi zonei gâtului, dar şi la ureche, apoi am coborât, lingându-i trupul pe lateral. Vedeam cum tresare când îi atingeam anumite zone mai sensibile. S-a întors cu spatele la mine. Eu mi-am continuat traseul spre abdomen, pe lateralul coapsei, pe coapsa interioară… i-am depărtat picioarele. Buzele s-au lipit de labii… aahh… poziţia nu era cea mai potrivită, dar am reuşit să introduc nu foarte adânc limba în vagin. Aş fi vrut să intru mai adânc. Îi plăcea, simţeam că vrea mai mult.

Mi-am scos capul dintre picioarele ei, ea mă privea atent. Nici unul dintre noi nu mai zicea nimic. Se auzeau doar uşoare gemete şi muzica asiatică în surdină. I-am depărtat picioarele, s-a aşezat din nou pe spate. M-am aşezat deasupra, cu penisul între picioarele ei. Special mi-am lipit penisul de vulvă… apăsam şi mă mişcam în sus şi în jos, frecându-mă tot mai insistent.

Mâinile ei se plimbau pe spatele meu, când pe fese… mă apăsa. Timid, şi-a lipit picioarele de mine. Continuam să o sărut şi să o ling prin rotaţie… pe obraz, gât, umăr… i-am supt lobul urechii de mai multe ori. Chiar l-am şi muşcat un pic, cât să simtă o mică durere. O trăgeam de sâni şi nu-mi venea a crede cât de tari sunt.

Lingându-i trupul, m-am dus încet între picioarele ei… i-am ridicat… întâi mi-am îndreptat atenţia către clitoris, buzele şi limba îi oferea plăcere. Ideea unui deget în vagin părea că-i va fi pe plac. S-a dat puţin înapoi şi nu înţelegeam de ce. Am scos degetul, dar am continuat să-i dezmierd clitorisul.

– Nu-mi place… mi-a zis ea suav.

– Nu-ţi place degetul în interior?

– Nu, nu-mi place… a răspuns în timp ce mă privea în ochi.

Am urcat deasupra ei, între picioarele larg depărtate. Penisul poziţionat peste vulvă… la fel ca mai devreme, apăsând şi mişcându-mă lent în sus şi în jos.

– Să înţeleg că preferi ceva natural?! Vrei ceva natural?

– Nu ştiu… mă mai gândesc… mi-a răspuns ea, evitându-mi privirea.

Ştiam că vrea, doar că trebuia să aştept momentul potrivit. Limbajul trupul nu minte niciodată. Era ca un joc, o tachinare sexuală, dacă mă pot exprima aşa. Nu aveam idee dacă ea va spune în cuvinte că doreşte să o penetrez sau dacă o va determina să-l introducă singură fără să spună vreun cuvânt, cert este că îmi doream să o duc la acel nivel al excitaţiei, încât să-şi dorească acest lucru.

M-am ridicat, am ajutat-o şi pe ea să se ridice. Amândoi în genunchi. Aproape lipiţi unul de altul… mângâieri şi săruturi pe gât şi pe umăr. Ea mi-a atins penisul timid de câteva ori, apoi l-a prins cu mâna dreaptă. Mâna ei mică aluneca încet de-a lungul penisului. De câteva ori am lovit-o uşor peste fese, mai mult pe partea stângă. De fiecare dată a tresărit, urmat de un suspin mai ridicat. Mi-aş fi dorit ca ea să aibă mai multă iniţiativă, dar asta făcea parte din rol, ca eu să conduc totul.

Sugându-i sânii, am împins-o uşor, să se întindă din nou pe spate… imediat m-am aşezat deasupra ei. Mi-am prins penisul cu mâna stângă, cu vârful îi atingeam labiile şi îl mişcam în sus şi în jos. Nu aveam de gând să intru imediat, dar voiam să văd care este reacţia ei. Dacă ar fi făcut ea primul pas… să-mi prindă penisul, să-l direcţioneze între labii şi să se împingă în el. Ar fi fost frumos.

Mângâieri, săruturi… gemete şi suspine… Am ajuns iar cu capul între picioarele ei. De data asta le-am ridicat pe amândouă în sus. Mi-am lipit gura… limba a intrat adânc… aahh… oare va ceda şi îmi va spune să o penetrez? Nici vorbă. Am insistat o vreme, dar nimic.

Am întors-o cu faţa în jos, apoi m-am urcat deasupra ei. Penisul aşezat între fese. Apăsam cu putere, făcând mişcări sugestive în sus şi în jos. Mi-a răspuns imediat la mişcări. Şi-a arcuit un pic trupul, bazinul uşor ridicat. Se împingea în mine. Mişcările tot mai rapide… aahh… în timp ce buzele îi ofereau săruturi pe gât şi umeri.

Mai târziu, mi-am prins penisul şi am vrut să fac aceeaşi mişcare de mai devreme. Poziţionat cu vârful spre labii, îl mişcam în sus şi în jos. Oare să intru acum?… hhmm… mişca din bazin tot mai energic. Am vrut să văd ce reacţie are dacă aş încerca să intru în ea. A simţit şi ea asta şi s-a dat mai înapoi. Jocul trebuia să continue.

S-a ridicat în genunchi şi mâini, imediat şi eu. Era cam acelaşi joc, aceeaşi tachinare, destul de interesantă. Funduleţul futabil, fesele obraznice, de-ţi venea să le muşti… palmele oferite peste fese au fost din plăcere. Penisul poziţionat între fese… mă mişcam înainte şi înapoi ca şi când ar fi existat uniunea celor două organe genitale. A intrat mai mult în jocul nostru. Se retrăgea un pic, apoi revenea împingându-se în mine cu putere.

Mâinile alunecau pe trupul ei… pe umeri, toată lungimea spatelui, pe fese. Nu mi-a fost greu să-i prind sânii cu mâna şi să-i strâng. Am făcut o mică pauză, m-am retras un pic, apoi m-am aplecat… spre zona fierbinte. I-am lins clitorisul, labiile, limba a intrat adânc în ea. Cu cât intram mai adânc, cu atât ea gemea mai tare. A urmat încă o repriză din acest joc. Eu lipit de fundul ei, cu penisul între fese, simulând un act sexual energic.

M-am întins pe spate, invitând-o să se ocupe de mine. Eram curios să văd ce ar fi ales. S-ar fi urcat deasupra mea, să mă călărească, cu penisul lipit de fese… mi-ar fi oferit sânii să-i sug… sau… mi-ar fi oferit vaginul excitat să-l mai dezmierd un pic. Doar câteva din momentele interesante ce se puteau pune în practică. Ea ce va alege?… mă gândeam eu.

Continua să mă privească atent. A venit spre mine lent, suav. Se poziţionase cu sânii deasupra penisului. Nu zicea nimic şi toată un zâmbet. Cu gura uşor deschisă aşteptam următoare ei mişcare. Sânul stâng mi-a atins penisul. S-a mişcat lent, continuând să-l atingă… aahh… a întins mâna şi mi-a prins penisul de la jumătate… aahh…

Nu mi-am putut ascunde senzaţia de plăcere. Un suspin scurt m-a trădat. S-a dat un pic mai în spate. Mâna continua să se joace lent cu penisul, urcând şi coborând pe toată lungimea. A deschis uşor gura, apoi a scos uşor limba. În tot acest timp mă privea atent. Perversă mică, ce vrei să faci!?… asta aveam în minte în acel moment. Şi-a lăsat un pic capul în jos cât să-mi atingă penisul cu bărbia. Fiecare mişcare părea în reluare, dar bine gândite.

După ce mi-a eliberat penisul… a urmat un alt joc interesant. A deschis uşor gura, cu vârful limbii mi-a atins penisul la jumătate, dar foarte puţin, apoi s-a retras. Am ridicat capul şi o priveam nerăbdător. Aşteptam cu interes acest moment. Îi aşteptam buzele să-mi alinte penisul, însă ea continua să se joace cu mine. Când îl atingea uşor cu vârful limbii, când cu buza de jos. De câteva ori a simulat că vrea să-mi prindă cu gura jumătate de penis.

A continuat acest joc mai mult timp. Treptat, a urcat mai sus, către vârful penisului, unde a făcut la fel. Atingere fină ba cu vârful limbii, ba cu buza de jos. Şi-a deschis gura mai mult, limba un pic în afară. A simulat că vrea să-mi prindă vârful penisului… s-a lăsat în jos şi s-a retras imediat. Eram convins că se va întâmpla acel moment dorit de mine, dar trebuia să continui acest joc. După mai multe simulări, l-a prins uşor cu buzele şi l-a eliberat imediat, în timp ce mă privea, parcă căutând să studieze fiecare reacţie a mea.

Momentul aşteptat de mine întârzia să se întâmple. Minute bune s-a jucat cu mintea şi emoţiile mele simulând un sex oral sau atingându-mi penisul foarte fin. Penisul excitat pulsa sub ameninţările false ale Mariei. Eram convins că va urma până la urmă, a urcat un pic… s-a lăsat încet. Am văzut cum şi-a muşcat buza de jos, a deschis gura, limba jucăuşă se mişca încet… mi-a prins doar un pic vârful penisului… aahh… făcându-mă să oftez lung, apoi l-a eliberat imediat.

L-a prins cu mâna dreaptă… se mişca în sus şi în jos… din când în când îl prindea cu buzele, îl sugea câteva momente, apoi îl elibera imediat. Eram la mâna ei… mă incita intenţionat. Îmi studia trăirile. Acest moment a fost descătuşarea. L-a prins cu gura de mai multe ori şi l-a supt într-un ritm alert mai multe secunde, apoi îl elibera imediat, dar nu uita să se joace cu mine, în acelaşi mod ca şi mai înainte.

M-am dat la o parte şi i-am făcut loc să se aşeze pe spate. Oare de data asta va ceda, va spune ce-şi doreşte sau va lua iniţiativa? Speram la una dintre variante. Fiind deasupra, penisul aşezat între picioarele ei, apăsam peste labii şi mă mişcăm înainte şi înapoi. M-am dat un pic înapoi… cu vârful penisului făceam o mişcare continuă în sus şi în jos asupra labiilor.

După un timp, m-am aşezat în genunchi ca să pot executa mai bine această mişcare. Maria a luat un tub din apropiere, a pus o cantitate mică de gel în palmă, apoi mi-a prins penisul şi a început să-l frece. Acum era pregătită, am înţeles asta. După ce m-am asigurat că a întins bine acel gel, m-am aşezat deasupra ei. Cu mâna stângă am dirijat penisul către vagin. Fără nici o altă pregătire, am împins imediat… aahh… a fost reacţia ei.

Mâinile le-a pus pe fese, apăsa discret… adânc în ea, îmi mişcam bazinul tot mai rapid, frecându-mi pubisul de al ei. Gemea tot mai tare… o sărutam pe gât, umăr şi la ureche. Apăsa tot mai mult… eu mă mişcăm tot mai rapid. S-a oprit din mişcări pentru câteva momente, apoi le-a reluat, iar eu încercam să-mi intensific mişcările în funcţie de atingerile ei.

M-am ridicat, am îndrumat-o să se aşeze cu spatele la mine, stând pe partea stângă. Imediat, m-am dus la spatele ei. Am potrivit penisul şi am intrat în vagin. La început mişcări lente, apoi tot mai rapide. O trăgeam de sâni, îi mângâiam abdomenul. Cu braţul am ţinut-o strâns de mine. În acele momente ritmul era destul de alert.

După ce am ieşit din ea, m-am întins pe spate. Ea venit între picioarele mele. O mică joacă cu mine, revenind la trăirile mele la început, apoi buzele suave s-au mulat pe gland şi a început să-l sugă tot mai alert, concomitent cu mâna ce aluneca pe toată lungimea. A făcut mai multe pauze. Îmi fixase privirea, cu mâna dreaptă îmi freca penisul. Gura uşor deschisă, vârful limbii se zărea un pic ieşit afară, mişcându-se încet, provocator, erotic.

Când îmi freca penisul cu mâna, sânul stâng mă atingea la vârf. A continuat cu acest schimb… când buzele şi limba îl alintau, când executa mişcarea cu mâna. Am strâns din pumni, gemeam tot mai tare. Eram aproape… aahh… i-am dat mâna la o parte şi mi-am prins penisul cu mâna stângă. Am început să-l frec energic, sânul stâng stătea lipit de el… aahhh… sperma a ţâşnit stropindu-i sânul de câteva ori, iar restul s-a scurs din abundenţă pe abdomen şi la baza penisului.

Gâfâiam foarte tare, abia respiram, muşchii abdomenului se contractau, penisul pulsa în mâna mea. Cantitatea de spermă a fost imensă, de multă vreme nu mai avusesem un orgasm atât de intens, iar asta datorită ei, datorită jocului nostru, un joc pus la cale de Maria, la care am luat parte.

– Ai fost minunată draga mea… am reuşit să-i spun eu gâfâind.

– Mă bucur că ţi-a plăcut…

A vrut să mai spună ceva, dar s-a oprit când m-am ridicat în şezut şi am sărutat-o. Trebuie să mai jucăm acest joc.

La mulţi ani, Maria!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Maria, ai fost minunată!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.