Cum iau naştere poveştile scrise de mine, aveţi idee?

Cred că mulţi dintre voi sau o parte dintre cititori ştiu că am început să scriu la acest blog pentru a avea un hobby, o ocupaţie creativă. În timp, această activitate a devenit mai mult decât în hobby, nu doar o activitate în care îmi înşir gândurile când îmi aduc aminte. A devenit mult mai prezentă în viaţa mea. Satisfacţia muncii este dată de voi, de toţi care mi-aţi trecut “pragul” şi a-ţi lăsat o urmă prin urmărirea poveştilor, ce se vede în statistici… prin comentarii, dar şi distribuiri… pentru a împărtăşi şi altora ce anume v-a plăcut. Dar ştiţi cum iau naştere multe dintre poveşti? …

Nu pot spune că nu am o imaginaţie bogată. Am o imaginaţie destul de bogată, însă, oricât de multă aş avea, tot trebuie ca poveştile să fie ancorate în realitate, iar uneori mai rămân în pană de idei. Îmi dau silinţa ca fiecare poveste să fie unică în felul ei, să conţină detalii ce nu se regăsesc în alte poveşti.

Uneori, simţul autocritic mă împiedică să scriu. După mai mult de patru sute de poveşti scrise şi multe altele primite de la cititori, am impresia că este o prostie ce am scris şi că nu va place nimănui.

Idei de poveşti am avut la tot pasul:

Am făcut povesti pe baza unei poze… ce mi-a plăcut foarte mult şi am vrut să o folosesc;

Mergând prin oraş studiind persoanele din jur… a fost o sursă de inspiraţie;

La duş… în timp ce apa fierbinte curge pe mine şi mă relaxează;

Dar şi din discuţiile avute cu mulţi dintre cititori… mai mult de la doamne, ca să fiu mai succint.

Nu mă refer doar la poveştile ce sunt adevărate, trăite de cineva. Chiar şi poveştile incluse în categoria fantezii (inventate, ficţiune) au anumite detalii ce stau la baza poveştii, detalii ce au corespondent în realitate. S-au întâmplat cuiva, le-a trăit şi mi-au fost împărtăşite aşa cum au fost percepute. Amestecând anumite detalii intime de la mai multe persoane am putut scrie o poveste… sau mai multe… unele mai apreciate decât altele.

La sfârşitul lunii împlinesc 8 ani de când am început să scriu povesti erotice, în tot acest timp am avut discuţii private cu nenumărate persoane, atât bărbaţi, cât şi femei… pe diferite căi media… diverse reţele sociale, mail, chat propriu. Cum am precizat mai sus, doamnele au fost mult mai deschise la vorbă… cu toate emoţiile de început, ruşinea în a se confesa… mult mai doritoare să împărtăşească din experienţele acumulate, trăite intens, cu plăcere şi pasiune.

O mare parte din detalii intime am reuşit să le cuprind în poveştile scrise de mine, ce nu sunt puţine. Toate aceste persoane mi-au conturat o imagine cu ceea ce s-a petrecut în experienţa trăită, iar eu am reuşit să dezvolt o poveste interesantă… cu multe detalii, cu sentimente şi trăiri, uneori greu de descris în cuvinte.

Să nu credeţi că toate detaliile primite au fost doar despre două persoane căsătorite ce au avut curiozitatea şi răbdarea să experimenteze diverse lucruri în materie de sex. Vorbesc aici de domni ce au avut relaţii extra conjugale ocazionale sau asumate, cu relaţii secrete de lungă durată cu diverse partenere, de la colege de muncă, vecine sau doamne întâlnite în alte medii.

Amintesc de doamne ce au avut relaţii atât în viaţa de cuplu, dar şi extra conjugale… cu diverşi bărbaţi, colegi de muncă, bărbaţi întâlniţi în anumite conjuncturi. Sex cu un singur bărbat, sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp sau mai mulţi. Evident că detaliile sunt destul de complexe.

Începând de la lucruri evidente… sex oral, sex vaginal, sex anal… până la detalii destul picante, poate mai puţin cunoscute în viaţa multor cupluri… tratament dominant fizic şi verbal al bărbaţilor, control absolut în tot ceea ce se face în intimitate. Palme ferme peste fese, obraji şi vagin… cuvinte umilitoare spuse ostentativ.

Adesea, doamnele ce-mi împărtăşesc astfel de lucruri… le simt că o fac cu plăcere, că oricând ar repeta asemenea experienţe. Ciudat este faptul că multe dintre experienţele dorite de ele nu sunt făcute împreună cu partenerii de viaţă, din diverse motive.

S-au obişnuit în acea monotonie, cu sexul făcut doar pentru a bifa în calendar.

Cele mai multe doamne nu ştiu ce anume să ceară de la partenerii lor, iar când întâlnesc un alt bărbat ce le sucesc minţile, se lasă în totalitate pe mâna lor, trăind cele mai grozave şi mai interesante experienţe.

Şi evident ruşinea, teama, de a conversa pe tema sexului cu soţii lor… Oare ce o spune despre mine? Dacă o să zică că sunt curvă şi de unde am eu asemenea idei?… Doar câteva din întrebările temătoare ale doamnelor.

În unele cazuri, firesc luate în calcul deoarece partenerii lor nu se încadrează în categoria bărbaţilor celor mai activi sexual. Câte un sexuleţ mai rar, în poziţii limitate, fără fantezie şi implicare, doar să fie.

Aşa se ajunge ca multe doamne trăiesc experienţe interesante cu alţi bărbaţi… fac şi acceptă cu drag să facă sexul total cu amanţii lor. Sex oral şi anal, ejaculare orală, sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp sau mai mulţi, folosirea jucăriilor sexuale, role play, etc. Cele mai multe ajung să devină dependente de amanţii lor, accepta orice de dragul lor, trăiesc clipa, se simt iubite, satisfăcute, dorite.

În acelaşi măsură sunt şi soţi ce vor şi altceva, au un apetit sexual mai ridicat, dar soţiile lor nu sunt dispuse să încerce şi alte lucruri, se dau sfinte, ruşinoase, cu demnitate şi nu ar accepta multe dintre propunerile partenerilor. Ca să nu le jignesc pe aceste doamne, le numesc elegant drept conservatoare. Interesant este când o astfel de doamnă conservatoare, ruşinoasă, femeie de casă, gospodină… scapă în braţele unui bărbat ce ştie cum să o domine, să o controleze pentru a obţine tot în materie de sex.

Ştiu, mi s-a mai spus, poate mai sunt şi alţii printre voi care mă invidiază pentru detaliile primite de la diverse persoane, cu vârste diferite şi statut social. Atunci când mi se permite să pregătesc o poveste îmi este mult mai simplu, pentru că împărtăşesc mai departe din ceea ce primesc, mă descarc cumva prin poveştile expuse.

Mai dificil este când trebuie să ţin secret toate informaţiile primite, să nu pot spune nimănui din detalii despre care mi-au fost străine până la un moment dat sau erau doar în imaginaţia mea şi nu credeam că le poate trăi cineva cu adevărat.

Nu vreau să mă plâng prin acest material. Detaliile primite în tot acest timp, oferite cu drag şi cu multă încredere, m-au ajutat să creez povesti interesante, să fie plăcute de voi şi apreciate.

Mi-aş dori ca să aud despre mai multe experienţe frumoase şi interesante din viaţa de cuplu, să experimentaţi mai mult, să vă jucaţi în diferite moduri, să fiţi mai altruişti cu partenerii voştri. Acolo unde vi se pare că nu-i înţelegeţi, faceţi măcar o încercare, oferiţi-le o şansă pentru a schimba ceva în viaţa voastră sexuală. Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

10 comentarii la „Cum iau naştere poveştile scrise de mine, aveţi idee?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.