Ne jucăm la birou… şi facem sex

I-am pregătit cafeaua, urma să i-o duc în birou. Mă aştepta nerăbdătoare, îşi dorea să o ating, să o mângâi, să o sărut. Cafeaua era pretextul să ajung la ea în birou. Am tras un pic de timp ca să o fierb, să fie mai dornică să mă vadă, mai emoţionată. Am bătut la uşa protocolar, mi-a răspuns să intru, credeam că este singură în birou. Între timp o colegă a intrat, aveau ceva de discutat. Ca un asistent de treabă i-am lăsat cafeaua pe birou şi am ieşit. I-am zărit un pic privirea, la fel şi roşeaţa din obraji, mă aştepta, dar nu era loc de altceva, trebuia să fim singuri. …

La nici cinci minute după ce am ieşit, m-a chemat în birou strigând spre mine că nu am pus suficient zahăr. Am pus exact cât trebuia, era momentul potrivit pentru care să merg din nou la ea în birou. Am răspuns… imediat!… mi-am făcut mea culpa şi m-am dus la ea în birou cu un pic de zahăr într-o ceaşcă. Am închis uşa în urma mea, ea s-a ridicat… un pic roşie la faţă, se juca cu degetele destul de emoţionată. Ştiam că nu are nevoie de zahăr, era doar pretextul ca eu să fiu acolo. Mereu îşi doreşte să înceapă ziua cu o stare de excitare. Îşi doreşte să o aţâţ, să o necăjesc, să o fac să aştepte pentru ceea ce trebuie să se întâmple mai târziu.

M-am dus direct la ea, am prins-o de mijloc şi am tras-o lipind-o de mine, să mă simtă… să simtă penisul semi erect lipit de ea. Mi-am coborât mâna şi am prins-o de fese, am stras tare… aahh… îmi doream să o sărut pe buze, să ne sărutăm mult, însă, i-aş fi luat rujul de pe buze, apoi riscam să ne dăm de gol. Sărutul oferit pe gât i-a plăcut mult, şi-a lăsat capul pe spate şi suspina încet. Am insistat mai mult, buzele şi limba alunecau lent… ea se abţinea să nu facă prea mult zgomot.

S-a lăsat grea în braţele mele, aproape să se prăbuşească la podea de plăcere când i-am prins lobul urechii între buze. I-am ridicat rochia… stai, nu!… îmi spunea ea neconvingător. Am insistat, i-am prins fesele sexy şi am strâns tare… aahh… mereu îşi doreşte palme peste fese, şi aşa am făcut şi acum. I-am dat câteva, să le simtă bine de tot, să rămână urme ale degetelor pe pielea ei. Abia aşteptam să ajung cu mâna între picioarele ei, şi ea la fel de altfel. Dorinţa era imensă. Îmi plimbam mâna de-a lungul chiloţilor… am tras uşor de marginea lor, apoi am băgat un deget în ea… aahh… nu, te rog, nu!… mi-a spus la fel de neconvingător.

A renunţat să mai spună ceva, mă ţinea de mână şi împingea să intru mai mult… aahh… aş mai fi vrut, dar nu trebuia să forţăm nota, riscam prea mult într-un colectiv de colegi… destul de numeros. Degetul umed l-am scos şi i l-am dat să sugă, să culeagă tot. I-am şoptit la ureche…

– Poate rămânem singuri mai târziu, să intru în tine, adânc… apoi să simţi gustul de pe penisul meu…

– Daa… vreau, ştii că vreau iubitule… abia aştept…

I-am atins delicat buzele cu ale mele, cât să mă simtă, dar fără să-i şterg rujul de un roşu aprins. Înainte să plec i-am dat o palmă zdravănă peste fese. Sigur au rămas urme. Ea îşi aranja rochia, roşie la faţă. Am deschis uşa să merg la biroul meu. Erecţia se putea vedea în pantaloni la o privire mai atentă. Speram să nu mă întâlnesc cu nimeni până voi ajunge la biroul meu, apoi eram salvat.

Încercam să mă concentrez la activitatea mea, abia reuşeam să fac faţă gândurilor cu tentă sexuală. Eram convins că şi ea duce cu greu această povară, dar trebuia să avem amândoi răbdare. Trecuse aproape două ore, şi tot mă gândeam la ea. M-am gândit să-i fac o vizită, dar nu aveam pretext. Am luat un dosar cu mine şi m-am prefăcut că vreau să-i adresez o întrebare despre un detaliu important.

Am bătut la uşă… da, intra!… am intrat. Imediat ce m-a văzut, i-am putut observa schimbarea la faţă. Din tenul deschis, se schimbat brusc către roşu. Obrajii îi frigeau deja şi abia intrasem. Nu se aştepta să mă vadă. Stătea aşezată la birou, cu picioarele încrucişate.

– Am puţină treabă, mi-a spus ea, poţi să revii mai târziu?

– Şi eu am treabă, am treabă cu tine… aflat în dreptul ei m-am aplecat şi am sărutat-o pe gură, nu mi-a mai păsat de rujul ei. Concomitent, mâna şi-a făcut loc pe deasupra bluzei intrând în decolteu… aahh… i-am prins sânul stâng şi am strâns un pic. I-am luat o mână şi i-am dus-o între picioarele mele, să simtă penisul ce capăta dimensiuni nebănuite. Apăsam peste mâna ei, o invitam să strângă la fel cum îi strângeam eu sânul. Momentul nostru a durat mai puţin de un minut, dar a fost intens. Am lăsat-o aşa şi am dat să ies, nu înainte să mă şterg cu mâna la gură, preventiv, în cazul în care aveam urme de ruj.

I-am zărit privirea când să închid uşa în urma mea. Îi citisem dorinţa, voia mai mult de atât. Mă aflam de puţin timp la birou, când am primit un SMS de la ea… te vreau, te doresc!… îţi ador nebunia!… Creştea inima în mine. Speram ca mai târziu să prindem ceva momente singuri, să facem ce vrem. Am tot sperat că rămânem singuri, dar nu a fost să fie. Până la terminarea programului am mai vizitat-o de vreo două ori, lăsând-o dezamăgită, umedă, excitată…

Colegii plecau pe rând, aproape că-mi frecam mâinile de nerăbdare. Una dintre colege a deschis uşa biroului ei şi a întrebat-o din uşă…

– Tu mai stai? Nu pleci şi tu?…

– Mai am un pic, vreau să termin acum, să nu las pentru mâine.

Trecuse mai bine de zece minute de când eram singuri. Îmi bătea inima, speram să nu vină vreun coleg rătăcit… că şi-a uitat ceva la birou. Preventiv, am încuiat uşa principală. Am deschis uşa de la biroul ei fără să bat, ea m-a văzut. Se oprise din activitate, mă fixa cu ochii, mâinile s-a oprit. Ajuns în dreptul ei, am văzut doar cum a salvat documentul… ctrl+s…

Am ajutat-o să se ridice de pe scaun. Se lipise de mine, i-am căutat buzele, mâna am băgat-o pe sub rochie… stai, nu!… mi-a şoptit ea la fel de neconvingător. Încerca să mă oprească cu mâna, dar era doar un gest artistic. Am tras de marginea chiloţilor în lateral, degetul a intrat în ea… aahh… am început să-l mişc. Se udase din nou… mmm… i-am oferit un ultim sărut pe buze, apoi am întors-o cu spatele la mine şi am aplecat-o peste birou.

– Să nu îndrăzneşti să te mişti!… i-am spus autoritar.

Nu a zis nimic, nu s-a opus. Cât timp m-am descheiat la prohab a stat nemişcată, aplecată peste birou. Priveam la fesele frumoase, sexy. Cele două palme peste fese au răsunat destul de tare în încăpere, făcând-o pe ea să suspine şi să tresară, nepregătită de gestul meu. Mi-am potrivit penisul între picioarele ei, nu am lăsat-o mult să reflecteze, aşa cum făceam de obicei, şi am intrat brusc şi adânc în vagin… aahh… cu palmele îi mângâiam fesele, le strângeam când uşor, când ferm.

Ţinea pumnii încleştaţi, capul lăsat peste mâini. M-am retras lent, până aproape să ies, apoi am împins iar… aahh… mi-am dus o mână pe sub ea, mi-am făcut loc să ajung la sânul ei, pe care l-am strâns ferm, din când în când o mai ciupeam de sfârc. Mişcările lente pe toată lungimea o făceau să geamă tot mai tare. Auzeam şoşotind ceva, dar nu înţelegeam. I-am zis să zică mai tare.

– Da, iubitule… fute-mă aşa cum îmi place!… mi-a răspuns gâfâind.

– Cine eşti tu? Ce reprezinţi tu pentru mine?

– Sunt femeia ta!… femeia ta!…

Încet, încet… ritmul a devenit mai alert, mă mişcam tot mai repede, trupurile noastre se loveau tot mai tare, tot mai zgomotos, sigur nu şi-ar fi dorit să mă opresc, după cum o auzeam gemând, dar am făcut-o. M-am oprit, am prins-o de braţ şi am tras-o către mine, imediat am întors-o cu faţa spre mine, ca apoi să pun mâinile pe umerii ei, să se aşeze în genunchi în faţa mea. Mi-a oferit o scurtă privire, apoi s-a uitat către penis.

Nu i-am zis nimic, ştia ce are de făcut, ca de fiecare dată. S-a dus către el, a deschis gura, l-a primit… sugea uşor, cu fiecare mişcare încerca să-l introducă tot mai mult. Suspinele ei de plăcere mă incitau. Cu cât primea mai mult, cu atât oftam mai tare. Niciodată nu mă satur să o privesc cum încearcă să-mi cuprindă tot penisul. Trăiesc momentul, oftez adânc şi tremur uşor. Ea nu se opreşte până când nu îi spun eu. O văd jucându-se cu o mâna între picioare… o agita tot mai repede şi gemea tot mai puternic.

Chiar dacă mai vreau, o ajut să se ridice, îi ofer un sărut apăsat pe gură, apoi brusc o întorc cu spatele la mine… îi aşez mâinile pe birou, se apleacă, îşi depărtează uşor picioarele… îmi potrivesc penisul şi intru la fel de brusc şi de adânc. Mişcările lente, foarte lente, pe toată lungimea penisului… aahh… apoi mai rapid, tot mai rapid.

Trupurile noastre se lovesc… ea îmi oferă contre… aahh… o trag de sâni… simt cum tremură uşor, apoi mai tare… aahhh… cunosc sunetul, cunosc acel tremurat, îmi este familiar, dar nu mă opresc, continui să o penetrez energic, ea ţipă la mine să nu mă opresc… şi nu o fac, îi strâng puternic sânii… sunt şi eu aproape… tremur, oftez lung, ţip… aahhh… iubitule, te rog, vreau în mine!… ştiu asta, dar ea vrea doar să-mi amintească… împing puternic şi rămân aşa… aahhh… ddaa iubitule! daa… o aud cum mă încurajează.

Spasmele orgasmului mă face să tremur incontrolabil. Rămânem lipiţi aşa o vreme. Se ridică în poziţie verticală, vrea sărutul meu. Întoarce capul spre mine şi îmi caută gura. I-o ofer, ne sărutăm lung. Penisul se micşorează treptat. Ies repede, apoi îi aranjez chiloţii şi-i spun:

– Ştii doar, aşa trebuie să mergi acasă!

– Mmm… daa… ador când mă trimiţi aşa acasă.

S-a întors cu faţa spre mine, m-a cuprins cu braţele pe după gât şi ne-am sărutat pasional. Trecuse destul timp după terminarea programului. Era momentul să plecăm, a doua zi o luăm de la capăt, cu aceeaşi joc, cu aceeaşi tentaţie, ca la finalul programului să ne-o tragem cum dorim, de fiecare dată într-un alt mod. Eu aleg de fiecare dată cum.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Ne jucăm la birou… şi facem sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.