Mi-a venit coletul… am primit doza de proteine

Ceasul era aproape de ora prânzului, într-o sâmbătă. Eu şi iubitul meu încă dormeam, spre dimineaţă ne-am pus la somn. De obicei am un somn mai uşor, mă trezesc destul de repede la zgomote, nu acelaşi lucru pot spune şi despre iubitul meu. În timp ce dormeam cu faţa spre perete, am auzit soneria de la uşă. Cu greu m-am dat jos din pat… în gândul meu spuneam… de ce nu s-a dus el la uşă, doar este la margine?… Închid uşa dormitorului în urma mea. Privesc pe vizor… era curierul. …

Nu mi-a păsat cum arăt, un pic ciufulită, îmbrăcată doar cu bluza de pijama şi perechea de chiloţi. I-am deschis uşa şi l-am poftit să intre pe micul hol de la intrare, apoi am încuiat uşa. Curierul îmbrăcat gros, potrivit după vremea de afară… geacă groasă, fes pe cap. Purta regulamentar o mască artizanală de culoare neagră, potrivit restricţiilor în vigoare.

– Trebuie să semnaţi aici… mi-a spus el, fără să-şi dea jos masca de pe faţă.

– Aici… da, bine!… mi-a oferit coletul, nici nu îmi mai aminteam ce comandasem, dar aflam eu mai târziu. Semnez în grabă foaia de primire ce se afla pe colet, dar nu i-o dau imediat. M-am întors cu spatele la el, apoi m-am aplecat să las coletul jos, împreună cu foaia. Cu siguranţă s-a uitat la fundul meu, de fapt asta era şi scopul. M-am ridicat, el nedumerit, după privirea ochilor. Cred că nu înţelegea de ce nu i-am dat foaia. Rămăsese cu telefonul în mână.

În holul îngust de la intrare m-am dus către el, cu ambele mâini i-am ridicat marginea de la geacă, cât să pot ajunge la curea.

– Ce faceţi?… mi-a zis tipul, ce era mult mai înalt decât mine şi bine făcut…

– Şşşştt… i-am zis eu, ducând şi degetul la gură în acelaşi timp, ca semn să nu facă zgomot prea tare că se aude în dormitor. A rămas interzis, nu a mai zis nimic, dar m-a lăsat să continui. I-am desfăcut cureaua, apoi fermoarul. În timp ce trăgeam de pantaloni în jos, el şi-a băgat telefonul în buzunar. Pantalonii şi chiloţii în apropiere de genunchi. Penisul fresh, curat, fără păr pubian… m-am pus pe vine în faţa lui… genunchii mei între picioarele lui uşor depărtate. I-am prins penisul moale direct cu gura şi l-am băgat pe tot… mmm…

El a lăsat capul uşor pe spate şi ofta uşor… i-am prins de câteva ori penisul cu mâna… l-am frecat rapid, ca să se întărească mai repede, apoi l-am băgat din nou adânc în gură. Îmi mişcam capul înainte şi înapoi pe toată lungimea penisului. Cu cât mă mişcam mai repede cu atât se întărea mai mult. Îmi plăcea penisul lui, nici foarte mare, nici foarte mic. Era perfect ca să-l pot cuprinde pe tot, fără să-mi creeze disconfort.

Curierul s-a lipit cu spatele de zid… picioarele uşor depărtate, gemea uşor. Îmi plăcea să-l privesc… mă uitam la el şi îmi mişcam capul înainte şi înapoi, ajungând cu buzele la baza lui… mmm… de câteva ori am băgat penisul adânc, apoi mă împingeam în el, să intre mai mult. Mi-ar fi plăcut să aibă un pic de iniţiativă… să mă prindă de cap şi să controleze el ritmul sau să mă apese… să simt că sunt folosită, că el deţine controlul şi eu nu pot face nimic, doar să mă supun dorinţei lui… dar nu a făcut-o.

Se ţinea bine, nu era genul de bărbat care să termine repede, nu precum alţii. Sugeam tot mai energic… îl mângâiam pe coapse. I-am prins penisul de la bază şi îl frecam tot mai rapid. Continuam să-l privesc… tremura uşor… aahh… eu sugeam lacomă. Timpul trecea, penisul se făcuse tot mai mare. Nu mai reuşeam să-l cuprind pe tot, dar nu mă lăsam, voiam sămânţa lui şi aveam de gând să nu mă opresc până nu mi-o dă pe toată.

El ţinea de marginea de la geacă cu ambele mâini, dintr-o dată telefonul i-a sunat în buzunar… eu aveam propria mea treabă. Nimic nu mă putea opri, eram pornită să-l sug până nu mai reuşea să stea pe picioare… nici dacă iubitul meu dacă ar fi apărut şi ne-ar fi prins, tot aş fi continuat. Şi-a scos telefonul şi a răspuns… da!… sunt la o livrare, te sun un pic mai târziu… apoi a închis.

Îi frecam penisul energic cu mâna dreaptă, penisul intra aproape jumătate în gura mea… mmm… i-am simţit gustul de bărbat, fapt ce m-a întărâtat şi mai tare. Îmi obosise mâna dreaptă, am schimbat cu stânga. L-am frecat şi l-am supt aşa o vreme… tipul gemea uşor, i-am simţit picioarele încordate, dar nu reuşea să termine. Am schimbat mâna de mai multe ori… când cu stânga, când cu dreapta… buzele strânse în jurul glandului se mişcau rapid, cu limba mă jucam la vârf, roata împrejur… mmm… începuse să mă doară picioarele de la poziţia în care mă aflam.

A simţit şi el că nu reuşeşte să termine. Obosisem de atâta frecat şi supt… mişcările erau mai încete. Mi-a îndepărtat mâna şi şi-a prins penisul cu mâna dreaptă. Acum îl freca el… buzele strânse la vârf, mă mişcam din scurt… lichidul preejaculator îl simţeam în gura mea… mmm… ddaa… era rândul lui să-şi frece penisul rapid… lipit cu spatele de zid, picioarele depărtate şi genunchi uşor arcuiţi. Mâinile mele urcau şi coborau pe coapsele lui… el se freca tot mai tare…

I-am eliberat penisul… priveam către el cu gura deschisă şi limba uşor scoasă afară, destul de aproape de vârful penisului, în timp ce-l mângâiam pe coapse. Se chinuia, gemea şi tremura uşor. Mi-am dus mâna la testicule, începând să le masez… să mă joc cu ele. Aşteptam porţia din sămânţa lui… şi nu mai venea.

M-am dus cu gura aproape de vârful penisului, atunci s-a oprit el din mişcare. A pus mâna pe capul meu şi mi-a îndesat-o în gură pentru puţin timp, apoi m-a lăsat pe mine să continui. Îi masam testiculele şi sugeam cu poftă. Rând pe rând, când eu, când el… am frecat rapid penisul. Tremura din ce în ce mai tare, l-am simţit că este aproape.

A pus ambele mâini pe capul meu, mă ţinea fix şi se mişca el înainte şi înapoi… mai lent la început, apoi tot mai repede… aahh… mâna dreaptă a tras de marginea de la geacă în sus, cu mâna stânga mă apasă pe cap tot mai tare… mmm… aahhh… a simţit că vine… mi-a îndesat tot penisul în gură, lipit cu faţă de trupul său… mmm… sperma a ţâşnit în gura mea, direct pe gât… speram să fie multă, dar nu a fost la cât m-am aşteptat.

A continuat să mă ţină aşa o vreme. M-a eliberat de câteva ori cât să respir un pic, apoi mi-a îndesat penisul în gură… penis ce începuse să-şi piardă din strălucire, se înmuia uşor. Fapt ce-mi convenea de minune, pentru că… la cât de mare se făcuse, abia reuşeam să-l mai cuprind. Am stat aşa o vreme cu penisul în gura mea până când se înmuiase de tot.

M-am ridicat, în timp ce l-am ajutat să se îmbrace cu chiloţii şi pantalonii, l-am auzit când mi-a zis scurt… mulţumesc!… L-am lăsat să-şi aranjeze hainele pe el, apoi i-am dat hârtia semnată, i-am deschis uşa şi i-am urat servici uşor.

După ce am încuiat uşa, m-am dus în dormitor, unde iubitul meu încă dormea şi nu avea habar ce se întâmplase. M-am învelit cu pilota, m-am băgat în sufletul lui, luându-l în braţe, apoi l-am sărutat pe gură… şi somn de voie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Mi-a venit coletul… am primit doza de proteine”

  1. Superba poveste și mega excitantă, ce mi-aș fi dorit să fiu eu cel care primește acest sex oral

  2. Suuuuuuuuuuiuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeerb si suuuuuuuuuuujuuuuuuubliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim in acelasi timp

  3. Bună, dimineața domnu Roz. Și eu vreau s-ă trimit un colet lu domnu Liviu. Cu ce, curier recomanda-ți să lucrez? Bună dimineața la cafeluta s-ă o savurați.

      1. Bună, dimineața la cafeluță! Să o savurați.
        A-m vorbit cu Irinuca, rezolva ea că are de dus niște piftele.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura