Sâmbătă seara, sex în club

Din când în când ne dăm întâlnire sâmbătă seara într-un club din Bucureşti. Nu se întâmplă mare lucru de obicei… muzica bum-bum la orice melodie şi de cele mai multe ori suntem captivaţi de telefoanele mobile. Prima întrebare ar fi… de ce ne mai întâlnim dacă ne pierdem o bună bucată din timp stând cu ochii în telefoane, în loc să vorbim între noi şi poate chiar să dansăm? În acea seară eram în formaţie completă, dar se afla şi o tipă pe care nu o mai văzusem până atunci. Venise cu Ramona. …

Tipa destul de tânără, ce cu uşurinţă îi puteai greşi vârsta, subţire la trup, o blondă frumuşică… îmbrăcată cu o rochiţă subţire de culoare neagră, cu multe imprimeuri înflorate, dar fără sutien. Puteam distinge cu uşurinţă sfârcurile ce împungeau rochia. Atenţia mi-a fost distrasă de la telefon. Cumva mă incita această tipă. Nu găsisem nimic interesant pe insta şi fb, iar pe whats’ up nu aveam chef să vorbesc cu nimeni. Sigur tipa era de vină, mi-a atras atenţia şi nu mai aveam chef de telefon.

S-a aprins în mine o dorinţă acerbă să o am în acea seară. Nu ştiam nimic de ea, dar o voiam… sau măcar să încerc. Ramona nu era lângă mine, aşa că am făcut schimb de locuri cu Ionuţ, pentru a afla mai multe detalii despre Claudia. Întâi m-am prefăcut că mi-am adus aminte de ceva… ca să mă pot apropia de Ramona… atât ea cât şi Claudia, ce se aflau una lângă alta, erau băgate cu nasul în telefoane.

– Hei, Ramona, mi-am adus aminte de ceva… am zis eu destul de tare, sperând că ceilalţi nu-şi vor da seama despre motivul pentru care mă duc la ea.

– Da, ce este?… a ţipat în urechea mea.

– Mai uşor, îmi spargi timpanul…

– Scuze… şi a început să râdă.

– Mă interesează Claudia… crezi că am vreo şansă? Am chef să o… ştii tu ce.

– Hopa, îţi place de ea…

– Da, nu vreau o relaţie, mă ştii doar, vreau doar să o fut!

– Înţeleg… cum să-ţi spun?… tipa este o prietenă bună, nu prea iese în cluburi, de curând s-a despărţit de iubitul ei că l-a prins cu alta şi am luat-o în club ca să mai uite. Este rănită, nu cred că ar sări imediat în braţele tale…

– Mai vedem noi. Trebuie să găsesc momentul potrivit să intru în vorbă cu ea.

– Succes.

La puţin timp Claudia avea chef de o ţigară şi evident că voia să iasă afară cu Ramona. Ramona a înţeles imediat că asta este şansa mea. S-a scuzat că nu are chef atunci, dar i-a spus că aş putea să o însoţesc eu. Nu a comentat nimic, chiar a fost încântată. Mergând spre ieşire prin aglomeraţie, am profitat de ocazie să o prind de mână. Afară… vremea destul de rece, mai ales după ce am stat atâta timp în club. Am fumat amândoi, am vorbit diverse… banalităţi mai mult, dar gândul meu era doar la sex.

Cum era de aşteptat a început să tremure uşor. Încă mai avea din ţigară, eu o terminasem. Am prins-o de mijloc cu ambele mâini, în timp ce am întors-o cu spatele la mine, i-am zis să se lipească de mine. Nici eu nu eram prea îmbrăcat, doar o pereche de blugi şi o cămaşă cu mânecă lungă, întoarsă până la cot. Nu a obiectat, s-a lipit de mine, cu braţele o ţineam strâns, ca şi când ne ştiam de multă vreme. Parfumul ei mirosea foarte frumos, îl mai întâlnisem, dar nu conta, aveam un element de care să mă leg.

– Miroşi foarte frumos… i-am zis eu, în timp ce trăgeam aer în piept adulmecând parfumul din zona gâtului.

– Mulţumesc, mi-a răspuns ea.

Claudia destul de vorbăreaţă, dar nu prea zâmbea. Mult prea serioasă pentru tinereţea ei, însă ţinând cont de recenta despărţire, ar fi trebuit să o înţeleg. Însă, mă aflam la vânătoare şi găsisem aceasta căprioară rănită în amor. Dintr-un gând egoist, voiam să fac sex cu ea şi nu mă interesa prea mult despre viaţa ei sentimentală.

Mi-a simţit erecţia în pantaloni, nici nu avea cum, mai ales că stătea lipită cu fundul în dreptul prohabului. Aveam senzaţia că o face intenţionat sau era doar o interpretare greşită din partea mea. În timp ce vorbea, m-am aplecat şi am sărutat-o pe gât. Şi-a lăsat capul în partea opusă, oferindu-mi acces tot mai mult… eşti a mea!… mi-am zis eu în gând. După încă câteva săruturi pe gât am întors-o cu faţa spre mine, Claudia a aruncat ţigara în acel moment.

Mi-am lipit gura de gura ei, ne sărutam puternic, deşi afară era destul de rece, fiind trecut de miezul nopţii, simţeam sângele ce clocoteşte în noi. I-am căutat sânii, am strâns-o de fese… mmm… penisul se făcuse tot mai mare în pantaloni.

– Am o idee… vrei să mergem într-un loc mai ferit?

– Da, dar unde?

– La baie. Una dintre ele este puţin folosită, este mai mică.

Nu mi-a răspuns în cuvinte, dar semnul din cap a fost afirmativ. Aproape că am îngheţat afară. Trebuia să mergem în interior. Am prins-o de mână şi am intrat în club. Cu greu ne-am strecurat până în spatele clubului, la locul indicat. I-am făcut semn să aştepte lângă uşă, urma să intru eu, ca să mă asigur că nu este nimeni. Am intrat… nu era nimeni în baie, a venit şi ea la câteva minute. În urma ei am încuiat uşa. Până să intre am apucat să mă deschei la pantaloni. Stăteam cu penisul scos afară.

Claudia m-a văzut dar nu a zis nimic, imediat am pus mâinile pe umerii ei şi am apăsat-o uşor. S-a lăsat pe vine. În spaţiul îngust, am lipit-o de uşă, în timp ce i-am băgat penisul în gură cu mâna dreaptă. L-a primit bucuroasă. Am luat mâna şi am lăsat-o pe ea… îl ţinea cu două degete de la bază… mă jucam cu părul ei. Am reuşit să-l prind în coadă, în timp ce mă mişcam înainte şi înapoi.

O ţineam uşor de cap, mişcările lente… împingeam încet, ea încerca să-l cuprindă mai mult, venea spre mine mai mult, chiar reuşise să-l cuprindă pe tot… aahh… m-a prins cu mâinile de fese şi mă trăgea puternic spre ea. Tipa ştia meserie, nu glumă… iar Ramona nu credea că-mi va cade în braţe. Se pare că nu se cunosc atât de bine.

Am prins-o de ceafă să se ridice, imediat am aplecat-o către blatul de marmură, mai spre dreapta singurei chiuvete încorporate. În faţă o oglindă imensă. Claudia s-a sprijinit de blat cu ambele mâini, mi-am lăsat pantalonii să cadă la picioarele mele, chiloţii şi ei un pic mai jos. Încerca mereu să se ridice, dar o împingeam să stea aşa cum am aşezat-o. I-am ridicat marginea rochiei până în talie. Perechea de chiloţi din dantelă, tot de culoarea neagră. I-am tras într-o parte, mi-am udat un deget, apoi l-am băgat în ea… mmm… era deja umedă.

Mi-am potrivit penisul la spatele ei şi am împins… aahh… a ridicat capul spre mine şi a gemut lung. Priveam amândoi în oglinda imensă… ea se uita la mine, eu căutam să surprind întreaga scenă. Intrasem adânc ea, mă loveam din scurt de trupul ei. Gâfâia tot mai tare… aahh… la un moment dat cineva a vrut să intre, dar nu a reuşit. Glasul ei s-a oprit brusc.

I-am ridicat rochia foarte sus, am prins de mijloc cu ambele mâini şi m-am împins în ea mai tare ca de obicei. Părul ei nu foarte lung, împrăştiat pe spatele ei. L-am prins cu mâna stângă în coadă şi am tras-o de păr spre mine. Am continuat în acelaşi ritm… adânc în ea, lovindu-mă tare de fesele ei. Claudia se ferea să geamă mai tare, să nu fim auziţi, dar muzica bum-bum se auzea şi în baie, sigur nu ne-ar fi auzit nimeni.

Mi-am dus mâna dreaptă sub bărbia ei, am tras-o spre mine, până a ajuns în poziţie verticală. Cu o mână o strângeam uşor de gât, cu alta o strângeam ferm de fese. Ritmul mişcărilor la fel ca la început, se auzeau uşoare gemete din partea la amândoi. I-am ridicat fiecare mână şi am aşezat-o cât mai sus pe oglindă, m-am împins în ea până s-a lipit cu abdomenul de blatul de marmură. Simţeam că este a mea şi că pot să fac ce vreau cu ea.

Am tras-o de sâni, de fese… mâna dreaptă i-am pus-o la gură, trăgându-i capul spre mine. Ritmul a devenit mai alert, mă împingeam în ea tot mai tare… gemetele tot mai gălăgioase, deşi se mai auzea zgomote la uşă, de la cineva care încerca să intre. Adrenalina curgea prin vene, mă loveam tare de fesele ei… o auzeam gâfâind… era foarte aproape de oglindă, se privea, nu se mai uita la mine.

Am prins-o de ceafă, am întors-o către mine şi am împins-o în jos. S-a lăsat imediat pe vine. Cu ceafa lipită de blatul de marmură, am venit cât mai aproape de ea, mi-a prins penisul cu mâna de la bază, apoi l-a băgat în gură, m-am împins către ea… aahh… mâinile aşezate pe oglindă, priveam în jos şi mă mişcam încet, băgând penisul aproape tot în gura ei.

O vreme a ţinut mâna tampon ca să nu intru tot, apoi şi-a luat mâna şi mă mângâia pe coapse. Mă împingeam uşor, penisul intrase tot. De câteva ori am întrerupt ritmul mişcărilor… m-am împins către ea şi am rămas nemişcat, ea cu buzele lipite de baza lui. Nu a avut nici o obiecţie, îmi plăcea să o văd aşa… ea se uita spre mine.

Eram foarte aproape, mişcările lente, înainte şi înapoi, apoi tot mai rapide… aaahh… sperma a ţâşnit în gura ei, am stat aşa câteva momente, apoi m-am împins spre ea… tremuram încet, ea înghiţea cu plăcerea sperma mea. După ce mi-am scos penisul din gura ei, a rămas nemişcată, uitându-se fix la mine. M-am aplecat să o sărut, i-am mângâiat obrazul… mi-am făcut loc lângă ea şi ne sărutam pasional.

– Hai să mergem la ceilalţi, ne vor da dispăruţi… i-am zis eu, ea nu a zis nimic, ne-am ridicat şi ne-am aşezat hainele.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Sâmbătă seara, sex în club”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.