Amintire de la mare… cu un bărbat mai tânăr

Eram epuizată după o zi lungă de întâlniri şi negocieri. Când am hotărât să vin nu ştiam ce mă aşteaptă. Intrasem într-o lume a bărbaţilor şi toţi mult mai tineri decât mine, ce se vedeau net superiori şi importanţi. Aveam nevoie de o schimbare, aşa că, am gândit că încă o zi în oraşul de pe malul mării mă va relaxa… de la briza de mare, nisipul pe care poţi merge desculţă cu plăcere şi apa mării cu valuri ce se sparg când ajung la mal. …

Ţinuta protocolară nu-şi mai avea rostul, am schimbat-o pe ceva mult mai lejeră şi vaporoasă. Hotelul fiind aproape de plajă, am gândit că mi-ar prinde bine un pahar cu vin să-mi ţină companie. Mi-am luat un pahar de vin roşu şi am mers agale pe plaja pustie. Priveam la întinderea apei, căutând cu privirea linia orizontului. Amintiri şi gânduri nostalgice îmi invadau mintea. O adiere de vânt mi-a adus un miros plăcut, masculin. Un miros de parfum bărbătesc şi tutun fin. O voce plăcută ce parcă-mi mângâia auzul s-a auzit în apropierea mea.

– Şi mie îmi plac amurgurile pe malul mării…

Nu am întors capul în direcţia de unde s-a auzit acea voce, încă eram în lumea mea. Bărbatul a venit şi s-a aşezat foarte aproape de mine. Era un bărbat mai tânăr ce mă privea ciudat, cel puţin aşa am perceput lucrurile atunci. La o primă analiză, părea un bărbat sigur pe el, avea ceva deosebit şi-mi transmitea ceva ce nu puteam defini în cuvinte.

Nici unul nu a mai zis nimic un timp, priveam în zare valurile învolburate. Următorul său pas făcut de el a fost când m-a invitat să bem împreună ceva. Deşi nu-l cunoşteam, îmi oferea încredere şi am acceptat. Discuţii interesante, atmosfera relaxantă, prietenoasă, mici glume şi tachinări, ca şi când ne cunoşteam. M-a surprins cu dezinvoltura cu care m-a întrebat la un moment dat… la tine sau la mine?… nici nu a contat unde, important este că am acceptat să mergem împreună în cameră, ca şi când totul a fost planificat anterior.

În cameră, nu s-a grăbit deloc. Îmi fixase privirea, mâinile lui alunecau agale de sus în jos, abia atingându-mi trupul pe părţile laterale. Emoţiile mele au crescut când degetele mi-au prins baretele de la rochie… a tras de fiecare în lateral, până când aceasta s-a scurs uşor pe trupul meu, poposind la picioarele mele. Rămasă în sutien şi chiloţi dantelaţi, priveam la el cum s-a dezbrăcat de tricou. Imediat şi-a dat jos şi şortul… ce acoperea un penis ce arata multă dorinţă.

Lipindu-se de mine, penisul pulsa între noi, mâinile urcau şi coborau agale pe linia trupului meu… mi-a atins buzele… buzele lui moi apăsau… am închis ochii oftând uşor. Şi-a mutat buzele… îmi săruta faţa, torceam ca o pisicuţă… a coborât încet spre gât… săruturi fine, apoi a urcat încet până la ureche. Mi-a prins lobul urechii cu buzele… mmm… se juca cu el… ai să vezi ce te aşteaptă!… mi-a şoptit duios la ureche.

– Nu este corect ca eu să fiu complet dezbrăcat, iar tu nu… a zis el în timp ce mă dezbraca de sutien. Tot el m-a dezbrăcat şi de chiloţi. Apucându-mă de mână m-a tras către pat… aveam emoţii, îmi bătea inima cu putere, însă siguranţa lui m-a determinat să merg mai departe. Se urcase deasupra mea, mi-a prins sânii în palmele lui mari… buzele mi-au prins sfârcurile deja întărite, sugându-i uşor. Limba desena cercuri în jurul lor… simţeam că-mi arde trupul.

Fiecare atingere a trupului mă făcea să tresar, să suspin de fiecare dată, să mă facă să-l doresc. Mi-a mângâiat fesele, degetele se plimbau lent. Când m-a strâns uşor de fese am scos un suspin puternic. Uşor, uşor, mâinile lui s-au mutat pe coapse. Simţeam că ard de dorinţă.

Sărutându-mi trupul s-a lăsat tot mai jos. Mi-a depărtat picioarele… mi-am arcuit trupul, eram pregătită, ştiam ce urmează. Gura lui s-a lipit de labii… aahh… limba urca şi cobora lent, oferindu-mi plăceri ce nu le poţi descrie cu uşurinţă, trebuie doar să le simţi. M-a pătruns lent cu un deget, stârnind mii de stări în timp ce sugea labiile şi clitorisul.

Era o plăcere şi o perversitatea ce mă înnebuneau. Nu se grăbea deloc, prin tot ce făcea era ca o joacă, mă aţâţa continuu. Mai târziu a înţeles că îl vreau nespus de mult, că vreau acel penis frumos ce mustea. S-a urcat deasupra mea… picioarele depărtate, s-a lăsat peste mine… mă săruta pe faţă, penisul a intrat în mine… aahh… a început cu un du-te-vino apăsat, răsfătându-mi clitorisul. M-a pătruns lent şi adânc. Cu fiecare împingere în interiorul meu descopeream noi plăceri.

Corpurile noastre se contopiseră, gemeam amândoi de plăcere. Mişcările lui s-au intensificat… îi simţeam penisul cum pulsa în interiorul meu. El încordat la maxim, gâfâind puternic, s-a oprit din mişcări împingându-se cu putere în mine. Un jet fierbinte mi-a inundat interiorul. Câteva momente am rămas amândoi nemişcaţi. Cu o respiraţie caldă mi-a şoptit la ureche… este doar începutul, o să cunoşti şi alte stări şi gesturi erotice… şi aşa a fost… ca un vis frumos, un vis ce nu intrase în calculele mele.

Poveste scrisa de Lena

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Amintire de la mare… cu un bărbat mai tânăr”

  1. Bună seara la tuată lumea, Roz s-ă ai spor și inspiratie ca și ieu a-m scris o carte, ne vedem la mare.
    Cu aceasta ocazie vreau să salut pe Cryss, duomnu Cristian, duomnu Cuplu, pe Cavaler, pe Matt, Andrei și Mister P.
    La mulți ani la tuată lumea, sa trăim toți dar bine.
    Mulțumesc.
    Cu drag, V V Dăncilă.

  2. Multumim ,,duamnei”Viorica pentru gandurile bune transmise si-i dorim o primavara frumoasa si plina de iubire.Salutam pe toti si va dorim o primavara frumoasa.BArbatilor le dorim sa nu greseasca numaratoarea mucenicilor .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.