De la o plimbare cu bicicleta… am ajuns să facem sex

Fiind nevoiţi să ne mutăm în alt oraş, inevitabil a trebuit să fiu mutat la altă şcoală. Un orăşel micuţ, dar frumos, cu oameni drăguţi, amabili… mai ales fetele din liceul în care mă mutasem. Încă de la început am observat un interes deosebit faţă de mine din partea fetelor. Aveam destulă experienţă în modul de a mă comporta cu admiratoarele, dar am făcut pe naivul, să văd care dintre ele îmi va pica în plasă. Aveam aproape 17 ani, un tip destul de popular, cu mult şarm, un pic şmecheraş şi multă priză la fete. …

La noua şcoală erau foarte multe fete frumoase, pline de viaţă. Dornice de iubire, se luptau să-mi intre în graţii, deşi unele erau cam naive, dar totodată şi interesante. În schimb, mi-a atras atenţia Mimi. O colegă dintr-o altă clasă, destul de retrasă, cu un aspect de fetiţă timidă ce încerca să-mi capteze atenţia. Îl avea pe acel vino încoace. De cum am observat-o mi-a plăcut foarte mult de ea. Şatenă cu părul cârlionţat, ochi căprui, un pic plinuţă şi un fund apetisant.

Zilele treceau şi se apropia vacanţă de vară şi examenul de treaptă. Ne împrietenisem, practic devenisem nedespărţiţi, chiar trăiam o prietenie frumoasă. Evident că celelalte fete au renunţat să mai insiste pentru că mă vedeau foarte des împreună cu Mimi.

A venit vara. Într-o zi ne-am hotărât să ne plimbăm cu bicicletele. Îmi amintesc bine ziua, era într-o sâmbătă, 18 august. O zi caldă de vară, numai bună pentru plimbare. Înainte de asta, Mimi a trebuit să meargă la apartamentul pe care îl avea familia ei în oraş, având ceva de făcut acolo. M-a rugat să o însoţesc şi m-am dus cu ea. Am urcat împreună.

Ajunşi în apartament, Mimi a rezolvat problema pentru care venisem, dar nu ne-am grăbit să plecăm. Brusc ne-am hotărât să mai rămânem să bem o cafea. Eram amândoi îmbrăcaţi lejer, ca de vară. Prin tricoul aproape mulat se vedeau sfârcurile ca două mici butoane ce ieşeau în evidenţă. Sânii frumos conturaţi, provocatori. Te invitau să-i atingi şi să-i săruţi. Privindu-i pe furiş, gândindu-mă la ei, mi s-a întărit imediat penisul şi îmi doream să facem sex.

Era momentul să fac primul pas. Am simţit în acel moment că trebuie să o sărut pe Mimi. Fiind aproape unul de altul am sărutat-o scurt pe buze. Văzând că nu se împotriveşte am continuat, mult mai insistent. Simţeam o oarecare timiditate amestecată cu frică din partea ei şi nu ştiam de ce. Eram contrariat şi a trebuit să o întreb dacă este de acord. Mi-a răspuns fără ezitare… Da…

Am continuat să ne îmbrăţişăm şi să ne sărutăm. Mimi era foarte excitată, o simţeam cum vibra de dorinţă, dar în acelaşi timp nu voiam să forţez nota. I-am mângâiat sânii… tresărea la fiecare atingere mai fermă. Am coborât uşor cu mâna între picioarele ei, i-am atins partea din faţă. După ce am masat zona, mi-am făcut loc pe lângă perechea de pantaloni scurţi, am tras de marginea chiloţilor spre în lateral şi i-am atins feminitatea… era umedă, ardea de dorinţă. Cu mişcări fine i-am mângâiat clitorisul. Tremura de plăcere şi mi-a şoptit la ureche că mă iubeşte şi că mă vrea.

M-am aşezat pe un scaunul din apropiere, ea s-a aşezat la mine în poală, mă ţinea strâns cu braţele şi parcă nu voia să-mi de-a drumul. Rând pe rând, ne-am dezbrăcat de fiecare accesoriu vestimentar, nu mai era nimic între noi. Aşezată în braţele mele, mi-a prins penisul cu o mână. Îl mângâia lent, mirată de duritatea lui. Nu avea experienţă, era stângace în mişcări. Roşie la faţă privea atent cum îi arătam să-l mângâie şi să-l alinte.

În prima fază nu realiza ce se întâmplă cu ea. Se excitase foarte tare, păsărica ei era plină de sevă. În timp ce ne sărutam îi mângâiam clitorisul cu degetul, provocându-i plăcere. Era clar că mă dorea, o vedeam nerăbdătoare. Ne şopteam unul altuia cuvinte de iubire, ne sărutam cu pasiune… ne doream enorm. Aşezată cu faţa spre mine, am încercat să intru în păsărica ei, dar Mimi a avut o reacţie de retragere, un icnet surd de durere. M-a muşcat de piept, braţele mă strângeau puternic.

– Ce s-a întâmplat?… am întrebat-o eu văzându-i reacţia.

– Sunt virgină!…

Nu mai avusese vreodată contact cu un alt bărbat, eu fiind cel dintâi. A urmat din nou săruturi şi mângâieri, încercam să o fac să se relaxeze. O simţeam că-şi doreşte. Cu acordul ei am încercat să o pătrund din nou, fără a-i pricinui durere mare. Uşor, uşor… se lăsa tot mai mult în el… cu ajutorul ei am reuşit. O dată intrat în păsărica ei, i-am arătat cum să se mişte. Observasem că începe să-i placă, chiar dacă durerea încă mai persista.

Încercam să fiu foarte atent la reacţiile ei, deoarece nu voiam să-i provoc durere. După un timp, durerea a dispărut, plăcerea îi luase locul. Suspina de plăcere când simţeam penisul adânc, îşi arcuia trupul de plăcere, se lăsa în el, voia să intre cât mai mult. Mângâieri şi săruturi, gemete tot mai zgomotoase. Începusem să mă încordez, nu am mai putut rezista plăcerii şi mi-am dat drumul adânc în interiorul ei. Când a simţit fierbinţeala spermei a avut Mimi o reacţie de uimire.

A avut parte de un orgasm intens, tremura de plăcere, ţinându-mă cu braţele pe după gât. Am stat o vreme în această poziţie, fără să ne mişcăm. Ne-am sărutat mult timp după ce am terminat. Când s-a dat la o parte de pe mine, eram plini de spermă amestecată cu sângele ei. Am sărutat-o puternic pe gură şi i-am mulţumit pentru cadoul pe care mi-l făcuse. La schimb, ea mi-a jurat iubire pentru tot restul vieţii. Cu mulţumiri de la Ursuleţul pentru Mimi!

Poveste scrisa de Ursuleţul

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „De la o plimbare cu bicicleta… am ajuns să facem sex”

  1. Bună ziua la cafeluță să o savurați!
    Păi vedeți domnu Roz de ce nu cumpăr eu bicicleta?
    Bine, nici povestea nu am citito, că nu are destule poze că mie așa îmi place cărțile sa le colorez.

  2. Era o problemă cu bicicletele pe vremea aia! Cine avea bicicletă era ori premiant ori părinți cu bani!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.