Tânăra blondă… deschisă la noi aventuri

Nerăbdarea îmi cuprinde tot corpul. Simt cum pulsul îmi creşte necontrolat şi picături reci de sudoare îşi fac apariţia pe fruntea mea. Mă uit la Anca. Este agitată. Ce o gândi în aceste momente? Oare vrea să se răzgândească? Ce-i drept nici eu nu mai sunt atât de sigur. Oare e bine ce facem?

  – Eşti în regulă?

  – Da. Tu?

  – Sunt bine… Încercam să zâmbesc fals, dar nu eram bine. …

  – Vrei un pahar de vin?

  – Da.

  – Poate îţi mai trec emoţiile.

  – Nu cred, dar încerc.

Se aude soneria. Sunetul puternic, apăsat, rece, aproape că mi-a scos inima din piept. Am tresărit. La fel şi Anca. Era prea târziu să ne răzgândim. Era deja la uşă. Ne-am uitat unul la altul şi am dat aprobator din cap. Nu mai e cale de întoarcere. Mă ridic de pe canapea şi mă îndrept către uşă. O uşă masivă din lemn de stejar, cu ornamente frumos desenate de către un meşter tâmplar din Ardeal. Vopsită în culoarea mahonului, era primul lucru ce te întâmpina la intrarea vilei cu două etaje de pe strada Orhideelor, numărul 7 din micul orăşel de la poalele Făgăraşilor.

Curtea micuţă, plină de trandafiri, hortensii şi orhidee, înconjura casa, construită în stil interbelic, cu geamuri micuţe şi ornamente de tot felul. Un liliac şi o magnolie străjuiau poarta din fier forjat, negru mat, la fel ca restul gardului de altfel. Pe stradă, linişte totală. Era o superbă zi de toamnă, în amurg, când soarele stătea să se ascundă după crestele munţilor ce înconjurau micuţul oraş. Deschid uşa şi întrezăresc la poartă o siluetă. Nu pot vedea bine. Soarele îmi bate în ochi, deşi apusul vine uşor către dreapta mea.

Mă apropii de poartă şi încep să recunosc persoana ce stă în faţa mea. O fată blondă, cu părul uşor ondulat, cu ochii mari, rotunzi, căprui, pe care îi foloseşte să mă citească din cap până în picioare.

  – Bună… zic eu.

  – Bună.

  – Tu eşti Maria?

  – Da.

  – Te rog, intră.

Deschid poarta şi încep să admir şi restul corpului. Are în jur de un metru şaizeci şi cinci, slăbuţă, picioare subţiri, sâni superbi şi un fund rotund bine definit, obraznic. Este îmbrăcată într-o bluziţă albă cu mâneci scurte şi pantalonaşi scurţi, poate prea scurţi, tot albi. În picioare, are o pereche de săndăluţe negre, cu un toc înalt ce îi pun în evidenţă gleznele subţiri, ce se continua cu picioarele absolut superbe. Imediat ce am văzut-o, mi-au dispărut emoţiile ca prin minune. Dintr-o dată devenisem nerăbdător. Starea de excitare îmi cuprinde corpul şi tensiunea îmi creşte şi mai mult.

Intrăm în casă. Trecem de holul destul de mare, acoperit pe jos cu marmură albă şi ne îndreptăm către living. Unul de mărime potrivită, mobilat pe stil vechi. O canapea din piele maro cu mânere din lemn lucios, tronează în mijloc, încadrată de două fotolii, mari, comode, ce fac parte din acelaşi furnir. În mijloc o măsuţă de sticlă, cu elemente de cristal, se încruntă la şemineul din faţa ei. Parchetul din lemn masiv era acoperit de un covoraş din blană, alb, moale, catifelat, poziţionat chiar între măsuţa şi şemineu.

  – Bună, sunt Maria.

  – Bună, sunt Anca.

Maria, o fată de douăzeci şi şase de ani acceptase să încerce această experienţă împreună cu noi, fără a cere ceva în schimb. Ne întâlnisem la o petrecere în urmă cu două săptămâni. Părea ciudat că trei persoane care abia s-au cunoscut să ajungă să stabilească o asemenea întâlnire, însă presupun că discuţiile picante din acea seară au avut un rol însemnat. Soţia mea, Anca, o femeie la treizeci şi unu de ani, superbă, cu părul negru, ondulat, ce îi vine până sub umeri, ochii negrii, rotunzi, pătrunzători, este destul de deschisă când vine vorba de sex.

Vorbeşte mult despre fantezii, experienţe, locuri noi de încercat, sau poziţii noi. Şi drept să spun, le şi încercăm. Îmi povesteşte de mult că îşi doreşte o experienţă de sex în trei cu o fată, însă până acum nu găsisem pe nimeni care să fie pe placul amândurora. Maria părea perfectă. O fată blondă, tânără, deschisă la noi aventuri ne-a atras din prima clipă. Dezinvoltă, plină de glume şi aluzii sexuale, incredibil de sexy şi poate prea vulgară pentru alura ei de faţă finuţă, sensibilă.

  – Te rog, ia loc… i-a spus Anca.

  – Mulţumesc.

  Soţia mea încearca să fie o gazdă primitoare şi o invită pe fată să se aşeze lângă ea, pe canapea.

  – Doreşti un pahar de vin?

  – Sigur.

Mă îndrept către barul din biroul meu şi iau o sticlă de vin, producţie proprie de la podgoria de la Sarica Niculiţel pe care o deţin, moştenire de la unchiul meu. Anul de graţie, 2010, un an bun. Mă îndrept către bucătărie să caut tirbuşonul. Între timp, cele două doamne pornesc o conversaţie. Zâmbesc una la cealaltă, complice, apoi se uită la mine. Nu aud despre ce este vorba. Să fie despre mine, despre bărbăţia mea? Zâmbesc la rândul meu şi plec către locul unde spuneam că am treabă.

Trebuie să recunosc că sunt destul de excitat. Fata asta arată foarte bine, iar atitudinea ei feminină răscoleşte în mine dorinţă. Dar şi situaţia mă incită. Ideea de a petrece o noapte în trei, cu două femei superbe, îmi face capul să vâjâie, tensiunea să o ia razna şi sângele să pompeze intens în zona unde majoritatea femeilor consideră că au bărbaţii creierul. Poate au dreptate… Mă întorc cu sticlă deschisă. Trei pahare, de vin. Torn în primul pahar. Rotesc, încerc să descopăr parfumul. Îl ofer Mariei.

  – Bine ai venit pe la noi.

  – Bine v-am găsit.

Zâmbesc. Torn în al doilea pahar. Îl ofer Ancăi. Soţia mea era îmbrăcată într-o rochiţă simplă, neagră, suficient de lungă cât să-i acopere funduleţul. Îi scotea, în schimb, foarte bine în evidenţă sânii superbi, mărişori, în formă de pară, cu sfârcuri rotunde, mari, superbe. Se vedeau foarte bine prin materialul negru al rochiţei.

  – Mulţumesc dragă.

Îmi zâmbeşte. Îi zâmbesc şi eu. Torn şi în ultimul pahar. Ultimele picături de vin se preling de pe gura sticlei. Un roşu rubiniu superb. Ciocnim şi bem. Ce gust, ce aromă. Mă aşez pe fotoliu. E timpul să mă prezint. Vlad, treizeci şi patru de ani, căsătorit cu Anca. Părul şaten, creţ, un metru optzeci înălţime, ochii verzi, destul de atletic. Cel puţin aşa cred eu. Soţia mea spune că e cazul să mai dau jos din burtă. Nu o cred. În această seară sunt îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de casă, lejeri şi un tricoul alb… prea alb, fără niciun semn distinctiv.

Continui să beau din vin, la fel şi fetele. Ciudat. Pare totuşi că nimeni nu îndrăzneşte să facă primul pas. Suntem un pic tensionaţi. Ce urmează? Cum ar trebui să începem? După a doua sticlă de vin, atmosfera devine mai destinsă. Glumele deocheate încep să curgă, iar poveştile picante ne apropie mai mult. Fetele chicotesc şi încep să se atingă uşor, întâi în glumă. Atingerile devin din ce în ce mai intense şi mai lungi. Apoi, din senin, Maria se întinde peste Anca şi o sărută scurt. Moment de linişte totală. Soţia mea părea surprinsă şi debusolată. A zâmbit uşor, crispat.

Maria a prins curaj şi a sărutat-o. De această dată, îndelung, pasional, intens. Mâna îi aluneca spre coapsele Ancăi şi o strecoară uşor între picioare. Imaginea celor două, mă înnebunea. La fel de brusc, blondina se desprinde de buzele Ancăi şi îşi îndreaptă privirea către mine. Se lăsă pe spate şi îşi desface picioarele. Simt cum sângele începe să-mi inunde creierul făcându-l să zvâcnească. Privirea ei spune totul. O pisică pasională, gata să atace. Ştie că e frumoasă, sexy, ştie că mă incita. Îşi duce uşor mâna jos, spre abdomen.

Anca se uită la ea şi zâmbeşte, apoi se uită la mine întrebându-mă parcă din priviri: Îţi place? Cred că se vede din avion acest lucru. „Dânsul” e parcă mai vioi ca niciodată şi stă să evadeze din boxeri. Maria îşi desface fermoarul la pantalonaşi, îşi baga mâna înăuntru şi începe să se maseze uşor. Sunt bulversat. Soţia mea începe să intre în joc şi se apleacă la rândul ei spre Maria, sărutând-o. Fata, devine din ce în ce mai îndrăzneaţă şi, prinzându-i mâna Ancăi, i-o ghidează către zona inghinală. Degetele îi alunecă din ce în ce mai jos. Ridică uşor chiloţeii din dantela albă ca laptele şi cu mişcări uşoare, gingaşe, începe să maseze.

  – Ahh!

Simt cum sângele îmi bubuie în vene. Mâna îmi alunecă fără să vreau spre pantaloni. Simt cum erecţia mea devine deranjantă. Nu mă pot abţine, şi încep să mă joc, cu „dânsul”. Fetele par încântate. Mai ales Maria, ce simţea mâna Ancăi în chiloţeii săi, provocându-i senzaţii intense. Curând pantalonaşii albi, imaculaţi, se pătaseră de lichidul ce începuse să se scurgă din vulva ei excitată.

  – Să dăm jos chiloţeii, fetiţa obraznică.

  – Hm, sună bine.

Cele două zâmbesc, privind către mine şi către mădularul meu ce nu mai avea astâmpăr. Anca s-a ridicat de pe canapea, s-a aşezat în genunchi, în faţa Mariei şi dintr-o mişcare rapidă, precisă, i-a dat jos pantalonaşii jos împreună cu chiloţeii. Blonda şi-a depărtat picioarele, descoperind, în toată splendoarea ei, superba vulvă, micuţă, rozalie, udă, perfect epilată. Ochii îmi sunt aţintiţi către ea. Sunt fascinat, ca şi cum nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. Sunt ca un adolescent virgin. Mâna îmi alunecă peste pantaloni tot mai apăsat, tot mai pripit, dar fără să vreau alunecă şi înăuntru.

Simt venele ce se umflă, întinzând pielea la maxim. Simt glandul rotund, mare, ca un vârf de săgeată ce se pregăteşte să pătrundă carnea fragedă a căprioarei, făcându-l pe vânător fericit şi mândru de reuşită sa. Alunec uşor către bază. Anca aluneca spre dulceaţă mult dorită. Se apleacă spre abdomenul Mariei şi o sărută chiar pe muntele lui Venus. Fata chicoteşte. Simte cum fiorul dorinţei îi cuprinde corpul. Limba îi alunecă peste labii, vrând parcă să culeagă, parcă, fiecare strop de lichid ce se scurgea din ea. Ce privelişte minunată. Soţia mea, în genunchi, în faţa unei fete superbe, făcându-i un sex oral ce ar fi incitat şi un mort.

Limba pătrunde tot mai adânc printre labii, descoperind clitorisul jucăuş. Îl suge cu poftă, se joacă cu el, îl linge, îl suge iarăşi. Maria tremura. O prinde pe soţia mea de păr şi o îndeamnă să intre mai adânc, să fie mai incisivă, să o penetreze cu limba ei antrenată în sute de seri ce îmi satisfăcea cele mai ascunse dorinţe. Dar, în mod, surprinzător, în această seară limba ei nu aluneca pe penisul meu nu foarte lung, dar gros, cu vene proeminente, cu glandul rozaliu. Limba ei alunecă în vulva mirifică a Mariei.

Penisul îmi scapă din chiloţi, palma alunecă dinspre gland spre bază şi înapoi, lent. Strânsoarea devine mai puternică, erecţia mă înfioară, nerăbdarea mă cuprinde. Mă ridic de pe fotoliu. Maria îşi scoate bluziţa. Zâmbeşte la mine şi începe să se joace cu sânii ei zglobii, de mărime medie, că două mere perfect coapte. Sfârcurile ca nişte bănuţi maronii, de mărime perfectă se întăresc văzând cu ochii. Mă aşez în genunchi, în spatele Ancăi. Superb fund. Îmi aduc aminte de unul dintre motivele pentru care am luat-o de soţie. Fundul ei m-a fascinat dintotdeauna.

Cu o mână pe mădular, continuând masajul tipic bărbătesc, îi ridic rochiţa peste fese, îi dau chiloţeii într-o parte şi o penetrez abrupt, adânc, cu o dorinţă nestăvilită. Anca scoate un icnet înfundat ce mă excită teribil. Se întoarce către mine şi zâmbeşte. Apoi se întoarce către Maria şi continuă să o penetreze şi mai adânc, şi mai apăsat. Fata geme puternic în timp ce se joacă cu părul soţiei mele. Îi cuprind fesele cu mâinile şi încep să îmi mişc uşor bazinul, asigurându-mă că intru cât de adânc pot. Continui cu mişcări de du-te-vino într-un ritm lent, dar puternic.

Un zgomot profund, incitant, se aude de fiecare dată când testiculele mele se lovesc de labiile superbei mele soţii. Genunchii i se moaie şi se mişcă brusc către înainte, lovindu-se cu nasul de abdomenul Mariei. Mă aplec spre umărul ei şi o sărut. Tresare. Continui să o penetrez în timp ce îi cuprind sânii. Mă joc cu ei, îi bag mâinile prin decolteul rochiţei şi îi prind sfârcurile tari ca piatra. Îi îndepărtez bretele şi îi las liberi să sară şi să se joace în voie, în timp ce mişcările de du-te-vino sunt tot mai rapide.

Nu-mi vine să cred. Fac sex cu soţia mea în timp ce ea îi face sex oral unei fete pe care o cunoaştem de câteva săptămâni. Ce senzaţie, ce fiori îmi cuprind tot corpul. O stare aproape febrilă pune stăpânire pe mine. Revin într-o poziţie dreaptă, apuc cu putere fesele Ancăi şi încep să o penetrez ca un nebun. Aproape că nu mai poate să facă nimic între picioarele Mariei. Geme puternic şi se sprijină de coapsele fetei încercând să mă strângă cât mai puternic în ea.

  – Doamne cât de bine e! Nu te opri!

  – Ahh! Nu vreau să ejaculez acum! Trebuie să mă opresc!

Ies din ea şi mă ridic în picioare. Penisul îmi pulsează ca nebunul, genunchii nu mă ţin, venele stau să explodeze, în timp ce testiculele abia dacă se mai văd. O erecţie ce devine dureroasă, îmi creşte pulsul. Sunt roşu ca racul, transpirat şi transfigurat. Mă aşez pe canapea pentru a mă linişti un pic. Soţia mea se ridică şi ea. Îşi dă rochiţa şi chiloţeii jos, rămânând complet dezbrăcată în faţa mea. Se aşează pe canapea, în timp ce Maria se ridică şi se îndrepta spre mine. Îmi dau tricoul jos şi rămân la bustul gol, în timp ce pantalonii şi chiloţii rămân înfăşuraţi în jurul gleznelor. Superbă blondă, se aşează în genunchi, în faţa mea.

Începe să-mi maseze mădularul, cu palma catifelată a mâinii sale albe, frumos parfumată. Gem uşor, simt că nu mai pot. Excitarea este la cote alarmante. Îmi atinge, uşor, capul, cu vârful limbii şi începe să facă mişcări circulare, chiar pe vârf. Vibrez. Pe canapea, Maria mă priveşte. Este întinsă, sprijinită de spătar, cu picioarele larg desfăcute. Se masturbează fără jenă chiar în faţa mea. Maroul pielii din care e făcută canapeaua, devine şi mai închisă de la vulva din ce în ce mai udă.

Fata această minunată, ştie să facă un sex oral. Îmi cuprinde tot mădularul şi îl scoate, într-o mişcare lină şi naturală, în timp ce degetele ei de felină îmi mângâie testiculele care aproape au dispărut. Saliva se scurge pe fotoliu. Anca suge cu poftă, zgomotos, asigurându-se că glandul meu îi atinge amigdalele de fiecare dată când înghite. Îi cuprind capul cu palmele şi încerc să o apăs uşor în încercarea de a o face să ţină mai mult în gură şi să înghită cât mai mult. Soţia mea este din ce în ce mai excitată.

O văd cum se joacă tot mai incitant cu clitorisul, îşi baga degetele tot mai provocator în adâncul piersicuţei ei umede şi zemoase. Spasme incontrolabile îi cuprind trupul superb. Orgasmul pune stăpânire pe ea. Nu mai pot. Într-un geamăt puternic, surprinzător şi pentru mine, îmi dau drumul direct în gura Ancăi. Jeturile puternice ce inunda gâtul fetei o fac să se înece. Deşi vrea să înghită tot, nu reuşeşte, cantităţi însemnate din preţiosul lichid scurgându-se pe testicule şi apoi pe fotoliu.

Blondina continua să sugă cu poftă, vrând parcă să mă facă să nu mă opresc din ejaculare. Abdomenul îmi este cuprins de spasme, gem incontrolabil, transpiraţia mi se prelinge pe frunte, iar imaginea soţiei mele în spasmele orgasmului mă înnebuneşte. Erecţia nu vrea să dispară, Anca o simte încă tare în gât şi continuă să sugă şi să lingă. Într-un final o scoate doar pentru a sorbi sperma ce s-a scurs pe fotoliu. Mă linge insistent de la bază şi până în vârful glandului. Penisul meu tresare în continuare. Sunt epuizat, la fel şi Anca. Dar suntem fericiţi.

Şi seara abia a început …

Poveste scrisa de Matt

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Tânăra blondă… deschisă la noi aventuri”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.