Colega de birou… vrea un copil cu mine

Terminasem ce ne-am propus pe ziua de azi și mai comentam ce mai e de făcut mâine. Proiectul comun era aproape gata. Mă gândeam că vom pleca fiecare la casa lui, am stat amândoi destul peste program.

– Ai vrea să vii cu mine până la baie? zise ea dintr-odată…

– De ce nu, răspund pe un ton lipsit de emoții, dar surprins de tupeul de care a dat dovadă. A plecat înainte, eu o urmez. Mă aşteaptă să intru, intru imediat, ea închide ușa. Acasă o aşteaptă un copil şi soţul ei, dar nu-mi păsa. O plac de multă vreme ca să ratez această ocazie. …

Mă apucă de curea, trage tare și o deschide. Îmi desface blugii cu nonşalanţă și îi dă în jos odată cu chiloții. Aruncă o privire la penisul semi erect, întinde mâna şi-l prinde pe tot. Îl freacă, îşi trage mâna, scuipă în palmă, apoi îmi prinde penisul iar. Continuă să se joace cu el, cu privirea fixă spre el. Se apleacă către el… îmi prinde vârful între buze… suge şi geme… mmm… se mişca bine, îmi place de ea. Buzele cuprind aproape jumătate. Îmi vine să pun mâna pe capul ei să împing tot mai mult penisul în gură Când să fac asta, se opreşte. S-a întors cu spatele la mine.

Nu a stat prea mult pe gânduri. Își ridică fusta, a tras de chiloţi ei albi în lateral, se lipește cu bazinul de mine. Se ridică pe vârfuri, s-a aplecat către faţă… se sprijină cu ambele mâini de chiuvetă. Îmi potrivesc penisul… intru rapid… aahh… era deja umedă. Mă privea în oglindă cu o privire rece și fixă în timp ce eu nu dădeam nici un semn de inconveniență. O ţineam de mijloc cu o mână stângă. Mâna dreaptă îşi făcuse loc pe sub cămaşă, strângându-i sânii în palma mea.

Şi-a pus mâinile pe zid, la stânga şi la dreapta oglinzii. Continuă să mă privească, gemând tot mai zgomotos. Cumva mă excita şi pe mine să ne privim. Mă aţâţa şi pe mine, îmi oferea un impuls să mă mişc mai repede, tot mai repede. Am simţit cum tremură, dar nu m-am oprit. Tot ce îmi doream era să o fut până nu mai puteam. A avut câteva orgasme rapid, probabil că nu mai făcuse sex de mult.

Când a devenit epuizată, a lăsat capul în jos spre chiuvetă. S-a întors spre mine, m-a împins către zid, m-a cuprins cu braţele, buzele ei le-a căutat pe ale mele. Apasă cu putere. Mi-a prins penisul cu o mână, îl freca energic. S-a lăsat în genunchi în faţa mea. Înainte să-l prindă cu buzele, s-a uitat preţ de câteva secunde în ochii mei, apoi a deschis buzele… aahh… ce buze minunate are femeia asta!cum să nu o doreşti?!

Sugea cu poftă, gemea şi se uita în ochii mei. Eram complet năucit de ea, nu reuşeam să iau iniţiativă. Poate că dacă aş fi făcut-o aş fi stricat tot. Îmi tremurau picioarele, cum poate nu mi s-a întâmplat vreodată cu o altă femeie. M-am lăsat total pe mâna ei. La atitudinea şi experienţa ei, îmi părea o devoratoare de bărbaţi. Dacă nu faci faţă, mai bine nu te bagi!

S-a ridicat în picioare. Un sărut scurt pe buzele mele, s-a întors cu spatele la mine, mi-a prins penisul cu o mână, s-a aplecat… l-a potrivit între labii… s-a împins în mine. Ţintuit de zid, priveam excitat la fesele ei… la penisul meu ce dispărea în interior. Se mişca tot mai rapid, se lovea tot mai puternic de mine. Știam ce vrea, voia să termin adânc în ea. Îmi propusesem să nu o fac, dar nu-mi dădea nici o șansă. Încercam să rezist, în timp ce mă privea impasibil prin intermediul oglinzii. Ştia că va obține ce vrea. Îmi venea să o rog să nu o facă, mi se părea că fură o parte din mine. Bineînțeles că nu-i păsa.

Când n-am mai putut să rezist, s-a împins în mine cu toată greutatea și a aşteptat. Gemete puternice din partea mea, îmi tremurau picioarele. Penisul adânc în ființa ei, iar trupul ei era obstacol de neînvins pentru penisul meu. Am cedat și m-am scurs în câteva contracții strânse din toate părțile, înăuntrul ei fierbinte și implacabil. Mă simțeam consumat, cu scopul existenței atins. S-a uitat la mine ca și cum preluase ștafeta vieții.

– Vreau să mai am un copil mi-a spus, dar nu cu soțul.

Plină de bucurie, a început să se miște repede înainte şi înapoi. Tocmai terminasem și eram sensibil și încă foarte erect. Mă făcea praf mișcarea ei, îmi venea să țip. Ejaculam necontrolat, cu spasme, în timp ce vaginul ei mă strângea din toate părțile.

– Vreau neapărat un copil, tu ești în putere, trebuie să te storc complet. Nu pot să pierd o ocazie ca asta, de la început am știut că ești bun să te am în mine. Când termini, îți dau drumul…

A continuat să se mişte înainte şi înapoi. Excitat de atitudinea ei, de cuvintele pe care le rostise, am avut un nou orgasm, câteva minute mai târziu. S-a împins în mine. Aştepta cuminte, să-i umplu vaginul cu sămânţa mea. Gâfâiam, abia reuşeam să-mi găsesc suflul. Când a simţit că penisul mi se înmoaie, s-a dat la o parte, a venit mai aproape de oglindă. Se privea mândră, în timp ce-şi aranja hainele.

– Mâine încercăm din nou!… încercam până rămân însărcinată!… acum este târziu, trebuie să plec, vorbim mâine.

Nu a apucat să zic nimic. M-a lăsat acolo şi ieşit pe uşa de la baie. Wow!

Poveste scrisa de Vali Grama – https://valigrama.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Colega de birou… vrea un copil cu mine”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.