Fata timidă din liceu… sexy şi apetisantă

Îmi plăcea să o primesc pe holurile liceului, era minunată să o vezi mergând… trupul subţire, mersul legănat, timiditatea în vorbă şi gesturi. O brunetă minionă, părul lung lăsat pe spate, ochi albaştri, buze cărnoase… sâni nu foarte dezvoltaţi, picioare de care îţi era greu să-ţi dezlipeşti ochii, fund irezistibil. La fel ca mine erau şi alţi băieţi ce se uitau la ea salivând, în timp ce trecea pe lângă ei. Cum se spune în cartier… făcută în ciuda pulii… Deşi era foarte frumoasă, nu avea nici un prieten. Destui băieţi au încercat, dar nu au reuşit să o vrăjească. …

Roşeaţa îmi părea atât de sexy pe obrajii ei atunci când vreun tip încerca să intre în vorbă cu ea. Tania lăsa capul în jos şi îşi vedea de drumul ei, fără să le răspundă. Anii de liceu au trecut şi fiecare a luat-o pe drumul lui. Cinci ani mai târziu m-am întâlnit cu ea întâmplător. Era la fel de frumoasă, poate chiar mai frumoasă. Nu mai părea acea fată ruşinată când un băiat încerca să intre în vorbă cu ea. Dacă în liceu nu am avut curaj să o invit undeva, acum nu mai aveam nimic de pierdut.

Am fost destul de surprins când mi-a oferit numărul de telefon pentru a stabili o întâlnire. Sâmbătă seara era perfectă pentru amândoi. Împreună am decis să începem cu o plimbare prin Cişmigiu. Îmi este drag acel parc şi m-am gândit că ar fi potrivit să ne plimbăm pe acolo. Mai târziu am mâncat ceva la un fast food. Îmi părea că este o legătură între noi, că ne completăm unul pe altul. Fiind singură, am prins mai mult curaj să încep o relaţie cu ea.

Pentru prima întâlnire nu-mi făceam prea multe speranţe, nu credeam că vom merge mai departe. Locuiam singur într-o garsonieră şi îmi doream să o văd complet dezbrăcată în faţa mea. Numai câte fantezii aveam cu ea, imaginându-mi trupul ei golaş… numai eu ştiu.

Se întunecase afară. Deşi ziua a fost destul de cald, acum era mai răcoros. Nu-mi doream că seara să se termine, mai ales că ne înţelegeam destul de bine. Nu ştiu ce mi-a venit, însă, în acel moment am invitat-o la mine în garsonieră. În timp ce încercam să o asigur că nu se va întâmpla nimic între noi, ea mi-a răspuns ferm… da, de ce nu!… Răspunsul ei m-a luat prin surprindere, dar în acelaşi timp m-am bucurat foarte mult.

Nu ne grăbeam deloc, mergeam agale povestind diverse, unul pe lângă altul. Ne plăcea compania celuilalt. Ajunşi în garsonieră… săruturile pasionale a aprins dorinţa în noi. Nici nu-mi mai amintesc cum am ajuns în această situaţie. Poate că fiecare a contribuit cu câte ceva… un zâmbet, o privire insistentă, poate şi ceva aluzii. Cert este că acum ne aflam unul în braţele celuilalt sărutându-ne cu foc. Abia intrasem în garsonieră şi hainele zburau pe rând în toate direcţiile.

Fanteziile din liceu apăreau pe rând în mintea mea, păreau mai vii ca niciodată. Erecţia era pe măsura dorinţei. Dacă ar ştii Tania ce imagini se derulau prin mintea mea, s-ar fi speriat! Cel puţin aşa aveam eu impresia. Eram deja goi înainte să urcăm în pat. S-a întins pe spate, mă privea atent cu ochii ei mari, buzele cărnoase apăsau puternic. Şi-a depărtat picioarele… complet epilată… priveam super excitat la labiile subţiri.

Cu emoţii puternice m-am urcat deasupra ei. Un gând rebel m-a străfulgerat… oare mai este virgină?… speram că nu. Deşi trecuse ceva ani de la terminarea liceului, rămăsesem tot cu acea imagine a unei fete foarte frumoase, dar extrem de timidă şi ruşinoasă când un băiat intră în vorbă cu ea. Hipnotizat de trupul ei, îl priveam entuziasmat, încercând să compar dacă era aşa cum îmi imaginam a fi în timpul liceului.

M-am urcat în pat, deasupra ei, între picioarele larg depărtate. Săruturi şi mângâieri… suspine adânci la amândoi. Eram atât de nerăbdător încât mă temeam să nu am vreun blocaj când îmi era lumea mai dragă sau ejaculare precoce. Am reuşit să-mi stăpânesc emoţiile, emoţii ce cred că le-a simţit şi ea că le aveam.

Poate că m-am pripit, dar am vrut să o simt… mi-am potrivit penisul cu mâna stângă şi am intrat… ahh… am împins puţin timorat… şi nu, nu mai era virgină. Am intrat adânc, răsuflând a uşurare. A observat şi ea, dar nu a înţeles de ce. Nici nu era momentul potrivit să purtăm o astfel de discuţie. Am început să mă mişc, mă strângea puternic cu braţele… picioarele strânse de trupul meu… gemea intens, respirând aproape de urechea mea.

Mişcări tot mai rapide, gemete tot mai intense… excitat peste măsură nu am mai putut rezista. De ce îţi este teamă nu scapi!… Orgasmul era aproape şi nu am reuşit să mă controlez. La câteva minute de la penetrare, am scos penisul rapid lipindu-l de abdomenul ei. Sămânţa a ţâşnit puternic, stropindu-ne pe amândoi. Trăiam plăcerea la care visam de multă vreme, tremurând spasmodic, dar în acelaşi timp simţeam o ruşine apăsătoare că am terminat prea repede.

În acele momente nu-mi venea să o privesc în ochi. Tania a înţeles ce s-a întâmplat. M-a lăsat să mă liniştesc, apoi mi-a zis. Hai să facem un duş şi continuăm mai târziu. M-a surprins atitudinea ei, parcă mai matură în gândire decât m-am aşteptat. Acea copilă neajutorată pe care o ştiam… a dispărut. Am lăsat-o pe ea să meargă prima la duş, apoi m-am dus eu. Când am revenit, încă mă simţeam ruşinat de cele întâmplate mai devreme.

Tania mi-a făcut semn să vin spre ea. Mi-a zis să mă întind pe pat cu faţa în sus. Mă privea zâmbind, palmele alunecau pe trupul meu… pe piept, pe abdomen, coapse… cât mai aproape de zona intimă. Mişcările lascive au făcut ca penisul să se trezească la viaţă. L-a prins cu o mână, sub privirile atente îl masa uşor, de sus în jos. Atunci când privirile noastre se intersectau, îmi zâmbea larg. Nu ştiam ce are de gând, nici nu îi ştiam preferinţele sexuale, nu avusesem timp pentru aşa ceva.

S-a aplecat peste mine, m-a sărutat scurt pe buze, apoi încă unul pe bărbie… a coborât încet pe gât, palmele au ajuns în zona pieptului, masându-l încet. Un pic mai târziu buzele mi-au oferit săruturi pe sfârcuri. Vibram de emoţie, fără să mă gândesc măcar o clipă… cum de s-a schimbat această fată, din fata pe care o ştiam, în persoana din faţa mea ce are acum iniţiativă?

Cu mişcări lascive, a coborât mai jos… mi-a oferit un sărut pe abdomen. Penisul erect îi atingea bărbia. Oare va face ceea ce cred eu?… mi-a atins penisul cu degetele, s-a aplecat asupra lui şi l-a sărutat la vârf… aahh… mi-a aruncat o privire seducătoare, s-a aplecat din nou… limba mi-a atins bărbăţia. Mişcări du-te-vino de lungul lui penisului. A ajuns la vârf… l-a tras un pic spre ea şi l-a potrivit între buze… ddaa… visul meu a devenit realitate!… nu credeam că voi avea o mai mare satisfacţie ca în acel moment. Emoţia s-a dovedit a fi o armă cu două tăişuri. Mai devreme m-am făcut de râs, şi mă temeam să nu se întâmple din nou.

Preţ de câteva minute, buzele şi limba s-au ocupat de bărbăţia mea, în timp ce cu mâna îl freca uşor. S-a oprit. Cred că lua în calcul să nu se întâmple din nou. S-a urcat deasupra mea, aşezată peste penisul meu. Îmi săruta buzele zâmbind discret. Întâi şi-a potrivit penisul spre zona fierbinte, s-a lăsat cu totul… şi-a ridicat trupul vertical… capul lăsat spre spate, ochii închişi… mi-a luat o mână şi a aşezat-o pe sânul drept. L-am strâns ferm… mmm… suspinele nu au întârziat să apară. A pus o mână peste a mea… apăsa tot mai tare, mă strângea de mână, iar eu îi strângeam sânul tot mai mult.

Începuse să se mişte tot mai mult, sărea pe mine tot mai energic cu gemete tot mai intense. Am prins mai mult curaj, mâinile alunecau pe întreg trupul ei, căutând să înţeleg cum îi place mai mult. Faptul că ejaculasem înainte m-a ajutat să amân mai mult propria ejaculare. Citisem despre asta, dar nu fusesem pus într-o astfel de situaţie. Acum, emoţia revederii şi retrăirii fanteziilor mele m-a făcut să termin prea repede.

Tania controla tot… începând cu mişcările energice, mângâierile pe trupul ei le dirija tot ea. Gemetele mă excitau, eram convins că până la urmă voi reuşi să-i provoc un orgasm. Eram destul de încordat, atent la ea, la trupul ei, la plăcerea ei. S-a dat repede jos pe mine. În timp ce se poziţiona cu spatele la mine, mi-a spus… ia-mă pe la spate!… am sărit imediat şi m-am aşezat la spatele ei. Am intrat imediat… aahh… adânc… trage-mă de păr!… au fost cuvintele ei. La asta chiar nu m-am aşteptat, dar m-am conformat. I-am prins părul cu o mână şi-l trângeam spre mine, iar cu cealaltă o ţineam de mijloc.

Îmi oferea contre, mişcările tot mai rapide… gemetele puternice… aahh… avea o mâna între picioare… mă loveam cu putere de fesele ei… ddaa… dintr-o dată s-a oprit, părea că nu mai respiră. I-am eliberat părul. A sezat capul pe pat. Imediat i-am auzit respiraţia greoaie. Atunci am înţeles că a fost eliberarea pe care o aşteptam. Interiorul vaginului vibra destul de tare.

Rămas adânc în interior, aşteptam să-şi revină. A întors capul spre mine, m-a privit şi mi-a oferit în zâmbet generos. Am pus ambele mâini pe trupul ei, o ţineam strâns. Cu mişcări lente la început, apoi din ce în ce mai rapide. În timp ce mă mişcam îmi spuneam în gând… în sfârşit te fut!eşti aici să te fut!… Căutam prin aceste gânduri să mă incite, să mă ajute să termin. Aş fi vrut în interiorul ei, aşa cum proiectam scena de sex din mintea mea, în timpul liceului. Neavând prezervativ, nu trebuia să riscăm.

Simţeam că sunt aproape. Mâinile în şolduri, o ţineam strâns. Mişcările păreau mult mai energice decât cu o altă fată cu care făcusem sex până atunci. Posibil ca totul avea legătură cu fanteziile mele vechi, dar şi cu gândurile perverse ce-mi veneau mult prea uşor. A urmat o încordare necontrolată… aahhh… am scos penisul rapid, l-am frecat un pic… Tania s-a întors rapid cu faţa spre mine şi s-a aşezat lângă mine. Sperma a ţâşnit pe sânii ei. Mi-a dat mâna la o parte. A continuat să-l frece până când nu a mai ieşit nici un strop.

Am căzut lat lângă ea şi ea lângă mine. De data asta mă simţeam mândru de ceea ce realizasem. Zâmbetele ei erau cel mai preţios cadou. Atitudinea schimbată mi-a plăcut, dar nu am avut curajul să întreb ce anume făcut-o să fie altfel decât în timpul liceului. Zâmbeam satisfăcut, ochii se închideau încet… Tania a pus capul pe umărul meu şi am adormit împreună, îmbrăţişaţi.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Fata timidă din liceu… sexy şi apetisantă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.