Trupuri magnetice… pe plaja pustie (2)

…  Continui să te ling de zor, tu dai să te trezești, dar ești foarte excitată încât ai ochii în continuare închiși. Mâna care acum te mângâia pe sâni, degetele care îți creau curenți de aer vaginali, acum sunt bagați în pizda fetei care mă suge pofticios, fără a face prea mult zgomot, scoate doar niște sunete discrete. Nu te pot ignora, chiar de îmi e greu să mă concentrez. Mâna pe care o foloseam la sprijinit o folosesc pentru a te penetra cu două degete, pizda ta e plină de sevă, lindicul e întărit, buzele sunt din ce în ce mai cărnoase. …

Te ling energic, te penetrez suav, lent, cu mișcări rotative combinate cu mișcări du-te-vino. Nici pe fată nu o las de izbeliște, doar că, din pizda ei încă nu am apucat să gust. Te-ai trezit, dar ai ochii închiși, nu te las să mă atingi, îți place suspansul, îți place adrenalina, eroticul, eşti pasionată de amor. O mângâi pe față pe tipă, cu degetele pline de seva ta, le bagă în gură și mi-o suge în același timp. Ne simte pe amândoi acum în gura ei, mix-ul de seminale îî crează plăcere, extaz.

Îi fac semn discret să vină să te lingă ea. Nu a stat pe gânduri, a executat comanda ca o târfă. Pe tine continuam să te stimulez, să îți mențin nivelul de excitare ridicat, nu am vrut să simți vreo diferență, iar fata asta parcă înţelegea că misiunea noastă este să te facem pe tine să realizezi, cât mai târziu posibil, de cine eşti linsă. O prind de cap, de la spate, o ghidez spre pizda ta. Îi dirijez la început mișcările, mă uit la tine atent să nu cumva să te trezești.

Te linge, te penetrează cu degetele ei mici, fără unghii, iar tu ai primul orgasm…aaaaaahhh, asaa, daaaa, nu te opri se aude din gura ta. O las pe fată singură, are experienţă în supt și lins. O apuc de cur, îi desfac bucile și încep să o ling puternic, fără milă, în cur și-n pizdă. Avea mirosul florilor de cireș, folosea ulei de corp sau ceva asemănător cred. Îmi place cum strânge din cur când vârful limbii mele vrea să intre, îmi place cum îmi strânge nasul și capul când o ling la lindic, în timp ce o penetrez cu un deget în pizdă. E foarte strâmtă, chiar dacă e foarte umedă.

Mai arunc un ochi și la cum te simți tu, văd că ești cu picioarele leșinate de la atâtea orgasme oferite de tipă. Te las să te bucuri de moment în timp ce ești linsă de ea, eu o crăcănez puțin pentru a-mi face loc penisului. Vreau să o penetrez în vaginul ei strâmt, sper să reuşesc fără să o doară, nu îmi place să văd când o păsărică nu primește cu ușurință vizita unui cocoș. Încerc, nu forțez, nu intră. Mă las în genunchi, scot limba și i-o bag toată în vagin, o mișc energic, o simt cum începe să tremure, așa că mă ridic repede cu dorința arzătoare să i-o bag, simțeam că urmează o ejaculare din pizda ei.

Despart bucile ei micuțe, intră fără prea multe probleme, și i-o bag adânc, până m-am lovit de perete, mă mișc rapid înainte-înapoi, fac rotații mișcându-mi bazinul, o scot toată afară, intru adânc până în perete. Repet două minute mișcările astea, simt cum pula îmi este scoasă afară… alt orgasm vine rapid din pizda ei. Ador că nu scoate multe sunete, iar tu ești leșinată pe spate, ochii îi ai închiși tot timpul. E momentul să primești ceva în gură, în timp ce ești linsă, cu ocazia asta vezi și că te linge o fată.

Ies din ea, pula sculată și plină de sevă ei, trebuie să o guști. Ţi-am prins gura deschisă în timp ce scoteai… aaaah, aaah, aaaaaaaaah și ţi-am umplut-o cu penisul. Ai deschis ochii, nu şti ce se întâmplă, cum de ai o pulă în gură și la pizdă ești linsă?! Ai ridicat capul și ai văzut-o pe fată cum te linge fără oprire. Ea nici nu şi-a dat seama că realizezi abia acum ce se întâmplă, dar continuă să te lingă, sugă și să te penetreze cu degetele ei firave.

Nu îmi dai drumul la pulă, continui să sugi, te uiți la mine și parcă privirea ta îmi cere acordul. Am tras scula afară din gură, te-am sărutat pasional pentru a prinde încredere, și ţi-am băgat-o la loc, prea o cereai, erai transpirată și în timp ce mă sugeai, ţi-ai mai dat drumul odată. Suptul continuă, atât la pizdă cât și la pulă, așa că decid că e momentul de schimbare. Tu trebuie acum să îi dai limbi ei, prea ai neglijat-o, ea oferindu-ți limba și buzele ei în ultimele cincisprezece minute.

Erecția și nivelul de excitare își ating limitele, nu vreau să termin momentan, decid să ies din gura ta fermecată, plină de lichide combinate. Nu vrei să renunți la a mă suge, îți place prea mult, dar cedezi până la urmă, vrei să ai parte și să guști din clitorisul și vulva ei. Pe ea o pui să stea întinsă pe spate, te urci și îți aranjezi pubisul fix pe gura și nasul ei, te întinzi peste al ei corp, sânii vi se ating reciproc, îți potrivești sfârcurile întărite să întâlnească nurii ei sensibili și scoși în decor, limba se lipeşte ca o ventuză de lindicul ei micuț, iar buzele întâmpină cu grandoare labiile.

Vă primesc pe amândouă cum vă satisfaceți una pe alta. Ea îți mângâie bucile mari, aruncă din când în când câte o palmă când pe una, când pe alta, lăsând pentru scurt timp valuri de seducție create de impact. Printre buze își face loc la două degete să te penetreze, fară a-și dezlipi nasul jucăuș de clitorisul tău. Mișcările rotative și presiunea pe care o aplică cu nasul în punctul tău sensibil are rezultate immediate… ejaculezi cu jet, iar ea își ține gura deschisă, nesătulă de gustul sevei tale ușor sărate.

Te concentrezi cu greu să îi provoci și ei aceleași plăceri, decid că e momentul să revin, după ce mi-am şters mădularul de orice altă anterioară, vrând parcă să o iau de la început, să îmi simtă din nou gustul unic al sculei. Îți împing ușor bucile înroșite de la palmele primite de pe gura ei deja plină de nectarul tău, îmi fac loc și îl bag în gura pofticioasă larg deschisă.

Simțeam că îi place aventura, așa că în timp ce o lingeai în toate zonele genitale, ea mă suge puternic, pula o scotea apoi o baga aproape toată, până la punctul de a vomita. Se îneacă cu fiecare mișcare făcută, de bună voie, eu stau nemișcat, îi place hard core, îî place să se simtă ca o târfă. Preiau comanda, îmi potrivesc bărbia ei în palma mea, mâinile ei i le dirijez spre pizda ta, vreau să continue să te facă să explodezi. Se supune fără drept de apel, dar controlul îmi aparține.

Fața ei e în mâna mea, i-o bag adânc, pupilele i se dilată, ochii par să sară, o ţin cu degetele de nas cât să îi ofer senzația maximă, de sufocare cu pula, apoi o scot rapid, îi dau drumul la nări, o las să tragă aer în piept suficient cât să mă sugă încă 30 de secunde fără aer. Aştept o reacție din partea ei, de respingere, dar nu vine, așa că repet introducerea adâncă… până la refuz îi umplu gura, o țin din nou cu nările astupate, când nu o are gură, are ambele coaie îndesate, de mă doare și pe mine, dar în acest punct al excitaţie, durerea e sinonimă cu plăcerea.

După încă cinci sesiune rapide de sex oral dur, nu mai puteam să mă abțin, dar trebuia să te penetrez și pe tine. Te-am lăsat în aceeaşi poziție, mi-am aranjat coaiele să cadă pe gura ei, iar cu nasul să mă gâdile în zona orificiului anal. Te penetrez vaginal, eşti udă, excitată, ai atins nirvana sexuală, ești amețită de câte orgasme ți-a creat fata asta, dar vrei și pulă de care nu te mai saturi de câțiva ani încoace. Te pălmuiesc pe buci, întreg corpul preia vibrația lăsată în urmă, te trag de păr cât să îți ridic capul din pizda ei, voiam să fii atentă la pula ce îți străbate de-a lungul şi de-a latul pizda.

Țipi puternic, cred că și meduzele ce erau spectatoare la opera sexuală s-au speriat, presiunea orgasmului din vaginul tău îmi scoate scula afară cu forța, cazi lată peste fată, nu mai poţi continua, îmi faci semn discret cu mâna că trebuie să termin cu fata, iar pe tine să te las să îți revii, a fost prea mult. O iau pe fată discret de mână și o ridic, după ce te-ai întins pe spate lângă ea, ca și cum urma să faci ingerași pe nisipul fân pe care stăteam. O pun capra, gura ei trebuia să fie ocupată cu suptul și linsul sfârcurilor tale, iar pizda să-mi primească penisul erect înăuntru-i.

O întreb unde trebuie să termin, ea decide că pot termina oriunde, dar i-a plăcut cum am sechestrat-o mai devreme și își dorește să termin în gura ei în timp ce o țin de nas cu o mână, iar cu cealaltă să o țin lipită cât mai mult de abdomenul meu. Voia să-mi simtă sperma cum ţâşneşte direct în gât, prelingându-se lent apoi până în stomac. O penetrez puternic, ușor agresiv, o pălmuiesc pe bucile firave, o trag decent de sâni, o ciupesc de sfârcuri, ea continuă să se joace cu sânii tăi, tu îmi mângâi delicat la testicule.

Mai arunci câte o palmă ușoară pe ele, eu abia mă pot abține, dar știu că acum e momentul, dacă amân prea mult, plăcerea nu va fi acelaşi. Scot scula din pizda ei odată cu seva care picură pe nisip, i-o bag în gură și respect cu strictețe regulile, dorințele impuse de ea. Toți muşchii mi s-au încordat, sperma dă să iasă, capul ei îl ţin lipit de abdomen, pula aproape a intrat toată, respirația e anulată de degetele cu care îi țin nasul.

O privesc și pe ea, arunc un ochi și la tine și te observ cum mă privești, bucuroasă, fericită, împlinită. Momentul a venit, sperma a ţâşnit adânc în gâtul ei, înghite tot, eliberez nările să poată respira și să se bucure de desertul avut. Continuă să mă sugă lent, face curat în urma ei.

Soarele și căldura lui Cuptor ne face să cădem epuizați, eu în mijloc, voi în lateral, tu pe stânga, unde-mi asculți inima cum îmi bate, ea pe dreapta. Suntem frânți, am adormit.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de: Nimeni Altu’

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.