La Money-Studio.ro banii se câştigă cu uşurinţă

Dimineaţă de vară plină, vară supărată că a venit prea târziu la noi. Până mai ieri ne supărau ploile nesfârşite şi grindină, inundaţiile, iar acum, soarele muscă lacom cu dinţi de foc din tot ce este viu. De la fereastra microbuzului, pe drum se văd muncitorii de la drumuri şi poduri în acţiune. Au veste portocalii, să fie vizibili de departe şi ocoliţi de maşini şi chipurile negre de soare. În ce condiţii lucrează aceşti oameni! …

Este cald şi în microbuz, fiindcă multe dintre maşini nu au aer condiţionat, iar în cazul celor care au această funcţie, şoferii sunt instruiţi în spiritul economiei, dar tot ne descurcăm. Când simţim că fierul se încinge, iar noi, cei care călătorim cu el, riscăm să ne prăjim la soare, tragem perdelele, deschidem mai multe geamuri şi trapa şi se face curent. Noi stăm pe scaune, aşteptând să fim duşi la locul de muncă, în timp ce oamenii care lucrează la asfaltare stau ca în cuptor, în plus, suportă şi temperaturile degajate de asfaltul încins.

Pe câmp văd oameni lucrând, cu toate că li se repetă la ştiri să nu lucreze între anumite ore. Privesc în jur toţi aceşti oameni care transpiră, care au pielea roşie ca focul şi înţeleg că nu fac acest lucru din plăcere, ci pentru că nu au ce face. Îi privesc cu empatie şi dacă aş avea putere de decizie, nu i-aş mai lăsa în soare. Pe cei care lucrează pe timp de caniculă la noi în ţară îi văd, dar sunt mii de conaţionali care adună cireşe, căpşuni, roşii şi castraveţi, lucrând la temperaturi insuportabile, sacrificaţi pentru un venit, care lucrează departe de ochii noştri.

Înainte de alegerea unui loc de muncă, să te interesezi care sunt condiţiile de lucru. Nu accepta niciodată să îţi dai sănătatea în schimbul unui salariu, fiindcă este cel mai preţios bun al unui om! Money-Studio.ro este un angajator căruia îi pasă de sănătatea angajaţilor, de aceea aceştia lucrează în condiţii de patru stele.

Iată concret care sunt oportunităţile de care se bucură un model videochat care lucrează pentru studioul cu cele mai frumoase fete din lume:

– Un studio perfect curat, cu camere spaţioase şi modern mobilate.

– Băi dotate cu tot ce este necesar pentru ca modelul să se răcorească şi să fie mereu curat.

– O echipă de profesionişti ce se ocupă de imaginea angajatelor. Specialiştii reîmprospătează machiajul şi coafura de câte ori este nevoie.

– Puncte de socializare, în care fetele pot lua împreună cafeaua şi discută ca între fete.

– Temperaturi optime de lucru. Iarna este cald şi bine în camere, în timp ce vara este răcoare şi umbră.

– Libertatea de a alege tura de lucru, în funcţie de ritmul biologic al fiecărei angajate şi de cursurile de la facultate sau de orele stabilite pentru şcoala de şoferi. Cu acest angajator orice fată ambiţioasă poate progresa, fiindcă i se permite să aleagă singură când doreşte să lucreze. Dacă este matinală, poate începe lucrul la ora 7, dacă îi place să doarmă până târziu, vine la serviciu la ora 10-12 sau seara după cursuri.

– Intimitate. Nimeni nu intră peste angajate, în timp ce acestea lucrează şi nimeni nu le controlează. Sarcina lor de serviciu este să aducă încasări mari studioului.

– Salariu de peste 10 000 de dolari pe lună pentru debutante, dar pe măsură ce experienţă fetelor creşte şi veniturile lor devin uriaşe.

– Bonusuri, cadouri prin care se recunosc meritele fetelor care lucrează eficient.

Angajatorii de la Money-studio.ro sunt alături de salariaţii lor şi îi ajută să îşi îndeplinească şi cele mai nebuneşti dorinţe. Nebuneşti, în sensul că puterea financiară a unui singur om nu ar putea acoperi niciodată suma pentru o casă şi o maşină în 4-5 ani.

La Money-studio.ro angajatele pot să aibă tot ce îşi doresc prin două căi sigure:

  1. Să câştige concursul anual, dotat cu premii uriaşe. Se pun în joc apartamente situate în cartiere rezidenţiale, maşini de lux, excursii exotice şi vouchere de cumpărături.
  2. Să le cumpere în leasing sau în rate direct, ca preţurile să fie mai mici.

Aplicând pentru un post la Money-studio.ro, până la 30 de ani poţi avea o diplomă de masterat, permis de conducere, mulţi bani în cont, apartament mobilat după ultimele tendinţe, o maşină sport şi bijuterii cu aur şi diamante, plus multă experienţă de viaţă. Niciun alt post nu te formează din toate punctele de vedere, cum a face cel de model videochat, fiindcă înveţi să vorbeşti perfect engleza, să îi spui unui bărbat ceea ce îşi doreşte să audă, să fii un fin psiholog.

Acest post se oferă celor cu atitudine care ştiu ce vor de la viaţă. Nu se cere experienţă, ci dorinţa de a munci şi de a obţine venituri care să ofere o viaţă excelentă. Pentru orice meserie trebuie puţin curaj. Oamenii care stau în soare riscă totul, dar nu renunţă. Gândeşte-te la ei şi alege ceea ce este mai bine pentru tine!

De câte ori trec pe lângă oameni care muncesc din greu în soarele verii, mă gândesc la angajatele răsfăţate de la Money-studio.ro, ce sunt pline de bani, sigure pe ele, îmbrăcate elegant şi având la mâna ceasuri de colecţie. Ele stau la umbră şi la răcoare, în poziţii comode toată ziua şi salariile le permit să se realizeze într-un timp foarte scurt.

Acum se pregăteşte furtuna, iar nori negri acoperă tot cerul. Fulgeră intens şi sunt oameni pe care îi va prinde în mod sigur ploaia pe câmp. La Money-studio.ro se câştigă foarte uşor sume uriaşe şi angajatele radiază de fericire.

Material scris de Marius

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.