Aşa te vreau, ador atitudinea asta!

Am ajuns amândoi acasă destul de supăraţi unul pe altul. Motivul destul de banal, dar ne-am aprins repede, fiecare menţinându-şi poziţia cu încăpăţânare. În lift, poziţionaţi faţă în faţă ne priveam unul pe altul. Deşi se citea pe faţa noastră sincerele regrete, nici unul nu spunea nimic. Am vrut să o prind în braţe, dar în acel moment s-a oprit liftul şi am pierdut ocazia. Am intrat în casă, ştiam ce am de făcut. După ce am încuiat uşa, mi-am pus telefonul pe silenţios. Nu m-am descălţat şi nici pe ea nu am lăsat-o să facă asta. Pantofii cu toc păreau potriviţi pentru ce aveam de gând. …

M-am dus spre ea şi am prins-o în braţe, dar nu i-am zis nimic. La rândul ei, m-a strâns la fel de puternic cu braţele. Mirosea frumos… mmm… un sărut pe gât, apoi mai sus… i-am căutat gura pentru un sărut lung şi apăsat. Sângele clocotea în noi şi nu voiam să ratez acest moment. Am luat-o de mână şi am intrat în sufragerie, aproape de biroul meu masiv din lemn de nuc. Părea nedumerită, mai ales că am intrat amândoi fără să ne descălţăm.

Aproape de marginea biroului, cu spatele la el se afla ea. I-am prins obrajii între palme şi am început să o sărut din nou. S-a lipit de mine, braţele mă strângeau, nu voia să-mi dea drumul. Fiecare avea partea lui de vină şi regretam enorm de mult. Nu suntem obişnuiţi cu ceartă între noi, iar momentul potrivnic pentru împăcare era atunci.

Umflătura dintre picioare spunea totul. Nu mai aveam răbdare şi în acelaşi timp, mi se părea interesant momentul ales. În timp ce ne sărutam am băgat o mână pe sub fustă… am dat de pielea fină a coapselor, după terminarea ciorapilor cu elastic. Degetele i-a atins materialul chiloţilor, întâi cu uşoare atingeri, apoi mi-am fixat mâna între picioarele ei şi am strâns ferm… aah… uşoare icnete de plăcere. Nu făcusem niciodată asta, şi îmi părea interesant. Să facem sex îmbrăcaţi.

I-am ridicat fusta mai sus de talie. Picioarele ei arătau splendid pe tocurile înalte. Timidă, a vrut să întindă mâna spre mine. La jumătatea drumului i-am prins mâna şi i-am aşezat-o direct pe umflatura prohabului… mmm… ochii îi sclipeau în timp ce mă strângea când mai uşor, când mai tare. Bărbatul dominant din mine îmi spunea să-i smulg chiloţii şi să fac sex nebun cu ea. Am ales să-i trag într-o parte. Un deget l-am băgat printre labii… mmm… se umezise deja.

L-am băgat adânc, am împins şi l-am retras de mai multe ori, făcând-o să geamă de plăcere. O necăjeam cumva prin gestul meu, şi-mi făcea plăcere să deţin controlul. Am întors-o cu spatele la mine, uşor aplecată, sprijinită în braţe de mobilierul sănătos, funduleţul spre mine, rotund, ispititor… prima palmă oferită a fost de test. Următoarele, pentru că i-a plăcut. Nu a zis-o în cuvinte, dar îmi era clar după reacţii.

Şi-a depărtat un pic picioarele cât să-mi facă loc să bag mâna printre ele… degetul adânc în ea, mişcându-l tot mai energic. O simţeam tot mai dornică, excitată. Au fost câteva momente când abia reuşea să se sprijine în braţe. Poate că îşi dorea să mergem în dormitor, în patul nostru mare şi impunător, însă răbda şi aştepta următorul pas făcut de mine.

În timp ce îi sondam vaginul, am tras-o uşor de păr, cât să întoarcă capul spre mine, pentru un sărut apăsat. Nu mai reuşea să-mi răspundă la sărut, era complet zăpăcită şi eram absolut convins că tot ce mi-ar fi cerut în cuvinte, în acel moment… era să o penetrez sălbatic. Ne-am aprins amândoi. Am reuşit să-mi scot penisul afară folosindu-mă cu o singură mână. Încerca să vină tot mai mult spre mine, să intru cât mai adânc în ea cu degetul. A ţipat scurt când a simţit şi al doilea deget în ea, însă nu prea mult timp. Aveam alte planuri.

Am scos mâna dintre picioarele ei, apoi am întors-o cu faţa spre mine. Am dat să o sărut, i-am atins buzele, a urmat un sărut nu foarte lung. Îmi amintisem că lipsea ceva. Lipsea gustul penisului de pe buzele ei. Când am apăsat-o pe umeri, imediat s-a conformat. S-a aşezat în genunchi aproape de mine. Mă privea cu ochii mari, gura uşor deschisă. Din privirea ei părea că îmi cere insistent penisul, că-l doreşte cu ardoare. Îmi ţineam penisul cu mâna stângă. L-am dirijat spre buzele uşor deschise. A vrut să deschidă gura mai mult, însă eu am lovit-o cu penisul peste obraji.

Doar când ţi-l dau eu!… voiam să fie mesajul transmis. Avea să fie al ei, să aibă gura plină, însă, trebuia să aibă puţină răbdare. A aşteptat răbdătoare, aproape implorându-mi cu privirea ei galeşă. I-am atins buzele. Ar fi vrut să sară pe el, să-l prindă imediat între buze. Se abţinea să nu o facă. Nu era sigură, dacă nu cumva era încă un joc de-al meu. Mi-am făcut loc între buzele ei… aahh… l-a prins imediat, eliberând un oftat eliberator, plin de satisfacţie.

Câteva minute am lăsat-o să se joace după bunul plac. Degetele mici şi subţiri îl ţinea delicat de la bază, buzele şi limba făceau curse pe toată lungimea lui. Îl prindea cu buzele, făcea câteva mişcări du-te-vino, cât mai adânc, apoi îl elibera şi continua să-l lingă, să-l sărute începând de la vârf, până aproape de rădăcină.

I-am luat mâna şi i-am făcut semn din priviri să nu-l mai atingă. Buzele alunecau încet… mâinile mele aşezate pe capul ei. Mişcările tot mai energice, culisarea tot mai adâncă. Îşi dădea silinţa să-l cuprindă pe tot, dar nu reuşea. Lacrimile la ochi, nasul îi curgea puţin. Câteva mişcări mai lente, apoi încă o repriză rapidă. Fire subţiri de salivă se scurgeau pe penis, ajungând până la pantaloni, dar nu-mi păsa. A pus mâinile pe fesele mele şi mă trăgea tot mai tare spre ea, încercând să-l cuprindă pe tot. Nu a reuşit, dar atitudinea a contat mai mult.

I-am luat jucăria de la gură, deşi mai voia. Privirea posomorâtă spre mine, încă îl mai dorea. Avea timp destul să se joace cu el, puţin mai târziu. Am ajutat-o să se ridice în picioare. M-am lipit de ea, i-am căutat gura, ca să-i mai treacă supărarea… mmm… acesta este gustul ce lipsea mai devreme. Cu ambele mâini, am prins-o de fese, apoi am ridicat-o pe biroul masiv. Avea destul loc să se întindă pe el. Asta a şi făcut. S-a lăsat pe spate. Picioarele larg depărtate, uşor flexate.

Era musai să o gust. Aplecat spre ea… buzele şi limba desenau în sus şi în jos de-a lungul labiilor. Un deget sonda încet intrarea. Se încorda şi scotea zgomote înalte. Poate şi din frustrare, mă voia în ea… să facem sex sălbatic. Ştiu exact ce vrea de fiecare dată, dar nu înainte să-mi satisfac plăcerea. Să-i simt gustul, să mă înfrupt din piersicuţa dulce şi fină, zemoasă şi ispititoare.

M-am aplecat mai mult. Limba a intrat adânc în ea. A pus o mână pe capul meu şi mă apăsa… ddaa… aşa te vreau, ador atitudinea asta!… îmi venea să-i spun. Simţeam un uşor tremur. Exact asta aşteptam de la ea. Era momentul potrivit să o pătrund adânc, aşa cum îşi dorea. M-am ridicat în picioare. Ţineam penisul cu mâna stângă, mă apropiam de ea. Cu degetele de la mâna dreaptă îi stimulam clitorisul. De câteva ori l-am lovit cu degetele. I-am studiat reacţiile.

A urmat o primă palmă peste piersicuţa înfierbântată, nu foarte tare… aahhh… de drag ce-mi este, i-am mai dat încă una, un pic mai tare. A ţipat de data asta, în timp ce m-am înfipt adânc în ea. În câteva momente a trecut de la o stare la alta. De la durerea pricinuită de palmele mele, la plăcerea că sunt adânc în ea. A întins mâinile şi m-a tras de haine spre ea. Am reuşit să-i scot sânii la iveală, bine ascunşi sub bluză şi sutien.

Am tras de ei, i-am ciupit sfârcurile, dar ei nu-i păsa. Faptul că eram adânc în ea, o făcea să uite de restul. Cu ambele mâini îi frământam sânii, în timp ce mă mişcam tot mai energic, ghidat de ea. Gâfâia tot mai zgomotos. Acel uşor tremurat de mai devreme a devenit tot mai prezent… aahh… mă loveam de trupul ei, cu zgomote tot mai hilare, mă loveam de interiorul ei foarte rapid. Grimase pe faţa gingaşă, ochii închişi, din gura semi deschisă ieşeau tot felul de sunete.

Orgasmul nu a întârziat să apară. A strâns picioarele în jurul taliei mele, ţinându-mă captiv… aahhh… convulsii puternice şi ţipete de plăcere. I-am prins ambele picioare, le-am tras pe fiecare din strânsoarea în care mă aflam şi le-am aşezat pe rând pe umerii mei. Le ţineam strâns şi continuam mişcările… la fel de rapide… gâfâiam în timp ce ne priveam unul pe altul, lovindu-mă cu putere de fesele ei.

Simţeam momentul… încordat la maxim… transpirat… aaahhh… a urmat încă câteva mişcări du-te-vino, apoi m-am oprit adânc în ea… ddaaa… jetul eliberator mi-a creat o stare de satisfacţie, de mulţumire. În acelaşi timp cu mine, simţeam acelaşi lucru şi pe chipul ei.

Abia reuşeam să mă menţin în picioare. A fost unul puternic. I-am eliberat picioarele, apoi m-am dat uşor într-o parte, sprijinindu-mă de birou. A coborât rapid, s-a prăbuşit la picioarele mele, apoi mi-a luat penisul cu mâna şi l-a dirijat spre buzele ei. Cât ai clipi se afla între buzele ei ţuguiate… sugându-l lacom. Cu mişcări tot mai ample încerca să-l cuprindă pe tot, deşi nu se pierduse din erecţie. A pus mâinile pe coapse mele şi mă trăgea spre ea.

Într-un final a reuşit. Intrase tot şi a rămas acolo, uitându-se la mine cu ochii mari, uşor lăcrimaţi… uite ce pot să fac!… părea să spună. În acel moment am vrut să o ridic şi să o sărut, dar nu m-a lăsat. A continuat să se joace cu el… aşa cum făcuse la început… cu buzele şi limba… pe toată lungimea lui. Abia când s-a declarat mulţumită s-a ridicat în picioare. A fost rândul ei să-mi prindă obrajii în palme şi să mă sărute puternic… mmm… gustul meu, gustul ei, gustul nostru pe buzele ei… delicios.

– Îmi pare rău, iubitule!

– Şi mie, iubita mea!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Aşa te vreau, ador atitudinea asta!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.