Vecine, vino până la mine! (1)

Îmi plac femeile, dar nu-mi plac relaţiile de lungă durată. Să fiu căsătorit, să fac sex cu aceeaşi femeie, copii… şi multe alte probleme. Am ales să locuiesc singur, însă, nu dorm mereu în patul meu. Femeile mă plac şi doresc să mă îmbrobodească, dar nu le merge cu mine. Prefer o relaţie de prietenie cu beneficii. O vreme aşa am crezut şi despre vecina mea, cu un etaj mai jos, că-şi doreşte. M-am prins cu greu că-şi doreşte o relaţie de lungă durată cu mine. În schimb, mă solicită de fiecare dată când se simte singură şi deprimată. …

În acea seară nu-mi făcusem nici un plan. Savuram din berea rece privind la televizor. M-am mirat când am văzut apelul vecinei de mai jos. Aveam idee despre ce urma să-mi spună înainte să răspund… până la urmă, de ce nu!… dacă tot mă solicită, mai bine să mă duc la ea. Ca să fiu sigur că era vorba despre ceea ce gândeam eu, i-am răspuns înainte. Uneori se mai strica ceva şi mă cheamă tot pe mine să rezolv.

– Bună George, ce faci?… a spus ea cu un glas duios…

– Bună Silvia… eu pe acasă, savuram o bere rece şi mă uitam la televizor. Tu?

– Eu… mmm… mi-am făcut un duş, sunt epilată… complet dezbrăcată… întinsă în pat… aahh… cu un pahar de vin roşu în mână. Ghiceşte ce vreau!

– Mmm… sună interesant…

-… am uitat să precizez, uşa este descuiată… dacă mă violează cineva?!… apoi a închis, fără să apuc să mai spun ceva.

Ce să fac? Să mă duc, să nu mă duc? Am ales să dorm la ea în noaptea asta. Îmi făcusem un duş înainte, însă, încă unul rapid nu strică niciodată. Nu trebuia să mă aranjez prea mult, ea era deja dezbrăcată. Trebuia doar să miros a bărbat. Un pic de parfum, spălat pe dinţi şi iute la vecina. Am crezut că a glumit când a zis că are uşa descuiată. Chiar era descuiată. Imediat ce am intrat, am încuiat uşa după mine.

Mergând încet prin casă, cu gândul să o surprind, am ajuns la dormitor. Ce privelişte!… ea întinsă pe pat, o pernă mare sub cap, picioarele uşor depărtate, unul fiind flexat. În acel semi întuneric am reuşit să-i văd despicătura labiilor.

– Credeam că reuşesc să te sperii un pic… i-am spus eu.

– Nu ai reuşit. S-a auzit când ai încuiat uşa, ştiam că doar tu poţi fi.

Pe noptiera de lângă pat aştepta un pahar gol, foarte aproape de sticla de vin.

– Văd că eşti pregătită. Ai adus un pahar şi pentru mine. De unde ştiai că o să vin?

– Te cunosc, dragule! Nu ratezi tu pizdă gratis, iar pe a mea niciodată nu o refuzi.

Avea dreptate oricât aş fi vrut să neg acest aspect. M-am apropiat de noptieră, mi-am turnat vin în pahar, am băut jumătate, apoi m-am dezbrăcat de tricou şi de pantalonii scurţi. Eram gata pregătit. De cum m-a văzut gol i-am zărit privirea vicleană urmărindu-mi penisul. Mi-a făcut semn să vin mai aproape de ea. A întins mâna şi l-a prins cu mâna dreaptă. De cum l-a prins cu mâna a început să ofteze uşor. Mâna ei pricepută este în stare să scoale orice penis. Nu a aşteptat să am erecţie totală.

Când era aproape pe jumătate, a adus mâna stângă în care avea paharul de vin, pe jumătate plin, spre mine. A ridicat penisul şi l-a băgat în pahar… aahh… era un pic rece. L-a înmuiat cât de mult a putut. A lăsat paharul pe noptieră. S-a ridicat în şezut… mi-a prins penisul de la bază… limba se plimba la vârf, buzele s-au lipit. A deschis gura… a intrat jumătate… mmm… mişcările destul de ample… ştiu ce poate să facă cu gura aia… numai minuni. Dacă nu ar fi uneori şi rea de gură, nu mi-ar mai trebui altă femeie. Poate o învăţa când trebuie să tacă.

M-a apucat de fese, m-a strâns ferm. În acelaşi timp mă trăgea spre ea. Trecuse ceva timp de când nu mă mai invitase la ea. Posibil să fi fost înfierbântată. Priveam către buzele ei cărnoase, mulate pe gland… cu mişcări circulare şi din ce în ce mai rapide. Nu s-a lăsat până când nu l-a introdus pe tot, cu foarte mare uşurinţă. A rămas câteva momente cu nasul lipit de abdomen… penisul pulsa… îmi masa testiculele… l-a eliberat şi mi-a zis:

– Ce dor îmi era… pe la mine nu mai treci, te duci la altele!… mi-a spus ea cu reproş.

Ce puteam să mai zic?! Avea şi de data asta dreptate. Cu câte femei am umblat, Silvia are ceva aparte. Este plină de idei şi are multă iniţiativă în materie de sex. Sexul oral este întotdeauna o plăcere să-l primesc de la ea. Ador să-i simt vaginul strâmt, sexul anal este o plăcere de care nu se mai satură.

Ţinea penisul de la bază, cu buzele şi limba a pornit în explorarea lui, de sus până jos… centimetru cu centimetru. Când l-a introdus din nou în gură, am prins-o de cap şi am împins rapid… aahh… ştia că nu pot să-i rezist. Minute bune am deţinut controlul, ea ţinea mâinile pe coapsele mele şi le masa încet, în timp ce eu o ţineam de cap şi mă mişcam energic. Femeia asta ştie cum să te facă să-ţi fie dor de ea!

M-am oprit, am lăsat-o să se joace cu glandul după pofta inimii. Mi-am luat paharul şi am dat pe gât ce a mai rămas. S-a uitat în ochii mei, mi-a zâmbit, apoi s-a întins pe pat cu picioarele flexate, larg depărtate. Eram pregătit să mă înfrupt din ea, am sărit imediat în pat, m-am aşezat pe burtă între picioarele ei. Capul aproape de buzele delicioase. Mâna aluneca uşor pe coapsele fine. Le-am sărutat pe rând, am insistat o vreme când la un picior, când la altul. Cu fiecare mişcare mă apropiam tot mai mult.

Întârziam momentul, Silvia gemea uşor, se foia, îşi arcuia trupul… câte un pic, câte un pic, venea mai aproape de gura mea. A pus o mână pe capul meu şi m-a direcţionat… central… aaahh… a apăsat… pe buzele fine, flămânde şi excitate… dornice de a fi supte şi futute. A băgat mâinile sub ea, cu putere am strâns-o de fese… limba îi explora interiorul, făcând-o să geamă zgomotos şi să se zbată în pat ca un peşte pe uscat.

Întotdeauna doreşte să aibă primul orgasm în acest mod, ştiam asta şi nu aveam de gând să mă opresc. Buzele şi limba se ocupau de clitoris, un deget de la mâna dreaptă băgat adânc în vagin, cu mâna stângă o trăgeam de sâni. Silvia mişca din bazin, frecându-şi clitorisul de buzele mele în strigăte de plăcere. De atâta plăcere a băgat o mână în părul meu şi m-a strâns, mă trăgea de păr, lipindu-mă cu gura de ea. Simţea nevoia să controleze totul, să mă simtă sufocat.

Mi-a prins capul între picioare, aproape lăsându-mă fără aer, apoi s-a întors cu mine… eu pe spate şi ea deasupra mea, peste gura mea cu toată greutatea. Nu mai aveam aer, buzele şi limba mă dureau un pic, simţeam mii de ace ce mă înţepau. Ea continua să se mişte nestingherită, doar ştia ce voia. Nu m-a chemat acolo ca să fac prezenţa, ci să o satisfac. Aşa cum îi place ei… casa ei, pizda ei, regulile ei… şi cine se putea plânge de ceva.

Simţeam că este aproape, tot mai încordată, mişcările tot mai apăsate şi mai rapide… aahh… s-a lăsat peste mine, întinsă pe pat, eu cu capul între picioarele ei. Simţeam cu trage cu mâinile de cearceaf, mişcările din bazin… de neoprit… aahhh… a ţipat tare, trupul s-a cutremurat instant. S-a oprit şi ea, s-a răsucit pe pat, a rămas pe o parte, uşor ghemuită, trăind din plin spasmele orgasmului.

Mă uitam prin încăpere, căutam jucăria ce o foloseşte destul des cu mine, dar nu o găseam. Cât timp a stat în acea poziţie să-şi revină, m-am dus la noptieră. L-am găsit, era acolo. Un vibrator cu nervurile asemănătoare unui penis real. L-am luat şi l-am pus aproape de noi. Silvia a ridicat capul de pe pat, mă căuta cu privirea. La un semn făcut cu braţele m-am dus lângă ea. M-a prins cu braţele şi m-a strâns tare. Acelaşi lucru am făcut şi eu. Au urmat săruturi lungi şi apăsătoare. Mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l frece, tot mai energic.

– Am nevoie de ea… nu-i aşa că mi-o dai?… mi-a zis ea zâmbind pervers.

La puţin timp, m-a împins cu braţele să mă întind pe spate. A venit deasupra mea, ne sărutam în voie. Greutatea ei îmi strivea penisul, iar ea părea să facă asta intenţionat, mai ales că încerca să se apese tot mai mult. Eram pe punctul să-i spun că mă doare, dar s-a ridicat ea uşor. Săruturile ei au coborât pe gât, au ajuns la piept… mi-a lins sfârcurile şi m-a muşcat încet… penisul se poziţionase între sâni… lovindu-l la fiecare mişcare balansată a trupului ei. …

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vecine, vino până la mine! (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.