Noi doi… weekend la munte (1)

– Salut, am o veste bună pentru tine… a fost mesajul lui primit pe mail.

– Salut, veste bună, zici?… i-am răspuns eu puţin mai târziu.

– Sună-mă la acest număr 0724… să-ţi spun toate detaliile… răspunsul lui mult mai târziu.

Evident că voiam să ştiu care era vestea bună, venită din partea lui, mai ales că la ultimele discuţii dintre noi, nu s-a ajuns la un compromis. Şi l-am sunat. …

– Salut, din nou… i-am zis eu.

– Salut, nu am mai vorbit de ceva vreme, dar acum am noutăţi pentru tine. Pentru început, îţi spun că nu sunt 100% mulţumit, mi-aş fi dorit să fiu acolo, să fiu cu voi, să vă văd, dar până la urmă am luat hotărârea care să o avantajeze pe soţia mea. S-ar fi ruşinat şi nu s-ar fi simţit în largul ei dacă ar fi fost prezenţa mea.

– Ok… ascultam nerăbdător şi parcă îmi venea să-i spun… haide, spune o dată ce ai de zis, nu mă mai fierbe!… Ştiind că îi place să controleze şi să monopolizeze discuţia, l-am lăsat să vorbească liber.

– Uite, ce părere ai dacă ai petrece un weekend cu soţia mea, doar voi doi?

– Wow… nu mă aşteptam la o asemenea propunere. Răspunsul este da… îmi doresc asta… Îmi stătea pe limbă să-l întreb cum de au luat împreună această decizie, însă, m-am oprit la timp.

– Înţelegerea este aşa: în primul rând nu se va întâmpla aici, veţi pleca departe, undeva la munte, să nu vă recunoască nimeni; fiecare va pleca separat şi vă veţi întâlni acolo – ce faceţi acolo este treaba voastră; şi ultima, ţin foarte mult la discreţie – fără poze, fără filmări împreună. Tot ce se întâmplă acolo rămâne doar pentru voi. Bine, sigur că ea îmi va povesti când se va întoarce, dar ai înţeles ideea. Vreau discreţie 100% din partea ta. Este ok pentru tine?

– Da, de ce nu, nu am nimic de obiectat. Sunt total de acord cu această înţelegere. Când va fi, în acest weekend?

– Da, în acest weekend. Azi este marţi, aveţi timp să vă organizaţi.

– Perfect… i-am răspuns eu încântat.

– Ne auzim joi seara la telefon pentru detalii, să vedem cum este mai avantajos să plecaţi dimineaţa sau la prânz.

– Da, cum să nu… Vorbim.

– Vorbim… Salut.

Inima bătea cu putere, nu mă aşteptam la o asemenea veste din partea lui. Nici nu mai conta ce anume l-a determinat să accepte, mai ales că discuţiile dintre noi pentru sex în trei sau în patru nu au avansat, din mai multe motive. Poate că insistenţa ei a dat roade, iar el a cedat în faţa dorinţelor ei să se întâlnească cu mine.

Stăteam ca pe ace, nerăbdător fiind să ne întâlnim. Joi seara am stabilit anumite detalii pentru a doua zi. Urma să plecăm cu trenul de 14 la Braşov. El şi-ar fi dorit ceva mai izolat, dar ce poţi face într-un loc mai izolat atâtea zile, iar în cameră… cât sex să faci? În tren mă gândeam la ea, îi aveam poza în minte şi mă uitam după ea prin vagon. Oare se afla în acelaşi tren cu mine? Gândul ăsta nu-mi dădea pace. Mai târziu primesc un mesaj de la el… acesta este numărul ei de telefon, o poţi suna! În clipa următoare asta am făcut.

– Bună, sunt eu…

– Bună… am mari emoţii. Abia aştept să fim împreună.

– Te cred. Eşti în acelaşi tren cu mine?

– Da… sunt la vagonul 5…

– Eu sunt la 3… Să vin la tine?

– Nu, mai bine nu, e mai sigur aşa. Ne vedem când ajungem la destinaţie. Acum doar putem vorbi la telefon.

O parte din drum am vorbit cât de liber am putut, deşi anumite lucruri nu se puteau spune datorită pasagerilor. Cu puţin peste ora de sosire înscrisă pe bilet, am ajuns în gara Braşov. Nu aveam bagaj mult, doar o geantă de voiaj cu câteva lucruri de schimb. Am luat-o repede şi m-am îndreptat către uşă. După ce am coborât, îi căutam privirea printre călătorii ce au coborât şi cei care urmau să urce. Cu greu am văzut-o, se chinuia să coboare un troler mare şi greu.

Zâmbea când m-a văzut, roşie toată la faţă. Ca doi adolescenţi timizi ne-am apropiat unul de altul. Aş fi vrut să o prind cu braţele şi să o strâng tare, însă m-am abţinut cu greu. Poate că şi ea îşi dorea acest lucru. Trolerul mare şi greu mi-a revenit mie să-l trag, în timp ce ne îndreptăm către ieşire, să căutăm un taxi, care să ne ducă către hotelul Gott, destul de aproape de Piaţa Sfatului.

Abia în taxi am reuşit să o ating. Amândoi pe bancheta din spate, i-am prins mâna dreaptă şi am strâns-o ferm. S-a uitat la mine zâmbind, încă tremura de emoţie. Încă nu-i venea să creadă că totul se întâmplă şi nu este doar un vis. Îmi venea să sar pe ea, să o strâng puternic în braţe şi să o sărut… mici trăiri interioare, zăpăcite chiar, ce nu le-am lăsat să iasă la iveală, afişând un chip calm şi relaxat.

Până să ajungem la destinaţie, i-a trimis soţului un mesaj că a ajuns cu bine şi urmează să ne cazăm. Ca două persoane calme şi relaxate, deşi nu eram la interior, am coborât din taxi, ne-am prezentat la recepţie pentru a prelua una din camerele cu pat matrimonial, deja rezervată de dinainte de a pleca, cu câteva zile înainte. Cerusem expres una din camerele de la etajul superior, cu vedere către strada Apollonia. În linişte deplină, deşi amândoi aveam emoţii puternice, ce cu greu reuşeam să le mascăm, am urcat în cameră.

După ce am băgat bagajul, am închis uşa şi m-am îndreptat repede spre ea. Ea a rămas statuie, nu ştia ce să facă… să vină spre mine, să rămână pe loc… am prins-o în braţe şi am strâns-o puternic. Roşeaţa din obraji o făcea să fie sexy, atrăgătoare. I-am strivit buzele cu ale mele. Câteva momente nu a reuşit să facă vreo mişcare, apoi m-a prins şi ea cu braţele şi m-a strâns. Se simţea liberă să facă ce vrea, iar acum a venit descătuşarea.

În dansul nostru prin cameră, îmbrăţişaţi, am ajuns în dreptul patului. Nu m-am putut abţine şi am împins-o pe pat. Imediat m-am suit peste ea. Ne sărutam în voie rostogolindu-ne în imensul pat. La cât de mult am vorbit virtual, aveam impresia că atunci când vom fi singuri îi voi rupe hainele de dorinţă. În acel moment simţeam acest impuls, dar în acelaşi timp mă gândeam să nu o sperii.

Toată scena şi dorinţa imensă ne-a aprins destul de tare. Fără grabă, i-am descheiat fiecare nasture de la cămaşă. Sânii ascunşi după sutienul roşu cu margini albe. Este inutil să precizez că aveam o erecţie imensă, erecţie acumulată şi multă dorinţă din numeroasele şedinţe de sex virtual dintre noi, după care îmi făceam mereu speranţe că… poate va veni şi momentul nostru într-o zi!

Şi-a retras mâinile de pe mine, le-a aşezat strategic pe pat. În timp ce îi ofeream câte un sărut, încercam să o dezbrac complet de haine. Ardeam de dorinţă să-i văd trupul complet dezbrăcat. După ce i-am îndepărtat sutienul, a vrut să-şi acopere sânii cu mâna dreaptă, din instinct. Nu uitasem că este foarte ruşinoasă, chiar dacă în spatele unei tastaturi părea foarte curajoasă, aşa cum sunt foarte multe doamne.

A realizat imediat ce voia să facă şi şi-a aşezat mâna la loc. În schimb, a întors capul spre dreapta, privind în gol. Iute m-am descălţat şi dezbrăcat… a realizat că sunt gol, voia să-mi vadă bărbăţia, pe care o văzuse doar în pozele trimise. În clipa următoare am văzut-o cum şi-a muşcat uşor buza de jos. M-a lăsat să o descalţ de pantofii cu toc. A urmat fusta şi chiloţeii, chiloţei ce făceau parte din acelaşi set cu sutienul.

Şi-a apropiat picioarele, uşor ridicate către dreapta. Înainte să continui m-am dus către fereastră şi am tras draperia. Camera uşor întunecată părea atmosfera potrivită pentru ea, pentru a o face să depăşească momentul. Când m-am întors către ea… se uita la mine, aşezată pe o parte. Buzele ei s-au mişcat într-un mod pe care l-am înţeles imediat. Îmi mulţumise discret pentru atmosferă creată. M-am aşezat pe marginea patului, m-am aplecat şi am sărutat-o, apoi i-am zis:

– Mergi tu prima la baie sau mă duc eu?

– Întâi tu, apoi vin şi eu.

Duşul nu durează mult la mine, mă aşteptam să o găsesc în aceeaşi poziţie când reveneam în cameră. Abia dădusem drumul la apă, eram sub jetul apei călduţe ce mă stropea în păr şi curgea pe mine. Nu mă aşteptam să o văd venind spre mine. Prin perdeaua albă de la duş se zărea o siluetă păşind agale. Am dat-o într-o parte şi i-am făcut semn să vină alături de mine. Roşeaţa din obraji nu dispăruse. M-a luat imediat în braţe, apoi şi-a lipit capul de umărul meu.

Am prins-o cu o mână de fese, strângând-o ferm… penisul strivit între noi. O sărutam pe gât şi la ureche. Şi-a lăsat uşor capul pe spate, oftând greu. Apa caldă curgea pe amândoi… m-am întors către dreapta şi am lipit-o de zidul de faianţă. A ridicat uşor piciorul stâng, lipindu-l de coapsa mea. Mâinile neastâmpărate alunecau pe trupul ei… linia trupului, sâni, abdomen, coapse şi fese. I-am prins o mână şi am tras-o spre bărbăţia mea.

Reţinută în mişcări, s-a lăsat condusă de mine. La insistenţa mea mi-a prins penisul cu mâna, începuse să-l frece de sus până jos şi ofta tot mai tare. M-am aplecat un pic, cât să ajung la sânii ei. I-am prins cu ambele mâini… i-am lins, supt şi muşcat sfârcurile. Am dus o mâna între picioarele ei. Degetele au trecut fin pe deasupra labiilor… cu fiecare mişcare în sus şi în jos, ea ofta şi gemea mai intens. Un deget l-am băgat în interior… aaahh… era super excitată.

Cu greu am reuşit să stăm câteva momente liniştiţi pentru a ne putea spăla, nu doar pentru a fi uzi de apă. În timp ce o clăteam, ţinând duşul spre ea… făcea piruete să o ud peste tot. După ce am ieşit din cădiţă, ne-am şters reciproc. Părea că este mai sigură pe ea, un pic mai curajoasă. Primul am ieşit eu, ea a mai rămas câteva momente să se şteargă la păr. Când a sosit în cameră, avea în jurul ei un prosop mare şi alb.

M-a văzut gol, întins în pat, penisul semi erect. Un pic de sfială se instalase din nou. M-am ridicat şi am venit spre ea, la capul patului, în picioare. Am prins-o de mână, o priveam atent în ochi fără să spun nimic. Ştiam că va roşi dacă fac asta, dar am vrut să o fac. Am tras uşor de marginea prosopului, desfăcându-l de unde era prins, apoi l-am lăsat să alunece pe trupul ei, la podea.

A tresărit o clipă, dar nu a zis nimic. Urcând uşor în pat, am tras-o de mână spre după mine. M-a urmat timorată. I-am făcut semn să se întindă pe spate, s-a aşezat, însă, a întors capul spre stânga, privind uşor în gol. Nu scăpase de acest sentiment de slăbiciune în faţa mea, dar nu mă deranja, chiar mă excita să o văd aşa. Mi-am făcut loc între picioarele ei şi m-am aşezat deasupra. Îi simţeam bătăile inimii bătând cu putere.

Mi-am apropiat buzele de ale ei, timid, abia atingându-le. Mi-a răspuns la sărut, la fel de timid. Mângâieri şi atingeri în voie. Trupurile noastre se frecau unul de altul. Deşi era excitată, nu o simţeam pregătită. Au urmat săruturi pe gât, îmi venea să o muşc… aah… încet, încet… am ajuns la sânii ei. Câte un sărut la fiecare, i-am lins sfârcurile şi le-am supt destul de mult. Îmi plăcea să o văd foindu-se sub mine. Săruturi şi atingeri pe abdomen… coapsele pline tremurau uşor, mai mult de emoţie.

Cu două degete am tras spre lateral de labii… le-am lins din scurt, apoi mişcări tot mai apăsate cu limba în sus şi în jos. Am băgat mâinile sub ea, i-am prins fesele şi am strâns tare… trăgând-o spre mine, să-mi vină un pic mai sus. Limba şi buzele îi alintau clitorisul… aahh… o priveam încântat… în sfârşit era a mea, de multă vreme îmi promisese că pizda ei o să fie a mea… să o ating, să o gust, să o fut.

Când mi-am înfipt limba adânc în ea… aahh… a tresărit şi a scos un ţipăt scurt. Ţinea pumnii strâns şi gemete lungi. Nu mă săturasem de interiorul ei, gustul ei mă invita să continui mai mult, mai mult. În acelaşi timp, voiam să-i provoc primul orgasm, orgasm ce speram să o mai elibereze din strânsoarea ruşinii ce o caracterizează.

I-am acordat atenţie clitorisului… a pus o mână în părul meu. Pe alocuri se juca cu el, iar alteori mă strângea nu foarte tare. Îmi dirija uşor mişcările, apăsând delicat pe capul meu. O strângeam de fese, buzele lipite de clitoris, cu limba îl biciuiam rapid, cu mişcări aleatorii. Se încorda destul de tare, apoi încerca să se relaxeze, coapsele îi tremurau mai tare, abdomenul se mişca rapid în ritmul respiraţiei.

Am tras o mână de sub ea, două degete le-am înfipt în vagin, încercând să intru cât mai adânc… aahh… din acel moment începusem să o recunosc, să-i recunosc stilul de exprimare ce mi-l scria în mesaje… iubi, fute-mă!… te vreau, te vreau adânc în mine!… Spera că voi urca deasupra ei şi îmi voi înfige penisul adânc în ea, dar nu am făcut-o. Am continuat să o ling, să-i dezmierd clitorisul… cele două degete simulau penetrarea… aahhh… trupul i s-a cutremurat atât de tare, capul l-a ridicat brusc de pe pernă, apoi s-a prăbuşit la loc. …

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Noi doi… weekend la munte (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.