Eu, ea şi soţul ei

Ne potolisem setea de sex. Obosiţi, ne-am pus la somn, eu întins pe spate, iar ea, un pic urcată pe mine având capul pe pieptul meu. De data asta nu m-am mai trezit eu primul. Cred că dormeam aşa frumos, trăiam un vis plăcut… începusem să mă foiesc… visul s-a transformat în ceva erotic… nu realizam dacă este o trăire reală sau doar o plăsmuire a minţii mele. Am deschis ochii, ea se afla între picioarele mele, îmi ţinea penisul cu o mână, buzele cărnoase alunecau rapid, în sus şi jos… aahhh… nu m-a mai trezit nimeni de multă vreme aşa. …

– Neaţa iubi… mi-a zis ea rapid, continuând să sugă zgomotos.

– Neaţa iubita, frumos mod de a mă trezi… îmi place asta.

– M-am trezit înaintea ta, a văzut că încă dormi… văzându-te gol, pula ta mi-a făcut cu ochiul. Mi-a făcut pofta de ea.

– Mmhh… aşa iubita, suge… ddaa… ce bine e…

Aş mai fi dormit, dar cu un asemenea tratament a fugit somnul, când îi vedeam buzele alunecând pe gland, cuprinzându-l aproape pe tot. Am vrut să mă ridic, întâi să o sărut, iar apoi să o fut, dar nu m-a lăsat.

– Stai acolo întins, eu am treabă!

– Nici să te sărut nu pot?

– Ba da, poţi. Vino!… Dar doar atât, vreau să mă joc cu ea, vreau să profit de ea…

– Mmmh… vrei să termin aşa?

– Da… chiar îţi recomand să o faci! Începe să-mi placă.

Mi-am aşezat perna mai bine, să o pot vedea… nu se grăbea deloc, îl freca uşor în timp ce limba şi buzele coborau şi urcau pe toată lungimea. L-a prins hotărât cu buzele, acel „O” format din buzele ei strânse pe gland, este o minunăţie să-l priveşti. Acum, parcă nici nu-mi doream să termin repede, doar să o văd pe ea făcându-mi sex oral şi mai ales… mult timp.

Buzele alunecau tot mai repede, era atât de bine încât mi-ar fi părut rău să nu am un orgasm puternic. Uneori închideam ochii, alteori îi ţineam deschişi… gura uşor deschisă, gemete cu tonuri mai ridicate… încordat la maxim, eram pe punctul să ejaculez… a făcut câteva mişcări rapide până la baza penisului… aaahhh… a înţeles ce urmează… a rărit mişcările, aştepta cadoul din partea mea… sperma a ţâşnit. Credeam că va lua o cantitate mică, apoi îl va elibera.

De data asta a ţinut buzele strâns în jurul penisului, primind fiecare jet din sămânţa mea. A înghiţit tot, nu a lăsat nimic să se irosească. Fiecare strop l-a primit cu bucurie. Încă trăiam spasmele orgasmului, voiam să-i mulţumesc pentru plăcerea oferită, să o sărut pe buze. În schimb, a venit ea lângă mine şi m-a sărutat. Printre săruturi au ieşit cuvintele… mulţumesc, ai fost grozavă!… mi-a zâmbit, apoi s-a întins pe mine.

Timpul parcă a trecut prea repede şi deja trebuia să ne pregătim să plecăm înapoi spre casă. Trenul destul de aglomerat, aşa că a trebuit să luăm bielete unul lângă altul, nu cum şi-ar fi dorit soţul ei, separaţi, la fel cum am venit. Spre seară, am ajuns în Gara de Nord. După o scurtă conversaţie, să văd ce-şi doreşte, dacă să o conduc acasă sau nu… a rămas să o duc acasă, apoi mai vedeam ce se întâmplă. Ajuns în faţa blocului, m-a rugat să o ajut cu bagajul până sus. Ce-i drept, nu eram pregătit să mă întâlnesc cu soţul ei, poate nu imediat, dar ea a plănuit asta de la început.

Ne-a deschis uşa, se citea bucuria pe chipul lui că am ajuns. În mintea mea stabilisem… stau 20-30 de minute pentru impresii, apoi plec spre casă… Dar nu… întâi am rămas cu ei la masă, apoi el a propus să rămân peste noapte la ei, doar era destul loc pentru dormit. Doar pentru dormit?!… mă gândeam eu. Ultimele zile le-am petrecut împreună, şi pentru o clipă, aveam senzaţia că este femeia mea… dar la ei acasă, sentimentul a dispărut.

Ea s-a dus să facă un duş. Şi-a făcut apariţia după multă vreme, timp în care soţul ei a vrut să ştie detalii… cum a fost, dacă ne-am distrat?… Mi se părea foarte ciudat să încep să vorbesc cu el… în calitate de soţ… şi să-i spun… tipule, ţi-am futut soţia până nu am mai putut!… a făcut tot!… Să nu par prea închis, am scăpat câteva detalii, ce credeam că le pot spune mai uşor, fără trac.

Şi-a făcut apariţia şi ea într-un capot de saten crem, destul de scurt. Dacă tot rămâneam la ei, am zis să mă îmbrac mai lejer, să fac un duş… şi cine ştie ce ne rezervă seara. Când am revenit de la duş, ei erau în plină conversaţie, atmosferă relaxată… el, m-a invitat să mă apropii de ea. Să ne purtăm natural, ca şi când încă eram la hotel, doar noi singuri. Atunci am realizat că-l excită ideea să ne vadă în acţiune. Aşadar fiind spuse… să trecem la treabă!... am zis în mintea mea.

M-am aşezat pe pat… am prins-o de mână şi am tras-o spre mine, să vină pe piciorul meu. Roşie în obraji, privirea în pământ de ruşine, dar nu a spus nimic. Un pic de emoţii aveam şi eu, ştiind că suntem priviţi, dar încercam să ascund asta. Am băgat o mâna între coapsele ei… am strâns-o ferm… aahh… am urcat mai sus… am ajuns la chiloţi… el făcuse ochii mari de excitare, se vedea pe faţa lui cât de încântat este.

I-am tras chiloţii într-o parte, apoi i-am băgat un deget… aahh… dacă eu aveam o erecţie puternică, eram convins că şi la el situaţia era la fel. I-am depărtat picioarele mai tare, apoi am zis:

– Iubi, arată-i unde te-am futut… indicând vaginul umed şi excitat… şi în seara asta o voi fute la fel, de faţă cu tine, pentru că este femeia mea. Vino şi linge-o aici!

A coborât de pe canapea, în genunchi s-a aşezat în faţa ei, şi-a băgat capul între coapse, a început să o sărute şi să o lingă de parcă nu mai văzuse o femeie de multă vreme. Apoi am continuat…

– Linge-o bine!… mi-am dat drumul în pizda ei.

A ridicat capul spre mine, uitându-se câteva clipe în ochii mei şi părea că vrea să-mi mulţumească pentru detaliile oferite. Emoţiile îmi mai dispăruse, ea… roşie ca racul, el vizibil excitat, o lingea ca nebunul. Nu am mai rezistat şi a trebuit să-mi eliberez penisul din strânsoare chiloţilor. El s-a dat puţin înapoi, m-a văzut ce fac. Fără nici o reţinere, am înfipt-o direct în penis… aahh… a fost reacţia ei… o ţineam de mijloc şi îi dirijam mişcările în sus şi în jos.

– Uite, aşa am futut-o la hotel, dar nu numai la hotel, ci şi noaptea în public… aproape că nu-i venea a crede că am făcut sex în public, însă m-a crezut pe cuvânt.

-… Uite cu o fut, îi place cum o fut, este înnebunită după pula mea… am plusat eu.

-… Vrea să o lingi în timp ce o fut, linge-o! Adoră să faci asta.

Nu a stat pe gânduri, şi-a lipit buzele de labiile ei. Ea îl privea încântată, a pus o mână pe capul lui şi l-a dirijat spre clitoris, apoi l-a lăsat pe el să se servească singur… aahh… După câteva minute, s-a dat puţin înapoi şi privea cum penisul intra în vaginul soţiei. Nu spunea nimic, părea hipnotizat de ceea ce se întâmplă.

– Vrei să vezi ce am învăţat-o să facă?… l-am întrebat eu încrezător.

– Da… a venit răspunsul lui imediat.

Atunci am ridicat-o pe ea şi i-am zis să se aşeze în genunchi cu faţa spre mine. Timidă, ruşinată, capul lăsat în jos, jucându-se cu degetele… I-am prins părul în mână, am tras-o de cap spre penis… el aşezat în lateral să poată vedea tot. Mi-a atins timid penisul, de parcă era prima dată. Ca să depăşească momentul, am preluat eu controlul. Îi dirijam mişcările… penisul intra tot mai mult în gura ei. El privea entuziasmat.

– Uite cum suge!… am învăţat-o să-l ia pe tot… ea sugea tot mai zgomotos, iar el a observat că făcea asta cu plăcere. Nu m-am lăsat până când nu a intrat tot penisul în gura ei, sub privirile entuziasmate ale soţului. Parcă voia să spună… vreau şi eu aşa ceva!

După un timp, am oprit-o pe ea şi le-am propus să mergem în dormitor. Nu mi-a luat mult şi m-am dezbrăcat complet, de parcă eram la mine acasă. La scurt timp s-a dezbrăcat şi el, apoi a venit după noi în dormitor. Când a ajuns, ne-a văzut aşezaţi pe pat… eu în şezut, ea în braţele mele, cu mâinile după gât, sărind în penisul meu. Până să vină el mi-a şoptit de câteva ori la ureche… fute-mă iubi!

Când a ajuns el, ea nu a mai zis nimic, posibil de ruşine. El s-a aşezat pe pat, îşi freca penisul şi se uita la noi. De mai multe ori s-a uitat cum o penetram energic. M-am întors cu ea şi am aşezat-o pe pat, apoi m-am urcat deasupra ei, în poziţia clasică. Poziţia îmi facilita o mişcare mai rapidă… mă loveam cu putere de pizda ei, el se freca tot mai energic. La un moment dat ea nu a mai rezistat şi a început să-mi ţipe tare… fute-mă iubi, fute-mă!

El a făcut ochii mari şi părea să nu-i vină a crede de schimbarea avută de soţia lui. După un timp. M-am ridicat în genunchi, am tras-o să se ridice în şezut şi am pus-o la o nouă repriză de sex oral. Mă ţinea cu ambele mâini de fese, mă trăgea spre ea, buzele alunecau rapid… aproape pe toată lungimea, făcându-mă să exult de plăcere. Nu voiam să termin oral, aşa că am oprit-o la timp. I-am cerut să se întindă pe spate. M-am dat jos din pat şi i-am spus lui… este rândul tău, vin imediat!

Nu a aşteptat mult. S-a urcat deasupra ei, şi-a potrivit penisul şi a început să o fută ca un disperat. Am stat câteva momente să văd ce se întâmplă, apoi m-am dus către uşa de la întrarea în apartament să-mi caut bagajul. Trebuia să iau crema pentru sexul anal. Când am revenit, ea îl ţinea cu braţul strâns, capul într-o parte, iar el… destul de energic în mişcări.

S-a dat la o parte când m-a simţit. M-am aşezat pe pat, lângă ea… am prins-o de cap şi am dirijat-o către penis… mi-a luat penisul în gură… din prima… aproape tot, spre uimirea soţului. Eram convins că şi el îşi dorea asta de multă vreme, doar că nu a ştiut cum să o ajute să treacă peste inhibiţii. După, i-am zis să se urce peste mine. Şi-a potrivit singură penisul în vagin, s-a mişcat de câteva ori lent… cum îi place ei… apoi din ce în ce mai rapid.

Crema se afla pe pat aproape de el. I-am făcut semn să folosească cremă, fără să-i spun în cuvinte. Nu a înţeles din prima, apoi, a înţeles. S-a poziţionat la spatele ei… mi-am scos penisul şi l-am lăsat pe el să o pătrundă… a intrat rapid în ea… aahhh… o ţinea de mijloc cu ambele mâini şi o futea rapid, în timp ce noi doi ne sărutam. S-a oprit după o vreme, şi-a scos penisul… nu puteam observa, dar eram convins că îşi pregăteşte crema pe mădular.

Mi-am potrivit penisul în vagin şi am intrat adânc şi m-am oprit. I-am zis să pună din abundenţă atât pentru el, cât şi ei. Ca să mă asigur că nu face ceva greşit… i-am zis:

– Potriveşte-l, împinge, dar nu tare… încet, foarte încet… până când intră doar vârful… apoi te opreşti… uuff… aahh… erau reacţiile ei. Ea m-a asigurat că putem continua… împinge uşor, puţin câte puţin, până când intră tot… apoi, te opreşti iar… aahh… şi aştepţi!

Fiecare dintre ei avea o fantezie. El îşi dorea să poată face sex anal cu ea, fără să o doară, iar ea să fie făcută sandwich, să fie penetrată de doi bărbaţi în acelaşi timp. Poziţia era potrivită pentru a le îndeplini fantezia la amândoi, în acelaşi timp.

A aşteptat destul de mult ca ea să se obişnuiască. El a dat tonul mişcărilor, lent, după care am început să mă mişc şi eu… la fel de lent. Până când am stabilit ritmul, până ne-am sincronizat, a durat ceva, apoi mişcările au devenit tot mai rapide. Ea ţipa de plăcere la urechea mea… ddaa… fute-mă, fute-mă!… Mişcările lui erau mult mai energice. O ţinea de mijloc, se lovea puternic de fesele ei. La cât de excitat era, nu a avut nevoie de mult timp… l-am văzut cum se încordează… cu un ultim efort a împins, apoi a rămas adânc, eliberându-şi sperma în ea.

A căzut lat pe pat, supt de energie. Eu am ridicat-o un pic, cât să ajung la sânii ei… i-am luat sânul drept în gură, l-am băgat cât de mult am putut… mişcări foarte rapide, m-am încordat… mmmhh… sugeam hulpav… aaahhh… aproape în acelaşi timp, am avut orgasm amândoi… sperma ţâşnind în ea. Puţin mai târziu a înţeles şi el ce se întâmplase.

După dus, am mai stat de vorbă, ea în braţele mele, cu capul aşezat pe umărul meu, ţinându-mă strâns cu braţele. Eram destul de obosiţi, trebuia să mergem la somn. El a cerut să doarmă împreună, iar eu în altă cameră. Şi-a dorit ceva intim, fără prezenţa mea… s-au auzit destule gemete în dormitorul lor. Asta m-a excitat destul de mult. Nu reuşeam să adorm, penisul erect… cum să mai dorm, când femeia ce mi-a fost în braţe în ultimele zile dormea alături?

Târziu în noapte nu am mai rezistat, am deschis uşa la dormitorul lor să văd ce fac ei, dacă dorm. Ea dormea la margine, picioarele depărtate… cu vedere spre păsărica ei. M-am dus încet, mi-am băgat capul între picioarele ei şi am început să o ling… mmhh… se foia, începuse să se excite, a băgat degetul mare în gura şi-l sugea asemeni unui copil cu capul ţinând într-o parte. După un timp s-a trezit şi m-a văzut între picioarele ei… în timp ce o lingeam, cu un deget în vagin.

– Ce faci?!… aahh…

– Îmi este dor de tine iubita, nu pot să dorm, trebuie să-ţi fut pizda…

Am sărit deasupra ei… ea şi-a depărtat larg picioarele, m-a primit cu drag, mi-am înfipt penisul… mişcări lente… aahh… înainte şi înapoi… mai rapid, din ce în ce mai rapid… patul se cutremura cu noi, dar nu-mi păsa că el este alături. O futeam ca un nebun, ca şi când ar fi ultima dată. În gemetele noastre, dar şi patul ce se legăna cu noi, s-a trezit şi ne-a văzut… m-a văzut călare peste soţia lui futând-o energic… aaahh… faptul că el s-a trezit şi ne-a văzut, i-a provocat ei un orgasm puternic.

Nu am lăsat-o să se liniştească, am continuat să mă mişc tare… mă loveam puternic de trupul ei… eram aproape… aahh.. el s-a ridicat în şezut şi se masturba… aahhh.. am sărit ca ars, m-am suit deasupra ei, am tras-o de cap şi i-am băgat penisul în gură… aşa, suge!… aahhh… mă trăgea de fese spre ea, să intru mai adânc… aahhh… m-am încordat puternic, toată sperma s-a scurs în gura ei, pe care ea a înghiţit-o cu plăcere.

După ce am sărutat-o, am stat un timp îmbrăţişaţi. Trebuia să dormim, dar nu puteam fără ea. I-am zis lui că vreau să mai doarmă încă o noapte cu mine. A fost de acord. Bucuroasă, m-a luat de mână şi am mers împreună în cealaltă cameră. Îmbrăţişaţi, am adormit amândoi.

Se făcuse dimineaţa, ea dormea cu spatele la mine. M-am dus la bucătărie, el pregătea cafeaua, mirosea frumos. Mi-a pus multe întrebări din aventura de la munte, la care i-am răspuns cu plăcere. Mai târziu a venit şi ea somnoroasă… fără chiloţi pe ea, doar cu acel capot de saten. Şi-a sărutat soţul, apoi m-a sărutat şi pe mine. Privind-o… îmi venea un chef de sex… aş fi călărit-o acolo la bucătărie. Scene interesante se derulau în minte, erecţia s-a instalat rapid. Prin pantalonii scurţi se putea observa umflătura din faţă.

El a observat… apoi şi ea. Nici unul nu a zis nimic. Nu am mai rezistat, m-am dus la ea, am prins-o pe la spate, mi-am scos penisul afară, am aplecat-o un pic… am penetrat-o imediat… aahh… el privea vizibil excitat. Aplecată, a pus mâinile pe masă… gemete zgomotoase, fără reţinere… şi-a dus o mâna între picioare… îşi freca clitorisul rapid… el şi-a scos penisul, îl freca privindu-ne atent… aahh… o excită destul de tare pe ea când îl vede pe el că ne priveşte.

Orgasmul puternic a făcut-o să ţipe puternic. La puţin timp a ejaculat şi el în palmă. Am rămas singuri, când s-a dus la baie să se spele… aahhh… mişcări rapide… aaahh… era rândul meu să termin, de data asta adânc în ea, aşa cum ştiu că-i place.

Fiecare a făcut câte un duş. Aş mai fi rămas, dar trebuia să plec. Aşteptam cu nerăbdare să mă mai cheme să dorm împreună cu ei, să facem nopţi albe. Este soţia lui, dar făcută pentru pula mea!

Citeste si:

Noi doi… weekend la munte

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Eu, ea şi soţul ei”

  1. Adevărată poveste excitantă . Tot așa de plăcut și excitant până la extaz se petrece cu soția mea când o fut cu prietenul nostru Bogdan .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.