Retrospectivă… top 5 partenere

Am fost întrebat de nenumărate ori despre poveştile scrise de mine, dacă sunt reale şi care nu, care sunt într-adevăr trăite de mine. Diverse detalii despre partenere… cum arătau, numele real, ce joburi au fiecare, cum le-am cunoscut şi mai ales dacă pot să le recomand anumitor bărbaţi mai îndrăzneţi. Nimic din cele enumerate nu au fost divulgate, din mai multe motive. …

Primul aspect. La început, nu mi-am dorit să scriu poveşti cu toate partenerele pe care le voi întâlni în această viaţă, însă, am fost mirat să constat că unele îşi doreau să existe acele poveşti, ca o amintire de care să-şi aducă aminte cu plăcere. M-au încurajat să scriu aceste experienţe, cu condiţia ca anumite detalii să rămână confidenţiale, ceea ce era şi firesc, ţinând cont că cele mai multe erau/sunt femei căsătorite (nu le mai cunosc starea civilă).

Toate aceste doamne mi-au făcut anumite confidenţe. Au considerat că pot avea încredere în mine… mai degrabă le-am câştigat încrederea, iar asta a făcut să-mi dezvăluie cele mai intime secrete, gânduri şi fantezii, pe care nu ar avea curaj să le împărtăşească nici celor mai bune prietene sau membrilor familiei. Şi totuşi, puterea de a deţine anumite informaţii reprezintă o responsabilitate foarte mare.

Intenţionat, în aceste poveşti au fost omise numeroase detalii… în unele… nu este precizata vârstă, numele real, localitatea, ce meserie au, cum ne-am cunoscut, o descriere amănunţită a lor şi altele. Dacă aş fi făcut-o ar fi reprezentat un risc destul de mare pentru căsnicia lor. Ulterior am aflat că unii soţi sunt cititori fideli al blogului, citesc poveştile de mulţi ani. Orice detaliu în plus ar fi lăsat suspiciuni asupra doamnelor, iar asta nu era deloc bine.

Pentru cei care mi-au solicitat să le pun în legătură cu aceste doamne. Acest lucru nu se va întâmpla vreodată! Femeia nu este o carte din biblioteca personală pe care să o împrumuţi oricui! Chiar dacă nu mai ţinem legătura, amintirile vor rămâne pentru totdeauna.

Destul cu introducerea. M-am gândit să fac un top 5 partenere, cu poveştile aferente, în funcţie de trăirile avute:

Locul 5. Prea stresată ca să aibă orgasm

Chiar dacă în această poveste nici unul dintre noi nu a ajuns la orgasm, mi-a rămas în minte abilitatea ei de a face sex oral… adânc, destul de uşor, natural aş putea spune. Faptul că nu am mai reuşit să ne mai organizam pentru o nouă întâlnire, reprezintă un regret. Cine ştie ce ne rezervă viitorul… desi nu mai ţinem legatura.

 

Locul 4. Cum am cunoscut-o pe dna “D”

Dna “D”, o femeie plinuţă, 38 de ani, căsătorită cu singurul bărbat din viaţa ei de la o vârstă fragedă. A înţeles mult mai târziu că viaţa ei sexuală nu este ceea ce trebuie şi este nevoie de mai mult. S-a documentat, însă nu este acelaşi lucru cu experienţa trăită. Vă las pe voi să-i aflaţi povestea.

După mai multe luni, lucrurile s-au schimbat în bine. Dacă până atunci nu ştia cum să discute cu soţul ei, pentru că nu ştia ce şi cum să-i ceară din ceea ce îşi doreşte, ulterior, a reuşit să-i transmită anumite lucruri. Partea bună este că soţul ei a fost destul de receptiv, iar teama ei de a fi considerată curvă de către acesta a dispărut.

 

Locul 3. Emoţii ca la prima întâlnire

                Plăcere interzisă

O doamnă căsătorită de tânără cu singurul bărbat din viaţa ei. În adâncul sufletului ei era curioasă şi despre alte lucruri ce se poate face în pat, însă, cel mai mult îi lipsea afecţiunea. Îşi dorea un bărbat ce reuşea să o facă să se simtă femeie, îşi dorea să fie apreciată şi iubită. Textele sunt scrise de către ea.

Locul 2. Te voi iubi intens de fiecare data

                  Sex cu frisca si coniac

                 Sex… cu liniuţe pe pereţi

                 Sex pe fugă

Unii ar spune că este nimfomană, eu zic că are un apetit sexual mult mai mare decât soţul ei. Deloc ruşinoasă, plină de idei şi foarte inventivă în pat.

 

Locul 1. Magia întâlnirii… o zi de iubire

                 Din nou împreună… încă o zi cu Aura

                 Aura… cea dezinvoltă

                 Transformarea Aurei… din femeia timidă, ruşinoasă

O femeie singură, dornică să fie iubită şi apreciată. Fostul soţ nu a ştiut să o aprecieze. Inevitabil a venit şi divorţul. Având o pauză destul de mare de la ultimul contact sexual, uitase cum mai este să mai facă sex / dragoste. A dorit experimenteze tot ce pot face în intimitate un bărbat şi o femeie.

 

Vă las pe voi să descoperiţi fiecare poveste, aşa cum le-am scris la momentul respectiv, în funcţie de detaliile de care mi-am amintit sau cum le-am perceput. Aştept comentariile voastre!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Retrospectivă… top 5 partenere”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.