Te iubesc, Mimi!

Clasa a douăsprezecea. Ne apropiem cu pași repezi spre bacalaureat, examenul de intrare în viață, Mimi se pregătește intens pentru facultate, noi nu ne-am mai întâlnim o vreme, învățătura îi ocupa mai tot timpul. Simt cum depărtarea fizică își pune accent pe relația noastră. O doresc fizic, am nevoie de trupul ei, de păsărica ei, am nevoie de felul cum iubește ea. Am nevoie de mirosul ei, de felul cum se mișcă, am nevoie de ea cu totul. …

Astăzi este sâmbătă trebuie să ne întâlnim. Am stabilit să ne vedem și să mergem la discotecă, un pic de relaxare nu ne poate face decât bine. Ne place la amândoi să dansăm, ne completăm unul pe celălalt în dans, plutim pe melodie când dansăm împreună. Am mers și am luat-o de acasă, mă aștepta, și ei îi era necesară această întâlnire, precum mie. O simțeam că voia să ne vedem, să ne descărcăm emoțional și cel mai important… sexual.

Era pregătită când am ajuns. Purta o pereche de blugi albaștri strânși pe fundul bombat, un tricou mulat pe corp… o priveam fascinat și doream să o simt, să fiu în ea, să îi simt mirosul parfumului și gustul ei.
Înnebuneam privindu-i fundul și sânii captivi în cupele sutienului, am avut erecție imediat. Penisul se gândea doar la păsărica ei, iar eu nu îmi doream decât să o am goală lângă mine să o pot săruta, să o pot mângâia în voie.

Am ajuns în discotecă cu gândul de a pleca cât mai repede pentru a fi unul cu celălalt și pentru a ne iubi. Am dansat puțin, atmosfera nu era pe placul nostru și am decis să plecăm. Nu eram deciși unde să mergem, la mine sau în apartamentul pe care îl aveau părinții ei. Împreună am decis să mergem la mine deoarece ai mei nu erau acasă, lipseau ceva timp și acest lucru ne avantaja pe noi. Am ajuns la mine, am pus de o cafea.

Mimi parcă nu mai avea răbdare, era dornică de iubire. Am luat-o în brațe sărutând-o puternic pe gură, am dezbrăcat-o de tricou, ea și-a dat sutienul jos lăsând sânii liberi. Când i-am văzut nu m-am putut abține și m-am năpustit asupra sânilor… i-am supt sfârcurile până când aceștia s-au întărit. I-am desfăcut nasturii de la blugi ajutând-o să se dezbrace. Rămasă în chiloțeii de dantelă, arăta superb. Am pus cafeaua în cești, ne-am aprins câte o țigară și am băut-o în liniște privind la Mimi cu multă dorință.

Penisul erect, aștepta să fie întrebuințat pentru a produce plăcere, Mimi știa asta și a început să o mângâie încetișor pe deasupra pantalonilor, cu un pic de frică să nu-l rănească. Mi-am dat jos pantalonii rămânând în chiloţi. Timid, mi-a scos penisul… îl ținea cu ambele mâini frecându-l din ce în ce mai intens. S-a așezat în genunchi și a început să-l sărute, lingând glandul ce era decalotat, îl mușca cu buzele și îl sugea ușor.

– Te rog, nu mă termina așa repede… am rugat-o eu, deoarece eram aproape să termin.

M-a lăsat un pic să mă liniștesc. În tot acest timp i-am stimulat clitorisul… se umezise destul de tare între picioare, plină de sevă. Am întins-o pe canapea, ea și-a departat larg picioarele arătându-mi păsărica în toată splendoarea ei. Din semne, m-a invitat să îi gust seva, știind că lucrul acesta îi va produce plăcerea supremă.

Am băgat capul între picioarele ei sărutându-i interiorul pulpelor, limba căuta clitorisul și labiile, le-a găsit și a început să le mângâie ușor, vârful limbii făcea minuni, Mimi tremura de plăcere, nu putea să articuleze decât… fute-mă, fute-mă!… gemea de plăcere, îmi apăsa capul între coapsele ei strânse de capul meu, lipit de păsărica excitată. Devenise tot mai greu să pot respira, dar era magnific să o văd cum își încorda trupul excitat.

Mimi nu își revenise după orgasmul avut, am lăsat-o să își revină. În acest timp am fumat o țigară, privind la cât de frumoasă era… goală, întinsă pe canapea. Privind-o fascinat, am avut erecţie instant. Mi-am prins penisul cu o mână şi am început să-l frec ușor. Nu îmi puteam lua ochii de la păsărica ei plină de sevă și salivă.

Scula mea se întărise, chiar începuse să mă doară un pic. Mimi încă nu își revenise total şi nu voiam să o forțez. În mintea mea se derulau scenarii… cum să îi ofer cât mai multă plăcere?… Stăteam lângă ea, cu mâna dreaptă o mângâiam pe picior, iar cu mâna stângă îmi frecam penisul erect. Mimi, ușor, începe să-și revină. S-a ridicat și m-a privit cu multă dragoste …

– Ce vrei să-mi faci, vrei să mă omori?

Normal că nu, însă, chiar îmi doream să aibă parte de multă iubire din partea mea, știind că a trecut ceva vreme de când nu ne-am mai iubit şi mai ales că ştiam că are mare nevoie. Mi-a luat penisul în mâna ei mică și m-a amenințat…

– Vei vedea tu acum! Te rog să mă lași să mă desfășor, vreau să te iubesc cum ştiu eu!

Îl freca ușor, îi decalotează capul trăgând lent pielea în jos, își apropie buzele de el, îl atinge ușor cu limba, se plimbă pe toată lungimea penisului lingându-l… ia capul în gură începând să îl sugă ușor… l-a băgat în gură aproape pe tot… simțeam sperma fierbinte ce tinde să iasă la suprafață. O apăsam pe cap impunându-i ritmul, Mimi abia mai putea respira, saliva îi curgea spre testicule, m-a simțit că sunt aproape și s-a oprit.

M-a privea zâmbind, a luat în mână penisul frecându-l ușor… nu știu ce are de gând cu el… cu cealaltă mână își freca clitorisul, se urcă pe mine își potrivește penisul spre păsărica deja umedă și dornică să o primească… s-a lăsat cu putere în el, se mișcă energic, de parcă nu vrea să piardă nici măcar un milimetru din lungimea lui. Gemea de plăcere, eram în ea tot, simțeam tot interiorul ei fierbinte, mă sărută, mă mușcă cu buzele de piept, sugându-mi sfârcurile întărite.

Nu știu cât mai pot rezista în ritmul acesta, dar o simt pe Mimi că explodează urlând și gemând de plăcere, tremura spasmodic, corpul ei era incontrolabil, atunci am apăsat-o în mine și mi-am dat drumul în ea… sperma fierbinte făcând-o încă o dată să geamă lung. Am rămas așa unul în altul multe minute neputând să ne dezlipim. Transpirați și plini de spermă am savurat clipele pline de iubire.

Te iubesc, Mimi! Pentru clipele minunate pe care ni le oferim de fiecare dată când ne vedem. Ursulețul tău.

Poveste scrisa de Ursulețul

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Te iubesc, Mimi!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.