Mă iubesc singură… trăind din amintiri

„Adesea mă simt singură, dar nu-mi vine să te sun şi nici să-ţi dau mesaj. Nu ştiu de ce nu o fac, deşi doresc să vorbesc cu tine şi să te simt alături. Cu siguranţă aştept un semn de la tine… şi aştept… şi văd că nu mai vine, iar dorinţa mă apasă destul de tare. Nu am cum să nu mă gândesc la tine, la noi şi la toate momentele plăcute trăite împreună. Îmi eşti în gând destul de des, amintirile se năpustesc asupra mea şi trec cu repeziciune prin cele mai incitante momente trăite de mine vreodată alături cu un bărbat. …

În amalgamul de amintiri încerc să mă opresc la cele mai fierbinţi. Inevitabil mă ia cu călduri… mă apasă uşor în piept, simt furnicături, un gol în stomac… o căldură plăcută între picioare… aahh… ce se întâmplă cu mine?! Nu vreau să mă gândesc la tine şi apoi să mă masturbez, iar. Cumva, prin ceea ce gândesc, prin ceea ce fac, ajung tot acolo.

Trec uşor la de la o stare la alta, mă enervez… îmi prind sânii cu ambele mâini ca să mă liniştesc. Mă întind pe pat, mă fac comodă… închid ochii şi mă gândesc… la noi… cum mi-o trăgeai în acele momente. Reuşesc să mă liniştesc, excitarea îi ia locul. Realizez că iar mă satisfac singură cu gândul la tine, însă, mai ştiu că dacă nu o fac este şi mai dificil… devin irascibilă, am dureri incredibile de cap, iar dorinţa de a te avea creşte, cu fiecare zi în care nu eşti lângă mine.

Deja mă simt mai bine, îmi ridic maieul şi mă dezbrac de el. Mă amăgesc spunându-mi că doar un pic, cât să-mi treacă. Îmi strâng sânii mari în palme şi strâng… aah… ar fi putut fi mâinile tale, să-i strângi aşa cum ştii că-mi place. Îmi ciupesc uşor sânii… aah… buzele tale se potrivesc de minune, dar sunt departe, poate alintând sânii altei femei. Gândul că ai putea fi cu altă femeie mă enervează, şi totuşi nu am de gând să-ţi dau un semn, un impuls prin care să te întorci la mine.

Cedez uşor şi mă dezbrac şi de chiloţei… îmi strâng uşor picioarele, mă întorc într-o parte… încerc să mă abţin să nu duc o mâna între picioare. Deja sunt udă, ard de dorinţă… după tine, după bărbăţia ta care să-mi umple golul… simt că înnebunesc, şi totuşi nu fac nimic. Îmi zic că trebuie să mă liniştesc… continui să-mi masez sânii, mă joc cu ei, îi ating în diferite moduri… când mai ferm, când mai soft… pe alocuri mă trag de sâni… simulez o durere ca şi când dinţii tăi se înfruptau din ei. Nu este acelaşi lucru, mă păcălesc singură.

Oftez din greu, gemete tot mai intense… cedez şi duc o mâna între picioare, îmi ating labiile, trec cu degetele pe deasupra lor… într-un ritm du-te-vino nehotărât. Introduc degetul mijlociu… sunt atât de udă, cu drag te-aş lăsa să mă guşti. Împing degetul până la capăt… aahh… nu este nici limba ta jucăuşă, ce căuta de fiecare dată să intre tot mai mult, în timp ce cu mâinile mă strângeai de fese… pe alocuri, băgându-ţi unghiile în carnea mea.

Nu este nici penisul… nici prea mare, nici prea mic… potrivit pentru mine… cu care m-ai învăţat să trăiesc plăceri neştiute până să te întâlnesc. Simt nevoia să-l am din nou în mine. Uit să mă enervez că nu mişc lucrurile pentru a fi schimbate, plăcerea mă înfioară… am ajuns să mă hrănesc din amintiri, din senzaţii trăite, greu de înşirat pentru a fi înţelese. Mai introduc un deget… aahh… ţin ochii închişi şi zâmbesc… tu eşti deasupra mea, sprijinit în braţe, picioarele mele larg depărtate, penisul erect mă pătrunde fără milă, într-un ritm nebunesc.

Ţip ca şi când ai fi de faţă şi mă fuţi cu mişcări ample şi rapide. Nu eşti tu şi penisul tău magic, sunt doar degetele mele, mişcându-le alert… ciupesc fără milă fiecare sfârc… mă doare, dar şi îmi place. Scot degetele din mine şi le bag în gură… mmhh… simt savoarea… îmi reamintesc momentele în care îmi gustam propriul suc de pe buzele tale, în timp ce ne sărutam, după ce mă lăsai fără vlagă de la numeroasele orgasme.

Îmi amintesc şi de momentele când simţeam… acelaşi gust, amestecat cu seva bărbătească, într-un schimb de fluide unic… cu care mă delectam de fiecare dată… penisul prins între buze, mişcându-mi capul în sus şi jos până ce intra cu totul în gura mea. În primul rând, făceam asta pentru ştiam că-ţi face plăcere, dar în acelaşi timp… mă incita şi pe mine să simt acea bucată de carne, cu sângele fierbând, ce pulsa între buzele mele… şi intra mai mult decât vreodată mi-aş fi închipuit că voi în stare să fac.

Mă satur de supt degetele… duc mâna între picioare, îmi ating clitorisul, strâng picioarele… mâna captivă între coapse… trag de sfârcuri… ţip, mă zbat… mă întorc dintr-o parte în alta. Im imaginez că eşti tu… nici nu mai contează în ce poziţie, alternez pentru diversitate… când eşti deasupra mea şi mă pătrunzi energic… când mă pătrunzi pe la spate, mă tragi de păr, îmi dai palme peste fese… chiar şi făcând sex anal, lovindu-te cu simţ de răspundere de fesele mele, în timp ce eu îmi frec clitorisul şi labiile.

Încep să tremur… nu mai ţin cont de modul cum mă exprim, destul de gălăgioasă… aşa cum mă cunoşti. Poate că tu m-ai făcut aşa să fiu… aahh… mă frec energic între picioare… aaahhh… trag de sâni în toate direcţiile… orgasmul îmi cutremură tot trupul… este puternic, aşa cum îmi oferea-i de fiecare dată. Rămân cu ochii deschişi, privirea spre tavan… cumva, parcă suntem  acolo derulându-se scene dintre noi.

Îmi revin cu greu din spasmele orgasmului. Mă întorc pe partea stângă, picioarele strânse, o mâna între coapse… respir cu dificultate… oofff… am fi putut noi doi acum… dar, eu nu-ţi dau un semn că am nevoie de tine, iar tu… ai uitat să-mi scrii”.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.