Iubita mea, Sara… şi nopţile fierbinţi ce vor urma

Pe Sara, de cum am văzut-o am ştiut că este partenera ideală pentru mine. Subţirică, micuţă de înălţime – doar 1.58 cm. Perfectă pentru înălţimea mea. Părul lung, negru ca abanosul, ochi negrii şi pătrunzători, o guriţă delicată cu buze subţiri şi faţa ovală. Sânii nu foarte mari, cât să-i cuprind cu mâna… nu mai zic de sfârcurile ce împung aerul, tot timpul excitaţi. Trupul de viespe cu un fund mărişor şi rotund, mă face să o doresc mereu. …

Prima seară, mai mult ca să ne cunoaştem. Amândoi îmbrăcaţi lejer. Ea purta un maieu prin care se vedeau uşor sfârcurile excitate şi o pereche de pantaloni scurţi, nu foarte mulati. Eu, pantaloni scurţi şi un tricou. Aşezaţi pe canapea, priveam către televizor. Savuram lent dintr-o sticlă de bere. Am vrut să-i ofer şi ei, dar m-a refuzat politicos. E bine şi aşa, măcar unul dintre noi să nu bea.

Mai tăcută de fel, mă lasă pe mine să întreţin atmosfera, dar nu mă deranjează asta, chiar o ador. Mai târziu, urmează să ne cunoaştem intim mai bine, dar acum doar ne relaxăm. Prevăd că vom avea un viitor luminos, promiţător aş putea spune. Nu toţi bărbaţii sunt ca mine, însă mie îmi va face o adevărată plăcere să-i cumpăr haine de la sex shop. Cine nu şi-ar dori să aibă un bărbat care să-i facă surprize destul de des?

Se făcea târziu, m-am gândit că este timpul să ne retragem în dormitor. Atmosfera este totul. M-am dus înainte să pregătesc tot. Patul să fie aranjat, câteva lumânări parfumate ce luminează camera şi oferă un moment intim, plăcut şi relaxant. Când m-am întors, mă aştepta pe canapea. Înainte să închid televizorul, am mai rămas câteva minute să văd ce se difuza în acel moment.

Eram nerăbdător să ne cunoaştem la cât de excitat eram. Până la urmă am luat-o în braţe şi i-am oferit un sărut pe gură, ea m-a prins cu braţele pe după gât. Penisul era destul de tare în pantaloni, deşi nu este ieşit din tiparul anormalului la capitolul lungime. Aş zice că este de lungime medie. Amândoi îmbrăţişaţi, o sărutam pe buze, mă îndreptam cu ea spre dormitor.

Am aşezat-o la marginea patului. Priveam încântat la ea… la cât este de frumoasă… păpuşa mea Sara, draga de ea, ce frumoasă este! Voiam să o simt lipit de mine. M-am dezbrăcat de pantalonii scurţi. Penisul se balansă în toate părţile, aproape de buzele senzuale ale ei. Oare cum face un sex oral? Hhmm… Oare îşi doreşte? M-am apropiat cu vârful penisului de buzele ei, i le-am atins un pic. Am insistat.

Părul negru, lung şi mătăsos, l-am prins de la spate, mâna aşezată pe ceafă… m-am împins spre ea. Buzele se deschideau uşor ca două petale, făcând loc penisului să intre. Cu cât împingeam mai mult, cu atât plăcerea devenea mai prezentă. Împingeam tot mai mult… aahh… buzele mulate pe gland… aluneca uşor printre ele. Mişcările înainte şi înapoi tot mai naturale, mai rapide. Trăiam plăcerea unui sex oral intens.

Am împins de câteva ori, încercând să introduc cei 15 cm al penisului meu. Nu a intrat tot, dar senzaţia mi-a plăcut. Începusem să tremur, mă încordam tot. Oricât de mult aş fi vrut să termin aşa, m-am retras. Voiam să intru şi în pizdulicea ei mică. Aveam sentimentul că este strâmtă, potrivită pentru penisul meu.

M-am dezbrăcat de tricou, apoi am ajutat-o să se dezbrace de maieu. Sânii mărişori, rotunzi, cu sfârcurile întărite… mmm… sigur îi voi gusta pe rând. Am dezbrăcat-o şi de pantalonii scurţi, chiloţei nu purta. Mai bine, şi aşa ne incomodau.

Am întins-o pe pat cu faţa în sus. Picioarele uşor depărtate, genunchii flexaţi. Păsărica mică cu labiile subţiri mă aştepta să o pătrund. Îmi doream asta… să-i simt interiorul, să-i simt textura, ca apoi să explodez puternic în interiorul ei.

Aveam pregătit tubul cu lubrifiant natural pe noptieră. L-am luat şi m-am urcat în pat, lângă ea. Cu mâna stângă i-am prins sânul drept… mmm… plăcut la atingere. M-am dus la sânul stâng şi i-am prins sfârcul între buze… Mâna stângă a coborât încet spre abdomenul plat. Imediat am ajuns la vulva cu labiile ca două petale, ce abia aşteaptă să se deschidă. Clitorisul mărişor, labiile fine… mmm… am introdus un deget în interior… era destul de strâmtă.

Nu mai aveam răbdare. Preludiul nu este punctul meu forte. Repejor, am luat lubrifiantul şi am început să-i ung labiile la exterior, apoi puţin la interior. Nu am neglijat să pun puţin pe vârful penisului. Mi-am făcut loc între picioarele ei… le-a depărtat mai mult. Tremuram, un pic de emoţie. Cu mâna stângă mi-am potrivit penisul între labiile mici… am împins… ddaa… am împins până a intrat tot.

Eram adânc în ea. O trăgeam de sâni, o sărutam pe gât… ddaa… mişcările au devenit mai ample, penisul culisa lejer în vaginul strâmt până aproape să iasă, apoi împingeam cu putere, intrând în forţă până când intra tot. Reluam mişcarea tot mai energic, gâfâiam şi tremuram. Eram aproape să termin, dar m-am oprit la timp.

Am aşezat-o capră, fundul bombat către mine, trupul uşor aplecat. Mi-am înfipt penisul adânc în vulva primitoare… ddaa… o ţineam de mijloc cu o mână, cu cealaltă o trăgeam de sâni şi de sfârcuri. Mă încordasem destul de tare, sângele pulsa în mine, mă luase toate transpiraţiile… îi futeam vulva rapid lovindu-mă cu putere de posteriorul ei… aahh… daa… daa… Sara!… m-am înfipt adânc, sămânţa a ţâşnit puternic în interiorul ei.

O vreme am stat uniţi, penisul pulsa în ea. Întins cu faţa în sus, la fel şi ea, încercam să-mi revin din trăirile intense ale primei nopţi fierbinţi împreună. Aveam dreptate, prima noapte fierbinte din multe ce vor urma, cu poziţii diverse şi idei năstruşnice. Te ador, Sara!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Iubita mea, Sara… şi nopţile fierbinţi ce vor urma”

  1. ….excitant, presupun că după ce v-ați liniștit un pic tu ai plecat să mănânci ceva la bucătărie și pe ea ai bagat-o la mașina de spălat cu o doza de detergent și una de înălbitor. Ce romantic…va urez casă de piatra și să nu uitați să mă chemați la botez că la nunta nu am fost.

    oIo

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.