Vrei să muncești? Vrei independența financiară? Salon Ador Erotic Masaj le poate oferii!

Sunt şanse mari să-ţi fi trecut pe la ureche denumirea de masaj erotic… din media, din on line, prieteni sau cunoştinţe, dar nu ai suficiente informaţii pentru a-ţi face o părere în ceea ce priveşte meseria de maseuză, mai ales a pentru a lucra în domeniu. Pentru a elimina orice dubiu, din start îţi spunem că masajul erotic este o activitate legală ce se derulează printr-un contract de muncă. Vrei să ştii mai multe? …

În necunoştinţă de cauză, neinformaţi, unii oamenii spun multe lucruri. Cele mai multe, doar bârfe şi zvonuri. Când este vorba de activitatea unui salon de masaj erotic şi de meseria de maseuză, suntem foarte serioşi şi afirmăm cu tărie că fetelor din cadrul salonului nostru le este interzis contactul sexual şi orice altă formă de prostituţie. Mai adăugăm ceva, în ciuda insistenţelor unor clienţi, nu oferim servicii de tip escortă. Serviciile prestate sunt strict legate de activitatea de masaj erotic.

Un criteriu foarte important în această activitate este vârsta. Cum era de aşteptat, nu putem angaja fete ce nu au minim vârsta legală, de +18 ani. La polul opus, înaintarea în vârstă nu este un impediment pentru a te angaja în cadrul salonului nostru. Clienţii au tot felul de preferinţe şi ţinem cont de ele, în limita posibilităţilor şi a formelor legale. Unii le preferă pe cele mai tinere, alţii pe cele mai mature.

Poţi să fi o tânără fată sau o doamnă matură dornică de a lucra în acest domeniu, ori între aceste vârste, chiar şi fără experienţă… Te aşteptam la noi! Căutam colege pe termen lung, dedicate şi implicate în activitatea de masaj erotic. Dacă te consideri prietenoasă, amabilă, interesată să oferi domnilor servicii de calitate în arta masajului erotic, într-un ambient intim şi discret, ne poţi contacta pentru un interviu în prealabil, unde vei primi detalii complete despre meseria de maseuză.

Nu putem trece cu vederea peste confidenţialitate. Asigurăm discreţie maximă, protejăm identitatea fetelor noastre, atât în cadrul salonului, dar şi prin fotografiile expuse în Galerie pe site-ul salonului nostru, Ador Masaj. La solicitarea lor, putem ascunde chipul din cadrul fotografiilor ce urmează a fi urcate pe site. Fotografiile de pe site au rolul să-i ajute pe clienţii salonului nostru să-şi aleagă maseuza cu care doreşte să intre într-o şedinţă de masaj erotic.

Iată câteva avantaje foarte importante, oferite de către salonul nostru viitoarelor fete sau doamne ce doresc să îmbrăţişeze meseria de maseuză:

– Contract de muncă şi asigurare medicală;

– Analize medicale lunare;

– Orar de muncă flexibil;

– Câştiguri între 500-1000 lei/zi;

– Cazare pentru fetele şi doamnele din afară Bucureştiului;

– Atmosferă de lucru pozitivă;

– Experienţa nu este obligatorie;

– Salonul nostru pune la dispoziţie tot ce este necesar pentru ca cineva fără experienţă să poată învăţa tainele meseriei de masaj erotic. Locaţia, trainingul, materiale promoţionale şi promovarea vor fi suportate în totalitate de către salonul nostru.

Dacă vrei să te alături salonului nostru, este important să ai cel puţin următoarele caracteristici:

– Să ai un aspect fizic plăcut şi foarte îngrijit;

– Să fii sănătoasă, cu o atenţie deosebită asupra igienei personale;

– Sociabilă, prietenoasă şi orientată către client;

– Disponibilitate şi răbdare de a învăţa o meserie.

Ca în oricare alt domeniu de activitate, şi la un salon de masaj erotic este nevoie de multă muncă, seriozitate, răbdare şi mulţi clienţi mulţumiţi, pentru ca cineva fără experienţă să reuşească în această meserie, destul de plăcută… zicem noi, cu multe satisfacţii financiare, apreciată de către clienţii noştrii.

Pentru alte detalii, întrebări sau nelămuriri, ne puteţi contacta nonstop, prin apel audio sau whats’ up: 0737.534.950 – 0737.492.822. Solicităm şi oferim seriozitate!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura