Tu nu-mi oferi ce am nevoie! (3)

… Şeful meu este un bărbat care se îndreaptă vertiginos spre cincizeci, dar vârsta lui încă începe cu cifra 4. Faptul că aleargă la maraton şi are o dietă foarte echilibrată, având grijă de el tot timpul, îi conferă un aer tineresc. Este subţirel, tras printr-un inel şi conform teoriei mele, cum că bărbaţii slăbuţi sunt mai virili în pat, eram convinsă că ‘’the boss’’ dovedeşte şi în pat ca şi în management. Gestul lui, cu trecerea braţului peste ţâţele mele, a fost un uşor apropo, dar şi o invitaţie la ceva mai mult decât o relaţie angajat-şef. …

Când am ajuns acasă, Cornel stătea tolănit în canapeaua din faţa televizorului. Nu prea m-a băgat în seamă, a bâiguit un salut anemic, iar eu m-am făcut nevăzută în dormitor. Am deschis dulapul cu haine, căutând vestimentaţia de a doua zi. Voiam să arăt şi mai sexy, simţeam că şeful nu va scăpa ocazia să mă pipăie, să-mi facă avansuri. După lungi căutări, în sfârşit am dat de rochiţa neagră mulată pe corp cu decolteul în ‘’V’’ adânc, care îmi dezgolea pe jumătate sânii.

Pantofi negri cu toc, ciorapii cu dungă se potriveau perfect cu rochiţa. Eram pregătită pentru a doua zi. Am pus o tură de haine în maşina de spălat, am spălat vasele din chiuvetă, am pus nişte pulpe cu cartofi la cuptor şi am reuşit să-mi pun şi câteva bigudiuri să-mi stea frumos părul a doua zi. Dimineaţa la serviciu, când am intrat pe uşă, colegele mele m-au radiografiat. Atmosfera era plină de semne de întrebare.

În ultima perioadă le-am băgat rău de tot în ceaţă, habar n-aveau ce s-a întâmplat cu mine. Betty cea urâtă se transformase în Miss Univers, sub ochii lor şi nu înţelegeau motivul acestei schimbări. M-am aşezat rapid la masa mea, scotocind în poşetă după ochelari. Mihai rânjea cu toată dantura, el avea impresia săracul, că artileria grea fusese scoasă pentru el. Mesajul nu a întârziat să apară:

– Elena mă înnebuneşti, eşti pe zi ce trece mai sexy!

Între timp mi s-a activat şi e-mail-ul, aveam un mesaj în inbox. Bănuiam că e de la şeful meu, dar aveam emoţii să-l deschid.

Nu te-am văzut cu rochia asta până acum. Eşti pur şi simplu răpitoare! Vino în birou la mine, să discutăm de team building. La sfârşitul săptămânii trebuie să facem o întâlnire la munte cu toată echipa. În 5 minute eşti la mine în birou!

În timp ce citeam e-mail-ul, simţeam cum sângele îmi inundă obrajii şi eram roşie pe toată faţa. Tremurând, m-am ridicat de pe scaun, ştiam că urmează o întrevedere interesantă cu bossu’. Am intrat la el în birou, el a închis uşa cu cheia după mine. Asta m-a speriat puţin, dar mă gândeam, rău nu are ce să se întâmple cu mine, deci curaj!

– Vreau să-ţi văd sânii! Ţâţele astea imense mă obsedează şi mă gândeam la… cum stai în picioare aplecată şi eu îţi împing chiloţii în jos şi ţinându-mă de ţâţele tale, apoi ţi-o trag puternic pe la spate.

Şeful meu, stătea la spatele meu trăgând în jos de fermoar. Rochia s-a deschis precum petalele unui trandafir, şi într-o clipă îmi desfăcu şi sutienul. Stăteam în picioare în faţa lui, cu sânii imenşi atârnând sub propria greutate, cu rochia blocată în talie din cauza circumferinţei mai mari a şoldurilor. Bossul nu mai vedea nimic, doar ţâţele mele, peste care se năpusti cu poftă, muşcându-i, sugând de sfârcuri, masându-i.

Mă gândeam să-mi duc mâna la prohabul şefului, dar mi-a luat-o înainte. Şi-a eliberat singur penisul din pantaloni. Încet, m-a împins în jos de umeri, trăgând de ţâţele mele. Am îngenunchiat în faţa lui, emoţionată că am ocazia să ling, să sug, să înghit adânc în gâtul meu dornic de pulă, penisul şefului meu. Trebuia să o fac bine de tot, nu aveam voie să dau greş. I-am luat penisul în mâna dreaptă. În momentul în care i-am atins mădularul, a oftat lung…

Este un bărbat frumos, cu siguranţă că există destule femei care să se ofere să-i facă anumite favoruri sexuale. Dar acum eram eu aleasa, ce avea privilegiul să sugă penisul ‘’princiar ‘’. I-am luat mădularul în gură, camuflându-mi dinţii, lingând încet suprafaţa lui catifelată. Şefu’ gemea încet, cu ochii închişi jucându-se cu sfârcurile mele, ameţit de atingerea fină a buzelor şi a limbii, ce se mişca pe toată lungimea penisului de la rădăcina la vârf, apoi invers de la vârf la rădăcină.

După câteva curse ale limbii mele de-a lungul mădularului, am început să-i sug încet căpşorul. Gemea tot mai puternic, făcându-mi semn să nu-i neglijez ouţele. M-am executat, încercând să ajung cu limba şi peste ouţe apoi. Am aspirat unul dintre ele, sugându-l încet, apoi ca să nu se supere, l-am luat pe celălalt. Îmi plăcea atât de mult să sug penisul, aş fi fost în stare să-l văd cum ejaculează, apoi să continui. Eram nesătulă!

Voiam să produc plăcere, să-l văd ejaculând, apoi să-i sorb cu sete lichidul până la ultimul strop. Şi-a luat penisul într-o mână şi îl masa încet. Pielea culisa, căpşorul lucios apărea, apoi dispărea şi de fiecare dată când rămânea dezvelit de piele îl apucam cu buzele sugând cu putere. Am repetat jocul de câteva ori, dar la un moment dat mi-a luat capul între mâini, blocându-l într-o poziţie şi a început să mă fută în gură. Penisul lui gros îmi intra până la amigdale.

Fiecare mişcare avea rolul să-l facă să pătrundă şi mai mult în gâtlejul meu. Ochii mă usturau, îmi dădeau lacrimile, dar voiam să duc operaţiunea până la capăt. Când a observat că respir greu, mi-a lăsat capul din strânsoarea mâinilor şi m-a lăsat să-mi continui jocul cu linsul şi suptul penisului, după bunul plac. Am tras aer în piept şi am continuat să mă mişc în aşa fel încât mădularul să ajungă cu vârful adânc în gâtul meu.

Stătea nemişcat, doar eu mă mişcăm înainte-înapoi, cu amplitudine din ce în ce mai mare. Am simţit că i se cutremură corpul, ştiam că urmează orgasmul şi l-am văzut cum tremură din toate încheieturile. Şi-a scos penisul din gura mea şi m-a stropit cu sperma lui, ce explodase în abundenţă pe faţa mea, pe ochi, pe gât, pe decolteu. Mi-am strâns sânii cu mâinile, culegând cu buzele stropii de spermă care străluceau pe suprafaţa pielii. Şefu’ se uita la mine uimit, cum strâng fiecare picătură şi o savurez cu plăcere de parcă ar fi un nectar:

– Elena, ce bună eşti de pulă! Cred că toţi bărbaţii îşi doresc să te fută. Sper că ţi-ai adus agenda, trebuie să-ţi notezi punctele principale pe care trebuie să le organizezi pentru team building. Vom sta acest weekend la munte şi sunt câteva subiecte pe care o să le dezbatem.

Abia am apucat să trag rochia pe mine, să-mi aranjez cât de cât părul, că el deja îmi dicta punctele principale ale întâlnirii noastre din weekend şi ce trebuie să pregătesc. Mi-am dat seama că această întâlnire este în primul rând un bun prilej de a ajunge cu mine într-o atmosferă intimă. Prea pe grabă se organizează şi prea în ultimul moment mi-a adus la cunoştinţă intenţiile lui.

Când i-am spus acasă lui Cornel, că eu trebuie să particip la sfârşit de săptămână la un team building, mi-a făcut un tărăboi cât casa… el ce să facă singur acasă? Să fac bine să-i pregătesc mâncare pentru tot sfârşitul de săptămână, că el trebuie să meargă la cumpărături, că e gol frigiderul. Am încercat din răsputeri să nu fiu atentă la ce spune. Eram atât de bucuroasă în sufletul meu, de tot ce mi s-a întâmplat în ultima perioadă, încât nu mă interesa ce spune soţul meu, care nu vrea să mă fută.

Iată că se găsesc bărbaţi care să mă dorească, care să-şi dorească să fie supţi de mine şi care vor să mă fută în toate poziţiile posibile. Singurul lucru care mă îngrijora într-un fel era faptul că cei doi bărbaţi vor fi prezenţi, atât Mihai cât şi şeful. Cum să mă descurc cu ei? Mă voi plimba ca şi tipul care avea amante stewardese de la diferite companii aeriene şi se plimba dintr-o cameră de hotel în alta, curtându-le?

Râdeam în sinea mea închipuindu-mi fazele comice ce ar putea să apară, în caz că m-aş plimba între cei doi. Săptămâna a trecut rapid, am încercat să-l evit pe Mihai, cât puteam, dar la nesfârşit nu aveam cum să-l îndepărtez de mine. Îmi trimitea mesaje disperate, iar şeful mă pipăia şi se lipea de mine de câte ori avea ocazia. Ştiam că aşteaptă sfârşitul de săptămână, să-şi îndeplinească toate fanteziile cu mine.

Modul în care mă voi descurca cu doi bărbaţi în călduri, constituia un mister pentru mine, dar eram sigură că mă voi descurca cumva. I-am lăsat suficientă mâncare gătită lui Cornel. La ora 6, sâmbătă dimineaţă am ieşit din apartament. Taxiul m-a dus la sediu, unde ne aştepta autocarul. Pe drum am moţăit, încercam să mai recuperez somnul care fusese scurt. Am stat până târziu să îi pot găti lui Cornel suficientă mâncare.

Şeful nu-şi lua ochii de la mine, iar Mihai s-a aşezat cu forţa lângă mine în autocar, nu voia să mă slăbească deloc din vedere. Simţeam că lucrurile vor lua o turnură cel puţin ciudată, dar nu aveam idee despre ce va urma cu adevărat. S-au împărţit camerele. Colegul care trebuia să stea cu Mihai în cameră, a renunţat în ultimul moment, aşa că el era singurul care era cazat într-o cameră dublă.

Îi străluceau ochii de bucurie când şi-a dat seama că stă singur în cameră, îşi făcea scenarii cum vom face sex. Dar în paralel cu el, şi şeful avea aceeaşi gânduri. La prânz ne-a dezvăluit programul celor două zile, eu aşteptam seara, pentru că urma să chefuim. M-am îmbrăcat elegant şi am coborât la restaurant. Şeful s-a aşezat la masa mea, bineînţeles că Mihai l-a urmat.

Mai stătea cu noi o colegă, dar bărbaţii mei nu mă slăbeau niciunul. La un moment dat când Mihai lipsea de la masă, şeful m-a întrebat direct dacă am ceva cu omul, iar eu i-am răspuns că da, s-a întâmplat ceva între noi. El a rânjit sub mustaţă:

– În seara asta eşti a mea, nu mă interesează Mihai! Eu sunt şeful lui, deci am întâietate!

Într-un moment de neatenţie al şefului, după ce s-a terminat melodia pe care am dansat cu Mihai, colegul meu m-a băgat în lift. Practic, răpindu-mă m-a dus în camera lui. Era atât de excitat, tremura ţinându-mă în braţe, îşi dorea atât de mult să ne iubim. În lift a început să mă sărute pe gât pe decolteu, aproape că mi-a scos sânii din sutien, nu se putea abţine. Abia a reuşit să deschidă uşa cu cheia, ne sărutam în continuu.

Simţeam că penisul lui era erect şi falnic. În timp ce ne ţineam în braţe mă împungea cu tăria lui. Când a închis uşa pe dinăuntru, m-a lipit de uşă. Mă săruta, iar cu mâinile mă despuia de haine. În câteva secunde m-am trezit goală, lipită de uşă. A coborât încet, punându-se în genunchi. Mi-a ridicat un picior pe umărul lui şi cu o poftă nebună şi-a lipit buzele de vulva mea:

– Ahhhh, ce bună pizda ai! Vreau să-i simt gustul acesta dulce-acrişor, vreau să te ling în pizdă cum n-o să te lingă nimeni, niciodată!

Simţeam că abia mă ţin pe celălalt picior, tremuram toată de excitaţie. Şi-a înfipt limba între labiile mele şi a început să o mişte cu viteză înainte-înapoi. Chicoteam de excitaţie, senzaţia era atât de plăcută încât simţeam că o să leşin. A continuat să-mi mozolească vulva, frecându-şi buzele pe suprafaţa ei. Gemeam de excitaţie, chicoteam şi îmi doream să nu se oprească.

– Freacă-mi clitorisul cu limba. Vreauuu!

Mihai s-a executat împingând cu limba asupra clitorisului, care se umflase de excitaţie. M-a luat în braţe şi m-a dus la patul imens, culcându-mă pe spate cu picioarele desfăcute. Mi-a luat picioarele în mâini şi şi-a apăsat buzele din nou peste pizda mea, sugând cu nesaţ.

Limba lui culisa din ce în ce mai rapid peste labiile mele, între ele, apoi asupra clitorisului. Spasmele plăcerii îmi cuprindeau corpul. Apăsa clitorisul cu degetul, lingând în continuare între labii. În acel moment, eram atât de excitată, încât am început să ţip.

– Nu te opri! Vineeee! Vineee!

Orgasmul a venit cu o fierbinţeală plăcută care mi-a cuprins tot corpul. Spasmul plăcerii m-a cutremurat cu totul şi câteva secunde nu ştiam ce se întâmplă cu mine. La scurt timp, am auzit o bubuitură puternică în uşă:

– Elenaaaa, ştiu că eşti aici! Mihai deschide! Sunt şeful tău! Trebuie să-mi daţi drumul! Deschide! …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Tu nu-mi oferi ce am nevoie! (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura