Fascinată de organul sexual masculin (4)

… Mă simţeam datoare faţă de Dragoş să-i spun de cearceaful pătat şi găsit de mama, dar şi de micul monolog la care am asistat ruşinată. A fost uimit şi el de modul calm în care îmi vorbise mama. Fiind femeie, a trecut prin aşa ceva şi ar fi trebuit să mă înţeleagă, doar că eu mă aşteptam la cu totul altă reacţie. De cum i-am spui lui, mi-a spus că îi este ruşine să mai dea ochii cu parinţii mei, din pricina faptului că mă dezvirginase. Era prea riscant să ne mai întâlnim în toaleta fetelor, la mine acasă nu se mai încumeta să vină. Aveam nevoie de o soluţie. …

S-a ivit de mai multe ori ocazia să merg la el acasă, când părinţii lui nu erau acasă. Aveam toată casa la dispoziţie. Trecusem împreună de hopul cel mare, mă deflorase. Din acel moment, totul părea doar o joacă. Să exersăm poziţii noi, noi atingeri, să căutăm plăcerea sub diferite forme. Poziţia misionarului devenise plictisitoare.

Pe la spate, venise Dragoş cu ideea. Auzise el că ar fi interesant. Mi-a spus ce auzise. Eu, deschisă la nou, să încercăm cât mai multe lucruri… am zis… Da, facem!… Acasă la el, amândoi dezbrăcaţi. De la pick-up se auzeau melodii de la formaţia Compact. Era mare fan, eu mai puţin. Excitaţi destul de tare amândoi. Ne sărutasem mult, mângâieri şi atingeri suave. El a vrut să mă lingă între picioare şi l-am lăsat, apoi am vrut să-l sug şi eu.

Când unul, când altul, am făcut schimb. Ne doream amândoi acelaşi lucru. Se pare că el auzise mai multe lucruri decât mine. Băieţii au imaginaţia bogată, îşi imaginează diverse lucruri, sunt slobozi la gură, chiar dacă în prezenţa fetelor, în multe cazuri, nu ştiu să se exprime. Dragoş auzise de 69 şi mi-a sugerat imediat să facem asta… De ce nu! Ne făcea pe amândoi fericiţi.

S-a întins cu faţa în sus, eu imediat peste el. Fiecare şi-a luat jucăria în primire. El cu capul între coapsele mele, îmi lingea labiile şi clitorisul… eu, fericită, ţinând minunăţie de penis în mâna dreaptă, sugându-l, lingându-l pe toate părţile… ce putea fi mai frumos?… Pornisem cu ideea să facem sex pe la spate, să fiu penetrată ţinându-mă de mijloc… dar am ajuns să facem poziţia 69. Se terminase melodiile de pe vinil şi s-a oprit. Acum ne auzeam doar noi… gemete şi suspine, preocupaţi fiecare de plăcerea celuilalt.

În multe momente abia reuşeam să mă concentrez la ceea ce trebuia să fac, dar nu reuşeam. Plăcerea îmi distrăgea atenţia. Practic, ţineam penisul cu mâna, captiv la vârf între buzele mele, fără să reuşesc să mişc din cap. Începusem să tremur, Dragoş insista acolo unde ştia că-mi place. Sigur se gândise să-mi ofere din nou un orgasm de neuitat. Aşa cum l-am simţit prima oară, la fel de puternic a fost şi acum. Singura diferenţă a fost că penisul aflat în gura mea a mai atenuat din zgomotele mele.

Nu mai ştiam de mine, i-am eliberat penisul şi m-am întins peste el. Tot insista să mă lingă la păsărică, în ciuda faptului i-am zis de două ori să se oprească. Până nu m-am îndepărtat de el, nu am reuşit să-l determin să se pună stop. De data asta ştia la ce să se aştepte şi nu se mai panicase, văzându-mă că ţip de plăcere şi tremur incontrolabil. Posibil ca poziţia aleasă de el m-a incitat foarte tare, de data asta mi-am revenit mai greu ca prima dată.

Trebuia să mă ocup şi de el, de micul prinţ din chiloţi. Până mi-am revenit se mai înmuiase un pic. Ştiam ce are nevoie, avea nevoie să fie alintat de buzele şi limba mea. Sugeam alert, simţeam cum se întăreşte în gura mea, făcându-ne pe amândoi fericiţi. Dragoş, era în extaz de fiecare dată. Trăia fiecare moment la maxim. L-am supt suficient de mult, cât să nu termine prea repede. Nu uitasem de poziţia pe la spate.

Aşezată cu spatele la el, picioarele depărtate, sprijinită în coate. S-a apropiat de fundul meu, m-a atins pe fese cu instrumentul din dotare. Abia aşteptam să mă pătrundă puternic pe la spate, să aflu cât de interesantă este această poziţie. Poate că şi el voia să afle. La puţin timp, i-am simţit penisul atingându-mi păsărica. A împins brusc, intrând toată din prima… aaahh… a intrat atât de puternic, încât am crezut că vrea să mă rupă în două.

M-a prins de mijloc şi se mişca tot mai rapid înainte şi înapoi. De la ritmul rapid, vrând ca penisul să culiseze pe toată lungimea, a ieşit de câteva ori din mine. Tot el îşi potrivea penisul şi intra din nou. La un moment dat, în loc să-şi poziţioneze scula unde trebuia, mi-a atins zona anusului. Şi nu din greşeală, Dragoş îşi pusese în gând să mă penetreze anal, fără să mă atenţioneze, fără să fi avut vreodată o astfel de discuţie.

– Nu!… nu!… acolo nu!… i-am zis pe un ton autoritar.

– De ce nu?!… Hai să încercăm!…

– Nu!… este un loc murdar, este nefiresc un astfel de sex… acolo nu!… am continuat să-mi apăr principiile, aşezându-mă în şezut cu faţa spre el.

Eram furioasă, poate pentru că nu mi-a spus ce vrea să facă şi a vrut să mă pună în faţa faptului împlinit. Cine ştie cum aş fi reacţionat dacă discutam despre asta înainte, posibil că eram mult mai interesată către nou. Văzându-mă furioasă, a renunţat la idee. Ca să mă împace, s-a aplecat spre mine, mi-a prins obrajii în palmele lui şi m-a sărutat. Penisul tresărea în faţa mea. Nu m-am putut abţine să nu-l prind cu mâna. Suspinam de plăcere ţinându-l şi masându-l uşor.

Nu mai aveam chef de sex, dar niciodată nu aş fi refuzat să primesc penisul în gura mea. Să-l ajut să termine, l-am tras de penis spre mine. A înţeles şi el ce urmează. Poziţia capului meu nu cred că-i permitea să vadă prea mult, să mă vadă cum îl sug. Se mulţumea doar cu senzaţiile trăite. Pusese mâinile pe umerii mei şi mişca din fund tot mai rapid, ca şi când ar fi făcut sex în păsărică… şi totuşi îmi plăcea din ce în ce mai mult.  

Îşi încordase picioarele, la fel şi fesele. Mâinile lui apăsau ferm… gâfâia şi gemea zgomotos. Din clipă în clipă mă aşteptam ca sămânţa lui să ţâşnească în gura mea. Eram pregătită să o primesc pe toată… să-i simt fiecare strop din sperma lui călduţă, pe care să o înghit fără să stau pe gânduri. A ţipat o dată… ddaaa… vine!… a împins penisul aproape jumătate în gura mea, jeturi puternice ţâşneau, creându-mi puţină dificultate la înghiţire.

Ca o fată cuminte ce eram, i-am supt şi lins penisul până când am simţit cum se înmoaie uşor. Abia atunci i-am eliberat penisul din strânsoarea buzelor mele. Vizibil epuizat, s-a întins pe pat, mulţumindu-mi repetat pentru plăcerea ce i-am adus-o. Era prima dată când îmi aducea mulţumiri verbale pentru sexul oral. Până atunci, aveam o satisfacţie destul de mare ştiind că am reuşit să-i provoc orgasm. Mulţumirile verbale au adus o satisfacţie şi mai mare, dându-mi încredere că aş putea satisface oricare alt băiat cu gura.

Poziţia călare. Într-o altă zi, ne aflam în poziţia 69. Aproape că nu lipsea din meniu. Ne plăcea la amândoi, mai ales că reuşea să-mi producă mai mereu orgasm. Renunţasem să-i mai fac sex oral, mă ridicasem în poziţie verticală, păsărica apăsa pe gura lui. Îmi crea atât de mare plăcere, încât mă mişcam aleatoriu deasupra lui. Atunci mi-a venit ideea… cum ar fi să mă sui peste el, penisul adânc în mine şi să-l călăresc?

Lui nu i-am spus ce am de gând. M-am ridicat şi m-am întors cu faţa spre el, dar de data asta m-am aşezat pe abdomen, penisul lipit de fesele mele. El se uita la mine, avea o faţă din care am înţeles că nu ştie ce se întâmplă. Mi-am potrivit penisul şi m-am lăsat cu totul în el… aahh… ddaa… am gemut amândoi în acelaşi timp.

Mişcări tot mai ample, pe măsură ce descopeream cum să mă mişc, care sunt mişcările care aduc o plăcere mai mare. Dragoş m-a prins de mâini şi m-a tras spre el. Aplecată către el, sprijinită în braţe, mă mişcam energic înainte şi înapoi. Mi-a prins sânii cu ambele mâini, trăgea de ei, de sfârcuri. Nu mai ştiu cine a avut primul ideea… eu că m-am dus spre el sau el că a venit spre mine?… Sfârcul aterizase în gura lui şi sugea tot mai zgomotos.

Gemetele noastre mă incitau, îmi făcea trupul să fie concentrat la maxim. Nu-mi mai elibera sânul, încerca să introducă cât mai mult în gura lui. Şi-a dus mâinile la spatele meu, m-a prins ferm de fese şi îmi dirija mişcările. Îmi doream foarte mult să am un orgasm prin penetrare vaginală, nu doar când eram linsă între picioare.

Concentrată la maxim, mă mişcăm energic în scula lui, impulsionată de mişcările ce mi le imprimase el. Îmi simţeam sfârcul foarte excitat. De când îl băgase în gură, nu l-a mai eliberat. Aproape că-mi venea să ţip de plăcere. În acest timp, şi Dragoş era tot mai aproape să ejaculeze. Ce poate fi mai minunat decât doi parteneri care reuşesc să-şi coreleze trupurile pentru un orgasm în acelaşi timp? Gândeam că ar fi super să se întâmple asta.

Uitasem de protecţie, să nu ejaculeze în interior. Nu mai eram în stare să-mi adun gândurile în această direcţie. Dragoş, având gura plină cu sânul meu… a început să geamă şi mai tare… la puţin timp, am scos un sunet ascuţit, tremurând toată, lăsându-mă cu totul în acel mădular. După mine, a urmat şi el… mmhhhh… ejaculând direct în păsărica mea. Abia când era pe terminate am realizat ce a făcut, dar era prea târziu.

Am avut o teamă o suflet să nu rămân însărcinată. Mi-a trecut glonţul pe la ureche, am avut noroc. A fost doar o sperietură. După această întâmplare, am avut o discuţie serioasă cu el despre posibilitatea de a rămâne însărcinată. A fost mult mai atent şi responsabil după această discuţie.

Terminasem şcoala, luasem toate examenele. Credeam că vom avea o vară plină de sex cu Dragoş. Nu ştiu dacă îl iubeam, dar mă ataşasem destul de mult de el. Nu ne mai ascundeam. Toţi colegii, toţi care ne cunoşteau ştiau că suntem împreună, ne ţineam de mână pe stradă, ne sărutam. La nici o lună de la terminarea şcolii a venit şi vestea tristă. Tatăl lui a fost repartizat să muncească într-un alt oraş. Drumurile noastre au luat-o pe căi diferite.

O vreme am încercat să ne amăgim la telefon sau scrisori că ne vom mai revedea şi că vom face sex ca nebunii. Fiecare şi-a găsit pe altcineva, scrisorile între noi tot mai rare. Chiar dacă am întrerupt legătura unul cu altul, nu puteam uita cu uşurinţă momentele frumoase între noi. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Fascinată de organul sexual masculin (4)”

  1. Scrisă frumos, realistă, cu detalii sensibile, proprii unei femei. Exemplară inițiere în senzualitatea femeilor. M-a surprins lipsa de teamă, de prejudecăți. Generația mea le avea din plin…

  2. Sunt in asentimentul lui Radu Frost. Asistam aici la un adevarat roman erotic despre experientele unei tinere care isi incepe viata sexuala. Ce este cu adevarat de admirat e faptul ca un barbat ( Domnu roz) decsrie atat de bine sentimentele si trairile unei femei. Absolut senzational. Felicitari !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: