Iubitul colegei de cameră (3)

… Colega mea de cameră împreună cu iubitul ei, au pornit spre şcoală, iar eu am rămas singură în camera de cămin. Simţeam nevoia să reflectez la experienţa trăită cu Camelia. Nu-mi venea să cred că eu, heterosexuală convinsă, devenisem peste noapte o bisexuală. Întotdeauna am ştiut că există ceva în mine, că formele apetisante ale femeilor trezesc în mine excitaţia, iar acest lucru nu a fost niciodată întâmplător. …

Atracţia pentru Ahmed era mult mai puternică decât plăcerea trăită cu Camelia. Perechea de ochi negri mă obsedau şi am reţinut faptul cum mă fixau. Ştiam că ar fi ridicat plapuma să-mi descopere corpul gol. Tremuram de excitaţie numai la gândul că ar putea să mă atingă, că buzele lui senzuale mi-ar săruta sânii, mi-ar suge sfârcurile. Penisul acela de dimensiuni ieşite din comun, trebuia să mă pătrundă, simţeam plăcerea cum îmi inunda toate simţurile, doar la gândul că am putea face sex.

Visam cu ochii deschişi. Mă gândeam la el şi îmi mângâiam vulva, era o stare plăcută de amorţeală. Pe lângă atracţia nebună ce pusese stăpânire pe mine în direcţia lui Ahmed, aveam o nelinişte şi în ce priveşte ciclul meu care, de când schimbasem zona geografică în care trăiam, o luase complet razna. Uneori făcea câte o pauză de 40 de zile, pe urmă venea brusc cu o hemoragie puternică, apoi pentru două luni dispărea din nou.

Începeam să-mi fac griji, gravidă nu aveam cum să fiu, nu făcusem sex cu bărbaţi în ultima perioadă. Un drăcuşor lăuntric parcă îmi dădea târcoale şi nu îmi dădea pace. Ştiam că Ahmed este medic ginecolog stagiar şi îl ajuta la cabinetul său particular pe unul dintre cei mai cunoscuţi ginecologi din oraşul universitar în care îmi petreceam studenţia. Dintr-o dată, am găsit motivul pentru o întâlnire cu obsesia mea, fără să dau de bănuit că vreau cu disperare, acest lucru.

Aşa s-a născut în mintea mea blondă ideea de-ai cere lui Ahmed ajutorul de specialitate, făcându-i o vizită la cabinet. Ştiam că abia după-masa va ajunge la cabinetul doctorului Ionescu, aşa că m-am îmbrăcat şi am luat-o spre şcoală, hotărâtă să ajung după-masa la consultaţie. Ziua a trecut, cursuri, laboratoare, am luat masa la cantina studenţească, apoi în baia cantinei m-am spălat cum am putut.

Trebuia să mă duc la un consult ginecologic, trebuia să fiu proaspăt spălată în zonele intime, să-i ofer tânărului medic imaginea cea mai apetisantă a organului meu intim. Spre marea mea surprindere sala de aşteptare era plină, nu mi-am imaginat că atâtea femei au probleme. Ahmed obişnuia să vină din cabinet în sala de aşteptare şi striga numele persoanei care urma să intre la consultaţie. În momentul în care a dat cu ochii de mine, a rămas vădit surprins:

– Gabi, tu ce cauţi aici? Eşti bolnavă?

– Am venit la o consultaţie, am probleme cu ciclul.

Faţa i-a devenit serioasă, am observat că a stat câteva secunde pe gânduri.

– Ştii, noi facem consultaţiile după programare, vino peste două ore, ai să fii ultima şi te vom consulta atunci.

Am aprobat din cap şi am luat-o din loc spre un lanţ de magazine din apropiere. M-am învârtit puţin printre standurile cu haine, am băut o cafea, am savurat o prăjitură şi cu inima bătându-mi puternic în piept, aşteptam momentul solemn, să îl văd din nou pe Ahmed. Când au trecut cele două ore, m-am întors la cabinet, cu emoţii cât casa. Ahmed nu e prost, şi-a dat cu siguranţă seama că e un joc al meu, că mâncărimea în zonele intime la mine e mare şi că nu m-am putut abţine să nu-l provoc.

În momentul în care sosisem, ultima pacientă tocmai ieşea de la consultaţie. Ahmed a condus-o la uşă, apoi m-a luat în primire. Am intrat în cabinetul de ginecologie, constatând cu stupoare că eram singură cu medicul arab, nici urmă de doctorul Ionescu.

– Unde e dl doctor?… am întrebat surprinsă.

– I-am spus că eşti pacienta mea, că mă descurc şi m-a lăsat singur.

Am plecat ochii, simţeam cum sângele îmi inundă obrajii şi sfârcurile mi se întăresc. Nebune, nebune sfârcuri, ce mă trădează de fiecare dată! Ahmed îmi fixă sânii care se conturau prin bluza mulată. Era atât de înalt şi frumos, halatul alb care contrasta cu tenul măsliniu, îi scotea şi mai bine în evidenţă strălucirea imaculată a dinţilor perfecţi pe care ţi-i arată ca într-o reclamă de pastă de dinţi, într-un zâmbet larg, care te zăpăcea. Doamne, bărbatul ăsta e un zeu!

– Să auzim ce probleme ai cu ciclul?… mi-a făcut semn să stau pe scaunul din faţa biroului.

– Păi, în primul rând nu este regulat. Vine foarte abundent cu hemoragie puternică, durează trei zile, apoi şaizeci de zile lipseşte cu desăvârşire.

– Contact sexual ai avut?

– Nuuuu!

– Ahhhh, ce vehement ai spus ‘’nu’’.

Râdea arătându-şi dantura. S-a ridicat de pe scaunul de lângă birou şi a venit lângă mine.

– Bine, dezbracă-te, hai să te consult.

M-am făcut roşie ca racul, ştiam că trebuie să mă consulte, chiar dacă pe acest lucru am mizat. De data asta am simţit că mi se înmoaie picioarele. Era un paravan în cabinet, am făcut câţiva paşi în direcţia lui, gândindu-mă că mă voi dezbrăca acolo, dar el m-a luat de mână şi m-a tras înapoi.

– Tu eşti pacienta mea, tu te dezbraci aici, în faţa mea! Să-ţi dai jos şi bluza, trebuie să rămâi în pielea goală.

Sângele mi-a explodat în faţă, eram roşie ca o sfeclă, dar asta mi-am dorit, doar că modul în care el transforma dorinţa mea într-o aventură incitantă, m-a făcut să tremur de emoţie. Am ridicat bluza, am aruncat-o pe scaun. Mi-am desfăcut nasturele de la blugi şi încet i-am tras în jos, apoi meticulos mi-am scos picioarele din ei şi i-am aşezat pe scaun.

Mă urmărea zâmbind, cu o strălucire jucăuşă şi şmecheră în privire. Halatul lui alb se ridicase într-un mic cort în zona prohabului, mădularul se activase, era gata să mă penetreze. Acest lucru a declanşat la mine producţia de lubrifiant. Vulva îmi stătea umflată şi umedă în aşteptarea plăcerii.

– Hai, mai ai încă două piese vestimentare pe tine, care mă opresc să te pot consulta în voie…

Am plecat privirea, nu aveam puterea să mă uit în ochii lui negri, care mă fascinau, dar mă şi hipnotizau, având o atracţie de magnet asupra mea. În căpşorul meu se învârteau mii de gânduri, care se ciocneau între ele precum bilele pe o masă de biliard. Am decis să-mi desfac întâi sutienul. Sânii mei mari şi grei s-au eliberat din strânsoare, atârnând sub efectul gravitaţiei pufoşi şi plini, cu sfârcurile întărite. A făcut un gest de apropiere, eu stând în picioare în faţa lui, dar s-a răzgândit a decis să privească în continuare.

– Hai, mai departe! Jos chiloţii!

Roşie în obraji, în continuare, mi-am împins în jos chiloţelul de dantelă şi am ieşit graţios din el. Cu o mână încercam să-mi acopăr instinctiv sânii, iar cu cealaltă organul genital. Nu ştiu de ce am făcut gesturile astea inutile, era clar că îmi va explora corpul.

– Gabi, eşti totală! Îţi acoperi pizda cu mâinile, în condiţiile în care am s-o văd toată aici pe masă?!… râdea cu poftă.

Am făcut o faţă şocată, dar el râdea în continuare. El ştia că am intrat în bârlogul lupului cu un scop şi se comporta ca atare, cu alte cuvinte, se folosea de jocul meu. Doar că în acel moment, nu mai eram atât de sigură pe mine şi parcă aş fi luat-o la sănătoasa, dar nu mai aveam scăpare.

Când m-a văzut goală complet în faţa lui, s-a apropiat de mine. Şi-a pus mâinile cu degetele lui fine şi lungi peste sânii mei umflaţi şi a început să-i maseze concentric. Mişcarea îmi provoca o uşoară durere, dar în acelaşi timp simţeam şi o excitaţie puternică.

– Dacă eşti aici, am să-ţi fac şi o consultaţie a sânilor prin palpare, să eliminăm pericolul cancerului de sân… a zis el râzând.

A continuat să-mi frământe ţâţele, apoi s-a dezbrăcat încet de halat şi a rămas în cămaşă şi blugi. Se pare că se încălzea pe măsură ce se juca cu sânii mei, excitaţia devenea tot mai puternică.

– Ce sâni superbi ai! Mari, grei, umflaţi cu sfârcurile întărite! Cât am visat la ţâţele tale, îmi imaginam cum intru cu penisul între cele două bucăţi imense de carne.

Mi-a prins un sfârc între degete şi a început să îl frece cu putere, apoi hulpav mi l-a aspirat cu buzele lui senzuale celălalt sfârc. Gemeam cu ochii închişi. Atunci şi-a băgat degetele în vulva mea. Am scos un ţipăt de excitaţie şi m-am clătinat pe picioare. Aveam senzaţia că am să leşin. A observat că sunt atât de excitată că nu mai sunt în stare să stau pe picioare şi mi-a făcut semn să mă întind pe patul de consultaţie.

M-am întins pe pat, el stătea lângă mine, îmi desfăcu picioarele şi îşi baga din nou degetele în vulva mea fierbinte, de data asta culisându-le între vagin şi clitoris.

– Curvă mică, ai venit să te fut! Ştiu că asta ai vrut… ce bună eşti de pulă! Vei primi tot ce pofteşti!

S-a aplecat peste unul dintre sfârcuri şi a început să-l sugă cu putere, îl mai lăsa, apoi trăgea din nou din el, de parcă ar fi vrut să scoată laptele inexistent. Mâna lui se mişca tot mai rapid în vulva mea, iar eu gemeam cu ochii închişi. Mi-a desfăcut şi mai mult picioarele, şi-a băgat limba jucăuşă între labiile mele, mişcând-o tot mai rapid. Plăcerea mă inunda în valuri. Dacă aşa sunt toţi bărbaţii arabi, înseamnă că se confirmă legenda.

M-a lăsat pradă câteva secunde plăcerii şi s-a dezbrăcat de tot, îşi flutura mădularul erect în faţa ochilor mei, aproape de buzele mele. M-a lovit cu căpşorul penisului peste buze, de parcă m-ar fi invitat să-i sug frumuseţea de organ masculin. Doamne, bărbatul ăsta are o pulă de zeu! Am luat-o în gură cu poftă, de parcă ar fi fost cel mai gustos lucru băgat vreodată în gura mea şi am început să-l sug cu o plăcere de nedescris.

Penisul arabului parfumat şi avea un gust bun, de parcă aş fi luat în gură un fruct exotic. Plescăiam sugându-l şi îl auzeam cum geme. Îmi aduceam aminte de sunetul acela când sugi o acadea cu gust de căpşuni, senzaţia era identică. Mamaaaaaa, ce bună e la gust, aş suge-o în neştire. Ahmed şi-a scos brusc mădularul din gura mea şi mi-a făcut semn să mă întorc pe burtă pe patul de consultaţie. S-a culcat cu corpul lui frumos peste mine. Şi-a potrivit penisul în vaginul meu şi a început să mă penetreze.

La început mişcările lui erau încete şi fine. Mi-a luat urechea între buze, cu limba se juca cu lobul urechii şi îmi sugea marginea ei. Urechea este una dintre cele mai senzuale zone, simţeam că leşin de plăcere, în timp ce penisul lui erect mă penetra pe la spate. Mă săruta, pe gât, pe umeri, apoi îmi lua din nou urechea în gură. Corpul meu se umplea de piele de găină, plăcerea era imensă. Mişcările lui deveneau tot mai vehemente, apăsarea penisului în vagin tot mai puternică, gemeam amândoi, transpuşi în plăcerea care ne cuprindea.

La un moment dat s-a ridicat în genunchi şi m-a ridicat şi pe mine din talie, continuând să mă penetreze din poziţia capră, trăgându-mă de ţâţe spre el. Intensitatea mişcărilor devenea de această dată, din ce în ce mai mare, nivelul de excitaţie atât la mine cât şi la el, era la maxim. Mi-am dat seama că i-ar place să ejaculeze în gura mea, aşa că m-am lăsat din nou pe spate cu capul atârnând la marginea patului. În picioare la capul meu, Ahmed şi-a implantat penisul imens în gura mea, apăsând adânc până la amigdale.

Aveam senzaţia că mă înec, că nu mai pot să respir, dar medicul mă trăgea de sfârcuri şi mă futea în gură cu sete. Gemea din ce în ce mai tare, se mişca din ce în ce mai rapid în gura mea şi în timp ce mi-au dat lacrimile. Mă sufocam, a ejaculat cu putere, cu un volum considerabil de spermă groasă în gura mea. Am înghiţit cu nesaţ sperma, care avea un gust dulceag. Cât de bună poate să fie, aş fi stat încă odată să-i culeg sperma, să îl servesc pe acest zeu al iubirii, până la capătul zilelor mele.

Eu nu ajunsesem la orgasm, el ştia acest lucru şi nu voia să fie egoist, chiar dacă câteva secunde a avut nevoie să îşi revină. S-a întors spre mine şi a continuat să mă stimuleze clitoridian cu degetele lui frumoase. Excitaţia fiind foarte puternică, mă aflam doar la un pas de plăcerea supremă, am închis ochii şi într-un ţipăt ascuţit mi-am dat şi eu drumul. Când gemeam şi ţipam, Ahmed mi-a luat un sfârc în gura sugând cu putere.

Amândoi am trăit cele mai frumoase momente de plăcere, ne-am oferit reciproc satisfacţie şi ne-am împlinit dorinţa atât de arzătoare de a face sex unul cu celălalt. Ne-am îmbrăcat încet, ameţiţi de plăcerile trăite, uitându-ne îndrăgostiţi unul la celălalt.

– Hai să te duc acasă, e târziu!…

S-a apropiat de mine şi m-a sărutat lung, senzual. A fost sărutul cel mai dulce al vieţii mele, am închis ochii şi aş fi vrut să nu se termine clipa niciodată.

– Ce facem cu Camelia? Mă simt aşa nasol faţă de ea…

– Stai liniştită, Camelia nu este o femeie geloasă, pe de altă parte avem o relaţie deschisă.

Nu m-au liniştit prea mult cuvintele lui Ahmed, dar ce s-a întâmplat mai târziu, mi-a demonstrat că a avut dreptate. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Iubitul colegei de cameră (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d