Iubitul colegei de cameră (4)

… Ahmed m-a dus cu maşina până la intrarea în Complexul Studenţesc. Pe drum, am fost amândoi tăcuţi, gândurile mele erau vraişte. Mă gândeam la ce îmi va spune Camelia. Eram convinsă că mă va citi imediat când va da ochii cu mine. Mi-am luat rămas bun de la Ahmed, ne-am sărutat cu patimă şi am coborât din maşină tremurând. Abia mă ţineam pe picioare, mă pregăteam sufleteşte la reacţia Cameliei. Am ajuns în faţa uşii, am băgat cheia, dar uşa s-a deschis înainte să apuc să învârt cheia în iala. …

– Bună, fată! La ora asta se vine acasă? Pe unde mi-ai umblat?

– Am fost la cabinet la Ahmed, am avut nevoie să fac o consultaţie la ginecolog.

– Ştiu… a început să râdă tare… Te-ai culcat cu iubitul meu!

Am lăsat ochii în jos, ruşinată, roşie la faţă ca o sfeclă, nu mai aveam curajul să mă uit în ochii ei.

– Eşti nebună fată?! Ce mă distrează că ţi-e frică de mine şi că te ruşinezi!… râdea zgomotos, ţâţele ei mari tremurau de parcă ar fi fost două bucăţi de gelatină… Uite, se apropie mini vacanţa de Ziua Naţională a României şi nu se va face şcoală. Am făcut rezervările la un hotel de 5 stele la Sinaia.

În sfârşit am simţit că pot scoate un sunet pe gură:

– Camelia, dar eu nu am bani de 5 stele, eşti nebună?!

– Fată, ce-i cu tine? Păi, plăteşte arabul, ce-ai crezut? Dacă vrea să fie acompaniat de două femei senzuale n-are decât să ne ţină!

Această perspectivă a femeii întreţinute nu mi se potrivea deloc, dar ştiam că nu voi avea scăpare. Camelia oricum îşi duce planurile la bun sfârşit, nu se lasă. Pe de altă parte, ideea de-a merge cu amândoi într-o mini vacanţă, mai ales că sunt iubita a unei femei, cât şi a bărbatului ei, mă încânta la maxim. Numai la ideea că vom merge într-o excursie împreună mă făcea să-mi pulseze vulva. Secreţia de lubrifiant se pornise şi simţeam că sunt excitată.

Tot dialogul dintre mine şi Camelia s-a petrecut în uşă, a închis uşa şi m-a lipit cu spatele de ea. Mă uitam pierdută în ochii ei şi eram sigură că nu am scăpare. Şi-a lipit buzele pline de culoarea vişinei coapte de gura mea şi a început să mă mozolească cu pasiune. Mâinile i se mişcau explorându-mi corpul. M-am dezbrăcat de jachetă, am aruncat-o pe pat. Mâinile ei căutau înfrigurate sub bluză şi fără să mă dezbrac de ea, mi-a desfăcut sutienul la spate.

L-a aruncat pe pat, continuând să-mi maseze sânii sub bluză. Excitaţia mea creştea, gemeam cu ochii închişi. Îmi masa cu putere sânii, care cu o oră înainte fuseseră masaţi şi supţi de Ahmed. În mintea mea se învârteau scenele erotice pe care le-am trăit şi mă lua cu ameţeală. Camelia era excitată la maxim, îmi împingea bluza în sus, forţându-mă să-mi ridic braţele, să mă eliberez de ea. Apoi, mi-a desfăcut nasturele de la blugi şi m-a dezbrăcat de ei.

S-a lăsat în vine, muşcând de marginea chilotului meu. Trăgea cu dinţii de bucăţica de dantelă pe care a reuşit s-o apuce. Încet, ca o felină în călduri, m-a dezbrăcat de ei, lăsându-mă goală, lipită de uşă. Mi-a luat un picior şi l-a pus pe umărul ei firav. Am închis ochii, intuiam perfect ce va urma şi numai gândul că îşi va apăsa buzele peste vulva mea îmi dădea fiori. Încercam să mă ţin într-un picior, eram sigură că la un moment dat, din cauza senzaţiilor puternice pe care le voi trăi, voi începe să mă clatin.

Buzele ei dulci şi fine şi-au făcut loc între picioarele mele, interiorul coapselor, sărutându-mi fiecare centimetru pătrat de piele. Se apropia încet, elegant, păstrându-şi veleităţile de felină, înnebunindu-mă. A durat câteva minute bune până a ajuns cu limba între labiile mele, care i s-au deschis ca petalele orhideei sălbatice, suculente şi pline de sevă, numai bună de supt şi explorat. Camelia, cu limbă jucăuşă, nu ierta nimic.

Pe lângă faptul că nu se lăsa, mai avea şi o meticulozitate ieşită din comun, se străduia să cuprindă toate zonele mele erogene, oferind plăcerea fără nici o reţinere. Limba se mişca cu viteză în interiorul labiilor mele, respiraţia mea devenea tot mai rapidă. Avea un halat de baie pe ea. Simţind că o cuprind căldurile şi începe să se excite, şi-a desfăcut cordonul şi a lăsat halatul să cadă pe podea.

– Hai pe pat, nu ai echilibru în poziţia asta. Erai atât de apetisanta lipită cu spatele de uşă, nu m-am putut abţine!

M-am culcat pe spate, pe latul patului, cu picioarele desfăcute larg, ea mă ţinea apăsat de interiorul coapselor făcându-şi loc cât mai comod posibil între ele. Îmi lua câte o labie între buze şi o sugea de parcă ar fi supt o caisă coaptă care se topea în gura ei. Tremuram pe plăcere, senzaţia mă apropia foarte mult de starea de leşin, o ameţeală uşoară mă cuprinse şi tot corpul fremăta într-un spasm al plăcerii. Limba Cameliei mi-a pătruns tot mai adânc în vagin, apoi a culisat spre clitoris apăsându-l.

– Vreau să facem un 69… i-am spus.

M-am culcat rapid de-a lungul patului, ea s-a urcat cu trupul ei uşurel peste mine, lipindu-şi vulva parfumată peste buzele mele. I-am simţit seva dulce feminină, uşor acrişoara ca a unui fruct parfumat de primăvară. Mă înnebunea fata asta frumoasă, ahtiată după sex. Mi-am băgat limba adânc în vulva ei fierbinte, picături de lubrifiant parfumat al Cameliei mi-au inundat faţa şi obrajii. Lingeam seva ei de pe buze, de pe faţa mea şi continuam să-i ling labiile excitate.

Ea şi-a continuat periplul în interiorul vulvei mele, gemeam puternic, nu mai puteam, orgasmul meu se apropia. Simţeam sânii ei mari şi fermi cum se loveau de mine, în timp ce ea îmi sugea cu nesaţ vulva umflată. Un ţipăt puternic, însoţit de spasmele plăcerii supreme, a anunţat eliberarea mea, dar Camelia mai avea câteva minute să ajungă şi ea la orgasm. Abia reuşeam să mă concentrez să continui s-o ling şi s-o sug, să-i provoc şi ei plăcerea mult aşteptată.

I-am spus să-şi schimbe poziţia, să se culce pe spate, astfel aveam acces şi la sânii ei superbi care mă excitau la nebunie. M-am ridicat deasupra ei. În prima fază mi-am lipit buzele de ale ei într-un sărut dulce, pătimaş şi lung. Apoi am coborât pe corpul ei cu sărutările, pe gât, pe decolteu. I-am luat sfârcurile pe rând între buzele mele, sugându-le încet, apoi tot mai puternic, atât de puternic încât îi zvâcnea sânul, iar ea ţipa de excitaţie.

Între timp, nici mâinile mele nu stăteau. Cu una mă sprijineam, iar cealaltă o băgasem între picioare masându-i labiile inundate de lubrifiantul ei preţios. Tremura, cu ochii închişi, savura fiecare atingere, mă asigura prin gemete scurte de plăcerea resimţită, care creştea cu fiecare clipă în intensitate. Degetele mele au prins viteza. Sugeam puternic de un sfârc umflat şi vineţiu, când s-a ridicat instinctiv din şold şi într-un urlet puternic, tremurând toată, a ajuns la orgasmul care i-a pătruns trupul firav, lăsându-l aproape leşinat.

Am adormit goale, lipite una de cealaltă, visând fiecare la obsesiile ei. Eu am adormit cu zâmbetul lui Ahmed în gând, filosofând la situaţia triunghiului nostru amoros din care acum, nu mai aveam scăpare. Acele câteva zile care ne despărţeau de mini vacanţă, s-au scurs cu repeziciune, cu şcoala, cu febra pregătirilor, cu bucuria trăită de fiecare că vom fi împreună. Cu toate că drumul a fost foarte aglomerat, am stat câteva ore bune în trafic, nimic nu putea să strice cheful micului nostru grup amoros.

Hotelul ales de Camelia era foarte luxos. Odată ajunşi în cameră, am rămas cu respiraţia tăiată de eleganţă şi confortul pe care hotelul acesta ni le oferea, dar atracţia principală era un jacuzzi plasat în colţul camerei de zi, ridicat pe un mic podium la care ajungeai urcând o treaptă. Totul era open space, dormitorul, livingul, baia. Halate şi prosoape parfumate ne întâmpinau, totul părea un rai al îndrăgostiţilor.

La ora la care am ajuns la Sinaia, deja se servea cina şi noi am hotărât să gustăm câte ceva, apoi să ne retragem în cameră. Emoţia ne-a cuprins pe toţi trei, aveam un nou instrument al plăcerii. Ideea de a face sex în trei, în apă, ne excita pe fiecare dintre noi. După cină, Ahmed a comandat o sticlă de şampanie în cameră. Odată ajunşi sus, am încercat fiecare să scăpăm de textilele care ne incomodau. Camelia s-a băgat prima sub duş, apoi eu şi Ahmed. Doar că în loc să ne uscăm, ne-am băgat toţi trei în jacuzzi.

Trei trupuri de oameni tineri, plini de viaţă, sâni şi linii fine feminine, un bărbat vânjos şi înalt, pregătiţi să-şi ofere plăcerea unul celuilalt. Ahmed s-a aşezat în apa care scotea bulbuci, ţinându-ne pe amândouă de umeri, culegând pe rând sărutările noastre. Îşi întorcea capul spre Camelia şi îi sugea buzele, apoi venea spre mine şi mă atingea senzual pe gură. Se juca cu sfârcurile noastre, frecându-le între degete. Spumă ne gâdila sânii, contribuind la excitarea care ne cuprindea pe toţi.

– Vreau să vă aşezaţi amândouă cu fundul pe marginea căzii şi desfaceţi-vă larg picioarele… zise Ahmed.

– Ce se întâmplă? Vrei să ne faci o consultaţie?… zise Camelia râzând.

– Apa dizolvă lubrifiantul vostru şi oricât de excitate a-ţi fi, penetrarea nu va fi plăcută.

A luat un mic dispozitiv asemănător cu o seringă. Pe rând ne-a băgat-o la amândouă în vagin. Mişcarea în sine de introducere a lubrifiantului şi apăsarea degetelor fine ale bărbatului, a avut rolul de-a ne incita şi mai mult. Aşezate una lângă cealaltă, după ce ne-am primit lubrifiantul cu silicon, nu ne-am putut abţine să nu ne lipim buzele, să nu ne jucăm cu sânii şi sfârcurile celeilalte, spre marea satisfacţie a lui.

Nu am făcut în viaţa mea sex în apă, nu am avut niciodată ocazia să fiu penetrată în acest mediu atât de plăcut. Doar în filme vedeam imagini cu partide senzuale de amor în apropierea apei sau în piscină. Ideea de a fi penetrată sub apă mi se părea un lucru deosebit de incitant. Ahmed s-a aşezat pe treapta căzii şi a luat-o pe Camelia în braţe, cu faţa la el. Penisul erect, mărit la dimensiunea lui maximă, a intrat în vaginul ei. Colega mea de cameră a scos un geamăt înfundat.

Cu mâinile îi masa sânii şi trăgea de sfârcuri, o săruta pe gât pe buze, pe decolteu. Mişcarea de du-te-vino a penisului creştea în amplitudine. Am rămas pe marginea căzii, aşezată pe prosop cu picioarele desfăcute. Imaginea care se desfăşura în faţa ochilor mei, era atât de excitantă încât nu mă puteam abţine să nu mă masturbez. Două degete de la mâna dreaptă alunecau peste labiile umflate şi bosumflate de excitaţie.

Cu mâna stângă presam un sfârc cu putere, ascultând gemetele colegei mele de cameră. Trupul ei salta peste cel al bărbatului, sânii grei plescăiau pe suprafaţa apei şi stropeau din belşug apa spre exteriorul căzii. Se sărutau cu patimă, vrăjiţi de atingerea uşoară a lichidului călduţ şi de senzaţia de gâdileală care se resimţea în organele lor genitale, datorită mediului neobişnuit în care se aflau. Ahmed părea că nu vrea să ejaculeze, doar să se joace cu noi în mediul nou experimentat.

I-a făcut semn Cameliei să-i elibereze penisul şi m-a săltat pe mine de pe margine. De data asta m-a pus în genunchi pe mica treaptă a bazinului şi cu o mişcare dibace mi-a introdus penisul pe la spate, de dimensiuni respectabile, în vagin. Am scos un ţipăt de excitaţie, datorită elanului dar şi a acţiunii apei care exercita o presiune suplimentară. M-a luat de sâni cu putere şi trăgea de ei în jos, mişcându-se între bucile mele şi avansa câte puţin în adâncul vaginului meu.

În tot acest timp Camelia stătea pe marginea bazinului şi îşi mângâia labiile, se juca cu sfârcurile şi se aplecă peste mine, sărutându-mă cu foc. Sticlă de şampanie pe marginea bazinului oferea un preludiu plăcut pentru ce urma să se petreacă în pat. Ahmed a deschis sticla şi ne-a turnat în pahare. Stăteam alungiţi pe marginea căzii toţi trei, cu trupurile goale, moleşite de acţiunea plăcută a apei. Sorbeam licoarea gustoasă, mâinile alunecau pe diferite zone ale corpului celorlalţi.

Ahmed era înnebunit după ţâţele mele, cu o mână se juca cu unul dintre sfârcurile mele, apoi jucăuş l-a luat în gură, trăgând de el. Cu cealaltă mână apăsa clitorisul Cameliei. Colega mea îi luase penisul în primire. L-a aşezat încet între cele două bucăţi de carne. În timp ce îşi ţinea sânii mari între mâini, culisa căpşorul catifelat al mădularului imens între ţâţele ei. Ahmed trăia senzaţia la maxim de mişcarea cu care i-a băgat penisul între ţâţe.

Văzând că e rost de joacă, am sărit şi eu deasupra lui prinzându-l între cei doi sâni ai mei, care erau şi mai mari decât ai Cameliei. Când apuca să iasă căpşorul penisului dintre sânii mei îl luam între buze şi îl sugeam cu plăcere. Stătea cu mâinile băgate în vulvele noastre şi îşi mişca degetele între clitoris şi vagin, în tandem. Ne-am dus toţi trei pe patul imens, parfumat, care ne aştepta ca o invitaţie la iubire. Toţi trei eram extrem de excitaţi. Doar câteva minute ne despărţeau de eliberarea supremă.

Ne-a aşezat una lângă cealaltă în poziţia capră, cu fundurile lipite. Mai întâi a penetrat-o pe Camelia, mişcându-se între bucile ei. Aşteptam cuminte, cu despicătura vulvei deschisă, scoţând la iveală carnea rozalie dintre labii, care era o invitaţie vie la penetrare. Orice bărbat ar fi văzut acea fantă rozalie, nu s-ar fi putut abţine să nu-şi bage mădularul gros în ea. Asta a făcut şi Ahmed. A ieşit din Camelia şi a intrat în mine. Două degete le-a băgat în vulva Cameliei şi mi le-a dat să le sug.

Cunoşteam gustul ei de femeie sexy, mai că îmi venea să o penetrez şi eu. Apoi şi-a scos mădularul din mine şi a băgat-o în Camelia. Degetul cu seva culeasă din mine, l-a şters de buzele Cameliei, care gemea de excitaţie când mi-a gustat seva feminină. Mi-a tras o palmă puternică peste fese, ca un cowboy la rodeo a început să se mişte puternic în vaginul meu.

Tot corpul mi s-a cutremurat şi am simţit că mă inunda plăcerea, că amorţesc din toate încheieturile În zvâcniri vehemente mi-am dat drumul prăvălindu-mă pe saltea. A a ieşit rapid din mine şi s-a implantat între picioarele Cameliei. Două sau trei mişcări au fost suficiente să îi aud pe amândoi gemând cu putere. Bărbatul a ejaculat în vaginul prietenei sale. Vedeam sperma care ce se scurgea pe coapsele interioare ale Cameliei.

Fata s-a prăbuşit pe pat cu picioarele desfăcute, sperma se vedea între labiile ei. M-am ridicat fără vlagă şi am cules cu limba toată sperma din vulva ei gustoasă. Am înghiţit tot ce am cules. Era seva noastră de bărbat şi de femeie, gustul trioului sexual pe care îl formam.

Zilele petrecute împreună au reprezentat cea mai frumoasă amintire a studenţiei. Partidele de amor trăite cu Ahmed şi Camelia au fost hotărâtoare pentru tot restul vieţii. De la acel moment mi-am ales partenerii în funcţie de performanţele trăite în acele zile. Camelia şi-a găsit în anul următor o altă colegă de cameră, în timp ce eu locuiam cu iubitul meu. Am aflat apoi că Ahmed a primit un loc de muncă foarte bun în Franţa într-un spital specializat pe obstetrică şi ginecologie.

L-am păstrat în amintirile mele ca imaginea celui mai dotat bărbat cu care am avut eu de-a face în viaţa mea, îngroşând astfel rândul femeilor care confirmă legenda, cum că bărbaţii de culoare sunt dotaţi cu adevărat.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Iubitul colegei de cameră (4)”

  1. Ioiii ce scormonești patimile din adânc, cele care bântuie tăcut și fără să se anunțe și care ocazional răsar conștient în mințile noastre, bărbați și femei deopotrivă. Pe de o parte probabil cineva, undeva în lumea largă chiar a trăit ceea ce pentru noi e fantezie, pe de alta e al naibii de plăcut și măcar să citesc o asemena plămădeală de senzații și experiențe plăsmuite de minte. Și dacă tot sunt plăsmuite, vorba lui Lewis, ce ne imaginăm deja devine o lume ?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d