Sex în cabina de probă

Cred că știi și tu măcar o fată care îți e super antipatică. Ce, nu-mi spune că n-ai zis niciodată… „băi, n-aș fute-o pe ăsta nici dacă ar fi ultima femeie din lume”. De-a lungul vieții am cunoscut mai multe tipe care nu mi-au căzut la suflet. Le vedeam cu nasul pe sus, pline de ele, crezând că pot avea pe oricine, oricând. Mă disperă genul acesta de femei pe care, dacă le analizezi mai bine, îți dai seama că în ciuda atitudinii de curvă versată nu ascund nimic cu care să te atragă. …

Mia e genul ăsta de fată. Arată super bine și e conștientă. Brunetă, slăbuță, dar voluptoasă și ușor plinuță, fix acolo unde unui bărbat îi place. Știi tu!… Cur pronunțat, bombat și ferm și niște țâțe de parcă te invită să le strângi în palme. Da, puțin cam excesiv fardată, cu unghii cam prea lungi pentru mine și cu o atitudine de îți vine să îi dai două palme (fictive, desigur) să se trezească la realitate.

Acum, Mia făcea, cumva, parte dintr-un grup comun de prieteni. Și toți erau în limbă după ea. Și, frate, cum se mai fâstâceau în preajma ei. Doar,doar le-o da asta o bucă pe furiș. Dar nu le dădea, ci doar îi amăgea. Pe mine mă enerva maxim și mă luam mereu de ea. Oricum, sentimentele erau reciproce. Nici ea nu mă înghițea și nu se ferea să o arate. Ne atacam cam tot timpul și, de multe ori, nici nu ieșeam în oraș când era și ea pe acolo.

Vorbisem într-o duminică de dimineață cu doi prieteni să ieșim la Mall să facem niște cumpărături. Aveam nevoie de haine noi și am zis că-i o idee bună să nu mă duc singur. Doar că, unul dintre băieți a adus-o și pe Mia după el. A zis că e în discuții avansate cu ea și speră să o combine. Când am văzut-o mi-a căzut fața. Fix de ea aveam eu chef în ziua mea liberă și, pe deasupra, eram în Mall, acolo unde o să mă care după ea prin toate magazinele de doi bani.

Dar măcar a venit îmbrăcată corect. O cămașă albă, ușor decoltată care se ducea puțin sub linia fundului. Avea pe ea și niște pantaloni scurți, nu de alta, dar fără ei îi vedeai chiar tot. După, niște picioare lungi, goale, care te făceau să te gândești doar cum ar arăta pusă capră în timp ce transpiri la ea. Ce să zic, măcar să-mi clătesc și eu ochii puțin dacă tot mi-a stricat toată ziua.

După cum mă așteptam, Mia a atras toată atenția. Ce să-mi cumpăr eu haine. Băieții făceau fix ce voia ea. Cum vedea o haină care-i plăcea, cum trebuia să mergem și să așteptăm până probează „prințesa” și defilează în fața noastră să ne dăm cu părerea (ce-i mai plăcea atenția…).

– Tu, Mia! Las-o în colo de treabă… I-am zis ușor frustrat după al 4-lea magazin din care ieșeam fără să-și cumpere nimic… Am venit pentru mine, să-mi iau eu haine. M-am săturat să mă cari prin toate prostiile de magazine după tine.

Vai, dar ce scârbă suntem astăzi!… Mi-a zis apăsat, în timp ce-și dădea ochii peste cap… Dar alege și tu un magazin și hai să-ți iei odată haine că ne-ai înnebunit pe toți. Să știi, Victor, că nu-i totul despre tine aici.

– Mda, că o fi mereu despre tine. Uite, îmi place perechea aia de blugi, hai că mă duc să încerc. Dacă vreți să veniți cu mine bine, dacă nu e fix treaba voastră.

Le-am zis supărat și m-am dus direct în magazin. Nici nu m-am uitat înapoi să văd dacă vin și ei după mine. Am luat perechea de blugi și o cămașă și m-am dus să o probez. Mi-a plăcut ce văd. După 10 minute așa, am ieșit din cabina de probă și m-am dus spre case, să plătesc. Printre rândurile pline cu haine dau de prietenii mei.

Păi ce faceți aici? Unde-i Mia?

Probează și ea haine. O așteptăm și te așteptam și pe tine.

No, luați hainele dacă tot stați aici, uite și cardul, și plătiți-le. Vreau să mai probez ceva dacă tot stă și prințesa la shopping.

I-am lăsat pe băieții mei să-mi plătească hainele, și m-am întors spre cabinele de probă să mai încerc un sacou și o cămașă. Acolo am dat și de Mia, tocmai ieșise din cabina ei și se admira în oglindă. Avea pe ea o fustiță vaporoasă, ca de școlăriță. Ce să zic, arăta fata, super bine. Fără să mă gândesc la ce fac, m-am dus la ea, am tras-o de mână și am intrat cu ea într-o cabina de probă. Am închis rapid ușa să nu ne vadă nimeni și am împins-o la perete. Am sărutat-o rapid, parcă să nu mă răzgândesc.

Ce naiba faci, ești nebun?… M-a împins uitându-se speriată la mine… Vezi că poate țip, cretinule!

Ei, hai! De parcă nu ți-a plăcut. Și vorbește mai încet că ne dau ăștia afară!

M-am dus iar peste ea. I-am băgat limba în gură și mi-a răspuns. Am prins-o de buci și mi-am înfipt degetele în curul ei gras. Mamă, cred că m-aș fi jucat cu bucile ei cărnoase toată ziua, așa de moi și de faine erau.

– Ce tâmpit ești. Termină și hai naiba să plecăm de aici că ne așteaptă ăștia!

– Stai puțin că vreau să încerc ceva!

Mi-am luat mâinile de pe fund și am început să-i bag mâna între picioare. Am urcat ușor până când am ajuns să-i ating pizda, peste chiloței. Era ușor bombată, o pizdă voluptoasă din care se simțea puțin clitorisul. Am sărutat-o iar. Nu s-a opus. O simțeam cum respira greu și apăsat. Am mângâiat-o așa pe deasupra chiloților pentru câteva secunde bune. Apoi, m-am tras și i-am spus:

– Vreau să te văd cum mi-o sugi!

– Ești nebun! Vezi că poate chem paznicul.

Am sărutat-o iar. De data asta i-am dat chiloții la o parte și i-am masat ușor clitorisul. Apoi, am sărutat-o pe după ureche și, după, pe gât. Și i-am șoptit:

– Știi, chiar vreau să te văd cum mi-o iei în gură!… În timp ce i-am zis asta, i-am băgat un deget în pizdă. Era udă toată… Hai, descheie-mă la pantaloni, fii fetiță ascultătoare!

Și, m-a ascultat. În timp ce o futeam cu degetul, Mia m-a desfăcut la șliț. Mi-a dat pantalonii jos, apoi boxerii.

– Dacă află cineva, te omor!

Mi-a dat mâna la o parte, s-a așezat în genunchi pe mocheta din cabina de probă și mi-a aruncat o ultimă privire. O privire de m-a pătruns până în suflet. Apoi, a început să mi-o ia în gură. La început s-a plimbat cu limba pe capul pulii. Apoi, s-a sărutat cu mădularul meu. S-a plimbat cu limba de sus în jos, până spre testicule. Le-a luat și pe ele ușor în gură. După ce mi-a umezit-o bine, Mia a început să mi-o sugă. Cu pasiune și din ce în ce mai tare și mai bine.

La un moment dat, mi-a prins în palmă testiculele și m-a tras spre ea. Am simțit cum intră scula până în gâtul ei strâmt. Și mi-a ținut-o acolo, timp de câteva secunde, până când nu a mai putut și s-a retras după aer. Am simțit că-s gata să-mi dau drumul pe ea, de zici că sufeream de ejaculare precoce. Dar nu era încă momentul pentru asta, nu scăpa ea așa ușor. Am ridicat-o la mine și am sărutat-o iar.

Mirosea a pulă toată. I-am ridicat fustița și am întors-o cu spatele la mine. I-am dat chiloții jos, mi-am scuipat în palmă și am umezit-o bine. Penisul era plin deja cu saliva ei. Am futut-o pe Mia, în cabina de probă, pe la spate în timp ce-i strângeam țâțele în palme. Am futut-o bine de tot și gemea de am crezut că ne aude tot Mall-ul, nu doar clienții magazinului. I-am pus și o mână între picioare și am început să-i frec clitorisul în timp ce împingeam din ce în ce mai tare la ea.

– Fute-mă, Victor! Dă-i acum, așa, mai tare!… îmi șoptea ea.

Și i-a venit. Un orgasm intens și îndelung. Tremura, Mia mea, din toate încheieturile.

– Hai că-i și rândul tău… zise ea zâmbind larg.

S-a așezat din nou în genunchi și mi-a luat-o iar în gură.

– Stai! Scoate-o afară! Vreau să mă frec pentru tine… i-am zis, uitându-mă în ochii ei mari și negri.

Am început să-mi fac o labă, cu scula fix deasupra gurii ei întredeschise. Mia și-a dus o mână între picioare. Și a început să se frece.

– Victor, ahhhh, eu îmi dau drumul iar… murmura ea.

Nu am mai rezistat. Am început să ejaculez pe fața ei. Și, frate, a sărit peste tot. Am ejaculat mult și puternic. Avea spermă pe păr, față și buze. Dar nu a contat. Mia gemea în al doilea orgasm intens din ziua aceea. Mi-a luat flămândă penisul în gură și a stors și ultimul strop. Ne-am privit fără să ne spunem nimic.

Aproape în același timp, am început să râdem ca doi proști, acolo, în cabina de probă. Am șters-o pe față cu cămașa pe care voiam să o probez. S-a aranjat rapid în oglindă. Apoi, am ieșit din cabină ca doi copii vinovați, noi la 30 și ceva de ani, cu capul în pământ și, fără să ne uităm stânga-dreapta, am fugit spre ieșire. Afară, ne așteptau și prietenii mei.

– Ce dracu ați făcut, vă așteptăm de o groază de timp? Victor, degeaba vorbești câteodată, dar ești o prințesă mai mare decât Mia!

– Da, sunt, ce să și fac.

I-am aruncat o privire pe furiș Miei. Zâmbea cu subînțeles. Cu Mia am mai ieșit după de câteva ori. Ba chiar am mai făcut și sex, ba pe la mine, ba pe la ea acasă. Aparent, nu era o persoană atât de nasoală pe cât credeam eu. Doar că nicio partidă cu ea nu a mai fost la fel de intensă ca cea din cabina de probă.

Poveste scrisa de Valeriu

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex în cabina de probă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: