Măriuţa. Întrunire la baia publică (1)

Povestioara ce urmează să v-o relatez, mi-a fost redată de bunica super ‘’cool’’ a unei foste colege de clasă. Evenimentele s-au petrecut în perioada comunistă într-un orăşel de provincie. Protagonista poveştii este Măriuţa. O fată simplă, ce lucra ca şi muncitoare la Fabrica de Zahăr din oraş, fiind proaspătă membră a Partidului Comunist. Pentru că fata era foarte ambiţioasă, imediat ce a ajuns majoră s-a înscris în rândul tinerilor comunişti, participând cu foarte mare elan la toate ‘’muncile patriotice ‘’, care aveau rolul s-o propulseze pe scara ierarhică a carierei. …

Personalul tânăr al fabricii obişnuia să facă diferite întruniri cu anumită tematică în diferite locuri frecventate din oraş. De data aceasta urma să aibă loc întrunirea la Baia Publică. La primul apel al secretarului UTC, au răspuns vreo câteva fete, printre care şi Măriuţa, şi vreo patru băieţi, care aveau dispoziţia să-şi petreacă seara de vineri la o baie.

Măriuţa, o fată sănătoasă, bine făcută, nici slăbuţă, dar nici grasă, cu sâni fermi şi o carne tare. O fire veselă şi zglobie. Îi plăcea să râdă zgomotos la glumele prosteşti ale băieţilor, a colegilor ei de muncă. Râdea Măriuţa de orice, chiar de nu avea motiv. Era o fire pozitivă ce găsea latura bună a oricărei persoane şi vedea mereu partea plină a paharului. Băieţii o ciupeau de fund în pauze, îi mai puneau mâna pe ţâţe, dar ea nu făcea nimic să-i respingă.

Doar râdea zgomotos, pieptul voluminos săltându-i cu amplitudine mare de jos în sus, şi invers, spre marele deliciu al băieţilor. Era foarte fericită că va merge să facă o baie cu colegii. Şi-a căutat cu mare grijă un costum de baie deux-pieces. Pe vremea aceea chilotul ajungea să acopere buricul, iar sutienul ascundea perfect sânii. Moda anilor ’50 era foarte feminină, scotea în evidenţă formele senzuale, dar păstra totul în limita decenţei.

Măriuţa nu avea nicio treabă, nu era ruşinoasă şi nu îşi ascundea nurii. Era deosebit de încântată de succesul pe care îl avea la colegii ei, deşi nu-şi alesese pe unul anume pe care să-l prefere celorlalţi. Totuşi, Ionuţ băiatul înalt şi vânjos, care zilnic îi dădea târcoale, parcă începea să-i placă mai mult decât restul flăcăilor care roiau în jurul ei.

A sosit şi ziua mult aşteptată, şi-a pregătit cu bucurie costumul, halatul, papucii de baie. Direct de la fabrica a luat autobusul spre Baia Publică, ce se afla în centrul orăşelului. Ajunsă în faţa clădirii, a fost întâmpinată de grupul gălăgios al colegilor ei, în număr de patru: Ionuţ, Gabriel, Radu şi Cosmin.

– Unde sunt restul?… întrebă ea vădit curioasă.

– Păi, urmează să mai vină… îi răspunse Ionuţ… Dar hai să intrăm până vin ei, să ne schimbăm!

Nu a văzut nicio fată intrând, iar în vestiarul pentru femei era numai ea. Nici în momentul acela nu avea nicio reţinere, chiar dacă ar fi intrat în piscina cea mică, unde mai stătuse şi cu alte daţi cu colegii. Avea încredere în ei, se simţea în siguranţă. Piscina cea mică, era într-o încăpere separată de cea mare, mai căutată de public. La piscină mică veneau doar grupuri şi în general se stătea mai mult la murat.

Apa era mai caldă decât în bazinul mare şi lumea stătea mai mult la poveşti, savurând senzaţia plăcută de a şedea pur şi simplu în apă caldă. Piscina avea o formă hexagonală cu o treaptă ce servea de băncuţă, în aşa fel încât se putea sta în apă, în poziţia aşezat. Când a deschis uşa, i-a văzut pe colegii ei în piscină, povestind vesel despre întâmplările zilei, bârfindu-şi maistrul care i-a atenţionat că nu-şi îndeplinesc planul.

Când Măriuţa îşi făcu apariţia, toate privirile înfometate s-au aţintit asupra ei, iar tânăra jubila încântată că este obiectul admiraţiei şi dorinţei masculilor ahtiaţi după formele ei. I-au admirat talia subţire, sânii proeminenţi şi coapsele puternice, formele apetisante, senzuale şi feminine pe care le-ar fi savurat fiecare dintre ei. Măriuţa nu avea habar ce i se pregăteşte, nici măcar nu intuia ce idei se învârteau în capul băieţilor.

– Unde sunt colegele mele? Era vorba că mai vine Viorica, Margareta şi Cristina.

– Păi, da, aşa au spus, poate totuşi vor apărea într-un târziu… încercă s-o liniştească Ionuţ.

Băieţii au primit-o între ei. Ionuţ i-a făcut loc, postându-se în spatele ei, luând-o în braţele lui ţinând-o de talie. Se povestea despre vrute şi nevrute, despre tovarăşii de la Partid, despre Director şi posibilităţile de înaintare pe scara ierarhică. În tot acest timp Ionuţ se foia în spatele Măriuţei, o gâdila, o pipăia şi se juca cu închizătoarea sutienului, sub privirile curioase ale colegilor lui.

Măriuţa chicotea, îl mai plesnea peste mâini, se mai trăgea, îl mai împingea, îl mai respingea, dar totul doar din joacă, răspunzând flirtului, fără să-şi dea seama că se joacă cu focul. La un moment dat Ionuţ a reuşit să desfacă închizătoarea. Fata s-a trezit cu sutienul descheiat, spre marea satisfacţie a băieţilor care râdeau şi chicoteau zgomotos, făcând galerie. Ţinea biata Măriuţa de sutien în faţă, apăsând cu mâinile peste cupe şi încercând să le păstreze lipite de sâni, dar Ionuţ a reuşit să-i smulgă textila care îi acoperea frumuseţea de ţâţe şi o aruncă pe gresia de lângă bazin.

Cei doi sâni superbi, fermi şi elastici, au sărit de parcă ar fi fost din cauciuc, clipocind s-au lovit de suprafaţa apei, cu sfârcurile rozalii ţuguiate şi burzuluite de bucuria eliberării. Privirile băieţilor străluceau de satisfacţie, iar Ionuţ a prins-o de cele două bucăţi de carne, masând-o cu putere şi strângând sfârcurile între degete. Măriuţa chicotea, îi plăcea senzaţia. Atingerea sfârcurilor o excita rău de tot.

Băieţii s-au apropiat de fată, care era prinsă în braţele lui Ionuţ ca într-o menghină, şi au început s-o tragă de ţâţe fiecare spre ei, cu sete, înnebuniţi de sânii ei superbi. Patru perechi de mâini îşi făceau loc să-i sfărâme sânii, să-i maseze, să-i atingă, iar fata gemea, ruşinată, emoţionată şi din ce în ce mai excitată. Înconjurată de patru masculi dornici s-o penetreze, de parcă ar fi fost în mijlocul unei haite de lupi.

În acel moment încă credea că e un joc, că îşi va recupera sutienul şi va ieşi victorioasă din bazin, dar băieţii cu penisurile întărite, o prinseseră între ei, dornici s-o atingă. Radu a fost primul care i-a luat un sfârc în gură, în timp ce îşi băga mâna între picioarele ei. Atingerea mâinilor băiatului prin apa călduţă, creştea şi mai mult excitaţia, dar în timp de Radu sugea cu putere de un sfârc, încerca să-şi facă loc spre vulva ei, băgându-şi mâna în chilot. Cosmin apucă şi el de celălalt sfârc sugându-l cu putere.

Măriuţa a scos un ţipăt pe excitaţie, plăcerea îi cuprinse corpul. Din acest moment simţea că doreşte să se lase pradă senzaţiilor care puneau stăpânire pe toată fiinţa ei. În căpşorul ei se învârteau milioane de întrebări… Ce se va întâmpla?… Va afla toată fabrica de întâmplarea de la Baia publică?...

Dar nu mai exista scăpare din mâinile băieţilor. S-au pus în jurul ei toţi patru şi iau ridicat bazinul pe suprafaţa apei. Gabriel s-a pus în faţa ei, a prins de marginea chiloţilor şi a dezbrăcat-o complet de piesa vestimentară care îi acoperea feminitatea. Măriuţa fiind blondă, băieţii au avut ocazia să-i vadă părul pubian auriu, care îi acoperea vulva apetisantă. Gabriel i-a desfăcut labiile, arătând celorlalţi fanta rozalie care se întrevedea între cele două bucăţi fine de carne.

Îşi băgă două degete în vulva ei şi execută câteva mişcări de frecare, în timp ce fata gemea cu ochii închişi. Se juca cu clitorisul Măriuţei care se umflase şi arată ca un bob de mazăre delicios. Era timpul să se elibereze băieţii de slipuri şi să-i arate Măriuţei, mădularele lor groase şi mari, ahtiate după pizda ei de fetişcană proaspătă şi dornică de sex. Ionuţ o ţinea de subsuoară, Gabriel îşi băgase limba între labiile ei şi sugea cu nesaţ din feminitatea Măriuţei.

Ionuţ se ridică în picioare pe treapta bazinului şi o lăsă pe Măriuţa să se aşeze. În timp ce Cosmin se puse la spatele ei, trăgând de sfârcurile întărite de excitaţie, Ionuţ îşi implanta penisul gros în gura fetei. Fata nu a avut timp să riposteze, nu a apucat să mângâie capul penisului cu buzele sau să-l lingă pe lungimea lui. L-a primit în schimb adânc în gură până la amigdale, în aşa fel încât i-au dat lacrimile.

Cosmin o trăgea de ţâţe, Ionuţ o futea în gură, Radu se aşezase pe marginea piscinei, trăgând de pielea penisului, mângâindu-l încet, doar alintat la început, apoi începu îl masa din ce în ce mai tare. Ionuţ a văzut că Măriuţa se lupta cu lacrimile şi nu mai poate să respire. Îi lăsă puţin răgaz, scoţându-şi penisul din gura ei, lăsând-o să se joace ea cu el. Fata începu să-i sugă căpşorul, coborând până la ouţe şi le luă pe rând în gură, apoi cu limba încerca să exploreze toată lungimea mădularului întărit şi excitat la maxim.

A văzut o picătură de lichid ieşind pe orificiul micuţ al penisului şi a cules-o cu limba gâdilându-l… Ahhhh… Ce bună era pula lui Ionuţ!… Abia aştepta să-i culeagă sămânţa toată şi s-o lase să curgă în gâtul ei. Ionuţ i-a luat capul între mâini, fixându-l. Nu i-a mai permis nici o mişcare pe lateral. Cu mişcări de amplitudine mare, du-te-vino a continuat s-o fută în gură cu sete. Bărbatul simţea că valurile plăcerii îl inundă, trupul îi tremura de spasmele orgasmului şi într-un urlet puternic… aahhhh… îşi dădu drumul în gura fetei.

Sperma multă şi groasă îi umplu gura, nu reuşea să înghită toată sămânţa lui Ionuţ. Radu era pe urmele lui Ionuţ, se apropie de fată, masându-şi din ce în ce mai rapid mădularul. O trase de cap spre el şi în momentul potrivit îşi băgă adânc mădularul în gura ei ejaculând cu putere. Valuri de spermă au inundat-o din nou pe Măriuţa. Nici nu apucă să înghită toată sperma lui Ionuţ, că iată că şi Radu îi dărui sperma lui groasă. Sperma îi curgea pe bărbie, pe gât pe sâni, dar nu-i păsa, se bucura că în sfârşit a reuşit să respire. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Măriuţa. Întrunire la baia publică (1)”

    1. Nu pune pariu. Se vorbea mai putin de sex, asa este, dar erau si femei carora li s-a dus vestea destul de repede. Eram destul de fraged la varsta. In ’89 aveam 10 ani. Imi petreceam aproape tot restul zilei pe afara. In locul unde am copilarit se strangeau copii de toate varstele. Veneau si adulti sa joace barbut, adulti imbracati la costum care se masturbau pe dupa gard, in speranta ca ii vede cineva. Se auzeau lucruri. Imi aduc aminte ca se spunea de o tipa care facuse sex cu patru barbati in acelasi timp. Pana si copiii de varsta mea stiau ca ea facuse sex cu multi barbati. Unul dintre ei mi-o aratase… uite, aia se fute cu multi barbati!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d