Mămici singure, nebune după sex (3)

… La ultima escapadă cu Olga l-a excitat la maxim pe Radu şi îşi dorea tot mai mult de la rusoaică. Pentru că Olga stătea destul de mult cu mama şi cu băieţelul ei, situaţia era destul de complicată şi chiar de şi-ar fi dorit s-o vadă pe parcursul zilei, în viaţa ei totul se lega de bebeluş şi de programul acestuia. Din această cauză, el nu avea habar când o va vedea din nou pe frumoasa rusoaică şi când vor avea ocazia să petreacă câteva momente intime împreună. …

În general, timpul petrecut cu prietenii nu îl entuziasma în mod deosebit pe Radu, dar în lipsă de altceva, accepta şi acest lucru. S-a trezit devreme, voia să vadă răsăritul şi apoi să alerge pe faleză. Îşi simţea corpul amorţit, îi lipseau antrenamentele zilnice. Ziua a trecut fără evenimente deosebite, nu a întâlnit-o pe Olga nici la plajă, nici în restaurant, deja intrase în panică. Oare o fi plecat acasă? Nu îi spusese că se apropie sfârşitul sejurului. Nu se poate aşa ceva!

Spera totuşi s-o revadă şi parcă îi tremura stomacul de agitaţie şi stresul că nu se va mai întâlni cu tânăra. Dar astrele s-au aliniat favorabil pentru el, până la urmă. După cină, se învârtea pe lângă restaurant şi a decis să servească un whisky la barul de lângă acesta. Spre marea lui surprindere, Olga cu încă o tânără rusoaică, îşi savurau gălăgioase cocktail-urile colorate. Ahhhh, ce noroc pe capul meu!… gândea Radu.

Cealaltă rusoaică era mai matură ca Olga, undeva la 35-36 de ani, înaltă, suplă cu sâni siliconati, cu picioare lungi (cam un metru îi erau doar picioarele), cu buze tunate, cu trăsături tipice de rusoaică, cu ochi albaştri superbi. Cam aşa ceva cum arată modelele de pe copertele celor mai mari reviste de modă. Când l-a zărit pe Radu, Olga i-a făcut bucuroasă semn cu mâna să vină la masa lor.

– I want to introduce you my friend, Katya. She has an 5 year old sun, and my mother stay with the childrens.

Cam ăsta era textul de pe google translate. Katya i-a întins o mână călduroasă şi catifelată. L-a privit în ochi, curajoasă şi provocatoare. Lui Radu nu îi venea să creadă ce noroc dăduse peste el. Nu ar fi visat, că în acea seară se va distra cu două frumuseţi, atât de diferite. Muzica suna în surdină, era o atmosferă atât de plăcută. Şi-a comandat rapid o băutură şi s-a aşezat între cele două frumuseţi, alintându-le, când pe una, când pe cealaltă.

Dacă Olga era mai reţinută şi puţin mai retrasă, uşor ruşinoasă, Katya era exact opusul ei. Katya vorbea destul de bine engleză, aşa că nu mai era neapărat nevoie de google translate. Mai traducea şi ce spunea Olga.

– I like you very much, Radu. I think we can spend a great time together.

– Of course, Katya, with you and Olga.

Tânărul râdea cu gura până la urechi, apoi o invită pe Olga la dans. Era un blues sentimental, iar Radu îşi dorea enorm să simtă formele frumoase ale femeii cum se lipesc de corpul lui. Îi dorea sânii plini cu lapte, talia gingaşă şi coapsele pline lipiţi de el. Spre marea lui surprindere, Katya i-a lăsat câteva momente să danseze la sentiment, apoi, s-a ridicat şi ea, venind pe ringul de dans, flirtând fără oprire cu Radu, dar şi provocator cu Olga, care râdea.

Olga se ruşina când Katya îi atingea sânii sau îşi băga mâna printre picioarele ei, dar nu o respingea şi o lasă să-şi facă numărul. La un moment dat, Radu stătea ca o bucată de carne între două felii de pâine, pe care le reprezentau cele două rusoaice şi simţea cum sânii imenşi şi tari ai Katyei îi masau spatele, iar din faţă simţea sânii fierbinţi ai Olgăi cum îl provocau şi îl excitau la maxim.

Simţea cum mădularul din pantaloni prinde viaţă şi cum nu mai încape în piele şi în pantaloni. Acum îşi punea doar o singură întrebare… Cum va face faţă celor două femei?…

S-a terminat blues-ul, s-au aşezat din nou la masă. Katya şi-a băgat mâna sub rochia prietenei sale ridicând-o în aşa fel încât Radu putea să vadă că Olga, ca de obicei, nu purta chiloţi. Vulva ei mustea de excitaţie, iar atingerea Katyei o făcea să geamă, roşindu-se la faţă. Sfârcurile Olgăi erau umflate şi laptele a început să curgă, pătându-i rochia.

În acel moment Radu s-ar fi năpustit asupra femeii, deposedând-o de rochiţa roşie pe care o purta, dacă nu era mulţimea din jur. Voia s-o vadă goală în braţele lui, dar ştia că în seara aceasta, trebuie s-o împartă cu cealaltă nimfă, nebună după sex şi ea.

– We must find an intime place for us. Come to my room, the childrens are with Olga’s mother, by Olga’s room.

Era clar pentru Radu de ce era prezentă Katya şi că totul fusese aranjat aşa, ca să le ofere lor intimitate. Că între timp a mai câştigat o frumuseţe, era de-a dreptul convenabil. Le lua de după umeri pe amândouă şi o luară prin grădina luxuriantă spre clădirea hotelului. Au urcat cu liftul până la etajul 5, unde se afla camera Katyei. Radu nu reuşea, încă din lift, să le deservească pe cele două femei. O săruta când pe una, când pe cealaltă, cu mâinile pe bucile lor rotunde. Care bărbat ar fi rezistat acestui asediu pe care cele două femei îl exercitau asupra lui?!

Katya a deschis uşa cu cartela. Cei trei au intrat în camera de hotel. Radu, bineînţeles, cu penisul în erecţie, abia se mai putea stăpâni. Katya l-a împins pe Radu pe patul lat, franţuzesc, şi se aruncă peste el, cu mâinile la şliţul bărbatului. El avea impresia că trăieşte un vis, că trebuie să-l pişte cineva, să se trezească la realitate. Cu degetele ei lungi şi subţiri, Katya, a desfăcut şliţul bărbatului cu iscusinţă. Cu siguranţă că era antrenată în acest sport.

Când şi-a văzut şliţul deschis, s-a ridicat puţin, să-şi poate trage pantaloni în jos, ca apoi să scape de ei. Căpşorul penisului împingea cu putere elasticul chilotului, vârful deja era ieşit în afară, efectiv strangulat. Singura care parcă prinsese rădăcini şi nu prea ştia ce să facă, era Olga, care îşi privea nedumerită prietena, apoi îl privea pe Radu. În căpşorul ei se învârteau ideile şi îi zvâcnea tâmpla.

Îi spusese lui Radu că în următoarea noapte îl va surprinde şi acum ea ar fi trebuit să-i facă prima sex oral. Aşa se cade, doar ea era femeia numărul 1. S-a întors extrem de sigură pe ea către Katya, i-a îndrugat ceva pe limba lor şi aceasta a făcut un pas în spate, lăsând-o pe Olga aproape de Radu. Olga a tras de chilotul bărbatului în jos. Penisul la dimensiuni considerabile, s-a eliberat vesel din strânsoarea chilotului.

S-a dezbrăcat şi ea, cât ai clipi, de rochiţa ei roşie. O aruncă pe podea şi se aruncă cu sânii fierbinţi, peste penisul bărbatului. Radu simţea sânii fierbinţi, plini de lapte matern a-i rusoaicei şi se simţea atât de excitat încât a ţipat, când penisul a intrat în strânsoarea celor două bucăţi de carne, care pulsau. Îşi ţinea sânii din lateral şi apăsa cu ei peste penisul captiv între ei şi făcea mişcări de du-te-vino, frecându-l pe acesta între ţâţele ei.

Între timp, Katya se dezbrăcase în pielea goală. Se întinse pe pat, sprijinindu-şi capul în braţul drept, şi îşi mângâia vulva catifelată şi îşi freca clitorisul, la imaginea excitantă care i se desfăşura în faţa ochilor. Radu le privea pe cele două zeiţe superbe, penisul îi zvâcnea de excitaţie, încă nu-I venea să creadă ce noroc dăduse peste el.

Olga s-a aplecat peste el, a luat căpşorul penisului în guriţa ei suavă şi a început să-l sugă încet, lingându-l circular. Apoi într-o mişcare secretă, tot penisul a dispărut în gâtlejul femeii, chiar dacă avea dimensiuni considerabile. Radu a ţipat când a simţit capul penisului adânc în gura Olgăi şi începu să se mişte în gura ei, înainte-înapoi. O futea din ce în ce mai vârtos în gură.

Femeia nu schiţa niciun gest de neplăcere, sau orice altceva, nu se îneca, putea să respire optim şi înghiţea pula românului, cu un stoicism demn de admirat. În mintea lui Radu, se lăsase o linişte deplină. Dacă până acum gândurile zburau în toate direcţiile, dar se roteau în jurul dorinţei de-a face sex oral cu Olga, acum parcă trăia cel mai frumos vis şi se temea să nu se trezească.

Ar fi vrut să prelungească această senzaţie la nesfârşit, când observă că Katya s-a ridicat de pe locul ei şi se apropie de ei doi. Katya o atinse pe Olga şi se aşeză faţă în faţă cu aceasta. Îşi lipi buzele de cele ale brunetei. Îi lingea buzele, apoi a coborât prin sărutări pe gâtul ei şi în sfârşit a ajuns cu buzele la sfârcurile ei şi sugea înnebunită, înghiţind cu poftă laptele matern.

Luă în mâna ei penisul lui Radu şi îi făcu semn Katyei să-l ia în gură, să-l sugă, apoi îşi lipi şi ea buzele de mădularul erect. Practic, amândouă îl lingeau şi-l sugeau, Radu era în transă. Tot corpul îi tremura de parcă l-ar fi încercat o gripă severă, dar în realitate nu era decât o excitaţie şi o dorinţă dusă la paroxism. În vârful penisului buzele celor două femei s-au atins într-un sărut senzual şi pătimaş, apoi şi-au continuat mişcarea de-a lungul lui.

Într-un sfârşit, Olga a luat din nou mădularul în gâtul ei, l-a introdus adânc, făcându-l să dispară cu totul. Mişcările ei câştigau amplitudine şi deveneau din ce în ce mai rapide, Radu gâfâia, respira sacadat, inima îi bătea cu putere în piept şi tot corpul a început să-i tremure ca o piftie. Ştia că orgasmul este foarte aproape.

– Don’t stop! Move forward, please!… Ahhhhh… Yes!… Yes!… Jesus!

Tot corpul lui Radu s-a cutremurat puternic, orgasmul a explodat cu puterea unui uragan. Bărbatul a ejaculat abundent în gura Olgăi. Ea a înghiţit toată spermă, lingându-şi buzele, voia să adune fiecare picătură, nu voia să risipească nimic. Radu a îmbrăţişat-o pe Olga, o săruta nebun pe buze. Katya s-a lipit şi ea cu trupul ei perfect de Radu. Cele două femei culcate de-o parte şi de altă lângă el.

Lui Radu îi venea să-şi facă un selfie, ar fi vrut să se laude prietenilor lui, căci cu siguranţă, nimeni nu îl va crede, dar dacă vedeau poza înţelegeau imediat că lucrurile s-au întâmplat aievea.

Radu a închis ochii şi preţ de câteva secunde a adormit, un somn adânc fără vise, dar extrem de odihnitor. Avea alături două femei superbe şi noaptea abia începea. Trebuia să fie la înălţime, avea nevoie de energie şi trebuia să le fută pe amândouă până le sar fulgii.. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Mămici singure, nebune după sex (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura