Oare mai sunt şi alții așa? Ce se întâmplă cu mine?

Salut. Sunt student, dar ai mei sunt muncitori simpli și onești. Eu încerc să îmi fac plăcerile vieții… un club, o ieșire. Am un Sandero mai nou, mut mobilă, fac Glovo, dau meditații… deci, mai tot timpul pe fugă și ocupat. În această vară stăteam lenevind la ștrand și aud doar:

– Ciao, Adi, Doamne, de când nu te-am văzut! Ce băiat-bărbat ai devenit! …

O vecină la care îmi spălăm ochii din tinerețe. O milfă cum scrie la carte. Tonifiată, fund obraznic, sâni fermi, puțin lăsaţi, dar divini. Se pune lângă mine și vorbește de mă ameţise. Ea lucrează undeva… cu fonduri europene, mai face consultanță, diverse acțiuni… chestii de astea. Se descurcă foarte bine. Recunosc că o priveam ca pe o zeiță și stăteam pe burtă să nu se vadă umflătura din pantaloni.

A făcut cinste cu cafea. Eu băusem doar suc, din cauză că eram cu maşina. Trecuse destul de repede acea zi la ștrand. Mă oferisem, galant, să o duc acasă. Ea nu are permis și a acceptat. O casă la ea, un loc superb, cu gust modern, foarte primitor. Mă servise cu suc. Mai târziu m-am dus la baie. Când am revenit chiar eram ca acel bou la poartă nouă. Un tricou fără sutien, o eșarfă în jurul taliei, parcă era o amazoană ieşită din mare.

A comandat și pizza, apoi discuţii. Mă întreba, cum este la facultate, ce mai lucrez… chestii de gen… ce băiat bun și harnic. Când va avea multe de făcut, să o duc cu maşina toată ziua, iar ea îmi dă 1000 lei. Știi câți bani sunt?! Doamne, nu știam ce să spun. Ea a băut Prosecco. Stătea lângă mine și mă atingea accidental. La un moment mă gândeam… Fie ce o fi, mai mult decât să mă dea afară, ce poate să-mi facă?!… I-am zis:

– Doamnă, îmi pare rău, dar…

I-am prins fața în mâini și pur și simplu am sărutat-o direct pe gură. A oftat lung şi mi-a spus:

– Offff, băiete, dar sărută-mă, atinge-mă! …

Eram un vulcan aprins. I-am băgat limba în gură efectiv, ea mi-a supt limba. Prin tricou avea sfârcurile erecte, îi frecam cu palma și îi strângeam ferm. Gemea cu capul lăsat pe spate, dar m-am ridicat brusc, deja eram o furie. I-am spus…

-Dă-mi jos șortul!…

Mă privea cu un zâmbet, a tras de pantaloni și i-a sărit efectiv pula erectă în fața ei. Ea doar zicea… ohhh… daa… da… ohh… Mă consider bine dotat la cei 21 cm și i-am spus direct:

– Suge-o, Maria, suge-o milf-o!…

Se vedea clar experiența ei. Efectiv, a luat-o toată în gură, din prima. Scotea niște sunete, destul de funny. O țineam de cap și îi violam gura, efectiv. Ea gemea și ofta. Mi-a zis:

– Spune-mi cum vrei, băiete!

Și o făceam milfă, curvă, muistă. A fost prea mult pentru mine și am ejaculat instant în gura ei pofticioasă. Tot a lins! Nu a lăsat-o deloc să scadă, era erectă și curată. I-am zis că vreau să-i văd gura cu spermă. Se conformase, mi-a arătat, apoi, inghitiind tot.

Am întors-o pe canapea cu faţa în jos, i-am lovit fesele de câteva ori și am intrat în pizda ei leoarcă, din prima. Îi scuipam fundul și mă jucăm cu un deget. Trebuia neapărat să îi posed și fundul. Gemea, de ziceai că toată stradă aude și asta mă făcea să fiu energic și hotărât. Am ieșit din pizda ei și am pus-o la gaura cealaltă. Nu a zis nimic. Doar se împingea în mine. Era clar că-și dorește… Și ce cur, doamne!… Intrase mai greu, dar i-am băgat-o toată. O futeam ca și cum nu mai ar fi ziua de mâine.

Îi loveam fesele și o făceam curvă anală și muistă. Era, sincer, pe altă lume. Toată spermă i-am pompat-o în fund și i-am dat-o curvei să sugă, pană a făcut-o luna. În alte zile, mi-a supt-o în maşină, am futut-o în parc. Părea că tot timpul are pizda udă. Într-o seară, zice ea:

– Auzi, băiete, am un prieten Marcel. Are 45 ani, vreau să îl invit la mine să mă futeţi amândoi.

Înghiţisem cumva în sec, dar era incitant. Nu făcusem așa ceva niciodată. Stabilisem data și ora. Eram deja la ea când acel domn a venit. Lucrat, elegant, se vedea că-i om circulat și serios, ferm, dar era și glumeț.

– Deci tu ești băiatul?

Eu, nici timid, dar nici ferm.

– Da, salut!

Au urmat discuţii… bla… bla… ei doi s-au sărutat. El direct la subiect.

– Deci, băiatul ăsta te-a făcut curvă și muista lui?

– Daaaa!… a zis ea.

– Ia treci în genunchi și scoate-i pula aia tânără, să te văd cum o sugi.

S-a conformat imediat. Eu deja eram super erect și i-am băgat-o în gură direct. El privea și o agita gen: … așa târfo!… suge tinerelul!… bravo!… vai, că numa pule meriți… O ținea de cap și îmi spunea:

– Fute-i gura, tinere, nu te oprii… Fute-i gura!…

Pfff… eram așa agitat că nu am rezistat mult și i-am dat spermă mea în gura ei de muistă. A lins din nou tot. A urmat el. S-a dezbrăcat… Ooo… la pula avea!… Estimez un 23 cm, vânoasă. Nu a stat mult pe gânduri. A pus-o pe jos în 4 labe și mi-a spus să trec în fața ei. El o futea pe la spate, eu îi dădeam în gură. Apoi am schimbat. Am futut-o în pizdă și deodată, în acelasi timp, dar super incomod. Era efectiv fără vlagă. Am făcut toți duș, apoi am servit cafea… când el a zis: …

– Dar, ce naiba? Am venit la cafele sau să futem târfa asta?

A întins-o pe canapea și a pătruns-o, eu îi dădeam în gură. Era o priveliște minunată cum o penetra. Scotea sunete de ziceai că își dă duhul. M-a tras să o sărut, apoi să-i mușc sănii, să-i ling, să-i strâng. El o futea, mă miram la cât ducea omul. Îi lingeam sfârcurile. Mi-a dus mâna la clitoris să îl frec, în timp ce el o futea. Mă incitase. Era și ea doar o plăcere. O sărutam, îi mușcam sănii. Ea îmi ținea capul să nu mă opresc. La un moment dat ea s-a uitat la mine și zice:

– Sărută-mă la buric, dă-i cu limba!

Mă concentram pe acea zonă. Se vedea că îi place, dar cumva, mă împingea tot mai jos și am auzit doar:

– Deschide gura, băiete! … zise el.

Eram parcă în transă, el a ieșit din ea… ea mă apăsa pe cap jos și el, efectiv, și-a băgat-o în gura mea.

– Așa, băiete, acum suge! Sunteți două muiste ale mele acum.

Ea mă ținea de cap și el îmi poruncea să îl sug, să o țin în gură. Simțeam gustul ei acrișor de pe pula lui. Ea deja era în delir.

– Dă-i să sugă, așa tinere. Fii o curvă masculină, ce o sugi, se vede că îți place!

El nu s-a oprit pană nu a ejaculat în gura mea. M-am înecat, ca naiba, dar ea mă ținea ferm de tot și nu m-a lăsat pană nu am supt tot din el. Ei rădeau și el zice…

– Așa, băiete! Vei suge cu ea, ca două târfe muiste, dornice de spermă.

Ce mă speriase și nu glumesc, a fost faptul că mi-a plăcut! Dar nu mă uit după alții, nici nu aș dori cu alţi bărbaţi, dar de la el şi cu ea… ohhh… da. Am fost și la el la servici cu ea și l-am supt amândoi… Oare mai sunt şi alții așa? Ce se întâmplă cu mine?

Semnat, Adrian.

–––––––––––––––––––-

Salut, am citit povestea ta.

Îţi înţeleg nedumerirea şi micul şoc prin care ai trecut. Experienţa prin care ai trecut nu este singulară. Sunt mulţi bărbaţi care fac asta. Şi nu mă refer la bărbaţii care preferă doar bărbaţi… gay sau transsexuali. Vorbesc de bărbaţi singuri sau chiar însuraţi, cu copii acasă, ce se numesc bisexuali. Adică, fac sex şi cu femei şi cu bărbaţi. Ori împreună, ori separat. Este alegerea lor.

Evident că această experienţă este dificil pentru tine de interpretat. În aceeaşi măsură, lucrurile pot să rămână doar la acest stadiu, în care voi să vă întâlniţi în continuare şi să mai faci sex oral acelui bărbat, să accepţi tacit apelativele pe care ţi le spune… târfă, muistă, curvă. În aceeaşi măsură, lucrurile pot evolua. În conjunctura evenimentelor, să se ajungă ca într-un anumit moment, acel bărbat să-şi dorească să te penetreze anal… cam în acelaşi mod precum s-a ajuns să-i prinzi penisul cu gura şi să-l sugi până la ejaculare.  

Nu am de unde să ştiu dacă există această dorinţă a ta în prezent sau există posibilitatea ca tu să-ţi doreşti acest lucru pe viitor, ca pe o curiozitate. În cele mai multe cazuri, din câte am auzit, bărbatul care începe să facă sex oral altui bărbat, va încerca, mai devreme sau mai târziu, sexul anal.

Înţeleg şi faptul că eşti în dilemă şi nu ştii cum să procedezi în continuare. Repet, aceste lucruri se întâmplă de când lumea. Dacă vei studia dedesubturile Franţei, o parte din elita de pe vremea regelui Ludovic XIV-lea, asta făceau. Chiar fratele regelui era unul dintre cei care făcea sex cu bărbaţi.

O altă chestiune pe care trebuie să o iei în calcul. Să te gândeşti la ea. De obicei, persoanele etichetate ca fiind submisive, supuse, chiar dacă este vorba de bărbaţi sau de femei… în astfel de situaţii se mai pot întâmpla şi alte lucruri pe viitor. Lucrurile pot evolua în timp, la fel, fără să fie ceva premeditat. La ce mă refer.

În afară de faptul că eşti deja etichetat curvă, muistă, târfă… faci acum sex oral cu ejaculare acelui bărbat, posibil şi sex anal pe viitor, se mai poate adăuga pe listă şi urofilie. Am auzit de cazuri în care persoanele supuse, la fel cum eşti tu tratat în acest moment, vor fi un pic forţate de conjunctură, să accepte şi urină pe trup, pe faţă, în gură, să înghită.    

Mai pe direct… posibil ca în timp… această femeie şi poate şi acel bărbat să-şi dorească să urineze pe tine, în gura ta, să le înghiţi urina. Este doar o posibilitate, dar am auzit de astfel de cazuri. Evident, şi de aici lucrurile mai pot evolua. Se poate ajunge la BDSM… asta nu o mai dezvolt. Informează-te să vezi ce înseamnă şi dacă te regăseşti în tot ce se poate întâmpla în acest joc, numit BDSM.

Din punctul meu de vedere eu nu te judec, este o chestiune care îţi aparţine şi faci ce doreşti cu trupul tău. Personal, mie îmi plac doar femeile, chiar dacă de-a lungul timpului am primit multe propuneri de la bărbaţi însuraţi, care doreau să-mi facă sex oral şi să-i penetrez anal, fără ştirea soţiilor lor. Am decis să nu fac asta, pentru că mă gândeam că o să-mi placă şi voi continua. Se numeşte alegere.

Şi în cazul tău, trebuie să alegi:

– Poţi continua pe aceeaşi formulă, întâlnire în trei… cu apelativele aferente, sex oral cu ejaculare… şi poate pe viitor şi sex anal… şi altele… Doar dacă simţi că îţi place şi te excită. Dacă te excită acest tip de comportament submisiv pe care îl ai faţă de acel bărbat… adică, de supunere sexuală în faţa lui.

– Poţi să pui punct relaţiei în trei. Adică, refuzi să te mai întâlneşti cu ei şi în acest fel, nu mai accepţi să ţi se spună anumite lucruri, plus sexul oral… nici de la acel bărbat, dar nici de la alţii pe viitor.

– Te poţi întâlni doar cu ea, fără prezenţa acelui bărbat. Prin această decizie îi transmiţi ei că nu mai eşti de acord cu asta, iar dacă ea te va dori, să accepte întâlnirea cu tine doar în condiţiile tale, fără prezenţa acelui bărbat.

– Te poţi întâlni în trei, dar dorinţa ta de a nu mai face sex oral şi restul să fie discutată între voi şi acceptată de restul, chiar şi de ea, indiferent cât de mult o excită să te vadă făcând sex oral cu ejaculare. Sunt şanse mari ca pe ea să o excite foarte mult să vadă un bărbat submisiv… supus sexual.

Acestea ar fi variantele tale de alegere cu privire la chestiunea ridicată. În ceea ce am dezvoltat mai sus, nu întotdeauna se pot întâmpla acele scenarii, dar există şansa asta, având exemplele altor persoane cu care am discutat în trecut, bărbaţi şi femei.

Totul rămâne la aprecierea ta, la ce vrei să accepţi sau nu, la ce te excită sau nu. Indiferent care ar fi alegerea ta, dacă alegi să continui sau să te opreşti, îţi recomand să nu împărtăşeşti acest lucru multor persoane, poate chiar nimănui. Nu are rost să dezvolt, dar cred că înţelegi de ce.

În rest, tu să fii sănătos, multe bucurii, şi aştept de la tine un răspuns cu alegerea ta. În analiza alegerii, încearcă să nu o faci pripită. Analizează toată situaţia, tot ce s-a întâmplat, tot ce se mai poate întâmpla sau nu pe viitor, şi ia o decizie cântărită foarte bine. Dacă pe viitor mai pot să te ajut cu ceva, poţi să-mi scrii fără jenă, fără reţinere.

Toate cele bune!

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Oare mai sunt şi alții așa? Ce se întâmplă cu mine?”

  1. Si mie imi place barbatii desi sint casatorit ador sexul cu barbati imi place cei mai in vista’s cu fund mareso daca esti interest…. aseptic

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d