Casting… ca obiect sexual (2)

… În căpşorul meu de copilă, toate senzaţiile, imaginea colegelor mele de casting din camerele învecinate, comportamentul designerului, erau ceva nou. Un amalgam de senzaţii, sentimente şi trăiri, pe care nu le avusesem până atunci. Virgină fiind, să trăiesc un orgasm clitoridian, a fost o experienţă foarte plăcută. Ce mi se părea ciudat, era acea poftă nebună de sex, care era total inexplicabilă, ţinând cont de faptul că nu făcusem sex niciodată. …

Parcă exista ceva în atmosfera castelului sau poate un afrodisiac pus în băuturile noastre. Nu ştiam ce, doar simţeam că ceva nu este în regulă, că pofta aceea nebună şi dorinţa aceea arzătoare de a fi penetrată era un lucru ciudat, pe care nu îl simţisem până atunci. Imaginile cu fetele din camerele vecine, cele care erau penetrate de unul sau mai mulţi bărbaţi, mă excitau şi mai tare.

Când am intrat în camera albă, împreună cu Giuliano, nici măcar nu am sesizat că într-un colţ al ei trona un jacuzzi superb. Era ridicat pe un piedestal, trebuia să urci câteva trepte, apoi să te afunzi în apa călduţă cu bulbuci, care îţi mângâiau tot corpul şi îţi crea o dulce stare de amorţeală. Apa călduţă îţi oferea un preludiu incitant, o pregătire cât se poate de excitantă a partidei de sex ce avea să vină.

Giuliano m-a luat de mână, galant şi elegant, aşa cum o făcea mereu şi m-a condus la treptele care duceau spre acea oază de plăcere. Parfumul spumei de baie, se răspândise în toată camera şi aveai senzaţia că păşeşti pe o pajişte cu flori. Ne-am afundat amândoi goi puşcă în spumele parfumate, şi parcă, un tărâm al basmelor s-ar fi deschis în faţa mea. Giuliano m-a tras spre el, m-a aşezat în braţele lui, faţă în faţă cu el, picioarele mele desfăcute se încolăceau în jurul taliei atletice a bărbatului.

Mă ţinea în braţe ca pe o comoară de preţ. Îmi acoperea faţa, sânii, gâtul, cu sărutări fierbinţi. Îmi sugea sfârcurile cu putere, singurul lucru pe care puteam să-l fac, era să gem încet în surdină. Nu aveam nicio frică că mă va durea momentul în care voi fi deflorată, mă stăpânea o dulce amorţeală, de parcă creierul meu ar fi fost paralizat şi nu mă interesa nimic decât plăcerea.

Iar plăcerea devenea cu fiecare secundă mai puternică, luându-mi în stăpânire tot corpul. Mi-a luat mâna în mâna lui şi a aşezat-o pe penisul erect şi tare ca o piatră, imitând uşor mişcarea specifică masturbării masculine. De acum mâna mea se mişca în sus, în jos, de-a lungul penisului, şi nu puteam să nu-i admir dimensiunile: o lungime considerabilă, dar ce mă şoca mai mult, era grosimea. Îmi imaginam acest penis intrând în vaginul meu strâmt de fată mare şi deja mă făceam toată piele de găină.

– Ai să înveţi s-o sugi, frumoaso! Trebuie să devii expertă în supt. Asta va fi una dintre îndeletnicirile tale din viitor. Vei fi femeia mea, frumoasa mea, Camelia!

Râdea. Dinţii lui de un alb impecabil şi strălucitor, mă înnebuneau. Nu prea înţelegeam… De ce avea o asemenea influenţă asupra mea?… Singurul lucru care devenise o certitudine pentru mine era faptul că eram sclava lui sexuală în devenire şi modul în care mă transforma se întâmplă fără ca eu să-mi dau seamă sau să realizez ce mi se întâmplă.

În acel moment uşa s-a deschis şi au intrat cele două asistente, cele două blonde superbe. Erau acoperite de pelerine transparente. Prin translucidul materialului, se conturau formele superbe şi sânii imenşi. Mie mi se păreau superbi, nu aveai nicio senzaţie că nu ar fi naturali, şi vă explic imediat cum mi-am dat seama. Giuliano m-a luat în braţe, fetele imediat m-au acoperit cu un prosop pufos, ştergându-mă de spumă şi uscându-mă cu prosopul, după care m-au condus la patul imens, franţuzesc, care trona în mijlocul încăperii.

Ce a urmat, a întrecut orice imaginaţie. Una dintre ele se ocupa de corpul meu inferior, iar cealaltă blondă îmi masa sânii, îmi sugea sfârcurile. Ideea era să mă aducă într-o stare puternică de excitaţie. Blonda care îşi făcuse loc între picioarele mele, îmi săruta meticulos coapsele interioare, îmi lua pe rând labiile între buze şi îşi făcea loc cu limba între ele. Cealaltă îmi frecă sânii, îmi ciupea sfârcurile, apoi, încet-încet îşi introduse propriile sfârcuri la mine în gură, ca să încep să-i sug.

Niciodată nu am avut porniri de lesbiană, dar ce făcea femeia aceasta cu mine mă înnebunea. În tot acest timp, cât fetele mă înconjuraseră cu atenţia lor, marele designer, stătea tolănit într-un fotoliu imens şi îşi masa scula imensă cu o mână, aşa că să o ţină încălzită tot timpul. Se vedea cât de mult îl excita imaginea care se desfăşura în faţa ochilor lui. Fata care se ocupă de sânii mei, s-a pus pe vine, chiar deasupra mea şi s-a aşezat cu vulva ei fierbinte pe faţa mea, în dreptul buzelor mele.

Şi-a apăsat labiile peste gura mea, forţându-mă să îi ling vulva şi labile şi să sug feminitatea ei dulce-acrişoară. Uite cum mă făcea designerul celebru să îndrăgesc feminitatea şi să mă deprind cu sexul făcut cu femeile! Mă învăţau asistentele tot ce trebuia să ştiu. Apoi, m-au părăsit amândouă şi s-au pus în genunchi în faţa lui Giuliano. Una dintre ele, i-a prins penisul între ţâţele ei imense, frecându-l cu putere, în timp ce designerul gemea înnebunit.

Cealaltă s-a apropiat, aplecată din talie, a început să se mişte deasupra penisului erect în mişcări de du-te-vino, imitând penetrarea. Tipa care făcea sexul oral designerului mi-a făcut semn să mă apropii şi să urmăresc tehnica ei desăvârşită. Nu îmi venea să cred ce se întâmplă! De fapt, tot ce se întâmpla acolo, era lecţia mea, la care trebuia să iau notiţe. M-au aşezat în genunchi în faţa lui Giuliano.

Bărbatul mi-a luat sânii în mâini şi gemând uşor de excitaţie, a început să îmi maseze sânii, să mă tragă de sfârcuri spre el. Mi-a luat capul în mâinile lui, cu degete lungi şi fine. La început fin, încet, l-a orientat deasupra penisului imens, băgându-l în gura mea. Încet strânsoarea devenea mai puternică, căpşorul meu era ţinut fix deasupra pulii şi eu înghiţeam adânc, până la amigdale.

Penisul gros îmi umplea gura întreagă, nu puteam să respir, nu puteam să înghit, saliva îmi curgea peste tot în şiroaie pe lângă gură, pe gât, pe ţâţe. Nu aveam răgaz să respir sau să îmi înghit saliva. Începuseră şi lacrimile să îmi curgă, dar încet mă deprindeam cu respiraţia şi mi-am dat seama cum să procedez să ajung şi la aer, să îmi placă şi să savurez momentul, dar să am şi tehnica necesară să nu mă înec.

Când nu mă trăgea designerul de ţâţe, o făceau fetele, care mă pălmuiau pe fese, mă muşcau, mă sărutau, mă pişcau pe unde apucau. Eram într-o tensiune sexuală continuă. La un moment dat m-au ridicat, stăteam în genunchi cu gura pe penisul designerului, în patru labe şi ele îmi lingeau pe rând labiile şi vulva pe la spate. Era o plăcere, imposibil de descris în cuvinte. Giuliano mi-a luat capul strâns între mâini, ghidându-l deasupra penisului în erecţie maximă şi nu îl mai lăsa din strânsoare.

Apăsa de căpşorul meu, în aşa fel încât pula ajungea până la amigdale şi nu mai respiram. Am simţit cum tot corpul designerului se cutremură, cum începe să tremure din toate încheieturile şi într-un urlet de luptă, care a ieşit cu putere din gâtul lui, orgasmul puternic a pus stăpânire pe întreaga fiinţă a bărbatului. Valuri calde de spermă au explodat în gura mea, alunecând pe gâtul meu şi tot ce nu apucă să încapă, dădea pe-afară pe gât, pe ţâţe, pe gură, pe faţă, toată eram mânjită cu sperma vâscoasă.

Cele două blonde mă priveau şi râdeau de mine. Au început să mă şteargă cu prosopul şi m-au invitat înapoi în jacuzzi. Acolo a urmat ritualul de îmbaiere, după ce Giuliano, şi-a făcut şi el loc între noi. Giuliano ne-a luat pe rând, sărutându-ne pe toate, cu sărutări lungi, senzuale, aşezându-ne în poala lui şi masându-ne cu spumă parfumată. Nici nu puteam să-mi imaginez ce rol deosebit avea acest ritual al îmbăierii, care se dovedea un adevărat preludiu.

Din nou am fost ştearsă bine cu prosopul de fete şi din nou condusă la pat. De data asta s-au culcat de-o parte şi de alta mea. Mă mângâiau pe tot corpul, mă sărutau peste tot îşi frecau sânii imenşi, cu sfârcurile umflate de corpul meu. Le sărutam şi eu pe gură, îmi băgam limba în gura lor şi sugeam pe rând de sfârcurile pufoase. Totul avea rolul să mă aducă din nou într-o puternică stare de excitaţie.

La un moment dat Giuliano s-a ridicat de pe locul lui şi ni s-a alăturat în pat. Patul era atât de mare, încât, toţi patru aveam loc suficient în el. Fetele au dispărut pe rând, când bărbatul s-a poziţionat deasupra mea, lipindu-şi buzele într-un mod senzual de ale mele. Am închis ochii şi m-am lăsat pradă plăcerii. Îi simţeam limba învârtindu-se în gura mea, simţeam cum îmi suge la rândul lui limba, şi încet, coboară cu muşcături uşoare şi sărutări pe faţa mea, pe gâtul meu, apoi îmi ia sânii în primire.

Două degete le-a băgat în vulva mea fierbinte, care mustea de lubrifiant. Bărbatul zâmbea de plăcere, după ce s-a convins că sunt suficient de excitată ca să fiu penetrată. Degetele alunecau între clitoris şi vagin, simţeam penisul erect cum se loveşte de abdomenul meu.

– Eşti pregătită draga mea, să devii femeia mea?!… zise designerul în timp ce îşi poziţiona penisul tare de marginea vaginului meu fierbinte şi lubrifiat.

A apăsat cu putere la intrarea în vagin, în timp ce eu resimţeam o durere sfâşietoare, ca o lovitură de cuţit. Am ţipat de durere, dar el mi-a astupat gura cu gura lui, sărutându-mă şi şoptindu-mi cât de mult mă doreşte. Penisul a întâlnit un obstacol şi nu a putut înainta, dar bărbatul a încercat din nou. De această dată himenul s-a rupt, permiţând penisului gros, să intre adânc în vaginul meu. Simţeam o usturime şi o durere uşoară, dar bucuria de a deveni femeia lui, anihila orice durere.

Îmi venea să sar în sus de fericire. Bărbatul, de acum, se mişca înainte-înapoi în vaginul meu, penetrându-mă cu putere şi curaj, nu mai avea nicio reţinere. Spunea într-una:… Eşti a mea! Camelia, eşti a mea!… Cele două asistente ne priveau din jacuzzi, unde stăteau îmbrăţişate şi se sărutau senzual. În tot acest timp în care Giuliano m-a deflorat, fetele au fost preocupate să se giugiulească în apa călduţă.

Mişcările bărbatului deveneau din ce în ce mai rapide, cu o mână îmi ţinea un sân şi îl masa cu putere, de parcă ar fi vrut să-l rupă şi înainta tot mai adânc în vaginul meu. Când a început să gâfâie, sunetele pe care le scotea deveneau din ce în ce mai gălăgioase, şi fetele din bazin au început să chicotească. Era parcă un sunet de luptă, după un scenariu bine stabilit, dinainte. Orgasmul i-a cuprins a doua oară corpul. A ejaculat în mine, fără să îşi retragă penisul. O panică uşoară m-a cuprins, dar speram din tot sufletul să nu fiu în perioada în care aş fi putut rămâne gravidă.

Designerul nu prezenta nicio urmă de stres, după ce a ejaculat şi orgasmul a explodat în corpul lui, s-a prăvălit lângă mine pe pat şi m-a luat în braţe, strâns lipită de el. În momentul în care fetele au văzut că e momentul de relaxare, ni s-au alăturat în patul imens.

Niciodată nu mi-a fost dat să trăiesc aşa ceva. Nu mi-a fost dat să trăiesc nici măcar mângâieri sau gesturi sexuale într-un grup alături de mai multe femei sau mai mulţi bărbaţi, dar ce ştiam sigur de acum, era faptul că viaţa mea se va schimba radical, că tot ce voi trăi din acest moment, va pune baza unui capitol interesant şi palpitant, marcant pentru destinul meu. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Casting… ca obiect sexual (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d