Mulţumesc pentru ospitalitate… doar atât! (1)

Această întâlnire ar fi trebuit să se desfăşoare în alte condiţii, ar fi trebuit să existe mai mulţi participanţi, însă, nu a fost posibil. Iniţial, persoana care a venit cu propunea pentru un sex în trei, doi bărbaţi şi o femeie, nu a putut confirma prezenţa cu o zi înainte de întâlnire. Cum a fost şi firesc, atât eu cât şi Corina, am rămas puţini dezamăgiţi de faptul că acel bărbat nu a putut onora prezenta la întâlnirea pe care el a propus-o. În schimb, evenimentele au luat o altă direcţie. …

Dacă tot mi-am luat liber o zi de la muncă, la fel şi Corina, de comun acord s-a decis că am putea să ne întâlnim doar noi doi pentru a ne simţi bine împreună. Pentru că ea locuieşte singură, am acceptat invitaţia ei să merg la ea acasă, în altă localitate şi să rămân peste noapte. M-a convins imediat să vin la ea cu … Important este că te plac Dacă am promis că voi rămâne peste noapte, aşa urma să rămână. Veţi înţelege mai târziu de ce spun asta.

În ziua cu pricina, cu puţin peste ora 10 dimineaţa, am intrat în locuinţa ei. Am intrat rapid să nu mă vadă vecinii. Anunţase că va lipsi de acasă în acea zi, pentru a nu fi deranjată. Aşa cum mi se pare şi normal. Corina o femeie +50 de ani, încă atrăgătoare, cu formele nu tocmai perfecte, dar cu dorinţa de a întâlni un bărbat cu care să facă sex. Un bărbat, de preferinţă din altă localitate, pentru discreţie.

La puţin timp după ce am intrat în locuinţa ei, mi-a spus că ar fi cazul să mă fac comod, iar dacă am ceva haine de schimb, ar fi bine să mă dezbrac de hainele cu care am venit. Aveam pregătit de acasă o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou cu mânecă scurtă. Rapid, m-am schimbat în hainele de stat în casă.

Discuţii între noi pe diverse teme. Amândoi aşezaţi în pat, discutând şi privind către televizor. Doar era destul timp să facem ceva. După un timp, i-am atins trupul, i-am prins sânul pe deasupra hainelor. Mi-am băgat mâna pe sub bluza ei şi i-am prins sânul în mâna mea. S-a dus să se spele pe dinţi, apoi mi-a spus că eu urmez. S-a dezbrăcat de haine, la fel şi eu. Iniţial am crezut că începem… să facem ceva. Dar ea a venit cu altă propunere.

– Ţine-mă în braţe, până mă acomodez cu tine!

Aşezată pe partea dreaptă, cu spatele la mine, mă lipisem de ea. Mâna i-a prins sânul şi îl masam uşor… amândoi acoperiţi cu pilota până sus. Fiind singură, mi-a spus că îi lipseşte foarte mult îmbrăţişarea unui bărbat. Într-un fel, avea dreptate, nu mereu trebuie să fie doar sex, este nevoie de mai mult între două persoane. Mi-a atins mâna, s-a jucat cu degetele mele în acest timp, cât noi am vorbit diverse. Trecuse ceva timp de când stăteam lipiţi unul de altul, penisul lipit de fesele ei.

Dacă ea avea nevoie de timp ca să se acomodeze cu mine, m-am gândit că tot eu trebuie să fac următorul pas pentru mai departe. Deşi nu părea o femeie timidă, poate în sufletul ei exista o oarecare reţinere să conducă “dansul”. Nu am idee cât a trecut de când ne-am lipit unul de altul, deşi pe peretele din faţa mea se afla un ceas, dar nu am fost inspirat să mă uit la el.

Am zis că ar fi timpul să mergem mai departe, stăteam de destul timp dezbrăcaţi şi lipiţi unul de altul. Am sărutat-o pe gât, la ureche, pe umăr, în timp ce îi masam sânul stâng. Din partea ei nicio mişcare. Până la urmă am prins-o de umăr şi am tras-o spre mine. Am vrut să o sărut pe gură, dar s-a eschivat. Sărutul meu a aterizat pe obraz. Am mai încercat o dată, şi la fel. Nu am înţeles de ce se eschivează, dar nici nu am întrebat. Tot ce am putut să zic a fost:

– Sunt mai pupăcios de fel…

– Ia de aici!… mi-a zis ea, prinzându-şi sânii cu ambele mâini.

Cum să refuzi perechea de sâni?… Destul de mari aş zice. Prinzându-i sânul drept cu o mână, iar cel stâng cu gura. Sugeam, încercam să introduc cât mai mult din sânul ei moale şi pufos în gura mea. Corina, lăsa impresia că încearcă să se relaxeze. Nu am auzit-o gemând, însă, privind-o… o vedeam cum îşi freacă buzele între ele, ţinând ochii închişi. Mâinile ei treceau cu repeziciune peste trupul meu… pe braţe, pe umăr, pe spate… Nu era chiar o atingere senzuală, însă, credea, că este un început.

M-am poziţionat între picioarele ei, continuând să-i masez şi să-i sug sânii. Când pe unul, când pe altul. Încet, m-am dat ceva mai în spate, sărutându-i abdomenul şi lingându-l… vârful limbii alunecând pe pielea ei. Nu gemea, doar respira mai greoi. Pieptul se ridica şi cobora în ritmul respiraţiei. Observasem că este epilată între picioare. Îi observasem labile subţiri… mmmm… trebuia să ajung acolo. Îmi doream asta. Speram să o fac să se urce pe pereţi de plăcere, în timp ce îi făceam sex oral.

Săruturi pe deasupra labiilor, la clitoris, pe coapse… până aproape de genunchi, pe gamba piciorului stâng, şi înapoi. Am insistat un pic cu săruturile şi la scobitura genunchiului. Ajuns din nou cu capul la vulva epilată, am început să o sărut şi să-mi mişc limba, mai încet la început. Mi-a spus că îi place mai mult la clitoris. O vreme am insistat în zona clitorisului, aşa cum mi-a spus că-i place. Nicio reacţie!

Totuşi, pentru diversitate, pentru senzaţii diferite, am încercat să fac şi alte lucruri. I-am lins labiile de sus până jos. De câteva ori mi-am introdus limba în interior. La fel şi degetele le-am introdus, în timp ce îi stimulam clitorisul cu limba. Îmi băgasem mâinile sub ea şi o strângeam ferm de fese. Speram să obţin ceva gemete de la ea, dar nimic nu părea să aibă efect din ceea ce făceam. Privind-o, am văzut-o cum îşi freca buzele, ochii închişi, respirând greu. În anumite momente şi-a ridicat bazinul, mişcându-l în aer.

Mi s-a părut puţin ciudat că nu reuşesc să-i smulg câteva gemete, nici după ce i-am făcut sex oral. Ştiu că sunt femei care se exprimă mai discret spre deloc, chiar şi după un sex oral. Se pare că ea este una dintre ele. Dar poate urma ca totul să se schimbe după ce urma să o penetrez… m-am gândit eu. Mi-am ridicat capul dintre picioarele ei, m-am şters la gură cu podul palmei, apoi m-am aşezat pe trupul ei, după ce am realizat că pentru mine nu va exista preludiu.

Lasă!… mi-am zis eu… Poate că încă nu s-a acomodat cu mine şi mai trebuie să mai aştept puţin. Mi s-a mai întâmplat în trecut cu alte partenere, şi… mă gândeam… că poate acelaşi lucru va fi şi în acest caz. Aşezat deasupra ei, am vrut din nou să o sărut pe gură, dar s-a eschivat, apoi am renunţat să mai încerc. În schimb, am început să o sărut pe gât, la ureche, să-mi bag limba în urechea ei. Nu s-a gâdilat deloc.

Penisul a intrat în vaginul ei… adânc. Pentru început, mişcările au fost din scurt, încercând să fac mişcări circulare, ca apoi să culisez penisul din ce în ce mai rapid, cu mişcări tot mai ample. În acele momente avea şi chef de vorbă, deşi mai aveam şi televizorul care se auzea pe fundal. M-am apropiat de urechea ei şi i-am şoptit:

– Acum nu mai vorbim!… Avem treabă, punem sonorul pe mute!…

Modul cum i-am spus asta, a amuzat-o un pic, şi-a pus mâna la gură, arătându-mi sugestiv că nu mai vorbeşte. Coordonarea dintre noi a pornit cu stângul. Eu împingeam, ea îşi retrăgea bazinul… eu mă retrăgeam, ea împingea. Este doar un moment până ne coordonăm… zic eu în sinea mea. Am aşteptat nemişcat ca ea să împingă, pentru a împinge şi eu, ca apoi să dăm înapoi şi să împingem iar. Încercarea mea de a ne coordona a fost un adevărat fiasco.

Era prima dată când o parteneră, indiferent dacă avea experienţă sau nu, cu care să nu reuşesc să-mi coordonez mişcările. Practic, ea se mişca contratimp. Această nesincronizare nu aducea nicio plăcere la amândoi, ca să nu mai zic că din momentul în care am intrat, cât mai adânc posibil, nu am auzit nici un geamăt de plăcere, nici un oftat. Doar faptul că îşi freca buzele şi respira mai greu.

Îşi ridicase un picior în aer, l-am ridicat şi pe cel de-al doilea, ţinându-le în sus ca pe un V. Mă împingeam în ea, încercând să intru cât mai adânc în vaginul ei. Nu a durat mult şi mi-a spus că nu-i place aşa, şi să lase în jos doar un picior. Care, mai târziu l-am lăsat şi pe celălalt, încercând din nou în poziţia clasică… însă, fără succes.

După aproape două minute de… nesincronizare… m-am retras. Trebuia să încercăm altceva, în poziţia clasică nu puteam continua, se mişca tot timpul invers de cum ar fi trebuit. M-am întins pe o parte, cu faţa spre ea. Corina s-a mişcat puţin către marginea patului. Şi-a ridicat piciorul stâng, permiţându-mi să ajung mai uşor. Mi-am potrivit penisul şi am împins… Speram să obţin un oftat, ceva gemete de plăcere, dar nimic.

I-am prins sânul stâng cu mâna şi-l masam, când mai uşor, când mai ferm. Îşi mişca buzele, ochii închişi şi stătea nemişcată. Mâinile ei mă atingeau pe braţ, pe coapse, pe fund… dar nu era nimic senzual, nimic pasional în atingerile ei, nu-mi trezea nicio senzaţie de plăcere. Trecea prea repede de la o zonă la alta.

Mi-aş fi dorit să o simt mai pasională, mai implicată în “joaca” asta numită sex, pentru care ne-am întâlnit, de comun acord. Mi-aş fi dorit să ne sărutăm… sau… puteam să trecem şi peste asta, dacă nu voia… dar, ar fi putut să mă sărute pe gât, la ureche, poate să-mi şoptească ceva la ureche care să mă incite. Să mă sărute pe piept, să-mi lingă şi să-mi sugă sfârcurile… aahhh… apoi să coboare pe abdomen… să ajungă la penis şi… să primesc un sex oral.

Înainte să ne întâlnim, din discuţia de la distanţă, nu a lăsat impresia că o deranjează sexul oral. La întrebarea pe care i-am adresat-o…

-Ce nu-ţi place să faci în pat?…

Răspunsul ei a fost…

-Nu fac sex anal!…

Pentru mine a fost perfect. Nu ţin neapărat să fac sex anal cu partenerele cu care mă întâlnesc. Dacă ea îşi doreşte, facem, dacă nu vrea… pentru mine nu este important. Consider că se pierde din spontaneitate cu pregătirea şi igiena, dar este strict părerea mea.

Despre sexul oral. Prin analiza răspunsului la întrebarea de mai sus, nu am crezut că ar fi o problemă, mai ales că în sprijinul acestei deducţii vine şi răspunsul ei la o altă întrebare:

-Ai preferinţe pentru ejaculare?… În interior, pe trup, oral?…

Răspunsul ei fiind…

-Nu mă deranjează niciuna din cele trei variante, insă, merg și scuip, nu înghit sperma…

Cu alte cuvinte, sexul oral nu o deranja, însă nu am primit, deşi l-aş fi vrut. Nu este bine să o forţez încă de la început, abia ne cunoaştem. Poate puţin mai târziu… mi-am zis eu. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d